Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 23:36)

O yra tokių,  kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė,  bet nepatiko.

Niekada neplaukiau ir neplauksiu unsure.gif , as kai I paprasta valti ilipu ir ji truputi susiubuoja isprotet is baimes galiu blink.gif, tai apie baidare nei nesneku biggrin.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:02)

Kaip "baudžiate" (bausdavot, baustumėt) vaikus jei prireikia?

"Nupjaunu" interneta neribotam laikui ax.gif , tuoj silkiniai pasidaro rolleyes.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:23)

Ar pasdarot namuose ledų pieniškus kokteilius?

Retai unsure.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:38)

Ar gerai gyvenote būdama studente?

Gerai gyvenau, tevai padedavo rolleyes.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:58)

Ar palaikot ryšius su studijų laikų draugėm ar viena drauge?

Su viena.
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 09, 08:45)

Ar Jūsų tėvai gerai sutaria/sutardavo, kas jau nebeturit?

Visko budavo unsure.gif Pamenu karta vos neissiskyre net. O ant senatves laaabai graziai sutart pradejo, kelis metus vos ne kaip jaunavedziai gyveno wub.gif , bet neilgai.... verysad.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 07 09, 10:39)

[b]Kokius prieskonius, žoleles, jų mišinius, naudojant pabarstant daržovėms jas kepant ant griliaus/grotelių, orkaitėje, troškintas garuose?

Nepatarsiu, retai darzoves kepame, naudoju tik druska ir pipirus.

QUOTE(Aidos @ 2018 07 09, 10:44)
Kaip pradėjot pirmadienį?

Ramiai rolleyes.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 12:42)

Sakoma, kad praradus darbą gerai turėti bent 3 savo atlyginimo dydžio santaupų, kad patogiai pragyventi 3 mėnesius iki rasi kitą darbą. Ar turite tiek santaupų?

Siuo metu tiek neturiu unsure.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 13:33)

Turit kažkokį drabužį žydros spalvos?

Dzinsus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 17:47)
Perskaičiau ne drabužį, o draugužį  biggrin.gif

Turit paplūdimio skarą?

biggrin.gif biggrin.gif
Irgi turiu dvi.

Tai kaip ten su tuo zydru drauguziu,esat kada nors toki turejusi? biggrin.gif Esu, gana ilga laika bendravom, idomus zmones buvo ( pora).
Atsakyti

Sakoma, kad praradus darbą gerai turėti bent 3 savo atlyginimo dydžio santaupų, kad patogiai pragyventi 3 mėnesius iki rasi kitą darbą. Ar turite tiek santaupų?

Turiu

Palaidine,nelabai nesioju

Turit paplūdimio skarą?

Ne

Atsakyti

Tai kaip ten su tuo zydru drauguziu,esat kada nors toki turejusi? biggrin.gif

Turiu,smagu toki turet,bent man

Jei pas Jus ateitu Jusu geras vaikystes draugas,na ne pats artimiausias,bet toks,kuris kazkaip visad budavo salia,su kuriuo turi ka pakalbet visad ir prasytu paskolint pinigu ar nupirkt maisto,kaip darytumet? Jis neprasigerias,dirbantis,bet tiesiog zmogus nemoka gyvent,turi pinigu - valgo kebabinese,degalinej,perkasi nelabai butinus dalykus,gyvena vienas,tad jei ka,vaikai nebadauja. Tai vat,mes turim su b toki drauga. As ji pazistu nuo 6 metu gal,jis gal nuo paauglystes. Nemoka jis gyvent,bet kazkaip sirdi suspaudzia,kai papraso pinigu paskolint ar maisto nupirkt,paprasciausiai kaip vyras kone duonos ir desreliu tik. Dabar irgi atejo pas maniski,sako gal einam iki parduotuves. Na kazkaip tikiu,kad paprasys valgyt nupirkt. Nepaliksi zmogaus badaut juk,gerai,kad bent nepiktybiskai taip elgiasi,tikrai ne kiekviena menesi. Bet atrodo bando jam b paaiskint kaip elgtis su pinigais,niekaip neismoksta tiek metu

Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 09, 18:41)
Tai kaip ten su tuo zydru drauguziu,esat kada nors toki turejusi?  biggrin.gif 
Neteko. Kaimynų porą tik tokią turėjau.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 09, 19:49)
Jei pas Jus ateitu Jusu geras vaikystes draugas,na ne pats artimiausias,bet toks,kuris kazkaip visad budavo salia,su kuriuo turi ka pakalbet visad ir prasytu paskolint pinigu ar nupirkt maisto,kaip darytumet?
Įdomi situacija. Kartą kitą nupirkčiau, o po to nežinau. Aš šiaip nemėgstu mokyti žmonių kaip gyventi, bet matyt šis atvejis būtų išimtinis biggrin.gif Žmogus grynai nemoka planuotis savo finansų ir jam reikia pagalbos, pasiūlyčiau ką galėtų pakeist gyvenime. Bet čia ir nuo žmogaus priklauso ar jis pats dėtų pastangų ar jam gerai kaip yra.

Ar jums yra tekę ragauti pietų kraštuose populiaresnės anyžinės degtinės? - Teko, man jinai grynai pertusino skonio biggrin.gif Šiandien gavom su vyru butelį lauktuvių iš Graikijos.
Atsakyti
Turit paplūdimio skarą? - Turiu dvi.

Turiu vieną, iš Egipto parsivežiau. Bet kažkodėl nenešioju.

Tai kaip ten su tuo zydru drauguziu,esat kada nors toki turejusi?  biggrin.gif  Esu, gana ilga laika bendravom, idomus zmones buvo ( pora).

Nea. Bet pas mus name viena pora gyvena. L.draugiški.

QUOTE(Aidos @ 2018 07 09, 19:40)
Palaidine,nelabai nesioju</

Taigi ir aš turiu palaidinę, atsiminiau!

Jei pas Jus ateitu Jusu geras vaikystes draugas,na ne pats artimiausias,bet toks,kuris kazkaip visad budavo salia,su kuriuo turi ka pakalbet visad ir prasytu paskolint pinigu ar nupirkt maisto,kaip darytumet? Jis neprasigerias,dirbantis,bet tiesiog zmogus nemoka gyvent,turi pinigu - valgo kebabinese,degalinej,perkasi nelabai butinus dalykus,gyvena vienas,tad jei ka,vaikai nebadauja. Tai vat,mes turim su b toki drauga. As ji pazistu nuo 6 metu gal,jis gal nuo paauglystes. Nemoka jis gyvent,bet kazkaip sirdi suspaudzia,kai papraso pinigu paskolint ar maisto nupirkt,paprasciausiai kaip vyras kone duonos ir desreliu tik. Dabar irgi atejo pas maniski,sako gal einam iki parduotuves. Na kazkaip tikiu,kad paprasys valgyt nupirkt. Nepaliksi zmogaus badaut juk,gerai,kad bent nepiktybiskai taip elgiasi,tikrai ne kiekviena menesi. Bet atrodo bando jam b paaiskint kaip elgtis su pinigais,niekaip neismoksta tiek metu</p>

Irgi duočiau, bet paskui, įtariu, na per ilgą lailą mane užkaltų ir bandyčiau atstymą daryt.

QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 21:06)
Ar jums yra tekę ragauti pietų kraštuose populiaresnės anyžinės degtinės? - Teko, man jinai grynai pertusino skonio  biggrin.gif Šiandien gavom su vyru butelį lauktuvių iš Graikijos.

Man atrodo, kad draugai buvo parvežę paragauti.

Ar turit namuose skalbinių džiovyklę?
Nea. Nėra.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 06, 09:10)
Ar mėgstat rūkytą vištieną? Perkat?
Nuperku kartais rūkytų sparnelių. Man visai skanu, nors vis tiek kepti ir karšti skaniau

nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 06, 17:32)
Jūsų antroji pusė daro.čierką?
Darbo dienomis nieko nedaro. Savaitgaliais mėgsta alaus pagurkšnot. Gali ir čierką padaryt,  bet nepiktnaudžiauja tuo. Bet jei baliavoja,  tai gali ir stipriai įkalt.

labai saikingai
QUOTE(Visgi @ 2018 07 07, 10:26)
Žinot/pažįstat kam šiandien organizuojamas mergvakaris?
Taip, kaimynei mūsų. Tokia graži, gražiai pasipuošusi išėjo su pulku merginų; balta trumputė klasikinė suknelė, baltas veliumas iki pečių, keliaraištis baltas, vienu žodžiu graži balta gulbė.

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 11:10)
Koks jūsų požiūris į tai, kai per krikštynas vaikučio tėvai dovanoja visiems dalyviams visokių  p-dacijų,  kaip kad žurnaliukų apie vaiką, šokoladų su vaiko atvaizdu,  būna šampano buteliai sustatyti su vaiko atvaizdu ant jų ir pan?

aš seniai jau niekuo nesistebiu smile.gif..bet pati asmeniškai nelabai sutinku
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 20:42)
Kaip manot,kur geriau dirbti valstybinėj įstaigoj ar privačioje? Privačioje,mano nuomone. Esu dirbus ir ten,ir ten. Valstybinėj gal tik vienas pliusas buvo,kad visos soc.garantijos yra,daugiau nepastebėjau jokių per dvi įstaigas. Privačiam irgi yra visos garantijos,bet viskas daug laisviau,algos kelia,tai ne valstybinėse.

manau privačioj
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 21:18)
Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams?
Tikriausiai,  2.

2
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 22:02)
Jūsu šeima,Jūs pačios geriat daug pieno? Išgėriau katik tris didelius puodelius,kažkaip skaniai labai. Šiaip geriu mažai,bet užsinorėjau labai</p>

vyras gėrėjas
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 00:10)
Ar teko turėti arba dabar turit darbą ,  kur duodavo,  t.y. turėdavot būti su apranga ta pačia kas dieną (tarkim,  policininkai,  stiuardesės arba tiesiog,  apranga,  kuri yra kaip uniforma darbinė)?

ne
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 08:57)
Liemenukus kaskart perkate kitos firmos,ar turit mylimus ir perkat tik juos? Turiu mylima firma,labai patogus man ju liemenukai,tai perku daugiausiai tik juos. Kai krutine didesne,reikia patogumo</p>

visokius
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 08, 09:33)
Ar daug turit liemenukų?
Turiu pilną maišą, bet pastaruoju metu nešioju tik du, kurie man patogiausi. Turbūt reiks pramėtymą padaryt. Ir įsigyt kelis naujus

nemažai
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 12:07)
Pirkot kažką būtent sau neseniai?
Šiandien nusipirkau oranžinę Utenos trikotažo suknutę.

veliūrinį laisvalaikio kostiumėlį
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 13:42)
Jūsų vyras iš tų,kur mėgsta pats namie tvarkytis,remontuoti savo rankom ar jam geriau iškviesti meistrus

aga, meistravoja
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 13:52)
Naktį einat į wc?
Ojetau,  per atostogas kartą ar du tekdavo. Užknisa  unsure.gif .

retai
QUOTE(Nastya @ 2018 07 08, 19:56)
Su kuo paskutiniu apsipykot, susipykot? - Su mama  unsure.gif Visus smegenis išėdė dėl vieno dalyko wacko.gif

su vyru
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 08, 21:26)
Kokios spalvos jusu maudomukas? Juodas.

turiu juodą ir margą/melsvą
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 22:17)
Kad dabar su niekuo. Bet prieš atostogas su vedėja buvu susikirtusi,  emocijos
Turit didelę,  aukštą vazą?
Turiu,  buvusi kolegė padovanojo prieš kelis metus.

aga
QUOTE(Nastya @ 2018 07 08, 23:32)
Mes ten vykome draugės gimtadienio švęsti, tai labiau pramogavom, bet ir ant greitųjų pagrindinius objektus apžiūrėjom. ---
Kas pas jus šeimoj didesnis visokių švenčių, susiėjimų organizatorius?
[b]Yra kažkokia rūbų spalva kuri jūsų manymu jums netinka?
- Man ant manęs nelabai žiūrisi žalia spalva.

kaip faina bigsmile.gif

žalia

tau stiprybės su mamuku
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 23:36)
O yra tokių,  kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė,  bet nepatiko.
Aš neplaukus ir kažkodėl nenoriu,  mane vien ta mintis stresą kelia.

aš neplaukus ir nevilioja..
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:02)
Kaip "baudžiate" (bausdavot, baustumėt) vaikus jei prireikia? - Retai prireikia, bet pasitaiko. Kampas labai veiksminga priemonė  biggrin.gif . Visi ožiai praeina ten. Dar retsykiaiss būna nenuperku ką žadėjau nupirkt arba nevažiuojam kažkur kur buvo žadėta.

irgi kampas
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:23)
Ar pasdarot namuose ledų pieniškus kokteilius?
Vasarą dažnai pasidarau.

ne, nors mėgstu....ruboju save su pieno produktais, nes ištisai galėčiau juos valgyt/gert
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:38)
Ar gerai gyvenote būdama studente? Turiu omeny finansiškai.

tėvai padėdavo
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:58)
Ar palaikot ryšius su studijų laikų draugėm ar viena drauge?
Kaip nekeista,  palaikom. Yra kelios vilnietės,  su kuriom karts nuo karto susitinkam,  pasirašom.

taip, ir ne su vienu
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 09, 08:45)
Ar Jūsų tėvai gerai sutaria/sutardavo, kas jau nebeturit?
Prastai. Ir mus su sese tas labai žeidžia. Gal ir geriau, jei būtų išsiskyrę kažkada. Net nežinau

visdko būdavo...
QUOTE(Visgi @ 2018 07 09, 10:39)
Man reikia jūsų patarimų/rekomendacijų.
[b]Kokius prieskonius, žoleles, jų mišinius, naudojant pabarstant daržovėms jas kepant ant griliaus/grotelių, orkaitėje, troškintas garuose?

Kai kurios man jau pabodę ir vis neatrandu naujų skonių kas man patiktų.

aš atradau chipotle bigsmile.gif
Kaip pradėjot pirmadienį? </strong>Pas dantistą,higieną darė. Ot ilgai krapštėsi,grynai žaidė atrodo. Bet kol kas viskas baigta. </p>

prasitęsėm savaitgalį prie ežerų
Sakoma, kad praradus darbą gerai turėti bent 3 savo atlyginimo dydžio santaupų, kad patogiai pragyventi 3 mėnesius iki rasi kitą darbą. Ar turite tiek santaupų? - Turiu.

taip
Kad ne, tik tašytę į pliažą.

maudymuką
Turit paplūdimio skarą? - Turiu dvi.

ne
Tai kaip ten su tuo zydru drauguziu,esat kada nors toki turejusi?  biggrin.gif  Esu, gana ilga laika bendravom, idomus zmones buvo ( pora).

aga
Jei pas Jus ateitu Jusu geras vaikystes draugas,na ne pats artimiausias,bet toks,kuris kazkaip visad budavo salia,su kuriuo turi ka pakalbet visad ir prasytu paskolint pinigu ar nupirkt maisto,kaip darytumet?

manau bandyčiau ne pinigais padėt
Papildyta:
Ar jums yra tekę ragauti pietų kraštuose populiaresnės anyžinės degtinės? - Teko, man jinai grynai pertusino skonio  biggrin.gif Šiandien gavom su vyru butelį lauktuvių iš Graikijos.

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 23:36)
Nea. Nėra.

tą paprastą-taip

esat turėję ežero lelijų?-aga, namie pamerktos..vakar kaip tik prie ežero kur buvom, pjovė meldus ir kartu lelijų pažiro, tai puolė visi rinktis...koks groožis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 07 10, 10:17)
esat turėję ežero lelijų?-aga, namie pamerktos..vakar kaip tik prie ežero kur buvom, pjovė meldus ir kartu lelijų pažiro, tai puolė visi rinktis...koks groožis bigsmile.gif

Buvo kažkada reikalas, kad vyras ieškojo man baltų lelijų, plaukė valtimi, skynė biggrin.gif.

Yra dėl jūsų susimušę vaikinukai biggrin.gif?
Aham, buvo ankstyvoj jaunystėj toks dalykas, kad kalėsi dviese biggrin.gif.
Atsakyti
Laba smile.gif
Kaip pradėjot pirmadienį?
Ilsintis.
Maždaug.
Aš naudoju chimi-churi

Ačiū 4u.gif

Turiu, ir ne vieną.
Turit paplūdimio skarą?
Kelias turiu.
Tai kaip ten su tuo zydru drauguziu,esat kada nors toki turejusi?
Ne, nesu.
Paskolinčiu/nupirkčiau.
Ar jums yra tekę ragauti pietų kraštuose populiaresnės anyžinės degtinės?
Taip, yra tekę.
Yra.
chipotle bigsmile.gif

esat turėję ežero lelijų?

Ačiū 4u.gif

Esu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 10, 11:06)
Ne, nėra.

Mozzarellą sūrį dažnai perkat?
Labai dažnai. Labai mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 10, 20:12)
Labai dažnai. Labai mėgstu.

Nėra, kad dažnai, bet man jis skanus.

Jei draugė atsiųato foto, o ten būtų pažįstamas žmogus, bet senisi nematytas ir labai susenęs, savo pastebėjimus padakytumėt drsugei?
Jei gera draugė, pasakyčiau.
Atsakyti

jums norisi kartais paatostogaut, pabūt vienai, be šeimos? Man kartais patinka pabūti vienai namuose. Veikti kažką, kas man patinka. Kažkur išvykt man patinka kartu su visa šeima.

O jūsų vyrai išleidžia jus vienas/išleistų ar nepasitiki, neilšeistų, supyktų? Pas mus nėra kažko tokio išleisiu/neišleisiu. Galiu laisvai važiuoti kažkur viena. Susiderinam tik kaip sakant veiklas. Kad sūnus neliktų vienas namuose.

jei pietaujate darbe ir tarkim, jūs anksčiau baigiate, ar kitiems palinkite, kaip pvz.: "skaniai pabaigti", skaniai pavalgyti", ar Jūsų variantas? Taip. Palinkiu kažką panašaus.

Gal buvot grybų miške paieškot? Aš negrybauju. Praktiškai išvis neinu į mišką. MB eina grybaut. Bet šiais metais dar nebuvo.

kokių vaisų/uogų namie turit šiuo metu? Obuolių ir pilni krūmai serbentų ir agrastų.

Ar mėgstat rūkytą vištieną? Perkat? Kartais perku. Bet retai. Mėgstu į kugelį įdėti rūkytos vištienos.

Jūsų antroji pusė daro.čierką?Mėgsta savaitgaliai nusipirkti skarbonkę alaus. Kartais žiūrėdamas krepšinį išgeria.  Per baliukus irgi išgeria. Bet kuo toliau per baliukus tuo labiau save ribpja tuo klausymu. Nenori ryte blogai jaustis. Sako gaila po o prarasto pusdienio.

Žinot/pažįstat kam šiandien organizuojamas mergvakaris? Ne

Koks jūsų požiūris į tai, kai per krikštynas vaikučio tėvai dovanoja visiems dalyviams visokių p-dacijų, kaip kad žurnaliukų apie vaiką, šokoladų su vaiko atvaizdu, būna šampano buteliai sustatyti su vaiko atvaizdu ant jų ir pan? Man irgi čia tuštybių mugė. Krikštynos man dabar toks išpūstas reikalas. Aš už jaukias mažas šeimynines šventes.

Kaip manot,kur geriau dirbti valstybinėj įstaigoj ar privačioje? Net nežinau. Dirbau ir ten ir ten. Viskas buvo su soc. Garantijom  visur viskas tvarkoj. Valstybinėj premijų praktiškai nebūdavo. O va privačiose būna. Atostogas va turiu visada vasara.

Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams? Imčiau tris.

Jūsu šeima,Jūs pačios geriat daug pieno?  Mano abu vyrai nemažai išgeria. Aš renkuosi kefyrą.

Ar teko turėti arba dabar turit darbą , kur duodavo, t.y. turėdavot būti su apranga ta pačia kas dieną (tarkim, policininkai, stiuardesės arba tiesiog, apranga, kuri yra kaip uniforma darbinė)? Taip. Kai dirvau banke, ten buvo uniforma.

Liemenukus kaskart perkate kitos firmos,ar turit mylimus ir perkat tik juos? Neturiu.

Ar daug turit liemenukų? Nelabai

Pirkot kažką būtent sau neseniai? Tik maikutę treniruotėms.

Jūsų vyras iš tų,kur mėgsta pats namie tvarkytis,remontuoti savo rankom ar jam geriau iškviesti meistrus? Viską pats daro. Visą namą pats pastatė su brolio pagalba. Nes būna vienų rankų neužtenka. Ir aš prisidedu  Va dabar terasa stato.  Aš kažkiek padedu kiek reikia palaikyt ką ar padažyt. Samdėmės faktiškai tik santechniką, kad šildymo katilą pajungtų. Daugiau viską pats padarė. Na va dabar tik antras reikalas ko pats nedaro, tai laiptus.

Naktį einat į wc? Einu

Su kuo paskutiniu apsipykot, susipykot? Kad ne su niekuo.

Kokios spalvos jusu maudomukas? Juodas su  kažkiek raštų

Turit didelę, aukštą vazą? Neturiu

Yra kažkokia rūbų spalva kuri jūsų manymu jums netinka? Yra. Žalia. Bet nežinau ar ji mna tikrai n etinka. Tiesiog ji man nepatinka.

O yra tokių, kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė, bet nepatiko. Plaukiau tik kartą. Labai patiko.

Kaip "baudžiate" (bausdavot, baustumėt) vaikus jei prireikia? Būna negauna planšetes kurį laiką.

Ar pasdarot namuose ledų pieniškus kokteilius? Ne

Ar gerai gyvenote būdama studente? Turiu omeny finansiškai. Ar padėdavo tėvai, ar pati dirbdavot ir užsidirbdavot? Ar galėtumėt sau pritaikyti tuos juokelius apie skurdų studentų gyvenimą?  Normaliai

Ar palaikot ryšius su studijų laikų draugėm ar viena drauge? Taip. Palaikom su keliom. Kartais ir metus nesusikiemiam. Bet jau kai susitinkam, tai jau kaip geriausios draugės. Išsipasakojam apie labai daug ką. Mūsų grupė išvis super buvo. Susibėgam kas kokius 3-5 metus.

Ar Jūsų tėvai gerai sutaria/sutardavo, kas jau nebeturit? Gerai sutaria.

Kaip pradėjot pirmadienį? Atostogomis

Sakoma, kad praradus darbą gerai turėti bent 3 savo atlyginimo dydžio santaupų, kad patogiai pragyventi 3 mėnesius iki rasi kitą darbą. Ar turite tiek santaupų? –ne

Turit kažkokį drabužį žydros spalvos? Vieną palaidinę

Turit paplūdimio skarą? Neturiu

Tai kaip ten su tuo zydru drauguziu,esat kada nors toki turejusi? Ne

Jei pas Jus ateitu Jusu geras vaikystes draugas,na ne pats artimiausias,bet toks,kuris kazkaip visad budavo salia,su kuriuo turi ka pakalbet visad ir prasytu paskolint pinigu ar nupirkt maisto,kaip darytumet? Padėčiau, bet ir bandyčiau padėt organizuotis finansus taip, kad užtektų bent jau nuo algos iki algos.

Ar jums yra tekę ragauti pietų kraštuose populiaresnės anyžinės degtinės? Ne

Ar turit namuose skalbinių džiovyklę? Jei apie tą elektrinč, tai ne.

esat turėję ežero lelijų? Savo tvenkinyje turim

Mozzarellą sūrį dažnai perkat?  Retai

Jei draugė atsiųato foto, o ten būtų pažįstamas žmogus, bet senisi nematytas ir labai susenęs, savo pastebėjimus padakytumėt drsugei? Tik jei labai artima draugė

Patinka  Jums gulinėt prie ežero? Nelabai. Negaliu visą dieną pragulėti prie ežero.Dažniausiai nuvažiuojam, pasimaudom, apdžiūstam ir važiuonam namo. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 07 11, 09:28)
Patinka  Jums gulinėt prie ežero?</strong> Nelabai. Negaliu visą dieną pragulėti prie ežero.Dažniausiai nuvažiuojam, pasimaudom, apdžiūstam ir važiuonam namo. </span></span></span></p><p></p>

Irgi nelabai patinka. Vyras su giminaičiais turi paliktus diedukų namus ant ežero kranto. Tai man labai tinka tas variantas, kad nueinu pasidarbuot kada noriu, vėl ateinu nusimaudyt ir pagulėt kada noriu. Jei taip nuvažiuot kažkur tiesiog prie ežero, kur dar ir svetimų žmonių yra, pabūčiau kokias 2-3val.ir atgal namo lėkčiau.

Jums darbe reikia informuoti, jei išvykstat ne į ES arba ne NATO šalis?
Taip, reikia ir išvykstant ir grįžus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 11 liepos 2018 - 08:50
Turime.
esat turėję ežero lelijų?
Taip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 10, 11:06)
Yra buvę ir tokių atvejų biggrin.gif
QUOTE(Visgi @ 2018 07 10, 20:12)
Dažnokai, man irgi skanu labai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 10, 22:54)
Jei draugė atsiųato foto,  o ten būtų pažįstamas žmogus,  bet senisi nematytas ir labai susenęs,  savo pastebėjimus padakytumėt drsugei?
Tom su kuriom gerai sutariam - pasakyčiau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 07 11, 09:28)
Patinka  Jums gulinėt prie ežero?
Taip, kad tiesiog nuvažiuot ir pragulėt ne. Bet man patinka nuvažiuot kur yra pavėsinės, pasikept maisto, pasimaudyt, kažkiek pagulinėt. Jeigu viskas suderinta tada super.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 11, 09:42)
Jums darbe reikia informuoti,  jei išvykstat ne į ES arba ne NATO šalis?
Nieko informuoti neturiu.

Laba smile.gif
Ar esat kada nors kažkam siuntusi savo nuogos/beveik nuogos nuotraukas? - Ne, niekad. Būna vyrui kokią intymesnę išsiunčiu, bet ten iki nuogumo toli biggrin.gif
Klausiu, nes draugė papasakojo kaip pas juos kaime viena moteris siuntinėjo SAVO VYRUI nuogas nuotraukas. Jisai dirbo užsienyje ir rodos nu nėr taip blogai vyrui nuotrauką išsiųst, bet tas vyras, pasirodo, jos nuotraukas dar rodydavo ir savo draugams biggrin.gif Po kažkurio laiko tos nuotraukos pasklido po visą kaimą. Ot dabar bobos turi apie ką pašnekėt ax.gif biggrin.gif Kai pagalvoji tai baisu, o dar 4 mokyklinio amžiaus vaikai....
Atsakyti