Laba
QUOTE(Nastya @ 2018 06 23, 14:57)
Bigudukus naudojat?
Niekada_nei naudojau nei naudoju.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 23, 16:05)
Kas pietums?
Nieko negaminau pietums.
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 23, 17:33)
Ar renkat žiemai liepukus?
Niekada nerenku.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 23, 17:42)
Pirmas į galvą šovęs nuostabus vaikystės multikas?
Katinas Leopoldas (Vaikai, gyvenkime draugiškai
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
)
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 23, 18:53)
Ar gerai mokat anglų kalbą?
Gerai. Dar prieš porą metų lankiau metus laiko kursus, nes reikėjo pagilti žinias specifinėje srities sferoje darbinėje terminologijoje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 24, 08:26)
Kaip jums nesąmonę padarė wizzair, ar girdėjot-jau negalima rankinio bagažo į lėktuvo saloną įsinešt?
Esu kažką girdėjusi, bet detaliai nesidomėjau, buvo aktualu kitos skrydžio bendrovės. Kiek pamenu, tai Wizz Air kaskart reikia stebėti/domėtis kas kaip, pas juos dažni reikalavimų pakitimai. Aš pamenu keliais atvejais pati tiesiai skambindavau pasidomėt dėl konkrečios info.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 24, 11:35)
FB (facebooke) Jūsų profilyje - tikra Jūsų foto, ar kažkokia foto iš google?
Tikra.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 24, 12:20)
Ar pažįstat žmonių "psichologinių teroristų"?
Pažinojau vieną, teko susidurti. Страх Божий
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 24, 13:24)
Ar dažnai plaukus subsage susisegat?
Niekada, visada palaidais.
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 24, 13:50)
Kada paskutinį kartą kirpykloj buvot ir ką darėt plaukams?
Šiandien. Paprašiau, kad daug patrumpintų, t.y. nukirptų iki pečių linijos.
Buvo situacija per šias porą dienų kur galėjote apturėti nemenką nuostolį?Buvo. Vakar. Vos automobilio nesudaužiau. Nepasirinktas saugus greitis+kelio danga slidi lietui lyjant, tai čiuožiau kokius gerus 3-4 metrus slystant šonu, bučiau atsitrenkus į kelio geležinį atitvarą ant posūkio nuo tilto po tiltu išsukant iš Pilaitės į greitkelį. Paskui mane važiavo lengvoji saugiu atstumu, o už jos džipas_ne, tai vos džipas į tą lengvąją nepylė, nes atstumo nesilaikė nuo jos. O būtu. Slystant tik galvojau_sustos mano automobilis ar ne. Sustojo, bet vos gal 15-20cm nuo to geležinio atitvaro. Gali vairuoti n+k metų, kad ir kokius gerus įgūdžius turėtum, bet kokių tik momentinių kuriozų nepasitaiko, sekundė ar dvi- vairuotojui
irtai būna lemiamos (visom prasmėm).