Laba
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 12, 08:24)
Ar seniai esat buvę kokiam nors pokalbyje dėl darbo, dėl mokslų ar panašių dalykų?
Senokai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 12, 09:25)
Jūsų skėtis telpa į rankinę, ar yra tas didelis, kur su rankena ilga?
Tas ilgas, su rankena. Vienas visad automobilyje būna, o kitas yra namie. Vyriški taip pat ilgi. Nėra trumpų pas mus.
QUOTE(kami_ @ 2018 07 12, 11:09)
Laba
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Kami mini Kami cia
Laba pradingėle!
QUOTE(errachka @ 2018 07 12, 14:13)
ar atsivalgėt braškių, mėlynių, šilauogių?
Atsivalgiau, nebenoriu jokių uogų jau, net ir mylimų savo trešnių.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 12, 14:50)
Ar buvo jums toks laikas, kad buvo labai labai sunku? Kartojasi toks periodas jūsų gyevnime?
Būna, buvo. Labai sunku buvo prieš 13-15 metų, kai užsispyrusi ieškojau gero, rimto darbo ir tos paieškos buvo ganėtinai sunkios, plius tik vienas vyras dirbo tuo metu, o aš "ką pripuolus" darydavau. Po to labai sunku buvo, kai apsirgo A. A. Mama ir būtent tuo momentu sesuo tiesiog numetė man visus rūpesčius, o pati išlėkė į užsienį, . Tuo pačiu ir šeimoje jaučiau krizę.
Mano gyvenimas yra toks - banguotas. Būna sunku, bet sunku taip gana stipriai būna. Po to būna labai gerai-na irgi, taip ganėtinai gerai. Kažkaip banguoja viskas
Taip stipriai labai labai nėra buvę, bet visumoje tų sunkumų mažesnių ir didesnių yra buvę, pastebėjau tik, kad būtinai viskas tada jau vienu metu sutampa.
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 12, 17:43)
per savaitę su maistu, pramogom, trim pasisėdėjimais Can Can picerijoje su vaikais išleidau - 240 eur. Ar normalu?
Na, septynios dienos, trise, normalu tikriausiai.
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 12, 18:24)
mokinate savo vaikus dalintis perpus?
Mokinom.
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 12, 20:04)
lauke koks oras šiuo metu?
Giedra, gaivu po lietaus, gera.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 12, 20:13)
Kažko pamiršot vagomo/geriamo nusipirkt, neturit?
Ne, nieko nepamiršau.
QUOTE(Nastya @ 2018 07 12, 22:04)
Dažnai sutinkat bendravardžių?
Per viduriuką taip.
Ar paryčiui pas jus lijo?Siaubingai stipriai lijo, aš net prabudau nuo garso, to šniokštimo, mat langai buvo atviri palikti.