QUOTE(errachka @ 2018 07 03, 10:32)
esat išnaršę visą Lietuvą?
Tikrai ne, dar daug ką galima pamatyt.
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 03, 12:03)
Ar galėtumėt eiti viena į renginius, koncertus, filmus, jei tuo metu nerastumėt kompanijos?
Galėčiau, bet tikrai nenorėčiau. Man reikia kompanijos ir šiaip pati viena nesugalvočiau tikrai eit kažkur.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 03, 22:41)
Ar valot auss su ausų pagaliukais?
Valau..
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 03, 22:53)
Čia tėtė kažkaip laikinai tipo tą perrašymą padarė...
---
lauke lyja?
Nėra tokio dalyko kaip laikinas perrašymas, nebent koks terminuotas įgaliojimas viskam kam.
--
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 03, 23:15)
Ar buvot neseniai sapnavę keistą, labai ryškų sapną?
Šiandien sapnavau ryškiai, kaip renkuosi odinę striukę. Išsirinkau ir nusipirkau už lygiai 200eur. Nežinau kokia to reikšmė
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bet sapnas labai ryškus.
QUOTE(errachka @ 2018 07 04, 11:25)
jums norisi kartais paatostogaut, pabūt vienai, be šeimos?
Visiškai vienai pabūt kartais užsinori, bet tik valandą kitą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 04, 11:59)
O jūsų vyrai išleidžia jus vienas/išleistų ar nepasitiki, neilšeistų, supyktų?
Išleidžia, pasitiki ir nepyksta. Ir aš irgi taip.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 04, 17:19)
Na, lietuvaites, ar giedosite LT himna liepos 6. Greiciausiai, kad ne
![rolleyes.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Aš iš mūsų visų turbūt mažiausiai lietuvaitė
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
, bet giedojom sodyboj su visa kompanija. Ir vėliavą pakabinę buvom, ir dar kai kas atvežė vieną, tai dvi pakabinom, mažų automobilinių vėliavų turėjom, visi giedojom ir nusifilmavom (asmeniniam archyvui).
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 04, 20:19)
jei pietaujate darbe ir tarkim, jūs anksčiau baigiate, ar kitiems palinkite, kaip pvz.: "skaniai pabaigti", skaniai pavalgyti", ar Jūsų variantas?
Kažkaip kartu baigiam visada, jei kažkas greičiau suvalgo tai palaukia.
Papildyta:QUOTE(Agrefa @ 2018 07 04, 20:52)
Gal buvot grybų miške paieškot?
Nebuvom, bet kas buvo sakė voveraitės prasidėjo.
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 06, 09:10)
Ar mėgstat rūkytą vištieną? Perkat?
Visai skanu, bet perkam retai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 06, 17:32)
Jūsų antroji pusė daro.čierką?
Pasitaiko, bet viskas proto ribose dažniausiai. Retai padaugina.
QUOTE(Visgi @ 2018 07 07, 10:26)
Žinot/pažįstat kam šiandien organizuojamas mergvakaris?
Nea.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 11:10)
Koks jūsų požiūris į tai, kai per krikštynas vaikučio tėvai dovanoja visiems dalyviams visokių p-dacijų, kaip kad žurnaliukų apie vaiką, šokoladų su vaiko atvaizdu, būna šampano buteliai sustatyti su vaiko atvaizdu ant jų ir pan?
Nu man čia iš viso nukvakimas ir tuštybė aukščiausiam lygy. Matyt, žmonės l.nori būti matomi, o taip nėra, nori dėmesio, bet jo neturi, tai va tokių tuštybių ir prigalvoja.
Pritariu tau.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 20:42)
Kaip manot,kur geriau dirbti valstybinėj įstaigoj ar privačioje?
Ir ten ir ten savi pliusai, savi minusai. O man geriausiai dirbti sau
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)
Bet šiaip jei iš dviejų rinktis tai manau rinkčiausi dirbti privačioje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 21:18)
Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams?
Manau 3.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 22:02)
Jūsu šeima,Jūs pačios geriat daug pieno?
Nemažai geriam, sunaudojam. Košės, sausi pusryčiai, vasarą su uogom, vaikai su bandelėm ar sausainiais kokiais. Vyras šiaip kartais mėgsta.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 00:10)
Ar teko turėti arba dabar turit darbą , kur duodavo, t.y. turėdavot būti su apranga ta pačia kas dieną (tarkim, policininkai, stiuardesės arba tiesiog, apranga, kuri yra kaip uniforma darbinė)?
Neteko, nenorėčiau. Bet yra tame privalumų irgi.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 08:57)
Liemenukus kaskart perkate kitos firmos,ar turit mylimus ir perkat tik juos? Turiu mylima firma,labai patogus man ju liemenukai,tai perku daugiausiai tik juos. Kai krutine didesne,reikia patogumo
Aš dažniausiai perku tų pačių, bet pasitaiko išimčių.
Kokius tu perki? mano irgi didesnė tai būna kartais galvos skausmo
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Gal kokia man negirdėta..?
Papildyta:QUOTE(Alkaja @ 2018 07 08, 09:33)
Ar daug turit liemenukų?
Nemažai išties.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 12:07)
Pirkot kažką būtent sau neseniai?
Berlyne auskarus pirkau.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 13:42)
Jūsų vyras iš tų,kur mėgsta pats namie tvarkytis,remontuoti savo rankom ar jam geriau iškviesti meistrus?
Pabando pats, bet šiaip ilgai nesicackina.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 13:52)
Naktį einat į wc?
Labai retai. Dažnokai vaikščiodavau tik per nėštumus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 22:17)
Turit didelę, aukštą vazą?
Turim.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 23:36)
Kažkaip tau reikia "rišt" tą užsitęsusį reikalą, jei nuo tavęs tai priklauso. Kaip.aš sakau, ženklai tą rodo. Bet jei ne nuo tavęs tai priklauso, tai ir "parišt" neišeis.
---
O yra tokių, kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė, bet nepatiko.
Aš neplaukus ir kažkodėl nenoriu, mane vien ta mintis stresą kelia.
Tikrai reikia, jau buvau užrišus ir vėl. Bet dabar tikrai vsio.
Man kažkodėl atrodo, kad tu teisingai įtari apie ką šita visa situacija. Bet gal klystu
---
Mes kasmet plaukiam didele kompanija, labai smagu ir visada laukiu. Pernai turėjom pirmą kart plaukiančių, viena moteris buvo labai skeptiškai nusiteikus "nesąmonė, neįdomu, sėdėt irkluot". Bet šiemet sakė vėl plauks, labai jai patiko
Kaip "baudžiate" (bausdavot, baustumėt) vaikus jei prireikia? - Retai prireikia, bet pasitaiko. Kampas labai veiksminga priemonė
. Visi ožiai praeina ten. Dar retsykiaiss būna nenuperku ką žadėjau nupirkt arba nevažiuojam kažkur kur buvo žadėta.