Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 24, 17:07)
kas vakarienei? (vaisiai, nes daugiau nieko nesinori)

Kepti kiaušiniai ant šoninės ir šildytų apkeptų bulvių.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 24, 19:02)
Jums gražu dabar madingi dvigubo stiklo puodeliai,stiklinės?</strong> Aha,gražu man. Idomiai atrodo  rolleyes.gif </p>

Nežinojau apie juos nieko, reikia googlinti.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 24, 19:09)
Švenčiat Jonines? </strong>Kad ne  huh.gif </p>

Nea.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 24, 19:18)
O kur laikot kavą namuose,pakelyje,turite spec dėžutę? Dėžutėj,stiklinėj. </p>

Pirkau spec.indelį.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 24, 21:40)
Klausimas, kurios turi mažamečių vaikų - jei Jūsų vaikai iš lauko grįžtų suspardyti, verkiantys ir ...apvogti vasaros metu, Jūs, kaip mama, ką darytumėte, kur kreiptumėtės pagalbos? (mano vaikai šįvakar tokie grįžo. Visa tai padarė sūnaus bendraklasis su savo gauja (ją sudaro 4 berniukai 10-11 metų). Kadangi vadeivos mamą gerai pažįstu, iškart skambinau,kad pasakyt apie situaciją - deja, ragelio man nekėlė, nr.pakeitusi. Susiradau ją per Facebooką, išsamiai informavau. Ji nebuvo prisijungusi. Atsakė gerokai po val., kad jos sūnus nekaltas, jog jis - jau didelis ir su žvake prie jo nelakstys, kad ji auginanti 3 vaikus viena ir t.t., ir pan. Kai parašiau, kad kreipsiuosi į policiją ir į vaikų teises, tai paklausė, ar aš jai grasinu? blink.gif Finale vadeivos mama dar parašė, kad grįžo jos sūnus, ji pasikalbėjo ir pasakė, kad mano vaikams jis nieko nedarė, kad darė jo draugai. Tai, kaip Jums patinka? Suprantu, kiekviena mama gins savo vaiką, kad jis geras ir nepakartojamas, bet šiandien nuo jo nukentėjo mano vaikai, rytoj jo aukomis taps kažkieno kito vaikai ir taip t.t.)

Su mamom aiškinčiausi.

QUOTE(Nastya @ 2018 06 24, 22:34)
Artėja kieno nors gimtadienis? - Taip, ir ne vienas. Trijų draugių ir dukros. Po to iki liepos galo vėl ramu  ax.gif

Taip - sūnaus ir vyro .

Ką darot, jei nemiegat ir užsimanot vagyt 24 va?
Bandau kentėt
O jei nešeina - valgau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 25, 00:04)
Visaip būna. Būna pakenčiu, būna ir užkandu ko lengvo.

Pažiūrėjom su vyru filmą. Toks įdomus siužetas, nebanalus, šiektiek lengvos įtampos yra. Jeigu kas susidomės - In Darkness (2018). Rusiškai žiūrinčioms Невидимка.

Koks mėgstamiausiais jūsų šokoladukas? - Man daug kokie patinka, bet gal kitkat arba bounty. Dabar tą naują rožinio šokolodo kitkatą paragavau, tai turiu pasakyt, kad nieko labai ypatingo. Tikėjausi geresnio skonio.
Atsakyti

Ar su vaikystės drauge palaikot ryšius?

Nestabiliai. Kartais tik susirašom. Kutą kartais susitinku. 

kiek keptuvių namie?_2

2

Turit vytintų mėsyčių?

ne

Ką šiandien veikėt?

nieko. su MB tiesiog pavakarojom. Po taure vyno išgėrėm. 

Perkat šviežias bulves?

Pirkau šeštadienį. Tai nu nežinau. Man pirktinės išvis nelabai. Uošviai duoda savo užaugintų. Tai va tos man skanios 

Ar žinot tokį atvejį, kai moteris, apart to, kad sužino susirgus onkologine liga, ją dar ir vyras palieka tokiu nelengvu metu?

Man artimoje aplinkoje net onkologinio atveji nebuvo. Ką jau kalbėt apie tokias situacijas. 

Ar mokat iš karto atsiribot nuo žmogaus, kuris labai siekia bendravimo su jumis, o jūs to visiškai nenorit?

manu taip. 

ar laikote save jau PILNAI suaugusia? 

Kai tik baigiau mokslus jau buvau pilnai suaugusi. Nes jau tuo metu ir dirbau ir pati save išlaikiau. 

Ar turit riešutų gliaudyklę?

neturiu

Miegat?

tada jau miegojau

Atsakyti

buvo nenormalūs karščiai, staigiai atvėso. Tenkina toks oras Jus?

Ne ne ne. Man patiko tikra vasara. Dabar man per šalta. Noriu šilumos. 

Kokio žanro filmą norėtumėte pažiūrėti?

Taipogi norėčiau siaubo filmo. Bet ir gera komedija nepamaišytu. 

Bigudukus naudojat?

ne

Kas pietums?

silkė su bulvėm buvo. 

Ar renkat žiemai liepukus?

ne. 

Pirmas į galvą šovęs nuostabus vaikystės multikas?

Pingvinukas lolo 

Ar gerai mokat anglų kalbą?

ne. vidutiniškai. ir įgudžiau važiuoja žemyn, nes praktiškai jos nevartoju. 

Kaip jums nesąmonę padarė wizzair, ar girdėjot-jau negalima rankinio bagažo į lėktuvo saloną įsinešt? Tik tai, kas į drabužių kišenes telpa. Absurdas, sunervino. Na, arba papildomus 5 Eur mokėk.

nieko negirdėjau. 

FB (facebooke) Jūsų profilyje - tikra Jūsų foto, ar kažkokia foto iš google? 

pati itkriausia.

Ar pažįstat žmonių "psichologinių teroristų"?

pažinojau. 

Jums būna taip, kad nebežinot ką norit valgyt. Atrodo ir to nebesinori ir to. Ir nežinot ko norisi?

Man paskutiniu metu taip yra. Matyt kažkoks perteklius jau yra organizmui.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 25 birželio 2018 - 07:47

Ar dažnai plaukus subsage susisegat?

dažniau susirišu su guma. 

Kada paskutinį kartą kirpykloj buvot ir ką darėt plaukams?

Prieš kelis mėn kirpausi

Nešiojat auksą?

tik žiedą

Ką ir kada paskutinį kartą gėrėt iš alkoholio?

penktadienį vyno. 

Ką paskutinio dovanų gavot?
Kai.apdraudžiau tėviškėj pastatus, gavau iš draudimo dovanų dūnų detektorių.

Aš taip pat. Draudžiau namų turtą

kas vakarienei? 

Tiesiog varškės su uogom pavalgėm. 

Jums gražu dabar madingi dvigubo stiklo puodeliai,stiklinės? 

Kažkaip nemačiau tokių, tai negaliu pasakyti. 

Švenčiat Jonines? 

ne

O kur laikot kavą namuose,pakelyje,turite spec dėžutę? 

indelyje 

Klausimas, kurios turi mažamečių vaikų - jei Jūsų vaikai iš lauko grįžtų suspardyti, verkiantys ir ...apvogti vasaros metu, Jūs, kaip mama, ką darytumėte, kur kreiptumėtės pagalbos? (mano vaikai šįvakar tokie grįžo. Visa tai padarė sūnaus bendraklasis su savo gauja (ją sudaro 4 berniukai 10-11 metų). Kadangi vadeivos mamą gerai pažįstu, iškart skambinau,kad pasakyt apie situaciją - deja, ragelio man nekėlė, nr.pakeitusi. Susiradau ją per Facebooką, išsamiai informavau. Ji nebuvo prisijungusi. Atsakė gerokai po val., kad jos sūnus nekaltas, jog jis - jau didelis ir su žvake prie jo nelakstys, kad ji auginanti 3 vaikus viena ir t.t., ir pan. Kai parašiau, kad kreipsiuosi į policiją ir į vaikų teises, tai paklausė, ar aš jai grasinu? blink.gifFinale vadeivos mama dar parašė, kad grįžo jos sūnus, ji pasikalbėjo ir pasakė, kad mano vaikams jis nieko nedarė, kad darė jo draugai. Tai, kaip Jums patinka? Suprantu, kiekviena mama gins savo vaiką, kad jis geras ir nepakartojamas, bet šiandien nuo jo nukentėjo mano vaikai, rytoj jo aukomis taps kažkieno kito vaikai ir taip t.t.)

Pirmiausia kreipčiausi į tėvus. Jei neitų susikalbėti, tuomet į policiją. Tai yra chuliganiškas, netoleruojamas elgesys. Tėvai turi užtikrinti, kad jų vaikai elgtųsi prideramai. Jei nesugeba tada lai su žvake laksto iš paskos ar kaip ji ten išsireiškė. 

Atsakyti

turiu tokiam reikalui šaldytuve kefyro. Atsigeriu ir užmuša alkį. 

Koks mėgstamiausiais jūsų šokoladukas? 

Milka su sausainiais, baltas šokoladas, bounty patinka. Na neturiu vieno. 

Paskaičiau tik antraštę: "Siūloma uždaryt parduotuves per šventes ir paskutinį mėnesio sekmadienį"  

Ar Jums tai sudarytų kokių sunkumų.

na reiktų įprasti, bet tragedijos nebūtų. Tiesiog jau reiktų labiau pagalvoti, ar sekmadienį nieko nepritrūktume. Bet ar tai būtų kažkokia nauda smulkiems verslininkams, tai net nežinau. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 13:08)
Turit vytintų mėsyčių?
Yra vytintos palendricos,  išpjovos ir dešrukių.

aga
QUOTE(Nastya @ 2018 06 22, 16:56)
Ką šiandien veikėt? - Vyro prašymu sutvarkiau vieną darbinį reikalą mieste, tada buvau akre, po to ikėjoj, po to dar į turgų užlėkiau ir namo  ax.gif

šeštadienį Karmazinų piliakalnį aplankėm, vakar turgų smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 17:26)
Perkat šviežias bulves?
Porą kartų pirkau,  bet kažkokios neskanios,  be skonio pasitaikė.

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 06 22, 20:46)
Ar žinot tokį atvejį, kai moteris, apart to, kad sužino susirgus onkologine liga, ją dar ir vyras palieka tokiu nelengvu metu?

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 22:40)
Ar mokat iš karto atsiribot nuo žmogaus,  kuris labai siekia bendravimo su jumis,  o jūs to visiškai nenorit?

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 22, 22:59)
tai jei turiu pažįstamų Jonų, Janinų, tai, kada reikia skambint ir sveikinti? (nežinau rimtai)

23 -24d manau
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 23:17)
Ima miegas?
Nea, nes susierzinau.

tada kai klausei-jau miegojau
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 22, 23:42)
ar laikote save jau PILNAI suaugusia? (taip, nes išdrįsau daryti TAI, kas man patinka, nebijodama, kad va..vyras pamatys ir tada jau man - kapinės bigsmile.gif )

kartais ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 23, 00:17)
Ar turit riešutų gliaudyklę?
Sodyboj turu.

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 23, 10:46)
buvo nenormalūs karščiai, staigiai atvėso. Tenkina toks oras Jus? (taip, nes dirbt lengviau nei per karščius)

nee
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2018 06 23, 14:21)
Kokio žanro filmą norėtumėte pažiūrėti? Gerą, įtemptą, siaubo.

kokį kriminalinį
QUOTE(Nastya @ 2018 06 23, 14:57)
Bigudukus naudojat? - Niekada. Gal tik kartą bandžius.

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 23, 16:05)
Kas pietums?
Vištieną kepu,  salotų padariau,  sriuba rūgštynių.

čili troškinys
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 23, 17:33)
Ar renkat žiemai liepukus?
Aš nerenku, bet mano mama mėgsta prisirinkti, tai ir mums duoda

aga
laikykis 4u.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 23, 17:42)
Pirmas į galvą šovęs nuostabus vaikystės multikas?
Mažylis ir Karlsonas, kuria gyvena ant stogo.

na palauk
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 23, 18:53)
Ar gerai mokat anglų kalbą?
Kažkada neblogai mokėjau, bet nedažnai tenka kalbėt, tai labai pasimiršta. Šiaip pačiai pasakyt kažką angliškai man yra lengviau, sunkiau yra suprast, kai kitas žmogus šneka.

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 24, 08:26)
Kaip jums nesąmonę padarė wizzair,  ar girdėjot-jau negalima rankinio bagažo į lėktuvo saloną įsinešt?  Tik tai,  kas į drabužių kišenes telpa. Absurdas,  sunervino. Na,  arba papildomus 5 Eur mokėk.

aga, nepatogu...
QUOTE(Nastya @ 2018 06 24, 12:20)
Ar pažįstat žmonių "psichologinių teroristų"? - Taip, bet kokį atvejį išsuka taip, kad po to tu jautiesi kalta, kad kažką blogo padarei/pasakei, grauži save. Nors tikrai tiesą pasakai ir nėr dėl ko ten pykt. Ir šiaip, tas žmogus labai neigiamai psichologiškai mane veikia, reik ribot bendravimą kiek įmanoma.

yra
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 24, 13:24)
Ar dažnai plaukus subsage susisegat?
Kai kažką buityje darbuojuosi,  tada.

neverr biggrin.gif
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 24, 13:50)
Kada paskutinį kartą kirpykloj buvot ir ką darėt plaukams?
Vakar buvau. Dažė man plaukus ir pakirpo nemažai. Jaučiuosi kaip kitas žmogus

prieš potą sav-kirpo
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 24, 14:32)
Nešiojat auksą?

aga
QUOTE(Nastya @ 2018 06 24, 15:11)
Ką ir kada paskutinį kartą gėrėt iš alkoholio? - Vakar šampo, vyno.

šešt nealkoholinio alaus
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 24, 16:28)
Ką paskutinio dovanų gavot?
Kai.apdraudžiau tėviškėj pastatus,  gavau iš draudimo dovanų dūnų detektorių.

gėlių
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 24, 17:07)
kas vakarienei? (vaisiai, nes daugiau nieko nesinori)

vakar braškės
QUOTE(Aidos @ 2018 06 24, 19:02)
Jums gražu dabar madingi dvigubo stiklo puodeliai,stiklinės?</strong> Aha,gražu man. Idomiai atrodo  rolleyes.gif </p>

labai
QUOTE(Aidos @ 2018 06 24, 19:09)
Švenčiat Jonines? </strong>Kad ne  huh.gif </p>

ne
QUOTE(Aidos @ 2018 06 24, 19:18)
O kur laikot kavą namuose,pakelyje,turite spec dėžutę? Dėžutėj,stiklinėj. </p>

dėžutėj
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 24, 21:40)
jei Jūsų vaikai iš lauko grįžtų suspardyti, verkiantys ir ...apvogti vasaros metu, Jūs, kaip mama, ką darytumėte, kur kreiptumėtės pagalbos?

jei žinau kas-žinoma aiškintis eičiau gyvai
Artėja kieno nors gimtadienis? - Taip, ir ne vienas. Trijų draugių ir dukros. Po to iki liepos galo vėl ramu  ax.gif

nea
Papildyta:
Bandau kentėt
O jei nešeina - valgau.

nevalgau
QUOTE(Nastya @ 2018 06 25, 00:59)
Koks mėgstamiausiais jūsų šokoladukas? - Man daug kokie patinka, bet gal kitkat arba bounty. Dabar tą naują rožinio šokolodo kitkatą paragavau, tai turiu pasakyt, kad nieko labai ypatingo. Tikėjausi geresnio skonio.

snickers
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 25, 08:46)
>Jums būna taip, kad nebežinot ką norit valgyt. Atrodo ir to nebesinori ir to. Ir nežinot ko norisi?</strong></p>
<p>Man paskutiniu metu taip yra. Matyt kažkoks perteklius jau yra organizmui.  </p>

nee
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 25, 09:02)
"Siūloma uždaryt parduotuves per šventes ir paskutinį mėnesio sekmadienį" <span> </span></strong></p><p><strong>Ar Jums tai sudarytų kokių sunkumų.</strong></p><p></p><p>na reiktų įprasti, bet tragedijos nebūtų. Tiesiog jau reiktų labiau pagalvoti, ar sekmadienį nieko nepritrūktume. Bet ar tai būtų kažkokia nauda smulkiems verslininkams, tai net nežinau. </p>

tikrai ne

apie liepos 6d savaitgalį jau galvojat?aga važiuosim į vyro tėviškę prie ežerų
Atsakyti

Jeigu būtent šią minutę, norėčiau latviško marcipaninio.

Jums būna taip, kad nebežinot ką norit valgyt. Atrodo ir to nebesinori ir to. Ir nežinot ko norisi?</strong></p>
<p>Man paskutiniu metu taip yra. Matyt kažkoks perteklius jau yra organizmui.  </p>

Gal nebūna unsure.gif . Bet jei tau taip yra, tai irgi galvoju, kad organizmas pilnai patenkintas. Aš irgi klausau savo organizmo norų, dėl to ir vitaminų nereikia.

Paskaičiau tik antraštę: "Siūloma uždaryt parduotuves per šventes ir paskutinį mėnesio sekmadienį" <span> </span></strong></p><p><strong>Ar Jums tai sudarytų kokių sunkumų.</strong></p><p></p><p>na reiktų įprasti, bet tragedijos nebūtų. Tiesiog jau reiktų labiau pagalvoti, ar sekmadienį nieko nepritrūktume. Bet ar tai būtų kažkokia nauda smulkiems verslininkams, tai net nežinau. </p>

Man nepatiktų. Mėgstu komfortą.

QUOTE(errachka @ 2018 06 25, 11:04)

apie liepos 6d savaitgalį jau galvojat?aga važiuosim į vyro tėviškę prie ežerų

Ne, negalvoju. Bet jei bus oras geras, irgi būsim prie ežero.

Ar atsimenat kažkokį duracką sapną, ar buvo toks neseniai, na bet tikrai.duracką?
Šią naktį susapnavau, kad pas kažkokius nepažįstamus žmūnes prisigėriau kaip kiaulė, ieškojau savo rūbų ir neradau, panikoj buvau.
Atsakyti
Jums būna taip, kad nebežinot ką norit valgyt. Atrodo ir to nebesinori ir to. Ir nežinot ko norisi?
Pasitaiko kartais.
Paskaičiau tik antraštę: "Siūloma uždaryt parduotuves per šventes ir paskutinį mėnesio sekmadienį". Ar Jums tai sudarytų kokių sunkumų.
Aš tiesiog iš principo prieš. Visa tai, kad pardavėjai galėtų per šventes pabūt su šeimomis. Tai atsiprašau, jie dirba slenkančiu grafiku. Niekas jų nevertė rinktis tokio darbo. Ne jie vieninteliai dirba taip, kad darbo dienos gali iškristi per šventes ar savaitgaliais. Ne jie vieninteliai norėtų pabūti su šeimomis. Kitas aspektas - patogumas. Aš už patogumą.
Ir dar vienas dalykas, kad jei jau ir priims tokį įstatymą, tai tikiuosi leis dirbti mažoms parduotuvėlėms, kaip ir visur užsienyje, kai toks įstatymas galioja tik didiesiems prekybos tinklams.
apie liepos 6d savaitgalį jau galvojat?
Yra minčių.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 25, 11:30)
Ar atsimenat kažkokį duracką sapną, ar buvo toks neseniai, na bet tikrai.duracką?
Nepamenu, paskutiniu metu lyg nebuvo.

Laba mirksiukas.gif
Dažnai perkat sultis? - Dažnokai, vaikam pagrinde, nes mes su vyru labiau mineralinio mėgėjai.
Atsakyti
Artėja kieno nors gimtadienis? –

Jau niekieno

Nieko, pasidarau tik arbatos

Koks mėgstamiausiais jūsų šokoladukas? -

Snickers ir manija

Būna, bet retai

Paskaičiau tik antraštę: "Siūloma uždaryt parduotuves per šventes ir paskutinį mėnesio sekmadienį. Ar Jums tai sudarytų kokių sunkumų?

Tegu pailsi ir jie. Man tai nereikia, kad dirbtų. Žmonės, kai žinos, kad nedirbs, tada užsipirks prieš dieną

apie liepos 6d savaitgalį jau galvojat?

Vaikams prižadėjus nuvažiuoti į Palangą

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 25, 11:30)

Nelabai sapnavau paskutiniu metu

QUOTE(Nastya @ 2018 06 25, 13:02)
Dažnai perkat sultis? -

Neperku išvis

SVEIKOS ax.gif

sunkus pirmadienis buvo? (nelabai)
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 25, 13:02)
Dažnai perkat sultis? - Dažnokai, vaikam pagrinde, nes mes su vyru labiau mineralinio mėgėjai.

Nemėgstam nė vienas sulčių, visi 3 geriam mineralinį, o sultys neprilipo, nemėgstam.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 25, 19:36)
sunkus pirmadienis buvo? (nelabai)

Ne, nesunkus. Pagaliau gerai palijo.

Ar jums patinka zefyrai, perkat?
Seniai pirkau, bet vienas-kitas man skanu.

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 25, 19:36)
sunkus pirmadienis buvo?
Šiaip diena nesunki, bet vakaras buvo psichologiškai sunkus. Mirė draugės mama, šiandien buvau šarvojimo salėj atsisveikit, pareikšt užuojautą. Neseniai grįžau namo tik. Mane tokie dalykai labai liūdnai veikia, visa galva sunki.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 25, 20:11)
Ar jums patinka zefyrai,  perkat?
Kažkada labai mėgau, dabar net žiūrėt negaliu į juos. Feu biggrin.gif

Kokios spalvos jūsų kompiuteris? - Sidabrinis.
Atsakyti