Laba
QUOTE(Aidos @ 2018 07 20, 13:02)
Paskutinė virta sriuba?
Neverdu sriubų, tad kokią paskutinę net jau nepamenu.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 20, 13:08)
Kavą geriat iš karto,tik užsiplikius ar laukiat,kol atvės?
Aš nemoku karštos gerti, tad iš karto negeriu, visad palaukiu kol vos vos praauš.
QUOTE(Nastya @ 2018 07 22, 20:49)
Turit kokią keistą tradiciją su draugais?
Ne, neturim.
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 25, 22:50)
būna, kad namuose pabūnate kokį gerą pusvalandį viena, tyloje?
Ir ne tik. Būna, kad ir visą dieną, ir pusdienį.
QUOTE(Nastya @ 2018 07 25, 22:56)
Esat nors kartą buvę striptizo klube?
Nesu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 25, 23:50)
Ar yra čigonė jus būrusi?
Regis kartą.
QUOTE(Nastya @ 2018 07 26, 00:07)
Kuris iš jūsų santykiuose romantiškesnis?
Vyras.
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 26, 06:45)
rytais Jūsų vyras atsikelia visada geros nuotaikos, linksmas, šnekus, ar būna, kad - nenori kalbėt?
Geros, normalios. Suirzęs ar piktas niekad, ir jis niekad toks nebūna, dėkingas charakteris.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 26, 07:16)
Turit pažįstamų, draugių, kurios ant skyrybų su vyru ribos?
Ne, nėra tokių kurie ant skyrybos slenksčio.
QUOTE(k@mylye @ 2018 07 26, 08:46)
Kai maistą gaminat, tai tam kartui, ar kad keliom dienom užtektų?
Kas paliekate vaikus namuose būti vienus. Ką paliekate jiems pavalgyti?
Tam kartui, bet mano
tas kartas tai parai laiko darbo savaitėje, kad sūnus per pietus grįžęs iš mokyklos dar turėtų ką pavalgyti. Pvz jei gaminu šiandien kokia 16h (nes anksti iš darbo grįžtu) tai iki ryt pietų užtenka. Aš tikrai nesikeliu kiekvieną ankstų rytą, vien tam, kad ryte gaminti karštą patiekalą. Bet būna, kad nesimiega, ir tada gaminu anksti ryte_troškinį, orkaitėje ką nors, lietinius blynus iškepu, tada taip_tik tai dienai iki vakaro. Bet tai tikrai nesikartoja sistemiškai kiekvieną rytą. Tik tiek, kad tai nieko nekeičia, vis vien tenka gaminti kiekvieną diena, nebent tądien apseinam be karštų patiekalų.
Tai ką aukščiau pavardinau, plius orkaitėje kepta žuvis, lašiša, vištienos kepiniai, virti kiaušiniai, lietiniai blynai be įdaro, su įvairiu įdaru, varškės akepas, šepardo pyragas, na, labai įvairiai, neišvardinsiu visko. Pasidaro salotas_pvz karšto rūkymo lašišą su avokadu, na ir pan. ir t.t.
Sumuštinių pas mus nieks nevalgo apart vyresnio sūnaus, tai aš jau čia neužskaitau.
Kada svėrėtės ant svarstyklių paskutinį kartą?Šiandien.