Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 04, 20:52)
Gal buvot grybų miške paieškot?

dar ne

LABAS RYTAS 4u.gif nuotaika puiki, linkiu ir Jums jos tokios:)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 04, 11:59)
O jūsų vyrai išleidžia jus vienas/išleistų ar nepasitiki,  neilšeistų,  supyktų?

taip
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 04, 17:19)
Na, lietuvaites, ar giedosite LT himna liepos 6. Greiciausiai, kad ne  rolleyes.gif

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 04, 20:19)
jei pietaujate darbe ir tarkim, jūs anksčiau baigiate, ar kitiems palinkite, kaip pvz.: "skaniai pabaigti", skaniai pavalgyti", ar Jūsų variantas? ("skaniai pabaigt")

irgi
Buvau. Absol nė vieno neradau, sūnus.tik 2 erkes parsinešė.

ne

kokių vaisų/uogų namie turit šiuo metu?-braškės, šilauogės, bananai, obuoliai, arbūzas
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 27, 22:09)
Žinot kiek būtent grynųjų yra piniginėje šiuo metu?
Apie 250.
QUOTE(errachka @ 2018 06 28, 09:58)
futbolą stebit?
Ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 28, 19:54)
ta pinigų suma, kurią turite šiai dienai savo piniginėje, ar ji bus papildyta, ar tokia suma liks iki kažkada?
Nelabai suprantu klausimo, bet pinigai kone kasdien išsileidžia ir/ar pasipildo. Nebūna taip, kad piniginėje turiu tik konkrečią sumą (pvz) mėnesiui ir su ja gyvenu.

143
Sveikos

Kokie planai ilgajam savaitgaliui? - šiandien į vakarą lėksim sodybon.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 05 liepos 2018 - 11:51
QUOTE(errachka @ 2018 07 05, 12:00)
kokių vaisų/uogų namie turit šiuo metu?-braškės, šilauogės, bananai, obuoliai, arbūzas

Obuoliai, avietės, serbentai, vynuogės.

QUOTE(Nastya @ 2018 07 05, 12:50)
Kokie planai ilgajam savaitgaliui? - šiandien į vakarą lėksim sodybon.

Ryt dieną draugė atvažiuos į svečius. O vakare prie ežero važiuosim.

Ši diena buvo darbinga, turėjot energijos?
Aham, buvo energijos pliūpsnis ir padarėm daug didelių darbų sodyboj. Dirbom visi, sūnus irgi labai padėjo.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su Švente 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 03, 22:41)
Ar valot auss su ausų pagaliukais?

Taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 03, 23:15)
Ar buvot neseniai sapnavę keistą, labai ryškų sapną?

Kai išėjau iš darbo, pradėjau gerai miegot ir kasnakt sapnuot visokius įdomius ir keistus sapnus.

QUOTE(errachka @ 2018 07 04, 11:25)
jums norisi kartais paatostogaut, pabūt vienai, be šeimos?

Taip, man norisi. Norėčiau, kad nereiktų prie nieko derintis, veikti tai, ką noriu tik aš pati. Kai būnam visi keturi, turim derintis vieni prie kitų ir ieškoti kompromisų, kad visiems būtų gerai. O tai yra nelengva pas mane šeimoj, nes vaikai nemaži ir abu labai skirtingi, su skirtingais norais. Kai keliaujam tik dviese su vyru, jau yra lengviau derintis, nes kelionėse mus domina panašūs dalykai. Bet vis tiek reikia derintis.

O jūsų vyrai išleidžia jus vienas/išleistų ar nepasitiki,  neilšeistų,  supyktų?

Jokių problemų. Jis vienas kartais keliauja, nes nori fotografuoti tą, ką jis nori, keltis anksti ir stebėti saulėtekius ir pan. Nedarau iš to jokių problemų. Aš viena dar nekeliavau į kitą šalį, bet kad neleistų ar supyktų, manau, kad tikrai taip nebūtų, bent jau garsiai to nesakytų.

Na, lietuvaites, ar giedosite LT himna liepos 6.

Turbūt giedosiu

Grybų nebuvom dar. Kitą savaitę važiuosiu su mama ieškot mėlynių į mišką. O gal aviečių rasim

kokių vaisų/uogų namie turit šiuo metu?

Šilauogės, obuoliai, bananai

Kokie planai ilgajam savaitgaliui?

Turėjom šiandien važiuoti į Druskininkus, bet vyrui reikia eiti į pašarvones su darbu, tai turbūt ryt važiuosim. Daugiau nežinau dar, veiksim ekspromtu. Gal dar prie ežero nulėksim

QUOTE(Agrefa @ 2018 07 06, 00:00)
Ši diena buvo darbinga,  turėjot energijos?

Klausei vakar. Tai buvo tos energijos, nors kažko tokio ir nenuveikiau. Nuėjau į paskutinį masažą. Kuičiausi namie. O vakare su sūnum varėm į užmiestį ant piliakalnio pavaikščiot, tai labai gerai prasivaikščiojom, pasišnekėjom apie daug ką, pasimėgavom gražiais vaizdais.

Nastya, kaip kelionė? Ką įdomaus matei ir veikei?

Ar mėgstat rūkytą vištieną? Perkat?
Nuperku kartais rūkytų sparnelių. Man visai skanu, nors vis tiek kepti ir karšti skaniau

Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 06, 09:10)
Labas rytas 4u.gif
Su Švente 4u.gif

Turėjom šiandien važiuoti į Druskininkus, bet vyrui reikia eiti į pašarvones su darbu, tai turbūt ryt važiuosim. Daugiau nežinau dar, veiksim ekspromtu. Gal dar prie ežero nulėksim
Klausei vakar. Tai buvo tos energijos, nors kažko tokio ir nenuveikiau. Nuėjau į paskutinį masažą. Kuičiausi namie. O vakare su sūnum varėm į užmiestį ant piliakalnio pavaikščiot, tai labai gerai prasivaikščiojom, pasišnekėjom apie daug ką, pasimėgavom gražiais vaizdais.

Nuperku kartais rūkytų sparnelių. Man visai skanu, nors vis tiek kepti ir karšti skaniau

Laba,
Su švente!

Smagiai leidot dieną!
Parašyk, kaip Druskininkuose seksis. O į Merkinės apžvalgos bokštą buvot užlipę? Jeigu nebuvot, rekomenduoju į Druskininkus važiuot per Merkinės miestelį ir sustoti prie minėyo bokšto. Dar galit po to nuvažiuot į Panaros pilnos bendruomenės namus, ten l.gera aura. Dar į Liškiavos bažnyčią, ten aplinka nuostabiai sutvarkyta, irgi gera aura.

Jūsų antroji pusė daro.čierką?
Darbo dienomis nieko nedaro. Savaitgaliais mėgsta alaus pagurkšnot. Gali ir čierką padaryt, bet nepiktnaudžiauja tuo. Bet jei baliavoja, tai gali ir stipriai įkalt.
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(errachka @ 2018 07 04, 11:25)
jums norisi kartais paatostogaut, pabūt vienai, be šeimos?
Ne, taip paatostogauti man niekad nesinori.
O jūsų vyrai išleidžia jus vienas/išleistų ar nepasitiki, neilšeistų,  supyktų?
Be problemų. Išbandytą.
Na, lietuvaites, ar giedosite LT himna liepos 6. Greiciausiai, kad ne rolleyes.gif
Negiedojau, kely buvau, tai tik niūniavau nes tuo metu per radijo stotį paleido 21h.
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 04, 20:19)
jei pietaujate darbe ir tarkim, jūs anksčiau baigiate, ar kitiems palinkite, kaip pvz.: "skaniai pabaigti", skaniai pavalgyti", ar Jūsų variantas?
Taip, palinkiu.
Kadangi aš negrybautoja, nemėgstu, tai atsakymas_ne.
kokių vaisų/uogų namie turit šiuo metu?
Aviečių, kivių, bananų, obuolių.
Kokie planai ilgajam savaitgaliui?
Vakar- svečiuose. Šiandien ir ryt dar nežinau, be aiškių planų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 06, 00:00)
Ši diena buvo darbinga, turėjot energijos?
Nors ir atostogauju jau porą savaičių, bet veiklos, darbingumo ir energijos per akis buvo, ir ne tik tądien, bet ir per šias kelias savaites.
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 06, 09:10)
Nei taip nei ne. Neperku, tiesiog.
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 06, 17:32)
Na, nėra jis abstinentas, jei kur kompanijoje esame, proga, tai taip_kokteilius brendžio, viskio, bet ir tai ne visada, v ž kaip kada.

Žinot/pažįstat kam šiandien organizuojamas mergvakaris?
Taip, kaimynei mūsų. Tokia graži, gražiai pasipuošusi išėjo su pulku merginų; balta trumputė klasikinė suknelė, baltas veliumas iki pečių, keliaraištis baltas, vienu žodžiu graži balta gulbė.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 07, 10:26)
Taip, kaimynei mūsų. Tokia graži, gražiai pasipuošusi išėjo su pulku merginų; balta trumputė klasikinė suknelė, baltas veliumas iki pečių, keliaraištis baltas, vienu žodžiu graži balta gulbė.

Ne, nežinau nieko ir gal net ir nenoriu žinot biggrin.gif -nepriimta man šita vadinama šventė, nesąmonių muziejus ir tiek.

Koks jūsų požiūris į tai, kai per krikštynas vaikučio tėvai dovanoja visiems dalyviams visokių p-dacijų, kaip kad žurnaliukų apie vaiką, šokoladų su vaiko atvaizdu, būna šampano buteliai sustatyti su vaiko atvaizdu ant jų ir pan?
Nu man čia iš viso nukvakimas ir tuštybė aukščiausiam lygy. Matyt, žmonės l.nori būti matomi, o taip nėra, nori dėmesio, bet jo neturi, tai va tokių tuštybių ir prigalvoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 07 liepos 2018 - 10:12
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 25, 08:02)
Paskaičiau tik antraštę: "Siūloma uždaryt parduotuves per šventes ir paskutinį mėnesio sekmadienį" <span> </span></strong></p><p><strong>Ar Jums tai sudarytų kokių sunkumų.

Tikrai ne,išpindėjimas čia,kad viena diena negali dirbt parduotuvės smile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 25, 19:11)
Ar jums patinka zefyrai,  perkat?

Patinka,neperku tik. Bet švieži labai labai skanūs

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 26, 07:55)
Turit kažkokį susierzinimą?
Apart tos "kaimynės", kur ant galvos lipa,  daugiau jokio. Jei ji.ateina į kiemą,  pakalbu 5 min.,  pasakau,  kad einu darbuotis,  palieku ją vidury kiemo ir nueinu. Žinau,  kiauliškai elgiuosi,  bet man vienodai rodo

O jūs taip elgėtės kada nors?

Elgiuosi,nemėgstu,kai žmonės lipa ant galvos man. O jei ji gyvenimo neturi,kam tau sėdėt su ją,kai darbai laukia 4u.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 27, 05:21)
į darbą kasdien keliatės vienodu laiku?

Dažniausiai skirtingu,nes darbą kasdien pradedu skirtingu laiku

QUOTE(Nastya @ 2018 06 27, 15:32)

Kai skrendate lėktuvu (Standartinio 3-3 dydžio), kur mėgstate sėdėti: prie lango, per vidurį ar prie praėjimo?

Prie lango,jei tai nėra avarinis išėjimas

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 28, 21:52)
Maudotės ežere?  Kada paskutinį kartą?

Braidžiau tik,nesimaudžiau normaliai kažkaip

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 28, 23:04)
Ar jums normalu,  kai vyras neša moters rankinę?

Nematau tame nieko blogo,visokių situacijų būna

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 29, 13:20)
Jūsų vyras rūko?

Rūkė labai smarkiai ir labai ilgai,bet metė pradėjęs su manim bendrauti ir nerūko dabar visiškai

Sveikos smile.gif kaip šiandien praėjo diena? Sunki emociškai buvo,ryte vežėm katę operuot naviką,tai nuverkiau atiduodama ją,juk galėjo neatsibust senutė mano unsure.gif tada ėjau mezoterapiją darytis plaukams,ten skausmai,apie katę galvoju. Tai reziumė,katei viskas gerai,o man galvą paskaudo nuo streso
Atsakyti
[quote=Agrefa,2018 06 29, 17:59]
Visgi, pamenu, kaip pasakojai apie skandalą poliklinikoj, žmonos iškeltą meilužei. O jūs taip galėtumėt?
[/quote]
oi ne,juk nieko tai nepakeistų tokie skandalai

[quote=Sim@,2018 06 29, 19:01]

Jūs dirbate biudžetinėje, ar privačioje įstaigoje?
[/quote]
privačioje

[quote=kulverstukis,2018 07 02, 14:31]
Ar jusu svoris toks pat kaip ir praeita vasara? Aha rolleyes.gif , nei pastorejau, nei sukudau ( nors visai ir reiketu unsure.gif ).
[/quote]
Manau didesnis šiek tiek,gal keliais kg

[quote=errachka,2018 07 03, 09:32]
esat išnaršę visą Lietuvą?
[/quote]
Oi ne

[quote=Agrefa,2018 07 03, 21:41]
Ar valot auss su ausų pagaliukais?
[/quote]
Valau,nors nesveika

[quote=Agrefa,2018 07 04, 10:59]
O jūsų vyrai išleidžia jus vienas/išleistų ar nepasitiki, neilšeistų, supyktų?
[/quote]
Nelabai yra pas mus tokie leistų/neleistų. Eičiau,jei norėčiau,žinau,kad jis nieko prieš visada

[quote=kulverstukis,2018 07 04, 16:19]

Na, lietuvaites, ar giedosite LT himna liepos 6. Greiciausiai, kad ne rolleyes.gif
[/quote]
Negiedojau

[quote=Sim@,2018 07 04, 19:19]

jei pietaujate darbe ir tarkim, jūs anksčiau baigiate, ar kitiems palinkite, kaip pvz.: "skaniai pabaigti", skaniai pavalgyti", ar Jūsų variantas? ("skaniai pabaigt")
[/quote]
Kažkaip nieko nepasakau,nors dažniausiai aš būnu ta,kuri vėliau išeina arba išeinu su visais

[quote=Agrefa,2018 07 06, 16:32]
[/quote]
Kažko stipresnio retai jis geria,alaus irgi retokai

[quote=Visgi,2018 07 07, 09:26]
[/quote]
Dabar ne,bet daug draugių rengė juos.Man gražu,jei apgalvota,o ne šlaistymasis gatvėmis tik. Vienos klasiokės mergvakaris buvo toks senoviškas,lininės suknelės,pinti vainikai,fotosesija tarp rugiagėlių,įvairūs senoviški papročiai. Smagu smile.gif

[quote=Agrefa,2018 07 07, 10:10]
Koks jūsų požiūris į tai, kai per krikštynas vaikučio tėvai dovanoja visiems dalyviams visokių p-dacijų, kaip kad žurnaliukų apie vaiką, šokoladų su vaiko atvaizdu, būna šampano buteliai sustatyti su vaiko atvaizdu ant jų ir pan?
[/quote]
Nepriimtina ir man tai,saldainiai su atvaizdu visai keista. Išmeti gi paskui,šiukšlė tas popieriukas ar kaip čia gaunasi,laikyt visa laiką? Nesamonė

Kaip manot,kur geriau dirbti valstybinėj įstaigoj ar privačioje? Privačioje,mano nuomone. Esu dirbus ir ten,ir ten. Valstybinėj gal tik vienas pliusas buvo,kad visos soc.garantijos yra,daugiau nepastebėjau jokių per dvi įstaigas. Privačiam irgi yra visos garantijos,bet viskas daug laisviau,algos kelia,tai ne valstybinėse.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 07 07, 20:19)
Sveikos smile.gif kaip šiandien praėjo diena? Sunki emociškai buvo,ryte vežėm katę operuot naviką,tai nuverkiau atiduodama ją,juk galėjo neatsibust senutė mano  unsure.gif tada ėjau mezoterapiją darytis plaukams,ten skausmai,apie katę galvoju. Tai reziumė,katei viskas gerai,o man galvą paskaudo nuo streso

La bigsmile.gif

Šiandien atsisveikinau su gamta ir grįžau į Vilnių. Taip.gera namuose wub.gif .
O pas tave tikrai streso diena. Apie mezoterapiją nelabai žinau, reikėtų pasigooglinti. Sveikatos tau ir visiems tavo namų nariams 4u.gif .

Dėl privataus ar valstybinio darbo-tik už valstybinį esu. Esu dirbusi dvejose privačiose įmonėse. Negana to, kad abejose buvo vokeliai, prie viso ko buvo ir "vergovė", net purto prisiminus. Žinau, kad yra ir normalių darbų, tik, tiesiog, pas mane buvo labai nekokia patirtis.

Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams?
Tikriausiai, 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 07 liepos 2018 - 20:25

La bigsmile.gif

Šiandien atsisveikinau su gamta ir grįžau į Vilnių. Taip.gera namuose wub.gif.
O pas tave tikrai streso diena. Apie mezoterapiją nelabai žinau, reikėtų pasigooglinti. Sveikatos tau ir visiems tavo namų nariams 4u.gif.

Dėl privataus ar valstybinio darbo-tik už valstybinį esu. Esu dirbusi dvejose privačiose įmonėse. Negana to, kad abejose buvo vokeliai, prie viso ko buvo ir "vergovė", net purto prisiminus. Žinau, kad yra ir normalių darbų, tik, tiesiog, pas mane buvo labai nekokia patirtis.

Jeigu baliukui užsakyti picas (šaltų užkandžių bus), kiek 42 cm.picų (didelės) imtumėt 4 suaugusiems ir 2 vaikams?
Tikriausiai, 2.

Baigesi atostogos,taip? Dabar kitos tik,kai i Kijeva leksit :)

Mezoterapija,kai su adata mazyte leidzia i galva vitaminu kokteilius. Isties skamba gal paprastai,bet pasirodo galva tooookia jautri vieta,kad sake ir vyrai patys kieciausi spaudzia asaryte per procedura. 

Matai,gal gerai sakai,nuo patirties priklauso. Man nepatiko,kad algu kelt nieko negalejo valstybinej. Dirbau uz centus,kai privaciam uz ta pati mokejo daugiau

Del picu manau irgi 2. Priklauso ar bus alko. Mano aplinkoj kazkaip isgere zmones daugiau suvalgo. Ir nuo vaiku,valgantys ar nelabai. Bet jei bus uzkandziu,manau sociai dvi

Jūsu šeima,Jūs pačios geriat daug pieno? Išgėriau katik tris didelius puodelius,kažkaip skaniai labai. Šiaip geriu mažai,bet užsinorėjau labai

Atsakyti