dar ne
LABAS RYTAS nuotaika puiki, linkiu ir Jums jos tokios:)
I've got a hundred million reasons to walk away but baby, I just found one good one to stay ❤
I've got a hundred million reasons to walk away but baby, I just found one good one to stay ❤
La
Šiandien atsisveikinau su gamta ir grįžau į Vilnių. Taip.gera namuose .
O pas tave tikrai streso diena. Apie mezoterapiją nelabai žinau, reikėtų pasigooglinti. Sveikatos tau ir visiems tavo namų nariams .
Dėl privataus ar valstybinio darbo-tik už valstybinį esu. Esu dirbusi dvejose privačiose įmonėse. Negana to, kad abejose buvo vokeliai, prie viso ko buvo ir "vergovė", net purto prisiminus. Žinau, kad yra ir normalių darbų, tik, tiesiog, pas mane buvo labai nekokia patirtis.
Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams?
Tikriausiai, 2.
Baigesi atostogos,taip? Dabar kitos tik,kai i Kijeva leksit ?
Mezoterapija,kai su adata mazyte leidzia i galva vitaminu kokteilius. Isties skamba gal paprastai,bet pasirodo galva tooookia jautri vieta,kad sake ir vyrai patys kieciausi spaudzia asaryte per procedura.
Matai,gal gerai sakai,nuo patirties priklauso. Man nepatiko,kad algu kelt nieko negalejo valstybinej. Dirbau uz centus,kai privaciam uz ta pati mokejo daugiau
Del picu manau irgi 2. Priklauso ar bus alko. Mano aplinkoj kazkaip isgere zmones daugiau suvalgo. Ir nuo vaiku,valgantys ar nelabai. Bet jei bus uzkandziu,manau sociai dvi
Jūsu šeima,Jūs pačios geriat daug pieno? Išgėriau katik tris didelius puodelius,kažkaip skaniai labai. Šiaip geriu mažai,bet užsinorėjau labai