Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 07 08, 23:19)
Kas pas jus šeimoj didesnis visokių švenčių, susiėjimų organizatorius? Jūs ar vyras? - Aš labiau. Bet va dabar giminėj yra personų vėl norinčių giminės susitikimo, bet aš kažkaip tingiu organizuot, o ir tokio didelio noro tam neturiu. Pasakiau, kad aš galiu suteikt plotą (sodyboj), bet nieko neorganizuoju ir nedarau. Manęs va laukia baidarių organizavimas ir to labai noriu  rolleyes.gif

Aha, didelė dalis tos tęstinės situacijos...
Žinoma, jinai mama ir kai pagalvoju jinai viską net labai teisingai pasakė, tiesiog vat ta teisybė mane taip įsiutino, kad nebegaliu. Gal ne tiek teisybė, kiek pastovus galvos dūrinimas ir tai kaip viską išsakė. Nu bet jinai irgi pergyvena.
Reikės atsiprašyt man, susitaikyt.

Irgi aš.

Kažkaip tau reikia "rišt" tą užsitęsusį reikalą, jei nuo tavęs tai priklauso. Kaip.aš sakau, ženklai tą rodo. Bet jei ne nuo tavęs tai priklauso, tai ir "parišt" neišeis.

O yra tokių, kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė, bet nepatiko.
Aš neplaukus ir kažkodėl nenoriu, mane vien ta mintis stresą kelia.
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 07 03, 10:32)
esat išnaršę visą Lietuvą?
Tikrai ne, dar daug ką galima pamatyt.
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 03, 12:03)
Ar galėtumėt eiti viena į renginius, koncertus, filmus, jei tuo metu nerastumėt kompanijos?
Galėčiau, bet tikrai nenorėčiau. Man reikia kompanijos ir šiaip pati viena nesugalvočiau tikrai eit kažkur.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 03, 22:41)
Ar valot auss su ausų pagaliukais?
Valau..
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 03, 22:53)
Čia tėtė kažkaip laikinai tipo tą perrašymą padarė...
---
lauke lyja?
Nėra tokio dalyko kaip laikinas perrašymas, nebent koks terminuotas įgaliojimas viskam kam.
--
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 03, 23:15)
Ar buvot neseniai sapnavę keistą, labai ryškų sapną?
Šiandien sapnavau ryškiai, kaip renkuosi odinę striukę. Išsirinkau ir nusipirkau už lygiai 200eur. Nežinau kokia to reikšmė biggrin.gif Bet sapnas labai ryškus.
QUOTE(errachka @ 2018 07 04, 11:25)
jums norisi kartais paatostogaut, pabūt vienai, be šeimos?
Visiškai vienai pabūt kartais užsinori, bet tik valandą kitą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 04, 11:59)
O jūsų vyrai išleidžia jus vienas/išleistų ar nepasitiki,  neilšeistų,  supyktų?
Išleidžia, pasitiki ir nepyksta. Ir aš irgi taip.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 04, 17:19)
Na, lietuvaites, ar giedosite LT himna liepos 6. Greiciausiai, kad ne  rolleyes.gif
Aš iš mūsų visų turbūt mažiausiai lietuvaitė biggrin.gif , bet giedojom sodyboj su visa kompanija. Ir vėliavą pakabinę buvom, ir dar kai kas atvežė vieną, tai dvi pakabinom, mažų automobilinių vėliavų turėjom, visi giedojom ir nusifilmavom (asmeniniam archyvui).
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 04, 20:19)
jei pietaujate darbe ir tarkim, jūs anksčiau baigiate, ar kitiems palinkite, kaip pvz.: "skaniai pabaigti", skaniai pavalgyti", ar Jūsų variantas?
Kažkaip kartu baigiam visada, jei kažkas greičiau suvalgo tai palaukia.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 04, 20:52)
Gal buvot grybų miške paieškot?
Nebuvom, bet kas buvo sakė voveraitės prasidėjo.
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 06, 09:10)
Ar mėgstat rūkytą vištieną? Perkat?
Visai skanu, bet perkam retai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 06, 17:32)
Jūsų antroji pusė daro.čierką?
Pasitaiko, bet viskas proto ribose dažniausiai. Retai padaugina.
QUOTE(Visgi @ 2018 07 07, 10:26)
Žinot/pažįstat kam šiandien organizuojamas mergvakaris?
Nea.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 11:10)
Koks jūsų požiūris į tai, kai per krikštynas vaikučio tėvai dovanoja visiems dalyviams visokių  p-dacijų,  kaip kad žurnaliukų apie vaiką, šokoladų su vaiko atvaizdu,  būna šampano buteliai sustatyti su vaiko atvaizdu ant jų ir pan?
Nu man čia iš viso nukvakimas ir tuštybė aukščiausiam lygy. Matyt, žmonės l.nori būti matomi,  o taip nėra,  nori dėmesio,  bet jo neturi,  tai va tokių tuštybių ir prigalvoja.
Pritariu tau.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 20:42)
Kaip manot,kur geriau dirbti valstybinėj įstaigoj ar privačioje?
Ir ten ir ten savi pliusai, savi minusai. O man geriausiai dirbti sau mirksiukas.gif Bet šiaip jei iš dviejų rinktis tai manau rinkčiausi dirbti privačioje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 21:18)
Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams?
Manau 3.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 22:02)
Jūsu šeima,Jūs pačios geriat daug pieno?
Nemažai geriam, sunaudojam. Košės, sausi pusryčiai, vasarą su uogom, vaikai su bandelėm ar sausainiais kokiais. Vyras šiaip kartais mėgsta.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 00:10)
Ar teko turėti arba dabar turit darbą ,  kur duodavo,  t.y. turėdavot būti su apranga ta pačia kas dieną (tarkim,  policininkai,  stiuardesės arba tiesiog,  apranga,  kuri yra kaip uniforma darbinė)?
Neteko, nenorėčiau. Bet yra tame privalumų irgi.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 08:57)
Liemenukus kaskart perkate kitos firmos,ar turit mylimus ir perkat tik juos? Turiu mylima firma,labai patogus man ju liemenukai,tai perku daugiausiai tik juos. Kai krutine didesne,reikia patogumo
Aš dažniausiai perku tų pačių, bet pasitaiko išimčių.
Kokius tu perki? mano irgi didesnė tai būna kartais galvos skausmo ax.gif Gal kokia man negirdėta..?
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 08, 09:33)
Ar daug turit liemenukų?
Nemažai išties.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 12:07)
Pirkot kažką būtent sau neseniai?
Berlyne auskarus pirkau.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 13:42)
Jūsų vyras iš tų,kur mėgsta pats namie tvarkytis,remontuoti savo rankom ar jam geriau iškviesti meistrus?
Pabando pats, bet šiaip ilgai nesicackina.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 13:52)
Naktį einat į wc?
Labai retai. Dažnokai vaikščiodavau tik per nėštumus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 22:17)
Turit didelę,  aukštą vazą?
Turim.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 23:36)
Kažkaip tau reikia "rišt" tą užsitęsusį reikalą,  jei nuo tavęs tai priklauso. Kaip.aš sakau, ženklai tą rodo. Bet jei ne nuo tavęs tai priklauso,  tai ir "parišt" neišeis.
---
O yra tokių,  kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė,  bet nepatiko.
Aš neplaukus ir kažkodėl nenoriu,  mane vien ta mintis stresą kelia.
Tikrai reikia, jau buvau užrišus ir vėl. Bet dabar tikrai vsio.
Man kažkodėl atrodo, kad tu teisingai įtari apie ką šita visa situacija. Bet gal klystu 4u.gif
---
Mes kasmet plaukiam didele kompanija, labai smagu ir visada laukiu. Pernai turėjom pirmą kart plaukiančių, viena moteris buvo labai skeptiškai nusiteikus "nesąmonė, neįdomu, sėdėt irkluot". Bet šiemet sakė vėl plauks, labai jai patiko mirksiukas.gif

Kaip "baudžiate" (bausdavot, baustumėt) vaikus jei prireikia? - Retai prireikia, bet pasitaiko. Kampas labai veiksminga priemonė biggrin.gif . Visi ožiai praeina ten. Dar retsykiaiss būna nenuperku ką žadėjau nupirkt arba nevažiuojam kažkur kur buvo žadėta.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:02)
Tikrai reikia, jau buvau užrišus ir vėl. Bet dabar tikrai vsio.
Man kažkodėl atrodo, kad tu teisingai įtari apie ką šita visa situacija. Bet gal klystu 4u.gif

Kaip "baudžiate" (bausdavot, baustumėt) vaikus jei prireikia? - Retai prireikia, bet pasitaiko. Kampas labai veiksminga priemonė  biggrin.gif . Visi ožiai praeina ten. Dar retsykiaiss būna nenuperku ką žadėjau nupirkt arba nevažiuojam kažkur kur buvo žadėta.

Turiu 2 variantus rolleyes.gif . Dėl vieno supykčiau taip, kaip tavo mama. Dėl kito irgi pabumbėčiau, bet nesupykčiau biggrin.gif .

Paklusnus maniškis, nereikia nieko daryt. Tik vieną kartą, gal.kokių 4 metų buvo, parsivedžiau iš darželio, gal pervargęs koks buvo, tiek dėmesio reikalavo, o aš nusikalus, nusimaudyt puoliau, po to valgyt daryt, o jis vis to dėmesio norėjo. Supykus į kampą pastačiau keliom minutės. O jam taip užsifiksavo tas kartas, kad ir dabar man primena unsure.gif .

Ar pasdarot namuose ledų pieniškus kokteilius?
Vasarą dažnai pasidarau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:23)
Turiu 2 variantus rolleyes.gif . Dėl vieno supykčiau taip,  kaip tavo mama. Dėl kito irgi pabumbėčiau,  bet nesupykčiau  biggrin.gif .
---
Nu antro tavo galimo varianto tai neįsivaizduoju biggrin.gif
---
Retai.

Ar gerai gyvenote būdama studente? Turiu omeny finansiškai. Ar padėdavo tėvai, ar pati dirbdavot ir užsidirbdavot? Ar galėtumėt sau pritaikyti tuos juokelius apie skurdų studentų gyvenimą? - Gyvenau gerai, tikrai nesiskundžiau ir visko užteko. Pradžiai tikrai daug padėjo tėvai, po to pati radau gerą ir patinkantį darbą iškart savo studijų srityje.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:38)
Ar gerai gyvenote būdama studente? Turiu omeny finansiškai. Ar padėdavo tėvai, ar pati dirbdavot ir užsidirbdavot? Ar galėtumėt sau pritaikyti tuos juokelius apie skurdų studentų gyvenimą? - Gyvenau gerai, tikrai nesiskundžiau ir visko užteko. Pradžiai tikrai daug padėjo tėvai, po to pati radau gerą ir patinkantį darbą iškart savo studijų srityje.

biggrin.gif Realiai tik1 variantas ir yra. Kito nelabai gali būt, nes esi ganėtinai blaivaus mąstymo ir įžvalgi. rolleyes.gif

Irgi gyvenau gerai. A. A. Tėvai tikrai labai padėjo. Mama visad rodė pavyzdį, kad moteris turi būt skoningai, gražiai apsirengus , pasitempus ir visad skirdavo pinigų, kad madingai apsirengčiau. O nuo 20 metų ir pati jau dirbau. Bet tėvai vis tiek kažkiek duodavo.

Ar palaikot ryšius su studijų laikų draugėm ar viena drauge?
Kaip nekeista, palaikom. Yra kelios vilnietės, su kuriom karts nuo karto susitinkam, pasirašom.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

1. Liuks!  Likot sužavėti Sicilija? smile.gif

2. Pirkot kažką būtent sau neseniai?

1. Aha. Labai skaniai pavalgėm bigsmile.gif
2. Dvi sukneles gal prieš kokias 2-3 savaites

Jūsų vyras iš tų,kur mėgsta pats namie tvarkytis,remontuoti savo rankom ar jam geriau iškviesti meistrus?

Šiaip daug ką gali padaryti pats, bet nerodo tam iniciatyvos. Turiu kelis sykius paprašyti, po to dar priminti. Kai jau imasi, tai padaro. Bet pastebiu, kad bėgant metams, vis daugiau nedadarymų ir atidėliojimų pas jį. Dėl to vyksta barniai pas mus.

Aidos, kad per rankinė? Čia Norvegijoj užsakei ar Lietuvoj būdama?

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 13:52)
Naktį einat į wc?

Gan retai, bet kartais tenka eiti

QUOTE(Nastya @ 2018 07 08, 19:56)
Su kuo paskutiniu apsipykot, susipykot?

Su vyru.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 08, 21:26)
Kokios spalvos jusu maudomukas?

Gėlėtas - spalvos: pilka, rožinė, ruda

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 22:17)
Turit didelę,  aukštą vazą?

Labai aukštos neturiu, bet yra pora aukštesnių, kur galiu merkti gėles ilgesniais kotais

QUOTE(Nastya @ 2018 07 08, 23:32)
1. Kas pas jus šeimoj didesnis visokių švenčių, susiėjimų organizatorius? Jūs ar vyras?

2. Yra kažkokia rūbų spalva kuri jūsų manymu jums netinka?

1. Tik aš. Mano vyras niekada nieko neorganizuoja
2. Man gal netiktų oranžinė, ryški rožinė

Nastya, ačiū už pasakojimą apie Berlyną. Buvo įdomu skaityt. Susikonspektuosiu ką paminėjai bigsmile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 23:36)
O yra tokių,  kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė,  bet nepatiko.

Aš esu plaukus baidarėm tik vieną kartą, kai buvau studentė. Labai patiko. Ir tikrai norėčiau pakartot

QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 00:02)
Kaip "baudžiate" (bausdavot, baustumėt) vaikus jei prireikia?

Kai buvo maži, esu ir diržu užplojus. Bardavau, sūnui liepdavau užsidaryt savo kambaryje ir pagalvot, ką negerai darė. Jam veiksminga būdavo.

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:23)

Retai. Šįmet dar nei karto nedariau

Nastya su Agrefa mįslėm šnekat. Bet džiaugiuosi, kad yra, ką skaityt. Tema atsigavo.

Ar Jūsų tėvai gerai sutaria/sutardavo, kas jau nebeturit?
Prastai. Ir mus su sese tas labai žeidžia. Gal ir geriau, jei būtų išsiskyrę kažkada. Net nežinau
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 11:10)
Koks jūsų požiūris į tai, kai per krikštynas vaikučio tėvai dovanoja visiems dalyviams visokių  p-dacijų, kaip kad žurnaliukų apie vaiką, šokoladų su vaiko atvaizdu, būna šampano buteliai sustatyti su vaiko atvaizdu ant jų ir pan?
Aš tokiose krikštynose nesu buvusi, bet mano požiūriu, tai neskoninga, primityvu, kičas.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 20:19)
kaip šiandien praėjo diena?
Puikiai praėjo.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 20:42)
Kaip manot,kur geriau dirbti valstybinėj įstaigoj ar privačioje?
Sunku atsakyti, daug niuansų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 07, 21:18)
Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams?
2-3
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 22:02)
Jūsu šeima,Jūs pačios geriat daug pieno?
Labai mažai, retai, tiek šeima tiek aš.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 08, 00:10)
Ar teko turėti arba dabar turit darbą, kur duodavo,  t.y. turėdavot būti su apranga ta pačia kas dieną (tarkim,  policininkai, stiuardesės arba tiesiog, apranga, kuri yra kaip uniforma darbinė)?
Teko, banke.
QUOTE(Aidos @ 2018 07 08, 08:57)
Liemenukus kaskart perkate kitos firmos,ar turit mylimus ir perkat tik juos?
Kad įvairiai būna_ir taip ir vienaip.
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 08, 09:33)
Ar daug turit liemenukų?
Nepasakyčiau, kad daug, bet užtektinai
Pirkot kažką būtent sau neseniai?
Auskarus
Iš tų kuris mėgsta pats, nebent tikrai reikalinga meistrų pagalba, tada taip.

Man reikia jūsų patarimų/rekomendacijų.
Kokius prieskonius, žoleles, jų mišinius, naudojant pabarstant daržovėms jas kepant ant griliaus/grotelių, orkaitėje, troškintas garuose?
Kai kurios man jau pabodę ir vis neatrandu naujų skonių kas man patiktų.
Atsakyti

Naktį einat į wc?

Prispaudžia,tai einu. Šiaip retai,stengiuosi negerti daug vandens prieš naktį

Su kuo paskutiniu apsipykot, susipykot?

Su vyru

Kokios spalvos jusu maudomukas?

Visas juodas,o viršus margas smulkiom gėlytėm spalvotom

Turit didelę, aukštą vazą?

Tokia,kuria galima ant žemės statyti? Neturiu

Yra kažkokia rūbų spalva kuri jūsų manymu jums netinka?

Konkrečiai spalva gal ne,labiau atspalviai nevisų spalvų tinka

Liemenukus aš perku Triumph,jei nesi bandžius (nors abejoju :D ) pamegink :) 

Kaip pradėjot pirmadienį? Pas dantistą,higieną darė. Ot ilgai krapštėsi,grynai žaidė atrodo. Bet kol kas viskas baigta. 

Atsakyti

O yra tokių, kurios neplaukę baidare arba kurios plaukė, bet nepatiko.

Aš neplaukus ir niekad neplauksiu man regis :D visų pirma,nematau ten pramogos kažkokios  :geda: su valtim jūroj smagiau,fiorde  :geda: visų antra,man regis dėl kojos negalėčiau ten ilgai išsedėt vienoj pozoj,nors mačiau kiti kojas iškyša net,tai gal nėra taip blogai

Neteko

Ar gerai gyvenote būdama studente? Turiu omeny finansiškai. Ar padėdavo tėvai, ar pati dirbdavot ir užsidirbdavot? Ar galėtumėt sau pritaikyti tuos juokelius apie skurdų studentų gyvenimą? 

Gerai gyvenau,tikrai nesiskundžiau. Ir pasitaupydavau,daug ką nusipirkau tuomet,ko norėjau ir galėjau leist sau (kaip studentei) daug. 

Aš visad sakiau ir sakysiu,kad be studijų diplomo gavau kur kas geresnį dalyką studijuodama,tai - draugę  :wub: ta,su kuria turim tradiciją parūkyt laisvėj kartą metuose susitikę,ta,kuriai galiu paskambint vidury nakties kaukdama į telefoną,jei tik noriu ir jei jaučiu,kad reikia  :wub: ir tas popierius dar man tiek nedavė gyvenime,kiek patyrėm su ją studentaudamos ir dabar  :wub: 

Nastya su Agrefa mįslėm šnekat. Bet džiaugiuosi, kad yra, ką skaityt. Tema atsigavo.

Aha,tikrai kodais šneka abi :D aš nieko nesuprantu,bet bent jau tema gyvesnė

Manau negerai,jei išsiskyrė

Kokius prieskonius, žoleles, jų mišinius, naudojant pabarstant daržovėms jas kepant ant griliaus/grotelių, orkaitėje, troškintas garuose?

Neturiu ką rekomenduot  :4u: 

Alkaja,dėl rankinės,tai jei naudojiesi Facebook,įvesk į paiešką Udra. Ji man pasiuvo,Lietuvoje  :4u: kol kas labai džiaugiuosi,tvirta,stora oda,sakė bus neužmušama  :D tik eilės eilės pas ją,bent du mėnesiai laukt

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 00:58)
biggrin.gif Realiai tik1 variantas ir yra. Kito nelabai gali būt,  nes esi ganėtinai blaivaus mąstymo ir įžvalgi.  rolleyes.gif
---
Dabar dar labiau suintrigavai biggrin.gif
---
Su viena palaikau, kai būnu UK susitinkam. Su kitom tik šiaip kartais susirašom ir tiek.
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 09, 08:45)
Nebūna namų be dūmų kaip sakoma, bet šiaip iš esmės gerai sutaria.
QUOTE(Visgi @ 2018 07 09, 10:39)
Man reikia jūsų patarimų/rekomendacijų.
Kad žinok kažko ypatingo neparekomenduosiu unsure.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 07 09, 10:44)
Liemenukus aš perku Triumph,jei nesi bandžius (nors abejoju biggrin.gif ) pamegink smile.gif 
---
Kaip pradėjot pirmadienį?
Galvojau gal kažkas negirdėto, nebandyto bus biggrin.gif
---
Turėjau kelis darbinius reikalus, užvažiavau į kelias parduotuves.

Laba mirksiukas.gif
Sakoma, kad praradus darbą gerai turėti bent 3 savo atlyginimo dydžio santaupų, kad patogiai pragyventi 3 mėnesius iki rasi kitą darbą. Ar turite tiek santaupų? - Turiu.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 09, 08:45)
Prastai. Ir mus su sese tas labai žeidžia. Gal ir geriau, jei būtų išsiskyrę kažkada. Net nežinau

Sutarė. Tėtė labai gerbė mamą, visad buvo ji pagarboj. Bet pasiginčyt mėgdavo biggrin.gif.

QUOTE(Visgi @ 2018 07 09, 10:39)
Kai kurios man jau pabodę ir vis neatrandu naujų skonių kas man patiktų.

Aš naudoju chimi-churi.

QUOTE(Aidos @ 2018 07 09, 10:44)
Kaip pradėjot pirmadienį? </strong>Pas dantistą,higieną darė. Ot ilgai krapštėsi,grynai žaidė atrodo. Bet kol kas viskas baigta. </p>

Darbe po atostogų unsure.gif .

QUOTE(Nastya @ 2018 07 09, 12:42)
Dabar dar labiau suintrigavai  biggrin.gif

Sakoma, kad praradus darbą gerai turėti bent 3 savo atlyginimo dydžio santaupų, kad patogiai pragyventi 3 mėnesius iki rasi kitą darbą. Ar turite tiek santaupų? - Turiu.

ax.gif rolleyes.gif

Turiu irgi. Bet jei "nukristų butas", ne tik kad neliktų tų santaupų, bet ir skola atsirastų rolleyes.gif unsure.gif .

laba,
Turit kažkokį drabužį žydros spalvos?
Kad ne, tik tašytę į pliažą.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 09, 13:33)
Turit kažkokį drabužį žydros spalvos?
Perskaičiau ne drabužį, o draugužį biggrin.gif
Turiu.

Turit paplūdimio skarą? - Turiu dvi.
Atsakyti