Futbolą žiūrit?
Fonui užpildyti tik
Jeigu turit galimybę skalbinius lauke džiaut, jums patinka lauke išdžiūvusių skalbinių kvapas?
Patinka ir man
Jeigu reikėtų rinktis butą, kurį variantą imtumėt:
-tą butą, kur saulė tik ryte būna, o grįžus iš darbų nekepina saulė, yra tikras poilsis, bet vaizdas į kiemą;
-ar tą, kur vaizdas į mišką, taip.pat į neitin judrią gatvę bet po pietų vasarą saulė nežmoniškai kepina nuo pietų iki vėlaus vakaro, kad net kailinius džiaut galima?
Antras variantas + namuose kondicionierius ir ramu pas mane dabar saulė jei šviečia,tai kaitina namus. Langą atsidarom,terasą ir atvėsta kažkaip
Visi namuose?
Visi
Kiek kartų mergvakaryje dalyvavote ar/ir dalyvavote organizavime?
Turėjau dalyvaut,bet nepavyko,tai ir neorganizavau nieko
Ką senokai gaminot iš tų patiekalų, kuriuos visumoj dažnai gaminat?
Iš esmės seniai gaminau,per atostogas ilsėjausi 100proc nuo visko
Turit nerimo dėl artimo šeimos nario?
Sveikatos tėčiui aš kaip ir neturiu
Yra jums taip buvę, kad kažkur išvažiuojat su savo mašina, bet planai pasisuka kita linkme ir vėliau negalit vairuot, tenka palikt mašiną, o grįžt namo taxi ar kitu būdu?
Yra yra paskui ryte kaip tingisi tos mašinos eit
Ar pajutote, kad jau vidurvasaris, ta prasme, kad pusę vasaros jau nebėra?
Na kurgi nebėra vasaros? Dar puse jos liko va pas Jus dar bus vasaros,pas mane tuoj ruduo prasidės jau,tikrai neturit ko skųstis,tokie karščiai buvo,tikra vasara
Ar seniai esat buvę kokiam nors pokalbyje dėl darbo, dėl mokslų ar panašių dalykų?
Pernai gruodį ėjau savo darbovietėje ale i "pokalbį" dėl darbo. Nunešiau CV,po kelių savaičių sulaukiau skambučio ir toks tas "pokalbis". Šiaip normaliam labai seniai,bijočiau dabar eit kažkaip
Ką gaminat,jei išvis gaminat iš cukinijų? Blynelius daržovių,labai mėgstam su b daugiau nelabai sugalvoju ką,blyneliai mums skaniausi