Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Aidos @ 2018 07 15, 14:42)
Ką nuveikėt šiandien? </strong>Praktiškai nieko,gėlės susitvarkiau,daržiuką apžiūrėjau,su draugu pašnekėjau ir viskas,tikras sekmadienis</p>

Valgyt gaminau ir po to buvom berniuko vieno gimtadieny.

Turit jau savų, o kad ir nesavų, bet neparduotuvinių agurkų?
Ne, ir neturiu dar.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 07 15, 09:00)
Kai vykstat atostogu,Jusu lagaminai buna pilnai prikrauti,virsijat leistina svori,perkat papildoma ar kaip tik per mazai prisikraunat?

visada perkraunu

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 15, 09:18)
Ar bandėt pati vytinti mėsytę buto sąlygomis?  Gavosi?

ne

Ką nuveikėt šiandien?

nieko įdomaus, laukėm tėčio sugrįžtant, paskui tvarkėmės, vakare žiūrėjom futbolo čempionato finalą

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 15, 17:46)
Turit jau savų,  o kad ir nesavų,  bet neparduotuvinių agurkų?

savų neturiu, tik sėklos mano, tai tėčio sode jau yra - valgėm

turit kokią nors dainą, kuri skamba ausyse? (taip, tai_Clean Bandit - Solo feat. Demi Lovato [Official Video])
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 15, 08:52)
visų pirma, Nastya - LABAI GERAI ATRODAI wub.gif  wub.gif (turiu omeny, kaip trijų vaikų mama)
Cia is fb nuotraukos ispudis? rolleyes.gif Aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 07 15, 22:03)
Cia is fb nuotraukos ispudis?  rolleyes.gif Aciu aciu  4u.gif

4u.gif taip 4u.gif

LABAS RYTAS 4u.gif

būna taip, kad baigiantis atostogoms, pradedate keltis anksčiau, kaip kad reiktų į darbą? (man taip pirmąkart nutiko, jau aną savaitę pradėjau keltis 05.50 val.)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 15, 21:24)
turit kokią nors dainą, kuri skamba ausyse? (taip, tai_Clean Bandit - Solo feat. Demi Lovato [Official Video])

Taip, labai liūdna daina iš filmo LAISVĖS KAINA, daina primena A.A. Mamą.

QUOTE(Sim@ @ 2018 07 16, 07:07)
būna taip, kad baigiantis atostogoms, pradedate keltis anksčiau, kaip kad reiktų į darbą? (man taip pirmąkart nutiko, jau aną savaitę pradėjau keltis 05.50 val.)

Kad ne.

labas rytas,
Jeigu šią minutę būtų galima atsidurti, kur norit, kur tai būtų?
Norėčiau vėl pamatyt kalnus.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 13, 12:21)
Ar pritariat, kad mūsų įstatymai yra labai painūs, sunkiai skaitosi ir sunku iki galo suprasti tai, kas slypi tuose žodžiuose?

neišskirčiau vien LT-teisinė kalba tokia jau yra
QUOTE(Nastya @ 2018 07 13, 13:10)
Jei pamatot spuogą, tai laukiat kol praeis savaime ar negalit iškentėt ir išsispaudžiat? - Antras variantas biggrin.gif

irgi biggrin.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 13, 13:20)
kaip Jums naujas įstatymas, jog už gerą elgesį paleis į laisvę tokius, kaip H. Daktaras ir kt., sunkius nusikaltimus padariusius? (ABSURDAS ir tiek)

amnestija nereiškia, kad visus ims ir paleis, vistiek vyksta svarstymai
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 13, 14:05)
kada paskutinį kartą buvote kirpykloje? (šiandien)

šeštadienį
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 13, 14:59)
kaip PENKTADIENIS ir dar TRYLIKTA šiandiena? (kol kas diena labai gera - ką buvom su vaikais suplanavę, viskas gavosi)

eilinė diena
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 13, 15:56)
prekinatės per išpardavimus Maximoje? (retai, bet jei užtaikau ir jei yra finansų, tai TAIP)

taip
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 13, 16:55)
1. Iš tikrųjų tai dar nepradėjau rimtai ieškot,
Ar žadat artimiausiom dienom aplankyti kokį kitą Lietuvos miestą?
Aha, žadu kitą savaitę atsirasti Vilniuje.
Vilnietės, gal ką rekomenduotumėt pamatyt, bet ne iš populiarių turistinių vietų? Tinka Senamiestis, Užupis ir kitos netolimos vietos. Vilniuj studijavau, o ir šiaip daug kartų buvus, tai daug ką esu aplankiusi ir mačiusi. Bet gal atsirado kažkas naujo, įdomaus. Žinau tik, kad eisiu į Flirencijos dailininkų parodą Valdovų rūmuose, nes labai noriu

pailsėk 4u.gif
į kaimą lėksim
na Užupy labaqi smagių kampelių yra, tik rekia kojų negailėt ir palandžiot biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 13, 17:01)
Kokius garsus girdit?
Sūnus kalba,  lauke-mašinos važiuoja.

radijas groja
QUOTE(k@mylye @ 2018 07 13, 18:45)
Jurmalos ar Druskininkų?</span></span></span></strong></p><p></p><p></p>

nesu jų gerbėja, bet gal Jurmalą pabandyčiau
Papildyta:
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 13, 20:15)
Koks megiamiausias sitos vasaros rubas? Dryzuota  suknele bigsmile.gif

džinsinis kombis
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 13, 21:32)
Jums yra taip buvę, kad BIJOTUMĖTE BŪTI SAVO NAMUOSE? (taip, šiandien tokia baimė atsirado blink.gif )

kai gyvenau tėvų namuose-taip
QUOTE(Visgi @ 2018 07 13, 22:36)
Ar pirkote šiandien ką iš buitinės chemijos?
Taip, skalbimo miltelius.

nea
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 14, 08:59)
kiek žinau, dabar "ant bangos" tokie bateliai_
TURITE?
(taip, nusipirkau Palangoj)

ne, turiu kitokių laisvalaikio batų
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 14, 10:21)
Ar esat prietaringa? Tikit, pvz. kad negalima valgyt nuo peilio, kad juodas katinas perbėga kelią- bus blogai ir pan.?
Netikiu

nemanau
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 14, 12:08)
Stalas svetainėj pas jus apvalus,  stačiakampis ar pailgas, ar kvadratas?
Kvadratas, su ratukais,  šviesus.

stačiakampis su stikliniu paviršiumi
QUOTE(Visgi @ 2018 07 14, 14:35)
Šiandien gaminot-darėt kokį keptą ar nekeptą desertą-gardėsį?
Dariau nekeptą. Sūnus vakar paprašė Tinginio.

vakar granolos pyragą
QUOTE(Aidos @ 2018 07 14, 17:49)
>Ką gaminat,jei išvis gaminat iš cukinijų?</strong> Blynelius daržovių,labai mėgstam su b  smile.gif daugiau nelabai sugalvoju ką,blyneliai mums skaniausi</p>

nuo makaronų iki šokoladinio pyrago, kugelio
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 14, 17:51)
koks oras lauke? (pagaliau saulė)

apniukę
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 07 14, 18:04)
Turit darbų laukiančių kažkokių,bet juos tingit daryt?</strong> Turiu,daiktus išsikrauti. Tingisi,vietos nerandu niekur,namai per maži  mad.gif  bigsmile.gif </p>

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 07 14, 20:19)
O jūs po kelionės iš karto daiktus išsikraunat ar irgi tempiat? - Rūbus tai iškart iškraunu ir viską nešu į skalbinių dėžę. Visada viską perplaunu po kelionių. O visokios smulkmenos, lauktuvės tai būna lagamine irgi po kelias savaites guli  biggrin.gif

iš kart-labai nemėgstu pasilikt tokio darbo
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 14, 21:53)
Kiek puodeliu kavos siandien isgerete? 4  blink.gif

per dieną vieną normalų puodą geriu
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 15, 07:24)
Ar valgėt serbentų uogienę,  virtą su šokoladu?
Ne,  bet labai noriu išbandyt. Labai giria skonį.

ne
jei savaitgaliais būnate namuose, ar geriate kavą vien dėl to, kad nėra ką veikt? (taip)

ne
Kai vykstat atostogu,Jusu lagaminai buna pilnai prikrauti,virsijat leistina svori,perkat papildoma ar kaip tik per mazai prisikraunat? Dazniausiai per abu mus buna kokiu max 12kg biggrin.gif “nemokam” mes prisikrauti pilnu</p><p>lagaminu,butiniausi daiktai ir viskas. Is esmes vadovaujames mintim,kad svarbiausia tik pasas ir banko kortele,visa kita galima nusipirkt</p>

mes irgi nesugebam prisikraut tiek biggrin.gif
Bandžiau palendricą. Vytinau prie radiatoriaus. Skanu,  gavosi,  bet daugiau neužsiimu kažkodėl.

nebandžiau
Ką nuveikėt šiandien? </strong>Praktiškai nieko,gėlės susitvarkiau,daržiuką apžiūrėjau,su draugu pašnekėjau ir viskas,tikras sekmadienis</p>

vakar gaivaliojomės po savaitgalio
Ne,  ir neturiu dar.

ne
Papildyta:

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 16, 07:51)
Norėčiau vėl pamatyt kalnus.

prie jūros

kaip paruoštą žuvį valgėt kai buvo skaniausia?-marinuotą druskoje
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 07 16, 09:51)
lkaip paruoštą žuvį valgėt kai buvo skaniausia?-marinuotą druskoje

Man skaniausiai, kai namų sąlygomis gaunu rūkyto karšio 9ne prekybai, sau rūkyto).

Paskutinė išleista suma, kur išleidot?
Išleidau per pietus Maximoje 18 Eur.
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 14, 21:53)
Kiek puodeliu kavos siandien isgerete?
0.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 15, 07:24)
Ar valgėt serbentų uogienę,  virtą su šokoladu?
Neteko, bet būtų visai įdomu paragauti.
jei savaitgaliais būnate namuose, ar geriate kavą vien dėl to, kad nėra ką veikt?
Ne.
Kai vykstat atostogu,Jusu lagaminai buna pilnai prikrauti,virsijat leistina svori,perkat papildoma ar kaip tik per mazai prisikraunat?
Leidžiamo svorio neviršijam, bet ir prikrauti būna, ypač jei su vaikais keliaujam tai išvis. Su lagaminais gerai, ribos yra biggrin.gif Matytumėt kiek mašina keliaudami prisikraunam biggrin.gif Net nėr kur įkišt kažko. Va pavyzdžiui ir dabar į Jūrmalą, Palangą važiuojant ar kai į sodybą lekiam. Visa bagažinė užkimšta būna iki lubų. Gale trys vaikų sėdynės, vaikai, vaikams po kojom dar prikrauta. Aš prieky, prie kojų šuo biggrin.gif Tai va iš maximos šiandien su maišais išėjom tai vieną įtalpinau dar sau po kojom, o kitą ant kelių laikiau biggrin.gif
O atgal iš kelionių grįžtant tai yra tekę ir viršyt kilogramus ir net porą kart papildomai lagaminą/tašę pirkt, nes netilpdavo daiktai, lauktuvės ir pan.
Nebandžiau. Močiutė kartais daro.
Ką nuveikėt šiandien?
Vyras turėjo reikalų Rygoj, tai aš su vaikais pašmirinėjau po miestą. Atėjus laikui vaikams miegot pietų miego, išvarėm į Palangą. Kol miega geriausias laikas važiavimui mirksiukas.gif Mus paliko Palangoj, o pats grįžo į Vilnių, nes turi darbų. Atvažiuos ketvirtadienį vakare arba penktadienį. Dar link savaitgalio atskrenda jo brolis su šeima iš Maskvos pas mus paviešėt, tai irgi į pajūrį atlėks, pasibūsim, gal į Nidą nulėksim, po to į Vilnių grįšim. Dar rytojui draugę įkalbinėju atlėkt pasibūt bigsmile.gif
Orai Jūrmaloj superiniai buvo, ir Palangoj geri nusimato, tai nenoriu Vilniuje tūnot per savaitę. Tai va taip vis ir važinėjam ax.gif
Savų dar ne. Pirkau turguj porą kartų.
turit kokią nors dainą, kuri skamba ausyse?
Ta pati kur ir tau ir dar šita Mafiosa belekaip užstrigus galvoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 16, 07:07)
būna taip, kad baigiantis atostogoms, pradedate keltis anksčiau, kaip kad reiktų į darbą?
Nea.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 16, 07:51)
Noriu į Meksiką bigsmile.gif
QUOTE(errachka @ 2018 07 16, 09:51)
kaip paruoštą žuvį valgėt kai buvo skaniausia?
Dabar taip staigiai nepasakysiu, bet vakar Jūrmaloj valgiau labai skanią doradą keptą ant griliaus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 16, 12:33)
Apie 60eur maximoj.

Sveikos mirksiukas.gif
Gavot kokių įdomesnių pasiūlymų, pakvietimų į kažkur šiom dienom? - Šiandien pamačiau, kad vėl parašė "Yra kaip yra" laidos redaktorė, kviečia filmuotis laidoj apie emigrantus: "Rugpjūčio 3d.rengiame laidą apie gyvenimą Lietuvoje, kelsime klausimą ar tikrai Lietuvoje nėra gerai apmokamo darbo." doh.gif Būtų normali laida su normaliai atrinktais, įdomiais žmonėmis tai aš tikrai nueičiau pašnekėt, padiskutuot, pasidalint patirtimi, o dabar eiti ir neaišku su kuo "kapotis" dėl laidos reitingų tai neturiu jokio noro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 07 16, 22:17)

Gavot kokių įdomesnių pasiūlymų, pakvietimų į kažkur šiom dienom? - Šiandien pamačiau, kad vėl parašė "Yra kaip yra" laidos redaktorė, kviečia filmuotis laidoj apie emigrantus: "Rugpjūčio 3d.rengiame laidą apie gyvenimą Lietuvoje, kelsime klausimą ar tikrai Lietuvoje nėra gerai apmokamo darbo." doh.gif Būtų normali laida su normaliai atrinktais, įdomiais žmonėmis tai aš tikrai nueičiau pašnekėt, padiskutuot, pasidalint patirtimi, o dabar eiti ir neaišku su kuo "kapotis" dėl laidos reitingų tai neturiu jokio noro  schmoll.gif

Wow! bigsmile.gif O man atrodo, kad tau vertėtų ten nueit. Atlaikytum tu ir tuos pasikapojimus, ir pati pasikrautum, ir, esu įsitikinus, sugebėtum net ir smegenis žmonių pasukt teigiama linkme ir tau tai puikiai pavyktų. Aš tai labai už, kad eitum ax.gif . Rimtai! Mažum dar persigalvosi unsure.gif ?

Aš nieko įdomaus negavau. Tik darbo reikalais turėsiu keistą, mano akimis-nereikalingą, poros val.vizitą.

Turėsit svečių artimiausiu metu? Kas?
Va, pas Nastyą tikrai nusimato biggrin.gif
Turi trečiadienį dukterėčia ateit, pavakarosim.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 16, 22:50)
Wow!  bigsmile.gif O man atrodo,  kad tau vertėtų ten nueit. Atlaikytum tu ir tuos pasikapojimus,  ir pati pasikrautum,  ir, esu įsitikinus,  sugebėtum net ir smegenis žmonių pasukt teigiama linkme ir tau tai puikiai pavyktų. Aš tai labai už,  kad eitum  ax.gif . Rimtai! Mažum dar persigalvosi  unsure.gif ?
---
Va,  pas Nastyą tikrai nusimato  biggrin.gif
Nepersigalvosiu. Nenoriu dalyvauti tokio tipo laidoje. Man jau trečią kartą jie siūlo.
Atlaikyt aš atlaikyčiau, bet kitoj pusėj pasodins asmenis kuriems viskas visada ir visur blogai, "visi Lietuvoj už minimumą dirba ir aplamai nėr čia to darbo" biggrin.gif Ir kapokis kiek nori. Tuo labiau prieš visą Lietuvą doh.gif
---
Nusimato, nusimato. Ryt draugė su vaiku atlekia keliom dienom, o po to vyro brolio šeima, bet jie ne tik pas mus bus smile.gif

Kokį įžymų žmogų ir kur matėt paskutinį kart? - Jurkutę Jūrmaloj, pliaže.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 16, 12:33)
Išleidau per pietus Maximoje 18 Eur.

Džinsai ir suknelė vakar-50 pinigų
QUOTE(Nastya @ 2018 07 16, 22:17)
Gavot kokių įdomesnių pasiūlymų, pakvietimų į kažkur šiom dienom? -

nea... o tu varyyyk bigsmile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 16, 22:50)
Va,  pas Nastyą tikrai nusimato  biggrin.gif
Turi trečiadienį dukterėčia ateit,  pavakarosim.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 07 16, 23:05)

mieste savaitgalį kažkurį iš politikų

kad kur buvot tik dvierse su vyru?-savaitgalį kine ir panaktinėt mieste
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 07 16, 23:05)
Nepersigalvosiu.

Gaila verysad.gif

Nepamenu dabar, ką, bet kažką iš TV šmėžuojančių, bet ne žvaigždžių.

QUOTE(errachka @ 2018 07 17, 09:27)
kad kur buvot tik dvierse su vyru?-savaitgalį kine ir panaktinėt mieste

Nebuvau niekur vasarą. O pavasarį buvom irgi kine.

Turit suknutę ant petnešėlių?
Nea, tik tokios kaip be rankovių, bet būtent ant petnešėlių neturiu.
Atsakyti