Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

gal kokį neįprastą vardą girdėęjot pastaruoju metu?

Šiaurys, Sainoras

Darotės salotų su grietine?

Taip 

Jeigu nulūžtų nagas, tai nukirptumėt tik jį ar visus padarytumėt vienodai trumpus? 

Priklauso nuo to dar kokio ilgio kiti. Jei pasidarytų nelabai žymus skirtumas, tuomet kitus palikčiau. Bet jei labai išsiskirtų, tuomet vienodinčiau. 

Šiandien turėjot svečių?

Ne. Kokia proga tiek lankytojų?

Kepenų paštetą mėgstat? Perkat ar namie gaminat?

Ne ytin. Man parduotuviniai fe. Mano mama moka daryti. Daug skanesnis. 

naudojatės visuomeniniu miesto transportu?

ne

Ar mažiau valgot per karščius, ar įtakoja jūsų mitybą oras?

mažiau. 

Su vyru susipažinot savo ar jo iniciatyva? 

Pirma per draugus, po to jau jo iniciatyva buvo. 

Neklausiu niekad apie orą, bet šį kartą klausimas bus apie tai. Praneša šią naktį perkūniją, ar nerimaujat, kad gali kokios žalos padaryt?

Nerimas buvo tik tiek, kad nedingtų elektra. 

Nu toks lempinis klausimas. Matėt, kad Gražulis penkto vaiko susilaukė su kažkokia gan jauna (iš foto bent) palangiške? Ką manot?

Kur čia nematysi. Straipsniai akis užbadė per visus naujienų tinklapius ir FB. Ir dar vakar TV įsijungiau pažiūrėt, ogi ir ten rodė. Tiesiog neįmanoma to nežinot. 

Atsakyti

Ar bijotumėt gyvet didelia name viena?

Ne. Bet ryškiai vietos būtų perdaug

Pafantazuojam. Norėtumėt nuskrist į mėnulį? Bijotumėt, pasiryžtumėt? 

Norėčiau. Bijočiau. Bet gal ir pasiryžčiau, jei aplinkybės kokios netrukdytų. Kaip darbas, vaikai ir pan. Vistiek tai ne vienos dienos reikalas

Kur jūs esat bailė

Labiausiai aukštyje ir po to vanduo.

Po gan ilgo laiko tarpo, susikapojau FB komentaruose biggrin.gifSituacija tokia, kad nepilnamečiai naktį užpuolė einančią merginą ir nesulaukę jos dėmesio, ją sumušė (tikrai stipriai). Teismo paskirtos bausmė - nuo 22h pusę metų būti namuose. (!!!!) blink.gifO išvada, kad vos ne pati kalta, nėr ko naktim vaikščiot blink.gifŽalos neturi kaip atlygint, patys nedirba, tėvai nepasiturintys. Čia bl rimtai?!!!! VISKAS??? Visa bausmė? Ir ko jie išmoks, kaip jie taps geresni? Kažkas tuo tikrai tiki? Jie toliau darys tą patį ir tikrai nesikeis patys ir nekeis savo marozų gyvenimo būdo. Dar gerai jei pirmą laiką prisibijos. Bet čia viskas...
Ok. Kaip visada atsirado tų pūkuočiukų gynėjų: "jie nekalti", "jie tik vaikai", "ir tu vaikystėj daug ko prikrėtei", "neturi soc įgūdžių", "taip užaugo", "jie vargši", "tėvai neišauklėjo", "juos uždarius nieko nepasieksi". Bleeem net siutas paėmė. Man nuo tos vargšų vaikų integravimo teorijos tiesiog vemt verčia blink.gifTokie žmonės nesikeičia! KODĖL man jų turi būti gaila? Jie užaugs ir darys tą patį. Vogs, smurtaus, narkošus vartos, savo vaikus į šulinius mėtys ir t.t. Tokius žmones reikia izuoliuoti nuo visuomenės. Visus tokius reikia uždaryti griežtom sąlygom.

Ką jūs manot?
Lietuvos teismai išvis šokiravo, vienok ne pirmą kartą su savo juokingom "bausmėm". Pagalvosi, nenužudė gi irnesakyk.gifNors ir už nužudymą gali išsisukt su keliais metais. O dar jei paverksi, gailėsies irnesakyk.gif

Gal uždarius ir nepakeisi. Bet neuždarius irgi nieko nepasieksi. Yra socializacijos centrai. Prisidirbai sėdėk ten ir mokinkis socialinių įgūdžių, kurių neva neturi. Plius į kokį fabriką, kad atidirbtų nukentėjusiai moralinę, fizinę ir visokia kitokią žalą. 

O tos visos pašalpinės visuomenės ištikro negaliu pakęst. Visiem nuimti pašalpas. Kurie bent kiek dar turi smegenų pradės dirbti, kurie jau beviltiški dvės badu. Ir kur sako, oi oi kaip gi sunku išlaikyti 4-5 vaikus. O D. mano kas liepė jų tiek prisidirbt. 

Kiek aš tuo klausimu galiu dar rašyti ir piktintis, bet gal sustosiu.  :zoo_taz: 

Ar turit nepraimtos kavos poką ar dėžutę?

ne

Turit planų savaitgaliui? Gal jonines kaip nors švęsit?

Kol kas jokių. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 22, 08:46)
Kokia proga tiek lankytojų?

Atostogauju tėviškėj. Tų gyventojų nėra daug likę, o tie likę viską žino ir viską ato. Matomai, pamatę, kad čia būnu, jaučia pareigą ateit ir aplankyt, pakalbint. Nors man to visai nereikia. Tai dar, jaučiu, keleto lankytojų sulauksiu.

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 22, 09:21)
Turit planų savaitgaliui? Gal jonines kaip nors švęsit?</p><p>Kol kas jokių. 

Labai noriu, kad baigtų dengt stogą. Tuomet perdažyčiau pastatą ir būtų baigti remontai. O būtent sekmadienį gal ilsėsimės tiesiog.

Ar su vaikystės drauge palaikot ryšius?
Aham. Nesam sulipę, bet pasiskambinam, vasarą susitinkam.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 13:41)
Darotės salotų su grietine?
Aha,  kas dieną-svogūnų laiškai,  salotų lapai,  agurkas.

ne, naudoju Beartos cezario salotų padažą savo pačiso pasidarytą
QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 16:02)
Jeigu nulūžtų nagas, tai nukirptumėt tik jį ar visus padarytumėt vienodai trumpus? - Visus vienodo ilgio daryčiau, man negražu kai skirtingo ilgio (nu nes atseit gaila kirpt).

jei šviesiai lakuotas netrumpinčiau
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 18:57)
Šiandien turėjot  svečių?
Patikėkit. Jau penkti buvo atėję. Chm. Kaip sūnus sako-nu mes ir populiarūs. Vienžo,  vaizdai.

ne
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 21, 19:50)
Errachka, kaip Tau sekasi darbo ieškot?
Greit ir aš Tau kompaniją laikysiu šitam reikale ax.gif
Kepenų paštetą mėgstat? Perkat ar namie gaminat?
Mėgstu. Nesu gaminus. Perku parduotuvėj. Man labai skanus su spanguolėm, jo būna IKI

buvau šią sav 3 juose-yra variantų, bet viskas labai tempasi laike..
o Tu? Pati?
labai mėgstu
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 21, 21:18)
naudojatės visuomeniniu miesto transportu? (taip)

aga
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 22:06)
Ar mažiau valgot per karščius,  ar įtakoja jūsų mitybą oras?
Neįtakoja. Kitiems per karštį nesinori valgyt. O man taip nebūna,  kad dėl to nenorėčiau.

nea
QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 22:13)
Su vyru susipažinot savo ar jo iniciatyva? - Jo iniciatyva, aš biški skeptiškai buvau nusiteikus ir "stabdžiau" kurį laiką biggrin.gif

irg smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 22:31)
Praneša šią naktį perkūniją,  ar nerimaujat, kad gali kokios žalos padaryt?
Kažkiek nerimo turiu,  atjungiau elektrą net iš elektros skydinės. Kažkaip saugiau man taip. Dar vis pamenu,  kai perkūnija sudegino kaimyno ūkinį pastatą ir mūsų pastatai vos nesupleškėjo,  nes buvo per porą metro nuo gaisravietės.

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 22:49)
Matėt, kad Gražulis penkto vaiko susilaukė su kažkokia gan jauna (iš foto bent) palangiške? Ką manot?[/b] - Šiandien mačiau antraštes. Pirma mintis buvo, kad panelė sugulė su juo iš anksto viską apgalvojus/apskaičiavus  ax.gif

vakar mačiau interviu-man ji kvailoka pasirodė...
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 23:28)
Visai vienai,  be sūnaus,  būtų nejauku.
Blyn,  jau blyksi.žaibai. eina kakot,  kaip nenoriu tos perkūnijos.

ne
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 06 22, 00:01)
Norėtumėt nuskrist į mėnulį? Bijotumėt, pasiryžtumėt?[/b] - Bijočiau, nežinau ar pasiryžčiau, bet manau įdomu turėtų būt  biggrin.gif

baisu kol kas atrodo
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 00:08)
Kur jūs esat bailė?
Vandeny - neplaukčiau laivu naktį. Ir balionu neskrisčiau-bijau. Dat mažų uždarų patalpų bijau.

uždaros patalpos
QUOTE(Nastya @ 2018 06 22, 01:40)
Ką jūs manot?
Lietuvos teismai išvis šokiravo, vienok ne pirmą kartą su savo juokingom "bausmėm". Pagalvosi, nenužudė gi  irnesakyk.gif Nors ir už nužudymą gali išsisukt su keliais metais. O dar jei paverksi, gailėsies irnesakyk.gif

baisu, kai už tokius nusikaltimus juokingos bausmės, o už kažkokį iššvaistymą, kur nėra sužalojimų, mirtinos bausmės
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 02:24)
Yra vienas. Turiu.

aga
Turit planų savaitgaliui? Gal jonines kaip nors švęsit?</p><p>Kol kas jokių. </p>

dar ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 10:47)
Aham. Nesam sulipę,  bet pasiskambinam,  vasarą susitinkam.

taip

kiek keptuvių namie?_2
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 06 22, 12:53)
kiek keptuvių namie?_2

Vilniuje yra 3, bet vuena tik kad yra, nenaudoju. Reikės į tėviškę atsivežt.
O sosyboj lyg 1.

Turit vytintų mėsyčių?
Yra vytintos palendricos, išpjovos ir dešrukių.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 02:24)
Ne, turiu pradėtos.
Gal uždarius ir nepakeisi. Bet neuždarius irgi nieko nepasieksi.
---
Turit planų savaitgaliui? Gal jonines kaip nors švęsit?
Aš manau, kad pasieksi. Jie nekels grėsmės visuomenei. Tai yra daug. O dabar kas ten žino, tada ją sudaužė, o rytoj mane, tave ar dar kažką gali sudaužyti.
---
Turim įvairių minčių ir pasiūlymų, bet dar nieko galutinai nenusprendę. Gaila, orą blogą žada.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 10:47)
Ne su visom.
QUOTE(errachka @ 2018 06 22, 12:53)
kiek keptuvių namie?
Namuose 7. Sodyboj 2 atrodo.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 13:08)
Turit vytintų mėsyčių?
Nea smile.gif

bye1.gif
Ką šiandien veikėt? - Vyro prašymu sutvarkiau vieną darbinį reikalą mieste, tada buvau akre, po to ikėjoj, po to dar į turgų užlėkiau ir namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 22, 16:56)
Ką šiandien veikėt? - Vyro prašymu sutvarkiau vieną darbinį reikalą mieste, tada buvau akre, po to ikėjoj, po to dar į turgų užlėkiau ir namo  ax.gif

Ką turguj? smile.gif

Šiandien l.tingėjau visko. Vos ne vos iki miško nuėjau, pievutėj rūgštynių pririnkau, sriubos su višta išviriau ir paliejau daržą su gėlynu. Viskas. Prabimbinėjau visą dieną, dabar vyro laukiu.

Perkat šviežias bulves?
Porą kartų pirkau, bet kažkokios neskanios, be skonio pasitaikė.
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 06 16, 14:01)
Pažįstate žmonių kurie visai nenori tuoktis?
Ne, nepažįstu tokių kurie turi tokį nenorą, tiesą pasakius ir nepažinojau praeityje.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 17, 18:23)
Šiuo metu atostogaujate, dar tik atostogausite, ar jau išnaudojote atostogas?
Atostogausiu netrukus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 17, 19:16)
Jeigu įkyriai pirštųsi pažįstama (ne gera draugė) pas jus į sodybą, kai jūs ten užsivertę darbais ir žinot, kad jums tik po kojom pinsis tas žmogus ir varžys laisvę, ką pasakytumėt, kaip elgtumėtės?
Taip ir sakyčiau, ir sakau taip, kad netinkamas dabar metas, nes tas ir anas... įvardinu. Supratingi; įsižeidusių dar nebuvo ar nepatenkintų. Aš stačiokiška šiuo reikalu, kaip ir mano vyras, kaip ir visi kiti mūsų rato šiuo reikalu. Savaime suprantamas dalykas visiems ir viskas. Jaučiam reikalą jausti malonumą iš susitikimo, pasibuvimo, nemėgstam biški ten biški čia. Jei darbuotis tai darbuotis, jei ilsėtis tai ilsėtis, nebent patys nori padėti talkoje, tada taip, o tada vakare po darbų galim vakaroti, ir tokių kartų buvo ne kartą, ir visiems tiko ir patiko, kaip ir mums.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 17, 20:42)
Ar susitikus ilgai nematyta zmogu pasisveikindama apkabinate ji?
Jei jaučiu tam žmogui šiltą santykį, tai taip, apkabinu, ir taip būna nebūtinai su ilgai nesimačiusiais. Pas mus net artimam rate taip yra-mano brolis, pusbroliai, puskės, puskių vyrai, pas mus labai šilti santykiai, gal todėl.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 17, 22:39)
Ar leidžiat/leistumėt kažkam rūkyti pas jus mašinoje?
Nei mano automobilyje nei vyro automobilyje- nerūkoma. Jei ir leisčiau tai kažkam iš labai savų, bet nieks niekad tokio noro nereiškė, nes žino, kad nerūkoma. Bet jau iš mano vyro tai ne, jis jau verčiau sustos ir palauks kol tas, kitas, išlipęs parūkys, o tada jau važiuos. Šiuo klausimu jau mano vyras labai kategoriškas.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 18, 20:01)
Labiau mėgstat smėlinį ar akmeninį pliažą?
Akmeninį labiau.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 18, 20:38)
nemigdo?
Migdo, pastaruoju metu net labai, nes hemoglobinas nukritęs iki 94.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 18, 22:33)
Ar esat vedtuvėse buvę liudininkais?
3 kartus piršliais vestuvėse buvome.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 19, 23:03)
Turit kokį facebook, viber, whats app grupės susirašinėjimą?]
Taip, turiu.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 20, 00:03)
Kaip manot, ar galėtumėt būt gera "pamote" svetimiems (vyro) vaikams? Įsivaizduokit, kad pamilot tą, kuris turi vaiką/us.
Galėčiau, jei tik tie vyro vaikai leistųsi. Vyro giminės rate turime labai gražų pavyzdį. Vaikai buvo maži, dabar jau suaugę ir turi jau dabar savo nemažų vaikų, ir labai gražų santykį išlaikę turi iki dabar su savo tėčiu (anūkai su seneliu) ir vadinama 'pamote'. Ir šventės, ir vestuvės, krikštynos, tėvo diena, ir koks bulviakasis, talka (iš miesto į senatvę persikėlė į provinciją), visada jo vaikai atvažiuoja šeimomis, ir žmonos ir jų esami vyrai normaliai civizlizuotai bendrauja kai tenka susitikti. Viena didelė šeima, nėra tavo-mano vaikų. Ir geri santykiai, gražus bendravimas tarp tų bendrų vaikų iš jų abiejų santuokų.

Ar žinot tokį atvejį, kai moteris, apart to, kad sužino susirgus onkologine liga, ją dar ir vyras palieka tokiu nelengvu metu?
Žinau vieną. Vyro kolegei taip nutiko (jai 31 m). Sužinojo prieš metus, kad leukemija serga ir per tuos metus ją dar ir vyras paliko. Ir taip smūgis didelis, ir dar antras.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 06 22, 20:46)
Ar žinot tokį atvejį, kai moteris, apart to, kad sužino susirgus onkologine liga, ją dar ir vyras palieka tokiu nelengvu metu?
Žinau vieną. Vyro kolegei taip nutiko (jai 31 m). Sužinojo prieš metus, kad leukemija serga ir per tuos metus ją dar ir vyras paliko. Ir taip smūgis didelis, ir dar antras.

Konkretaus žmogaus nepamenu, bet tikrai žinau tokių istorijų. Ne visi vyrai, bet daug vyrų nemoka priimt žmonos ligos. Nežinau, kas ten jų smegennėj įvyksta, bet jie bijo rimtų antrosios pusės ligų. Tikrai ne visi taip, bet dauguma. Ga jiems reikia, kad jais rūpintųsi, o kai pajaučia, kad taip ebus, ieško naujos "patelės". Šiaip.tai siaubas, ką tai moteriai iškęst reikia, kurią tokiu momentu paliko.

Ar mokat iš karto atsiribot nuo žmogaus, kuris labai siekia bendravimo su jumis, o jūs to visiškai nenorit?
Labai sunkiai sekasi atsiribot nuo vienos pažįstamos. Mane labai vargint pradėjo bendravimas, bet tiesiai šviesiai rėžt į akis nesinori dėl keleto dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 22:06)
Ar mažiau valgot per karščius,  ar įtakoja jūsų mitybą oras?

Normaliai, bet tikrai ne ryju

QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 22:13)
Su vyru susipažinot savo ar jo iniciatyva?

Mano, rytoj bus – 13 metų, kaip vedę....

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 22:31)
Neklausiu niekad apie orą,  bet šį kartą klausimas bus apie tai. Praneša šią naktį perkūniją,  ar nerimaujat, kad gali kokios žalos padaryt?

Ne, savuose namuose niekas nebaisu

QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 22:49)
Nu toks lempinis klausimas. Matėt, kad Gražulis penkto vaiko susilaukė su kažkokia gan jauna (iš foto bent) palangiške? Ką manot? -

Žinant, kad apie jį liaudyje kalbama, jog jis – ONO, tai gal kažkokiu būdu ir padarė tą vaiką. Čia gal iš rusų atlikėjų serijos, kurie yra „pakreipti“, o vaikų irgi turi. Tai, ko čia stebitės???

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 23:28)

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 06 22, 00:01)
Pafantazuojam. Norėtumėt nuskrist į mėnulį? Bijotumėt, pasiryžtumėt? -

Ne, gerai ir Žemėje

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 00:08)
Kur jūs esat bailė?

Bijau aukščio – neskrisčiau lėktuvu, oro balionu ir paniškai bijau didelio greičio, nes turėjau draugą ralistą ir..kartą mašina vertėmės nuo skardžio...jausmas nemalonus, kai iš mašinos „išlipi“ per liuką. Po minėtos avarijos, priekin mašinos nesėdau gal metus laiko. O ir dabar sėdu tik į galą

SVEIKOS ax.gif

tai jei turiu pažįstamų Jonų, Janinų, tai, kada reikia skambint ir sveikinti? (nežinau rimtai)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 22, 22:59)
Žinant, kad apie jį liaudyje kalbama, jog jis – ONO, tai gal kažkokiu būdu ir padarė tą vaiką. Čia gal iš rusų atlikėjų serijos, kurie yra „pakreipti“, o vaikų irgi turi. Tai, ko čia stebitės???

tai jei turiu pažįstamų Jonų, Janinų, tai, kada reikia skambint ir sveikinti? (nežinau rimtai)

Jis turi 4 vaikus, čia penktas vaikas. Aš nė už ką neatikėčiau, kad jis Ono. Ir stebimės dėl visos situacijos, o ne dėl to, ad pavyko tapt tėčiu.

Joninės yra birželio 24 d

Ima miegas?
Nea, nes susierzinau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 22:40)
Ar mokat iš karto atsiribot nuo žmogaus,  kuris labai siekia bendravimo su jumis,  o jūs to visiškai nenorit?

moku

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 23:17)
Ima miegas?

taip, bet turiu noriu dar "pažaisti":)

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 13:08)
Turit vytintų mėsyčių?

Ne, nevalgom tk

QUOTE(Nastya @ 2018 06 22, 16:56)
Ką šiandien veikėt? -

Darbe buvau, paskui vežiau dukrą į šokių mokyklą, nešiau siuntinį į paštą, prekinaus Maximoj ir IKI, parsivedžiau dukrą iš šokių mokyklos ir namie tvarkiausi – pasimarinavau vištienos sparnelius rytojui

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 17:26)
Perkat šviežias bulves?

taip

QUOTE(Visgi @ 2018 06 22, 20:46)

nežinau

ar laikote save jau PILNAI suaugusia? (taip, nes išdrįsau daryti TAI, kas man patinka, nebijodama, kad va..vyras pamatys ir tada jau man - kapinės bigsmile.gif )
Atsakyti