Laba
QUOTE(Nastya @ 2018 06 16, 14:01)
Pažįstate žmonių kurie visai nenori tuoktis?
Ne, nepažįstu tokių kurie turi tokį nenorą, tiesą pasakius ir nepažinojau praeityje.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 17, 18:23)
Šiuo metu atostogaujate, dar tik atostogausite, ar jau išnaudojote atostogas?
Atostogausiu netrukus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 17, 19:16)
Jeigu įkyriai pirštųsi pažįstama (ne gera draugė) pas jus į sodybą, kai jūs ten užsivertę darbais ir žinot, kad jums tik po kojom pinsis tas žmogus ir varžys laisvę, ką pasakytumėt, kaip elgtumėtės?
Taip ir sakyčiau, ir sakau taip, kad netinkamas dabar metas, nes tas ir anas... įvardinu. Supratingi; įsižeidusių dar nebuvo ar nepatenkintų. Aš stačiokiška šiuo reikalu, kaip ir mano vyras, kaip ir visi kiti mūsų rato šiuo reikalu. Savaime suprantamas dalykas visiems ir viskas. Jaučiam reikalą jausti malonumą iš susitikimo, pasibuvimo, nemėgstam biški ten biški čia. Jei darbuotis tai darbuotis, jei ilsėtis tai ilsėtis, nebent patys nori padėti talkoje, tada taip, o tada vakare po darbų galim vakaroti, ir tokių kartų buvo ne kartą, ir visiems tiko ir patiko, kaip ir mums.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 17, 20:42)
Ar susitikus ilgai nematyta zmogu pasisveikindama apkabinate ji?
Jei jaučiu tam žmogui šiltą santykį, tai taip, apkabinu, ir taip būna nebūtinai su ilgai nesimačiusiais. Pas mus net artimam rate taip yra-mano brolis, pusbroliai, puskės, puskių vyrai, pas mus labai šilti santykiai, gal todėl.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 17, 22:39)
Ar leidžiat/leistumėt kažkam rūkyti pas jus mašinoje?
Nei mano automobilyje nei vyro automobilyje- nerūkoma. Jei ir leisčiau tai kažkam iš labai savų, bet nieks niekad tokio noro nereiškė, nes žino, kad nerūkoma. Bet jau iš mano vyro tai ne, jis jau verčiau sustos ir palauks kol tas, kitas, išlipęs parūkys, o tada jau važiuos. Šiuo klausimu jau mano vyras labai kategoriškas.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 18, 20:01)
Labiau mėgstat smėlinį ar akmeninį pliažą?
Akmeninį labiau.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 18, 20:38)
nemigdo?
Migdo, pastaruoju metu net labai, nes hemoglobinas nukritęs iki 94.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 18, 22:33)
Ar esat vedtuvėse buvę liudininkais?
3 kartus piršliais vestuvėse buvome.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 19, 23:03)
Turit kokį facebook, viber, whats app grupės susirašinėjimą?]
Taip, turiu.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 20, 00:03)
Kaip manot, ar galėtumėt būt gera "pamote" svetimiems (vyro) vaikams? Įsivaizduokit, kad pamilot tą, kuris turi vaiką/us.
Galėčiau, jei tik tie vyro vaikai leistųsi. Vyro giminės rate turime labai gražų pavyzdį. Vaikai buvo maži, dabar jau suaugę ir turi jau dabar savo nemažų vaikų, ir labai gražų santykį išlaikę turi iki dabar su savo tėčiu (anūkai su seneliu) ir vadinama 'pamote'. Ir šventės, ir vestuvės, krikštynos, tėvo diena, ir koks bulviakasis, talka (iš miesto į senatvę persikėlė į provinciją), visada jo vaikai atvažiuoja šeimomis, ir žmonos ir jų esami vyrai normaliai civizlizuotai bendrauja kai tenka susitikti. Viena didelė šeima, nėra tavo-mano vaikų. Ir geri santykiai, gražus bendravimas tarp tų bendrų vaikų iš jų abiejų santuokų.
Ar žinot tokį atvejį, kai moteris, apart to, kad sužino susirgus onkologine liga, ją dar ir vyras palieka tokiu nelengvu metu?Žinau vieną. Vyro kolegei taip nutiko (jai 31 m). Sužinojo prieš metus, kad leukemija serga ir per tuos metus ją dar ir vyras paliko. Ir taip smūgis didelis, ir dar antras.