Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(errachka @ 2018 06 20, 10:10)
turit nenešiojamų drabužių, kuriuops vis dar saugot-neparduodat/neatiduodat,neišmetat

Turiu ir aš.
Errachka, kaip Tau sekasi darbo ieškot?
Greit ir aš Tau kompaniją laikysiu šitam reikale ax.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 20, 12:42)
Pirkot kažką būtent sau?

Pora suknelių

QUOTE(Nastya @ 2018 06 20, 14:25)
Kada atlikinėjot kokią nors apklausą?

Paskutinė apklausa buvo apie lankytą seminarą. O geriausia buvo apie Tele2 reikalus, ką pagerinti ir pan. - gavau 15 Eur Maximos kuponą

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 20, 21:42)
Jums siunčia į emailą prekybos centrų bukletus su nuolaidomis?

Gali gi atsisakyti, kurių nenori. Aš jau taip susitvarkiau, gaunu tik tas, kurių noriu

QUOTE(Nastya @ 2018 06 20, 23:33)
Nudžiugino šiandien kažkas?

Aha, pagaliau ir aš, kaip baltas žmogus, turėsiu vasarą normalias atostogas bigsmile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 21, 06:40)
jei važiuojate mikriukais, įlipusi sėdatės iškart, jei yra vietų, ar einate gilyn, jei yra vietų?

Nevažinėju

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 08:07)
O sunervino kas nors?

Šiandien absoliučiai niekas nenervino. Puiki nuotaika visą dieną

QUOTE(errachka @ 2018 06 21, 11:04)
gal kokį neįprastą vardą girdėęjot pastaruoju metu?

Kad ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 13:41)
Darotės salotų su grietine?

Kartais darausi

QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 16:02)
Jeigu nulūžtų nagas, tai nukirptumėt tik jį ar visus padarytumėt vienodai trumpus?

Gal visus patrumpinčiau

Kepenų paštetą mėgstat? Perkat ar namie gaminat?
Mėgstu. Nesu gaminus. Perku parduotuvėj. Man labai skanus su spanguolėm, jo būna IKI
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 08:07)
O sunervino kas nors?

taip, vienas pirkėjas - prašė nuleist prekės kainą..pasakiau, kad ne, tai kai pasipylė sms žinutės su įžeidinėjimais blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 21, 11:02)
Kaip nuotaikos?

geros, tik vat tas karštis, tai jau biesina

QUOTE(errachka @ 2018 06 21, 11:04)
gal kokį neįprastą vardą girdėęjot pastaruoju metu?-

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 13:41)
Darotės salotų su grietine?

ne, valgom paprastai

QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 16:02)
Jeigu nulūžtų nagas, tai nukirptumėt tik jį ar visus padarytumėt vienodai trumpus? -

taip, visus vienodai

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 18:57)
Šiandien turėjot  svečių?

ne

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 21, 19:50)

retai

naudojatės visuomeniniu miesto transportu? (taip)
Atsakyti
Mėgstu. Nesu gaminus. Perku parduotuvėj. Man labai skanus su spanguolėm, jo būna IKI

Labukas!
Alkaja, išėjai iš darbo unsure.gif , ar tiesiog brandini mintį apie tai?
Paštetą labai mėgdavau A. A. Mamos darytą. Labai skanų pagamindavo - ne tik iš kepenų, bet dar ir mėsytės dėdavo. Kartais ir aš nusiperku.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 21, 21:18)
naudojatės visuomeniniu miesto transportu? (taip)

Galima sakyt, kad ne.

Ar mažiau valgot per karščius, ar įtakoja jūsų mitybą oras?
Neįtakoja. Kitiems per karštį nesinori valgyt. O man taip nebūna, kad dėl to nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 18:57)
Šiandien turėjot  svečių?
Nea, o kas pas tave buvo atvaręs? smile.gif
Neperkam ir negaminu. Nežinau net kodėl, tiesiog.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 21, 21:18)
naudojatės visuomeniniu miesto transportu?
Kokį kartą per metus pasinaudoju.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 22:06)
Ar mažiau valgot per karščius,  ar įtakoja jūsų mitybą oras?
Ne, oras mano valgymo įpročiams įtakos neturi.

Su vyru susipažinot savo ar jo iniciatyva? - Jo iniciatyva, aš biški skeptiškai buvau nusiteikus ir "stabdžiau" kurį laiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 22:13)
Nea, o kas pas tave buvo atvaręs?  smile.gif

Su vyru susipažinot savo ar jo iniciatyva? - Jo iniciatyva, aš biški skeptiškai buvau nusiteikus ir "stabdžiau" kurį laiką biggrin.gif

Vaikystės draugės mama;
Kaimynų sūnus;
Toks vyrukas, kur užmeta kartais akį į sodybą;
Klasiokas užsuko, pamatęs, kad mano mašina stovi kieme;
Dar tokia moteriškė, ji karts nuo karto užeina, kai čia atostogauju.
Nelabai man tų bendravimų reikia, bet kad atėjo, neišvsrysi.

Jo iniciatyva ir itin dideliu atkaklumu, kantrybe.

Neklausiu niekad apie orą, bet šį kartą klausimas bus apie tai. Praneša šią naktį perkūniją, ar nerimaujat, kad gali kokios žalos padaryt?
Kažkiek nerimo turiu, atjungiau elektrą net iš elektros skydinės. Kažkaip saugiau man taip. Dar vis pamenu, kai perkūnija sudegino kaimyno ūkinį pastatą ir mūsų pastatai vos nesupleškėjo, nes buvo per porą metro nuo gaisravietės.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 22:31)
Vaikystės draugės mama;
Kaimynų sūnus;
Toks vyrukas,  kur užmeta kartais akį į sodybą;
Klasiokas užsuko,  pamatęs,  kad mano mašina stovi kieme;
Dar tokia moteriškė, ji karts nuo karto užeina,  kai čia atostogauju.
Nelabai man tų bendravimų reikia,  bet kad atėjo,  neišvsrysi.
---
Neklausiu niekad apie orą,  bet šį kartą klausimas bus apie tai. Praneša šią naktį perkūniją,  ar nerimaujat, kad gali kokios žalos padaryt?
Oi tai tikrai daug svečių apturėjai smile.gif O tas klasiokas, čia gal tas gerbėjas? Ar aš kažką painioju?
---
Kažkaip ne. Kieme kėdes tik normaliai pastačiau, o tai pamenu pernai skraidė po visą kiemą.

Norėjau ir aš apie orą klaust.. kažkaip pastaruoju metu sunku man su klausimais. Krizė biggrin.gif

Nu toks lempinis klausimas. Matėt, kad Gražulis penkto vaiko susilaukė su kažkokia gan jauna (iš foto bent) palangiške? Ką manot? - Šiandien mačiau antraštes. Pirma mintis buvo, kad panelė sugulė su juo iš anksto viską apgalvojus/apskaičiavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 22:49)
Oi tai tikrai daug svečių apturėjai  smile.gif O tas klasiokas, čia gal tas gerbėjas? Ar aš kažką painioju?

Nu toks lempinis klausimas. Matėt, kad Gražulis penkto vaiko susilaukė su kažkokia gan jauna (iš foto bent) palangiške? Ką manot? - Šiandien mačiau antraštes. Pirma mintis buvo, kad panelė sugulė su juo iš anksto viską apgalvojus/apskaičiavus  ax.gif

Ne, čia ne tas gerbėjas biggrin.gif . Šitas klasiokas senais laikais kabino mane, bet mes net nedraugavom. Kažkaip visad su juo pasikalbu, kai susitinku. Jo žmona labai faina, irgi pabendrauju, patibka man ji.

Žinok, aš net straipsnio pradžią paskaičiau. Nes man jis iš viso unikumas biggrin.gif , kažkiek trenktas ir psichavotas, kartu kažkiek.įdomus. Galvoju, kad ta mergina nuo dėmesio.apspango, įsimylėjo, kūrė ateities planus ir kai jis atsitraukinėjo nuo jos, kai šitoji laukėsi, ji nežinojo, kaip jį sulaikyt, kaipįkąst jam. Ji tikėjosi, gal, kad jis ją ves.

Ar bijotumėt gyvet didelia name viena?
Visai vienai, be sūnaus, būtų nejauku.
Blyn, jau blyksi.žaibai. eina kakot, kaip nenoriu tos perkūnijos.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 23:28)
Ar bijotumėt gyvet didelia name viena?
---
Blyn,  jau blyksi.žaibai. eina kakot,  kaip nenoriu tos perkūnijos.
Gal ne tai, kad bijočiau, bet man tiesiog nejauku. Dieną normaliai, bet vakare ar naktį nejauku. Kai vyro nebūdavo tai važiuodavom su vaikais pas mano tėvus. Na tiesiog, linksmiau man.
---
Pas mane irgi blyksi, vėjas didelis, lyt pradėjo.
O tu tėviškėj kaip supratau? Tiesa, apsidraudei namą?

Pafantazuojam. Norėtumėt nuskrist į mėnulį? Bijotumėt, pasiryžtumėt? - Bijočiau, nežinau ar pasiryžčiau, bet manau įdomu turėtų būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 22, 00:01)
Pas mane irgi blyksi, vėjas didelis, lyt pradėjo.
O tu tėviškėj kaip supratau? Tiesa, apsidraudei namą?

Pafantazuojam. Norėtumėt nuskrist į mėnulį? Bijotumėt, pasiryžtumėt? - Bijočiau, nežinau ar pasiryžčiau, bet manau įdomu turėtų būt  biggrin.gif

Aham, aš tėviškėj su sūnum. Vyras tik savaitgaliui atvažiuoja. Neturim.visai bendrų atostogų, nes jis darbą keitė ir dar nepriklauso jam. Namą su pastatais apdraudžiau nuo gaisrų, stichinių nelaimų. Toks mini draudimas. 140 Eur metams. Bus ramiau dabar.

Ne, va į kosmosą netraukia manęs visai.

Kur jūs esat bailė?
Vandeny - neplaukčiau laivu naktį. Ir balionu neskrisčiau-bijau. Dat mažų uždarų patalpų bijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 21 birželio 2018 - 23:09
Praslinko šonu. Nebuvo nei perkūnijos, nei lietaus. Bet dar labai džiaugtis nereikia, nes nežinia, kaip dar gali būt.
Bet Plungėj kokie baisumai.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 22, 00:08)
Kur jūs esat bailė?
Taip staigiai neišskirčiau kažko.

Nesimiega man unsure.gif
Po gan ilgo laiko tarpo, susikapojau FB komentaruose biggrin.gif Situacija tokia, kad nepilnamečiai naktį užpuolė einančią merginą ir nesulaukę jos dėmesio, ją sumušė (tikrai stipriai). Teismo paskirtos bausmė - nuo 22h pusę metų būti namuose. (!!!!) blink.gif O išvada, kad vos ne pati kalta, nėr ko naktim vaikščiot blink.gif Žalos neturi kaip atlygint, patys nedirba, tėvai nepasiturintys. Čia bl rimtai?!!!! VISKAS??? Visa bausmė? Ir ko jie išmoks, kaip jie taps geresni? Kažkas tuo tikrai tiki? Jie toliau darys tą patį ir tikrai nesikeis patys ir nekeis savo marozų gyvenimo būdo. Dar gerai jei pirmą laiką prisibijos. Bet čia viskas...
Ok. Kaip visada atsirado tų pūkuočiukų gynėjų: "jie nekalti", "jie tik vaikai", "ir tu vaikystėj daug ko prikrėtei", "neturi soc įgūdžių", "taip užaugo", "jie vargši", "tėvai neišauklėjo", "juos uždarius nieko nepasieksi". Bleeem net siutas paėmė. Man nuo tos vargšų vaikų integravimo teorijos tiesiog vemt verčia blink.gif Tokie žmonės nesikeičia! KODĖL man jų turi būti gaila? Jie užaugs ir darys tą patį. Vogs, smurtaus, narkošus vartos, savo vaikus į šulinius mėtys ir t.t. Tokius žmones reikia izuoliuoti nuo visuomenės. Visus tokius reikia uždaryti griežtom sąlygom.

Ką jūs manot?
Lietuvos teismai išvis šokiravo, vienok ne pirmą kartą su savo juokingom "bausmėm". Pagalvosi, nenužudė gi irnesakyk.gif Nors ir už nužudymą gali išsisukt su keliais metais. O dar jei paverksi, gailėsies irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 22 birželio 2018 - 01:03
Man irgi nesimiega.

Mano vyras sakytų-kulką į kaktą ir baigta. O iš tikrųjų gal ir būtų teisinga, kad būtų kažoks nematomas supermenas, kuris paleistų kulką į kaktą visiems asocialams, pergėrusiems, agresyviems, pašalpiniams, narkomams. Tokie niekada nepasikeis, jie tik parazituos. Nepadės jiems uždarymai, aiškinimai, švietimai.Tik išnaikinus tokius, gimtų puiki visuomenė.

Ar turit nepraimtos kavos poką ar dėžutę?
Yra vienas. Turiu.

Atsakyti