QUOTE(Agrefa @ 2018 06 29, 14:20)
Jūsų vyras rūko?
Nuo manęs slėpdavo, niekad prie manęs ir vaiko nerūkydavo. Bet dabar užsispyręs mest. Nerūko 3 savaitės. Sakė, sunku, biesas ima.
ne
QUOTE(Visgi @ 2018 06 29, 17:51)
Pas jus šiuo metu didelis vėjas?
Taip, pakilęs jau kurį laiką didelis vėjas, medžiai siūbuoja net, ir taip staigiai pakilo, bet šilta, gera, saulėta, nelyja.
pakankamai
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 29, 18:59)
Visgi, pamenu, kaip pasakojai apie skandalą poliklinikoj, žmonos iškeltą meilužei. O jūs taip galėtumėt?
Nežinau, kaip būtų, jei būtų. Bet tikrai nemanau, kad galėčiau taip viešai putotis. Visų pirma su vyru reiktų kalbėt. O su ja gal kažkur dviese. Nors man atrdo, kad jei jau taip jie nusprendė abudu, tai nei žmonos isterijos, nei pokalbiai neišgelbės santykių
![unsure.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/unsure.gif)
.
nea-manau kitais būdais tvarkyčiaus
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 29, 20:26)
Ar mėgstat trešnes, perkat?
Aha, labai mėgstu tas dideles, saldžias. Galėčiau nežinia kiek suvalgyt
nea
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 29, 21:40)
būna
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 30, 00:24)
Ar esat važiavę žiemą arkio traukiamom rogėm?
Esu vaikystėj. Uoj, kokie smagūs prisiminimai.
ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 30, 15:31)
kuo užimtos? (namie, gulinėju. Ryte susitvarkiau namus, nuploviau laiptinėje laiptus. Vaikai išėję į sodą pas senelį, o aš namie)
planuoju su drauge tiktis
QUOTE(Alkaja @ 2018 07 01, 09:04)
Ar dar skalbiat ką nors rankomis?
Aha, kai kurias savo ir dukros bliuzeles, sukneles. Galėčiau ir skalbiankėj skalbti, bet dėl vieno ar dviejų rūbų, man greičiau gaunasi rankom skalbt
labai retai
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 01, 09:11)
lauke atvėso kaip rudenį. Pas mus kaime šiuo metu lietus, o pas Jus?
aga irgi
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 01, 10:57)
Ar turit namuose įsirėminę tėvų foto?
Pas mane vienoj vietoj sukabinta įvairių foto, kur užfiksuotos širdžiai mielos akimirkos. Ten yra ir tėvų foto.
ne
Papildyta:
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 01, 16:05)
Ar tarp jusu vaiku (jusu paciu) ir seneliu yra/buvo stiprus rysys?
mano pačios ne, vaiko-taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 01, 18:34)
O jūsų šilti santykiai su tėvais? Su kuriuo labiau?
su mama
QUOTE(kulverstukis @ 2018 07 01, 20:17)
Gal cia tik man taip baisiai atrodo, gal tai normalu taip vaika mustruoti
Klausimas- ar esate is tu mamyciu, kurios viesoje vietoje mustruojate savo vaikus ( na gal ne taip grubiai kaip aprasyti mano atvejai)
![blink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blink.gif)
?
būna..
QUOTE(Agrefa @ 2018 07 01, 20:44)
Ar kažką.žiemai "darėt", konservavot; ar ne šeimininkės šiuo klausimu ir nedarot nieko-imat duotus arba perkat?
Vakavau cukinijas, viriau vyšnių uogienę ir agrastų su juodaisiais serbentais uogienę.
tik šaldau
QUOTE(k@mylye @ 2018 07 02, 10:01)
Kas Jūsų vaike Jums nepatinka, ar net erzina?</p><p>tas amžinas išrankumas maistui. Jau vien į stovyklą nevažiavo, nes nu neaišku kas ten bus duodama valgyti ir apskritai reiks viską valgyti. </p>
nugi negirdėjimas iš pirmo karto
su kiniškom lazdelėm mokat valgyt?-taip, bet manau ,kad netaisyklingai