Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Labas vakaras mirksiukas.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 25, 22:24)
ką veikėte prieš pusvalandį?
Iš centro grįžau prieš pusvalandį (bet kol atsakinėjau į šiuos klausimu, tai ir dvi valandos praėjo, nes vis trukdžiai visokie buvo... tai ir kabojo apačioje klausimai su atsakymais).

Mano nepilnametis gimnazistas su savo draugu darbinasi 4 dienom ryšium su Dainų švente, tai vežiojau dėl med.sveikatos pažymos ir patikros, ir t.t. ir pan,. Dvi dienas vargom, dar tokios nesąmonės nemačiau, mes gi mokamas paslaugas perkam, ir tai, tai vienur siuntimo reik iš šeimos gydytojo, tai 3 dienas atsakymo laukti dėl rentgeno krūtinės ląstos, vaikai galėjo ir be darbo likti, nes pirmadieniui reik jau viską turėti, o dokumentus priėmė tik vakar, tai vakar ir šiandien atsibodo su tai važinėjimais ir su skambinėjimais į poliklinikas, visur praktiškai į sieną atsimušama buvo. Čia jau labai abstrakčiai rašau, nes pasakot su smulkmenom jau kantrybė neatlaikytų, dievaži. Vienu žodžiu didelis dur dom, visiškai sistema nesutvarkyta. Dar tokio absurdo nemačiau vartotojo įkelta nuotrauka
Net jau neapsikentusi į Grybo gatvę skambinau (vilnietės žinome, kad ten mokama ir gan nepigiai), bet jau pardon, man abidna buvo mokėti vien už krūtinės ląstos rentgena 55 €. Tai ačiūD kad radom kitur, sutvarkėm (ir tai tiesiai per aplinkui per kitus tarpasmeninius kontaktus).
Tie vaikai uždirbs į dieną tik po 20€, aišku, tai zuikio ašaros, bet kai patys vaikai nori dirbti, turi stimulą dirbti, turi norą užsidirbti savo pinigą, tai kodėl gi ne, reikia tuo tik džiaugtis, kad turi tą siekį ir kad svarbu jis neperdegtų. Tai labai džiaugiuosi, kad pavyko viską sutvarkyti ir kad jie liko nenusivylę, nes apmaudo būtų tikrai daug, nes dirbti norą turi, o dėl net mokų sveikatos paslaugų tvarka nesutvarkyta ir nesustyguota vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 25, 23:03)
Sveikta šiuo metu l.gera pas jus?
Visumoj labai gera, tik vaistus vartoju, kad padidint hemoglobiną, o taip tai čiki piki.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 26, 08:48)
Pasiilgot karščių?
Tada buvo per vėsu jau kai klausei, o dabar jau karšta.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 26, 08:55)
O jūs taip elgėtės kada nors?
Ne, dar taip neteko.
QUOTE(errachka @ 2018 06 26, 09:36)
turit/nešiojat džinsinį švarkelį?
Nenešioju/neturiu, nes nepatinka.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 26, 15:02)
Yra ištraukrų ir neįstatytų dantų,  t.y.su ertme?
Ne, nėra.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 26, 18:23)
Turit kitos valiutos pinigų namuose?
Turim.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 26, 18:45)
valgėt šiemet ž.žirnių?
Ne, nesu jų mėgėja.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 26, 19:16)
Jeigu įskaitant kažkiek mokamas kitas kalbas, koios tai būtų kalbos?
Nelabai supratau paties klausimo_ar kur gerai moku, o kur tik suprantu kažkiek?
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 26, 21:01)
vasarą naudojate įdegio priemones kasdien?
Ne.

Ar esat buvusi Latvijos statybinių medžiagų ir buities prekių prekybos centre DEPO?
Ne, nei karto aš dar nebuvau; nei reikalo buvo, nei iš smalsumo.
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 06 28, 09:58)
futbolą stebit?-viena akim biggrin.gif

Ne, nežiūriu, nestebiu.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 28, 19:54)
klausimas kilo iš Agrefos klausimo _ ta pinigų suma, kurią turite šiai dienai savo piniginėje, ar ji bus papildyta, ar tokia suma liks iki kažkada? (bus papildyta liepos 5, nes alga ir atostoginiai)

Papildys tik liepos 2d.

QUOTE(Visgi @ 2018 06 28, 20:40)
Mano nepilnametis gimnazistas su savo draugu darbinasi 4 dienom ryšium su Dainų švente, tai vežiojau dėl med.sveikatos pažymos ir patikros, ir t.t. ir pan,. Dvi dienas vargom, dar tokios nesąmonės nemačiau....

Ar esat buvusi Latvijos statybinių medžiagų ir buities prekių prekybos centre DEPO?

Kaip aš sakau - ilga kelionė per kopas.

Esu buvusi. Tiems, kam pakeliui, labai patogi parduotuvė.

Maudotės ežere? Kada paskutinį kartą?
Šiandien su sūnum visą dieną mirkom. Dabar kaip.sunkiai dirbus-vanduo daro savo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 26, 21:13)
Kaip manot, ar ten, kur gyvenat dabar, yra laikinai ir po kažkiek laiko kažką keisit, at kaip tik-l.ilgam, gal net suvisam?
Keisim.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 26, 21:47)
Jums patinka didesnės ar mažesnės piniginės?
Didesnės.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 26, 22:32)
Gal kas turit patinkančioa picos pristatymo į namus Vilniuje kontaktus ir gait pasakyti?
pizza Express
Charlie pizza
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 27, 06:21)
į darbą kasdien keliatės vienodu laiku?
Dažniausiai, bet pasitaiko išimčių.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 27, 08:45)
Paskutinis matytas vaizdas kur nors, kuris labai įsirežė?
Vakar ryte Žalgirio poliklinikoje. Buvau liudininkė to, kaip žmona atbėgo aiškintis santykių su vyro meiluže. Man tai teko matyti tik filmuose ir serialuose. Reginys kraupus. Skambėjo baisus šauksmas per visus aukštus iš registratūros, aš su sūnumi buvau 3-iame aukšte, iš kabinetų to trečio aukšto net gydytojai išbėgo pažiūrėti, nes nieks nesuprato iš pradžių ko toks riksmas, kas vyksta, o riksmas/šaukimas buvo žiauriai didelis tos žmonos, ir ten, kad ir per keletas aukštų per vidury - tuščia erdvė, kur gali per bortus persisverti ir žiūrėti kas vyksta 1-me aukšte. Gerai, kad registratūroje yra tas stiklinis atitvaras, tai nežinau ką ta žmona būtų su ja padariusi (aš nemačiau kam ten šaukė, nes ten registratūroje buvo ir registratorės ir gydytojos stovėjo), bet jau koks rėkimas buvo ir necenzūriniai žodžiai_siaubai.
***** tu! Pati išsiskyrusi ir šeimą skirią! Išsiskyrusi esi ir ***** ieškai! Nelįsk į šeimą ir t.t. ir pan. O jei o jei o jei unsure.gif Žinot, tai buvo toks rėkimas, toks agresyvumas, kad aš tos moters vietoje bijočiau kur už kampo būti apipilta rūgštimi, rimtai. O registratūros salėje buvo 8 val ryt žmonių sočiai_vyrai, moterys, vaikai. Vienu žodžiu с ума сойти, страх божий unsure.gif
QUOTE(errachka @ 2018 06 27, 09:55)
skaitot dabar knygą?
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 27, 10:25)
Turit kažkokių nepadarytų darbų?
Ne, nėra.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 27, 16:32)
Kai skrendate lėktuvu (Standartinio 3-3 dydžio), kur mėgstate sėdėti: prie lango, per vidurį ar prie praėjimo?
Prie praėjimo.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 27, 22:09)
Žinot kiek būtent grynųjų yra piniginėje šiuo metu?
Apie 60€ lyg
QUOTE(errachka @ 2018 06 28, 09:58)
futbolą stebit?
Ne, tik tiek kiek užmatau viena akim, nes sūnus žiūri.

Užfiksuota paskutinė išgirsta naujiena?
"... Paskelbta, kad sausra alina jau 17-liką savivaldybių ..."
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 06 28, 23:31)

Kad buvęs aktorės I.Norkutės vyras Aurimas Žvinys su mylimąja laukia šeimos padidėjimo.

Ar jums normalu, kai vyras neša moters rankinę?
Man tai nesuprantama, absoliučiai. Nesąmonių nesąmonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 28 birželio 2018 - 23:04

skaitot dabar knygą?-

Taip 

Turit kažkokių nepadarytų darbų?

Taip. Kai yra namas ir didelis kiemas, visada yra kad kažką reikia padaryti. 

Žinot kiek būtent grynųjų yra piniginėje šiuo metu?

Nedaug. Keli eurai. Bet tiksliai nepasakysiu

futbolą stebit?

ne

klausimas kilo iš Agrefos klausimo _ ta pinigų suma, kurią turite šiai dienai savo piniginėje, ar ji bus papildyta, ar tokia suma liks iki kažkada? 

Bus papildyta šiandien 

Atsakyti

Esu buvusi kokius 3 kartus. Užsuku vis pravažiuojant. 

Senokai jau maudžiausi. Sūnaus dabar kai nėra namuose tai ir nevažiuojam. Bet per atostogas, jei bus tinkami orai, važiuosim dažniau.

Kad Žvinys laukia šeimos pagausėjimo 

Iš tikro ne kažką atrodo. 

Savaitgalį gal nuplanavę kažkur važiuoti? 

Kol kas ne. 

Atsakyti
Laba smile.gif
klausimas kilo iš Agrefos klausimo _ ta pinigų suma, kurią turite šiai dienai savo piniginėje, ar ji bus papildyta, ar tokia suma liks iki kažkada?
Piniginėje tik šiaip, kad grynų būtų, o viskas kortelėje, kai reiks- papildysiu grynais, kad piniginėje būtų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 28, 22:52)
Maudausi. Birželio vidury, kai tie karščiai buvo prieš atvėsimą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 29, 00:04)
Nežinau ką pasakyti, neprisimenu, kad matyčiau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 29, 08:30)
Dar neplanuota.

Pažįstat/žinot žmogų kuris laiko namuose urną su artimo palaikais?
Aš asmeniškai tokio žmogaus nepažįstu, bet man kažkas tikrai pasakojo, kad laiko (pažįstami per pažįstamus), tik negaliu dabar prisimint kas. Gal atsiminsiu, nes pačiai įdomu pasidarė.
Klausimas kilo peržvelgus straipsnį; kad negalima to daryti, bet klišių tam yra.
https://www.delfi.lt...u.d?id=78135259
Atsakyti

ne

Maudotės ežere?  Kada paskutinį kartą?

dar ne

SEL koncertas Klaipėdoje liepos 7 d.

Ar jums normalu,  kai vyras neša moters rankinę?

normalu

namie būsim

QUOTE(Visgi @ 2018 06 29, 09:47)

ne

LABAS RYTAS 4u.gif

liepos 6 d. šiemet bus penktadienis - nedarbo diena. Kaip manote, ar liepos 5 diena bus trumpinama viena val.? (pas mus darbe, tai abejoju..)
Atsakyti
Savaitgalį gal nuplanavę kažkur važiuoti? </strong></p><p>Kol kas ne. </p>

Po kelių val.prie ežero važiuosim, būsim iki ryt vakaro ten.

Aš asmeniškai tokio žmogaus nepažįstu, bet man kažkas tikrai pasakojo, kad laiko (pažįstami per pažįstamus), tik negaliu dabar prisimint kas. Gal atsiminsiu, nes pačiai įdomu pasidarė.
Klausimas kilo peržvelgus straipsnį; kad negalima to daryti, bet klišių tam yra.
https://www.delfi.lt...u.d?id=78135259

Ne, nepažįstu tokio, kad laikytų.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 29, 10:35)
liepos 6 d. šiemet bus penktadienis - nedarbo diena. Kaip manote, ar liepos 5 diena bus trumpinama viena val.? (pas mus darbe, tai abejoju..)

Taip, trumpinama. Šitoje darbovietėje, kur dirbu, laikosi įstatymuose numatytų dalykų.

Laba,
Turit papuošalų dėžutę, kokia ji?
Kvadratinė, aptraukta oda, atvežta iš Egipto.

Atsakyti
klausimas kilo iš Agrefos klausimo _ ta pinigų suma, kurią turite šiai dienai savo piniginėje, ar ji bus papildyta, ar tokia suma liks iki kažkada? (bus papildyta liepos 5, nes alga ir atostoginiai)

bus 20d

ne
Maudotės ežere?  Kada paskutinį kartą?
Šiandien su sūnum visą dieną mirkom. Dabar kaip.sunkiai dirbus-vanduo daro savo  smile.gif .

seniai

apie terapiją-dirbtinį pliažą
Ar jums normalu,  kai vyras neša moters rankinę?
Man tai nesuprantama,  absoliučiai. Nesąmonių nesąmonė.

ne
Savaitgalį gal nuplanavę kažkur važiuoti? </strong></p><p>Kol kas ne. </p>

kol kas ne

ne

turėtų
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 29, 12:34)
Kvadratinė,  aptraukta oda,  atvežta iš Egipto.

aga, medinė-dovanota vyro

po valgio kramtot gumą?-aga
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 06 29, 13:09)
po valgio kramtot gumą?-aga

Porečiai.

Jūsų vyras rūko?
Nuo manęs slėpdavo, niekad prie manęs ir vaiko nerūkydavo. Bet dabar užsispyręs mest. Nerūko 3 savaitės. Sakė, sunku, biesas ima.
Atsakyti
liepos 6 d. šiemet bus penktadienis - nedarbo diena. Kaip manote, ar liepos 5 diena bus trumpinama viena val.?
Ko gero.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 29, 12:34)
Viena permatomo stiklo, kita balto stiklo.
QUOTE(errachka @ 2018 06 29, 13:09)
po valgio kramtot gumą?
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 29, 14:20)
Jūsų vyras rūko?
Nerūko.

Pas jus šiuo metu didelis vėjas?
Taip, pakilęs jau kurį laiką didelis vėjas, medžiai siūbuoja net, ir taip staigiai pakilo, bet šilta, gera, saulėta, nelyja.
Atsakyti