QUOTE(Alkaja @ 2018 07 06, 09:10)
Ar mėgstat rūkytą vištieną? Perkat?
Nuperku kartais rūkytų sparnelių. Man visai skanu, nors vis tiek kepti ir karšti skaniau
nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 06, 17:32)
Jūsų antroji pusė daro.čierką?
Darbo dienomis nieko nedaro. Savaitgaliais mėgsta alaus pagurkšnot. Gali ir čierką padaryt, bet nepiktnaudžiauja tuo. Bet jei baliavoja, tai gali ir stipriai įkalt.
labai saikingai
QUOTE(Visgi @ 2018 07 07, 10:26)
Žinot/pažįstat kam šiandien organizuojamas mergvakaris?
Taip, kaimynei mūsų. Tokia graži, gražiai pasipuošusi išėjo su pulku merginų; balta trumputė klasikinė suknelė, baltas veliumas iki pečių, keliaraištis baltas, vienu žodžiu graži balta gulbė.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 11:10)
Koks jūsų požiūris į tai, kai per krikštynas vaikučio tėvai dovanoja visiems dalyviams visokių p-dacijų, kaip kad žurnaliukų apie vaiką, šokoladų su vaiko atvaizdu, būna šampano buteliai sustatyti su vaiko atvaizdu ant jų ir pan?
aš seniai jau niekuo nesistebiu
..bet pati asmeniškai nelabai sutinku
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 20:42)
Kaip manot,kur geriau dirbti valstybinėj įstaigoj ar privačioje? Privačioje,mano nuomone. Esu dirbus ir ten,ir ten. Valstybinėj gal tik vienas pliusas buvo,kad visos soc.garantijos yra,daugiau nepastebėjau jokių per dvi įstaigas. Privačiam irgi yra visos garantijos,bet viskas daug laisviau,algos kelia,tai ne valstybinėse.
manau privačioj
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 21:18)
Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams?
Tikriausiai, 2.
2
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 22:02)
Jūsu šeima,Jūs pačios geriat daug pieno? Išgėriau katik tris didelius puodelius,kažkaip skaniai labai. Šiaip geriu mažai,bet užsinorėjau labai</p>
vyras gėrėjas
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 00:10)
Ar teko turėti arba dabar turit darbą , kur duodavo, t.y. turėdavot būti su apranga ta pačia kas dieną (tarkim, policininkai, stiuardesės arba tiesiog, apranga, kuri yra kaip uniforma darbinė)?
ne
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 08:57)
Liemenukus kaskart perkate kitos firmos,ar turit mylimus ir perkat tik juos? Turiu mylima firma,labai patogus man ju liemenukai,tai perku daugiausiai tik juos. Kai krutine didesne,reikia patogumo</p>
visokius
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 08, 09:33)
Ar daug turit liemenukų?
Turiu pilną maišą, bet pastaruoju metu nešioju tik du, kurie man patogiausi. Turbūt reiks pramėtymą padaryt. Ir įsigyt kelis naujus
nemažai
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 12:07)
Pirkot kažką būtent sau neseniai?
Šiandien nusipirkau oranžinę Utenos trikotažo suknutę.
veliūrinį laisvalaikio kostiumėlį
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 13:42)
Jūsų vyras iš tų,kur mėgsta pats namie tvarkytis,remontuoti savo rankom ar jam geriau iškviesti meistrus
aga, meistravoja
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 13:52)
Naktį einat į wc?
Ojetau, per atostogas kartą ar du tekdavo. Užknisa
.
retai
QUOTE(Nastya @ 2018 07 08, 19:56)
Su kuo paskutiniu apsipykot, susipykot? - Su mama
Visus smegenis išėdė dėl vieno dalyko
su vyru
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 08, 21:26)
Kokios spalvos jusu maudomukas? Juodas.
turiu juodą ir margą/melsvą
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 22:17)
Kad dabar su niekuo. Bet prieš atostogas su vedėja buvu susikirtusi, emocijos
Turit didelę, aukštą vazą?
Turiu, buvusi kolegė padovanojo prieš kelis metus.
aga
QUOTE(Nastya @ 2018 07 08, 23:32)
Mes ten vykome draugės gimtadienio švęsti, tai labiau pramogavom, bet ir ant greitųjų pagrindinius objektus apžiūrėjom. ---
Kas pas jus šeimoj didesnis visokių švenčių, susiėjimų organizatorius?
[b]Yra kažkokia rūbų spalva kuri jūsų manymu jums netinka? - Man ant manęs nelabai žiūrisi žalia spalva.
kaip faina
aš
žalia
tau stiprybės su mamuku
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 23:36)
O yra tokių, kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė, bet nepatiko.
Aš neplaukus ir kažkodėl nenoriu, mane vien ta mintis stresą kelia.
aš neplaukus ir nevilioja..
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:02)
Kaip "baudžiate" (bausdavot, baustumėt) vaikus jei prireikia? - Retai prireikia, bet pasitaiko. Kampas labai veiksminga priemonė
. Visi ožiai praeina ten. Dar retsykiaiss būna nenuperku ką žadėjau nupirkt arba nevažiuojam kažkur kur buvo žadėta.
irgi kampas
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:23)
Ar pasdarot namuose ledų pieniškus kokteilius?
Vasarą dažnai pasidarau.
ne, nors mėgstu....ruboju save su pieno produktais, nes ištisai galėčiau juos valgyt/gert
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:38)
Ar gerai gyvenote būdama studente? Turiu omeny finansiškai.
tėvai padėdavo
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:58)
Ar palaikot ryšius su studijų laikų draugėm ar viena drauge?
Kaip nekeista, palaikom. Yra kelios vilnietės, su kuriom karts nuo karto susitinkam, pasirašom.
taip, ir ne su vienu
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 09, 08:45)
Ar Jūsų tėvai gerai sutaria/sutardavo, kas jau nebeturit?
Prastai. Ir mus su sese tas labai žeidžia. Gal ir geriau, jei būtų išsiskyrę kažkada. Net nežinau
visdko būdavo...
QUOTE(Visgi @ 2018 07 09, 10:39)
Man reikia jūsų patarimų/rekomendacijų.
[b]Kokius prieskonius, žoleles, jų mišinius, naudojant pabarstant daržovėms jas kepant ant griliaus/grotelių, orkaitėje, troškintas garuose?
Kai kurios man jau pabodę ir vis neatrandu naujų skonių kas man patiktų.
aš atradau chipotle
QUOTE(Aidos @ 2018 07 09, 10:44)
Kaip pradėjot pirmadienį? </strong>Pas dantistą,higieną darė. Ot ilgai krapštėsi,grynai žaidė atrodo. Bet kol kas viskas baigta. </p>
prasitęsėm savaitgalį prie ežerų
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 12:42)
Sakoma, kad praradus darbą gerai turėti bent 3 savo atlyginimo dydžio santaupų, kad patogiai pragyventi 3 mėnesius iki rasi kitą darbą. Ar turite tiek santaupų? - Turiu.
taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 13:33)
Turit kažkokį drabužį žydros spalvos?
Kad ne, tik tašytę į pliažą.
maudymuką
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 17:47)
Turit paplūdimio skarą? - Turiu dvi.
ne
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 09, 18:41)
Tai kaip ten su tuo zydru drauguziu,esat kada nors toki turejusi?
Esu, gana ilga laika bendravom, idomus zmones buvo ( pora).
aga
QUOTE(Aidos @ 2018 07 09, 19:49)
Jei pas Jus ateitu Jusu geras vaikystes draugas,na ne pats artimiausias,bet toks,kuris kazkaip visad budavo salia,su kuriuo turi ka pakalbet visad ir prasytu paskolint pinigu ar nupirkt maisto,kaip darytumet?
manau bandyčiau ne pinigais padėt
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 21:06)
Ar jums yra tekę ragauti pietų kraštuose populiaresnės anyžinės degtinės? - Teko, man jinai grynai pertusino skonio
Šiandien gavom su vyru butelį lauktuvių iš Graikijos.
aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 23:36)
Ar turit namuose skalbinių džiovyklę?
Nea. Nėra.
tą paprastą-taip
esat turėję ežero lelijų?-aga, namie pamerktos..vakar kaip tik prie ežero kur buvom, pjovė meldus ir kartu lelijų pažiro, tai puolė visi rinktis...koks groožis