Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 10:28)
Fainai! Kada skrendi? Papasakosiu šiektiek po to, į vakarą.  4u.gif

Su savo tiesioginiu vadovu bendraujat kaip ir su kitais kolegom ar formaliau? - Aš su visais vienodai bendrauju, nelabai pas mus yra to perdėto formalumo ir man tai patinka  ax.gif

Tikrai faina bigsmile.gif . Po poros mėn. skrendu, šilčiau jau bus. Labai laukiu. Man kažkas "užplaukė". Tiek norisi semtis iš gyvenimo viską pilnom saujom.

Ant "tu". Man ji kaip draugė; jokio oficialumo, baimės ar įtampos.

QUOTE(k@mylye @ 2018 03 02, 10:47)
Kaip penktadienis prasidėjo?</strong></p><p>Torto gabaliuku prie kavos. </p><p></p><p></p>

Labai gera nuotaika. Dabar iš Kaziuko parpyliau, man juk šalia darbo. Pripjausčiau saldėsio ir kviesiu tuoj kolektyvą.

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 11:25)
Kaip galvojat, neatsibosta kunigams klausytis žmonių išpažinčių?
Man atrodo turėtų pabosti. Išprotėčiau jei klausyčiau-girdėčiau tą patį per tą patį. Mintinai turbūt žinočiau ką kokia bobutė pasakys ir t.t,. pan,. biggrin.gif

Tikrai, kad atsibosta. Ne veltui šiuolaikiškesni kunigai leidžia mintyse išpažinti kasdieniškas nuodėmes.

QUOTE(errachka @ 2018 03 02, 12:04)
einat išpažinties?-aga

Labai retai. Per laidotuves mamos ėjau.

Ką valgėt paskiausiai?
Žuvį iš Kaziuko. Taip ir neatsimenu, kokią pirkau - nematytą, neragautą, bet pasakiško skonio.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 01, 22:23)
Nastya , papasakok apie Kijevą-ką aplankyt, kur neit, ko nedaryt, ką pirkt, ko nepirkt, kaip.nesielgt  mirksiukas.gif . Įsivėliau į avanriūrą, skrendu keletui dienų  unsure.gif .
O kurioj maždaug vietoj apsistosit? Ar dar nežinai? Mes prie pat Maidano aikštės gyvenom, patiko.
Šiaip kai atskridom tai oro uoste dalino miesto žemėlapius tai pasiimk jei bus, pravers mirksiukas.gif Jie ten tokie visai detalūs ir parodo kur kokios įžymios vietos ar įdomesni restoranai. Taxi pigūs, 1km apie 9-10 grivnų buvo tai čia maždaug 30 euro centų už km. Autobusai dar pigesni, bet ten jų būklė tragiška buvo, bent jau kai mes atvažiavom biggrin.gif
Šiaip nežinau ką parekomenduot, mes labiau papramogaut važiavom, įdomius linksmus restoranus apeit, miestą pamatyt. Ar tau įdomūs restoranai? Nors ten su kas antru neapsiriksi, daug teminių, ne tiesiog paprastų vietų. Man tai patinka. Šiaip įveskit į google tuo metu kai būsit kokį restoraniuką su gyva ukrainietiška muzika, pvz хатынка arba Украинские cтравы. Pastarasis išvis super susipažinimui su Ukrainos virtuve, kultūra, muzika. Daug gerų emocijų parsivešit ir gerai pavakarosit 4u.gif Man patiko жизнь замечательных людей restoranas, belekiek fainų kokteilių, atvira virtuvė kas man patinka, laaaabai viskas skanu, bet ten daug žmonių, gan triukšminga, ramiai nepasedėsi mirksiukas.gif Dar žiauriai skanu papietavimui охота на овец restorane, o linksmai pasėdėt ir pasijuokt puikiai tinka спотыкач, originalus neįprastas meniu, visokios maisto įdomybės (iš čia ir suvenirčikų cosmo food parsivežiau biggrin.gif ), pvz barščiai-eskimo. Dar gerulė vieta палата nr.6, čia net eilėj kosminio ilgumo stovėjom, kad užeit. Ir šiaip sunku rast, kiemuose, daug klausinėjom praeivių. Jokios iškabos - nieko. Bet čia gal mums toks taksistas nežinantis papuolė. Ir šiaip Ukrainoj daug "maskuotų" restoranų ir kavinių. Pavyzdžiui prekybos centre vienoje parduotuvėje turi pasakyti pardavėjai slaptažodį, tada jinai atidaro slaptas duris ir eini į restoraną. Bet kas nežino tai ir neras bigsmile.gif Grįžtant prie to baro "Palata 6", tai pats baras rūsyje, atseit psichiatrijos klinika ir aptarnauja gydytojai (taip apsirengę) biggrin.gif Atneša gėrimų (jei užsisakai shotus) tokiuose stikliniuose pailguose indeliuose, nežinau kaip jie vadinasi, kaip per chemijos pamoką eksperimentus darydavom bigsmile.gif Šiaip visokie šou vyksta kas nori, prisijuoki ir pasisemi daug gerų emocijų.
Pora foto iš psichiatro biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Nežinau su kuo varai, bet gal norėsit vietos pašokt, pagert skanių kokteilių tai dar nerealu yra bare/naktiniam klube Shooters. Ten barmenai toookius šou daro, kad negalėjau atsižiūrėt (gali jų fb pažiūrėt) bigsmile.gif
Išsiplėčiau aš čia apie tuos restoranus doh.gif Bet man tikrai patiko.
Žinoma rekomenduoju Maidano aikštę aplankyt, ten aplink daug visokių gražių cerkvių yra, bet aš jų pavadinimų tikrai nepamenu (su restoranais geriau sekasi biggrin.gif ). Mes į žemėlapį žiūrėjom ir vaikščiojom, kur matom, kad gražu/įdomu ten ir einam. Jeigu netyčia oro uoste nedalintų žemėlapių tai paprašykit viešbutyje arba mieste mačiau kelis informacinius punktus, daug lengviau orientuotis 4u.gif
Va ką dar tikrai rekomenduočiau, jeigu jums gausis susiorganizuoti, tai nuvažiuoti už miesto (berods 25km už) iki Janukovyčiaus "sodo, arbatos namelio" į kurį sukišti milijardai dolerių. Pamatysit tokios prabangos, kokios ir Dubajuje ne visur mačiau biggrin.gif Pasiimkit ten ekskursiją su gidu, nebrangu. Man atrodo net dviejų eurų nekainavo. Bet tikrai pripasakoja daug įdomių dalykų ir tikrai įdomu vaikščiot klausantis. Ten ir šiaip labai gražu, pažintiniai takai, golfo aikštynai, muziejus, o pavasarį išvis, viskas žydi, parkai ir t.t. Bet čia šitam dalykui reikia skirti dieną, grįšit tik vakarop, na, bet čia jei įdomu. Man patiko ir nepasigailėjau, net dar kartą mielai varyčiau.
Kijeve pigu, bet ne ant tiek kaip Lvove ar kituose miestuose, na, bet betkokiu atveju brangiau nei Vilniuje nebus. Ko pirkt, ko nepirkt nepasakysiu, nieko neišskirčiau. O ir netilps labai daug jei tik su rankiniu skrisi, ar su lagaminu?
Lietuvius Ukrainoj labai mėgsta, jei nenorės kalbėt rusiškai tai sakyk iš Lietuvos esi ir iškart būsi geriausia draugė. Nors Kijeve daug daugiau rusakalbių nei Lvove, va ten tai išvis mažai kur rusiškai su mumis šnekėjo. Tu jiems rusiškai, jie tau iš principo tik ukrainietiškai. Bet susikalbėt laisvai išeina mirksiukas.gif Mus labai draugiškai pasitiko visur, ypač sužinoję, kad iš Lietuvos esam. Jiem ta Lietuva toks rojus atrodo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 02 kovo 2018 - 19:11
QUOTE(errachka @ 2018 03 02, 13:04)
einat išpažinties?
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 13:37)
Ką valgėt paskiausiai?
Varškę su aviečių uogiene.

Dalyvavot šiandien nacionalinio diktanto rašyme?
Ne.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 19:10)
O kurioj maždaug vietoj apsistosit? Ar dar nežinai?

Ačiū labai wub.gif . Labai gražiai ir labai išsamiai parašei!
Mes skrisim su drauge, su rankiniu bagažu. Dar neturim gyv.vietos. mirksiukas.gif
Labai labai ačiū! Į restoraną būtinai eisim.
Ir labai sudomino Janukovičiaus fazenda. rolleyes.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 19:18)
Ne.Varškę su aviečių uogiene.

Ne.

Aš ne. Kolegė dalyvavo.

Kepėt kažką keptuvėj šiandien?
Blynų daug.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 01, 22:23)
Paskutiniai sumokėti pinigai buvo už ką?

Už maistą – prekinaus šiandien „Aibėje“

QUOTE(errachka @ 2018 03 02, 08:05)
kada svečių turėjot paskutinį kart?-

nepamenu

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 08:28)
Daiginat jau kokius nors augalus?

Nieko nedaiginu

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 09:43)
Kaip manot, iki kada vyrams reikia sekso, t.y.iki kiek metų maždaug (atsiprašau,jei kažkam pasirodys nepadorus klausimas)?

Visą gyvenimą, kol stovi

QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 10:28)
Su savo tiesioginiu vadovu bendraujat kaip ir su kitais kolegom ar formaliau?

Taip bendrauju telefnu, per messengerį ir gyvai su savo Vedėja ir keletas kolegių tiesiog SPROGSTA iš pavydo

Kaip penktadienis prasidėjo?

Mieguistai

Gal ne

einat išpažinties?

Ne, niekada to nedariau ir nemanau, kad darysiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 12:37)
Ką valgėt paskiausiai?

Keptos lydekos file su razinų, pomidorų, kepintų svogūnų padažu

SVEIKOS ax.gif

nieko neskaudena? (kažko širdį duria blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 02, 21:20)
nieko neskaudena? (kažko širdį duria blink.gif )

Ko čia taip unsure.gif ?
Ne, lyg nieko. Išskyrus sutrenktą alkūnę, jei atsiremiu.

Kokius garsus dabar girdit?
Vaikiški balsai per TV.
Atsakyti
Darbingai.
Gal ir atsibosta, kiekvienas monotoniškas veiksmas ar darbas galiausiai pabosta.
einat išpažinties?
Buvau vieną vienintelį kartą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 12:37)
Ką valgėt paskiausiai?
Pasidariau vaisų kokteilį.
Ne, bet žinau kas rašė.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 19:55)
Ačiū labai  wub.gif . Labai gražiai ir labai išsamiai parašei!
Mes skrisim su drauge, su rankiniu bagažu. Dar neturim gyv.vietos.  mirksiukas.gif
Labai labai ačiū! Į restoraną būtinai eisim.
Ir labai sudomino Janukovičiaus fazenda. rolleyes.gif
---
4u.gif
Va ko neimčiau tai viešbučio Ukrainoje. Arba jei viešbutį tai be maitinimo. Ukrainoje tiek nerealių ir nebrangių restoranų kurių net nespėji apeiti, o jei reikėtų valgyti viešbutyje tai išvis abydna būtų. Išvis man Ukraina ta šalis kur įmanoma ir pigiai ir gerai paatostogauti, nes dažniausiai pigu ir gerai nebūna suderinama (bent man).
O fazenda tikrai verta dėmesio, tad jei gausis - važiuokite smile.gif

Aš dar pasižiūrėjau kur mes buvome tai золотые ворота muziejuje, bet tiesą sakant nelabai kas ypatingo, bet aplankyt verta būnant Kijeve, vienuolynas Михайлвський золотоверхий, soboras Святой Софии - va čia tikrai gražu, labai gražus miesto vaizdas iš varpinės bokšto. Prie motinos tėvynės statulos pasifotkinom. Dar keliose cerkvėse ar prie jų buvom, bet jau neatgaminsiu pavadinimų.
---
Ne, kepiau orkaitėj.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 02, 21:20)
nieko neskaudena?
Skauda tik kai paliečiu mėlynę kurią įsistačiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 21:29)
TV ant fono.

Ką tokio perskaitėt paskutinį kartą, kad prajuokino ar tiesiog patiko? - Столько всего произошло за последнее время, что я никак не могу определиться. Какое же все-таки событие победит в номинации "пиздец года". Čia grynai atitinka visas tas naujienas kurios šokiravo viena labiau už kitą. Pernai po vasaros kaip prasidėjo tai va iki vasario tęsėsi. Tikiuosi tuo ir baigsis.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 20:55)
Ne, nieko. Orkaitėje tik.
QUOTE(Sim@ @ 2018 03 02, 22:20)
nieko neskaudena?
Ne, nič nieko.
QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 23:35)
Ką tokio perskaitėt paskutinį kartą, kad prajuokino ar tiesiog patiko?
Patiko;

◘ "Dabar nemadinga emigruoti, dabar madinga mylėti Lietuvą."

◘ "Я влюбилась в него, как люди засыпают. Сначала медленно, а потом сразу."
/Джон Грин. "Виноваты звёзды"/

◘ "Да уж, человек так устроен_не видит сокровище под носам, но тянется к фальшивому бриллианту за тридевять земель."

Reiks ryt kur tolėliau važiuoti, už savo gyvenamo miesto ribų?
Galbūt.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 22:35)

Aš dar pasižiūrėjau kur mes buvome tai...

Ką tokio perskaitėt paskutinį kartą, kad prajuokino ar tiesiog patiko? - Столько всего произошло за последнее время, что я никак не могу определиться. Какое же все-таки событие победит в номинации "пиздец года". Čia grynai atitinka visas tas naujienas kurios šokiravo viena labiau už kitą. Pernai po vasaros kaip prasidėjo tai va iki vasario tęsėsi. Tikiuosi tuo ir baigsis.

Viską išsisaugojau, draugei pasakiau. Ji jau dabar užsimanė į tuos įdomius restoranus biggrin.gif. Ačiū lb wub.gif .

Klausimas darbe, kas motyvotų, kad būtų mažesnė kaita.
Atsakymas-priimti bent po vieną normalų vyrą į kiekvieną skyrių biggrin.gif .

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 23:17)
Galbūt.

Ne, tokiu oru netraukia važinėt. Bet kai tik atšils, važiuosiu į tėviškę, ant kapų.

Labas rytas,
Buvo šią savaitę jūsų antros pusės pasakyta jums kažkokia frazė, kuri labai paglostė širdį?
Buvvo-aš tavęs niekada nenustosiu mylėt. Kažkaip labai sušildė širdį.
Atsakyti

Ne, bet labai norėčiau atiety

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 19:55)

Nieko

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 21:29)

Tokiu laiku jau nieko negirdėjau, nes kietai miegojau

QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 22:35)

Nieko neperskaičiau ir niekas neprajuokino

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 23:17)

Ne, nieko nereikia

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 06:08)
Buvo šią savaitę jūsų antros pusės pasakyta jums kažkokia frazė, kuri labai paglostė širdį?

Nebuvo, nes antra pusė išvykęs

LABAS RYTAS 4u.gif

Yra Jums kas nors BRITKU (šlykštu) pas Jus, ar kur nors svečiuose? (pas mus tai ne, bet kai nuvažiuojam pas v giminę, tai nieko nėra britkiau, kai šukuojasi plaukus ir..ant maisto stalo padeda plaukų šepetį su plaukais)
Atsakyti

Ar jums greit prabėgo kalendorinė žiema?

Greit irgi

Ką neitin skanays suvalgėt?

Nepamenu dabar

pradžia mėn.Jums yra:
a) labai;
b) nelabai;
c) jei labai, tai dėl kokios priežasties?
(a ir c - dėl to, kad būna DU)

Nelabai supratau klausima,bet renkuosi atsakyma a)labai,nes ar galas ar vidurys ar pradžia mėnesio,man visad labai

Sausus pusryčius valgote? 

Kaip kada irgi

Ar kai dabar ypač šalta, jaučiat kad daugiau norisi valgyti?

Taip,norisi

bandėt jūs pilt karštą vandenį lauke kai šalta ir žiūrėt ar sušąla?

Ne

Atsakyti
[quote=Visgi,2018 03 01, 08:32]
Ar dažnai perkate lašišą ir kokią perkate?
[/quote]
Rūkytą

[quote=kami_,2018 03 01, 18:13]

Savaitgalis jau suplanuotas?
[/quote]
Taip,jokių planu,toks tas planas biggrin.gif

[quote=Nastya,2018 03 01, 19:24]
Yra buvę taip, kad sužinojot, kad jus kažkas apkalbinėja?
[/quote]
O taip

[quote=Agrefa,2018 03 01, 21:23]
. Įsivėliau į avanriūrą, skrendu keletui dienų unsure.gif .

Paskutiniai sumokėti pinigai buvo už ką?
[/quote]
Smagu bigsmile.gif
Internetu už televiziją

[quote=errachka,2018 03 02, 07:05]

kada svečių turėjot paskutinį kart?
[/quote]
Trečiadienį

[quote=Visgi,2018 03 02, 07:28]
Daiginat jau kokius nors augalus?
[/quote]
Ne

[quote=Agrefa,2018 03 02, 08:43]
Kaip manot, iki kada vyrams reikia sekso, t.y.iki kiek metų maždaug (atsiprašau,jei kažkam pasirodys nepadorus klausimas)?

[/quote]
Tikiu,kad kiekvienam skirtingai

[quote=Nastya,2018 03 02, 09:28]
Su savo tiesioginiu vadovu bendraujat kaip ir su kitais kolegom ar formaliau? :
[/quote]
Vardais,tik "Tu" ir šiaip,tikrai neformaliai

[quote=k@mylye,2018 03 02, 09:47]
[/quote]
Kelione namo

[quote=Visgi,2018 03 02, 10:25]
[/quote]
Atsibosta tikrai,vienas žinau užmigo net (pati mačiau)

[quote=errachka,2018 03 02, 11:04]
einat išpažinties?
[/quote]
Tikrai ne
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 11:37)
Ką valgėt paskiausiai?

Saldainį

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 18:18)
Dalyvavot šiandien nacionalinio diktanto rašyme?.

Ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 18:55)

Ne

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 02, 20:20)

nieko neskaudena?

Galvą gan stipriai

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 02, 20:29)

Muzika

QUOTE(Nastya @ 2018 03 02, 21:35)

Šiaip nieko,bet Visgi citata apie madinga meile Lietuvai prajuokino

QUOTE(Visgi @ 2018 03 02, 22:17)

Ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 03 03, 05:08)

Buvo šiandien,išvadino pačia geriausia žmona ir pasakė,kad buvo kvailas,kad anksčiau manęs nevedė. Tai smagu girdėt ax.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 03 03, 10:11)

Yra Jums kas nors BRITKU (šlykštu) pas Jus, ar kur nors svečiuose?

Daug kas,tas pats pvz kaip ir tu sakei apie plaukų šepetį ar neplautas puodelis į kurį padaro arbatą. Tikrai fui,gert paskui nesinori net

Labas rytas smile.gif patinka anksti rytais atsikelt? Patinka labai,dabar jau po 11,o aš viską pasidarius,galiu sau ramiai ilsėtis bigsmile.gif tikrai daug darbų nuveikiau,beliko pasivaikščiot išeit ir viskas smile.gif
Atsakyti