Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 06 19, 16:16)
Koks šiuo metu jūsų didžiausias galvos skausmas? - Išrinkt baldus terasai  wacko.gif

darbas
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 19, 21:18)
vakarienę valgot visada tą pačią val.tiek šiokią dieną, tiek savaitgaliais? (taip, stengiamės)

aga
QUOTE(Nastya @ 2018 06 19, 23:03)
Turit kokį facebook, viber, whats app grupės susirašinėjimą? - Turiu kelis. Darbo, giminių ir vieną kur kelios draugės esam  ax.gif
ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 19, 23:15)
Ar jus skanu spurgos?
Jei skanios,  kokybiškos,  tai tikrai dievinu.

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 19, 23:31)
rytoj kelintą val.kelsitės? (05.25 val.)

7,10
QUOTE(Nastya @ 2018 06 20, 00:03)
Kaip manot, ar galėtumėt būt gera "pamote" svetimiems (vyro) vaikams? Įsivaizduokit, kad pamilot tą, kuris turi vaiką/us. - Nežinau, gal. Daug ir nuo vaikų priklausytų. Jei jie būtų geranoriškai nusiteikę, tai aš tik už gero kontakto palaikymą. Bet ir mamos nevaidinčiau, norėčiau tiesiog būt gera drauge, kurią jie mėgtų ir tiek.

sunku pasakyt-bet stengčiausi
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 20, 07:18)
Kas su medicina susiję arba šiaip žino-va dabar atostogaujant tėviškėj užkimšo man ausį. Ar privalo artimiausia polikinika mane priimti,  nors čia nesu prisirašiusi?
Bamdysiu važiuot,  pažiūrėsiu.

žinok, nelabai manau
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 20, 08:48)
Pardavėt ką nors paskutiniu metu?</strong></p><p>Taip. Sūnaus kelis išaugtus drabužius. </p>

aga-suknelę, vaiko žaislą

turit nenešiojamų drabužių, kuriuops vis dar saugot-neparduodat/neatiduodat,neišmetat-yra keletas
Atsakyti
Pardavėt ką nors paskutiniu metu?</strong></p><p>Taip. Sūnaus kelis išaugtus drabužius. </p>

Kad ne, dabar nepardaviau nieko.

QUOTE(errachka @ 2018 06 20, 10:10)
turit nenešiojamų drabužių, kuriuops vis dar saugot-neparduodat/neatiduodat,neišmetat-yra keletas

Gal tik kokį vieną. Išmetu aš, nekaupiu.

Tai va, miestely nepriėmė polkklinikoj, važiavau pas Druskininkų LOR. Dabar jau sveika vėl smile.gif .

Pirkot kažką būtent sau?
Pirkau žalią plaidinukę.
Atsakyti
Kas su medicina susiję arba šiaip žino-va dabar atostogaujant tėviškėj užkimšo man ausį. Ar privalo artimiausia polikinika mane priimti,  nors čia nesu prisirašiusi?
Skubią pagalbą privalo suteikti, bet užsikimšusi ausis nežinau ar priskiriama prie to unsure.gif
Pardavėt ką nors paskutiniu metu?
Ne, nieko.
turit nenešiojamų drabužių, kuriuops vis dar saugot-neparduodat/neatiduodat,neišmetat-
Vienas kitas yra.

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 20, 12:42)
Tai va,  miestely nepriėmė polkklinikoj,  važiavau pas Druskininkų LOR. Dabar jau sveika vėl  smile.gif .
---
Pirkot kažką būtent sau?
Kas buvo? 4u.gif
---
Paskutiniu metu ne.

Laba mirksiukas.gif
Kada atlikinėjot kokią nors apklausą? - Va tik ką, gyvai. Gulim kopose, prieina moteris su anketom, prisistatė, daro maximos apklausą apie vaikų prekes, maistą. Pasiūlė 10eur čekį už "pabendravimą", galvoju vistiek nieko neveikiu, tai atsakiau į jos klausimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 20, 00:03)
Kaip manot, ar galėtumėt būt gera "pamote" svetimiems (vyro) vaikams? Įsivaizduokit, kad pamilot tą, kuris turi vaiką/us. -

taip

na susiję arba šiaip žino-va dabar atostogaujant tėviškėj užkimšo man ausį. Ar privalo artimiausia polikinika mane priimti,  nors čia nesu prisirašiusi?

manau, kad turėtų

Pardavėt ką nors paskutiniu metu?

nieko

turit nenešiojamų drabužių, kuriuops vis dar saugot-neparduodat/neatiduodat,neišmetat

yra

Pirkot kažką būtent sau?

buvau iš Avon tokią pasiėmusi
vartotojo įkelta nuotrauka
L dydį, bet kad gražiai išryškina visus riebalus, tai šiandien grąžinau atgalios

QUOTE(Nastya @ 2018 06 20, 14:25)
Kada atlikinėjot kokią nors apklausą? -

jokios neatlikinėjau

SVEIKOS..

Jums siunčia į emailą prekybos centrų bukletus su nuolaidomis? (taip ir užknisa vis kaskart, kai reik išsitrint blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 20, 21:42)
Jums siunčia į emailą prekybos centrų bukletus su nuolaidomis?
Pasitaiko.

Nudžiugino šiandien kažkas? - Aha, su draugėm spontaniškai nutarėm į Vokietiją varyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 20, 23:33)
Nudžiugino šiandien kažkas? -

taip, perkeltine prasme "nudžiugino" - skalbiankė sugedo:(

LABAS RYTAS 4u.gif

jei važiuojate mikriukais, įlipusi sėdatės iškart, jei yra vietų, ar einate gilyn, jei yra vietų? (visada sėdu arčiau, neinu į galą)
Atsakyti
Kas buvo?  4u.gif

Kada atlikinėjot kokią nors apklausą? - Va tik ką, gyvai. Gulim kopose, prieina moteris su anketom, prisistatė, daro maximos apklausą apie vaikų prekes, maistą. Pasiūlė 10eur čekį už "pabendravimą", galvoju vistiek nieko neveikiu, tai atsakiau į jos klausimus  biggrin.gif

Valiausi ausų su vatos pagaliukais ir taip gavosi, kad sustūmiau viską gilyn ir užtrmbavo ausį. Nieko negitdžiu, o galva kaip į puodą įkišta. Diskomfortas begalinis.

Telefonu apie vitaminus kažkada rudenį buvo.

Jums siunčia į emailą prekybos centrų bukletus su nuolaidomis? (taip ir užknisa vis kaskart, kai reik išsitrint blink.gif )

Siunčia, bet.tik.tuos, kur pati uždėjau varnelę, kad siųstų.
Turi laiško gale būti tokia info, kad jei nenori gaut informacibių laiškų, spausk tą ir aną. Pabandyk surast, gal galėsi atsisakyt.

Nudžiugino šiandien kažkas? - Aha, su draugėm spontaniškai nutarėm į Vokietiją varyt  bigsmile.gif

Nu duodi biggrin.gif .
Nudžiugino, kad vėl.labai gerai girdžiu.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 21, 06:40)
jei važiuojate mikriukais, įlipusi sėdatės iškart, jei yra vietų, ar einate gilyn, jei yra vietų? (visada sėdu arčiau, neinu į galą)

L.seniai važiavau, nepamenu, kaip ten būdavo.

Laba'
O sunervino kas nors?
Aha. Kad vyro mašinos važiuoklę reikės remontuot už 500 Eur. Eina kakot.
Atsakyti

Nėra. Kažkada saugojau, bet kai jau kokius 3 metus neapsirengi ir nei nori apsirengti, tai jau mečiau. Kažkada čia prieš metus pasidariau drabužinės apsivalymą. šiaip žiūriu, kad vėl reikia generalinę peržiūrą padaryti. 

Pirkot kažką būtent sau?

kad paskutinėm dienom nieko 

Kada atlikinėjot kokią nors apklausą?

nepamenu kada

taip

Jums siunčia į emailą prekybos centrų bukletus su nuolaidomis? 

kad ne. 

Nudžiugino šiandien kažkas? -

kad niekas. 

jei važiuojate mikriukais, įlipusi sėdatės iškart, jei yra vietų, ar einate gilyn, jei yra vietų? 

nevažinėju

O sunervino kas nors?

Kad ir nesunervino niekas

Nesugalvoju klausimo. Kaip nuotaikos?

Normali nuotaika. Tik tinginys kažkoks valdo. 

Atsakyti
Pirkot kažką būtent sau?
Pirkau žalią plaidinukę.

knygą
Kada atlikinėjot kokią nors apklausą? -

senokai

aga, tuos kurių noriu
Nudžiugino šiandien kažkas? - Aha, su draugėm spontaniškai nutarėm į Vokietiją varyt  bigsmile.gif

gera nuolaida knygoms

sėsdavau priekin
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 08:07)
O sunervino kas nors?
Aha. Kad vyro mašinos važiuoklę reikės remontuot už 500 Eur. Eina kakot.

nea

gal kokį neįprastą vardą girdėęjot pastaruoju metu?-aga - Mėnulė
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 21, 11:02)
. Kaip nuotaikos?

Iš pradžių labai tingėjau visko. Bet užsimerkiau drabužius ir išskalbiau. O kaime aš visad rankom lengvus skalbiu, man l.patinka. Tai va, išsiskalbiau, visą namą išsiploviau ir dabar turiu jėgų ir esu su nuotaika. Sėdžiu pavėsy po medžiu kojas ištiesus ir tiek žinių.

QUOTE(errachka @ 2018 06 21, 11:04)
gal kokį neįprastą vardą girdėęjot pastaruoju metu?-aga - Mėnulė

Tikrai įdomus 4u.gif

Aš negirdėjau kažko tokio.

Darotės salotų su grietine?
Aha, kas dieną-svogūnų laiškai, salotų lapai, agurkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 21 birželio 2018 - 12:42
jei važiuojate mikriukais, įlipusi sėdatės iškart, jei yra vietų, ar einate gilyn, jei yra vietų?
Jau kokį šimtą metų jais nevažiavau, bet šiaip aš visada, ar autobuse ar dar kur, mėgstu sėdėti priekyje ir matyti kelią. Gale sėdėdavom tik mokyklos laikais kai su klase važiuodavom į ekskursijas biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 08:07)
Nu duodi  biggrin.gif .
---
O sunervino kas nors?
biggrin.gif biški. Pakvietė kai kas laugh.gif
---
Šiandien vienas vyras ermitaže. Pradėjo reikšt savo nepasitenkinimą ant kasininkės dėl kažkokių savo nesąmonių. Aš, kaip negalinti kažko nutylėt, irgi įsiterpiau į pokalbį ir "pasodinau" jį į vietą.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 21, 11:02)
Kaip nuotaikos?
Nu tokios, sunkiai nusakomos, dviprasmiškos, dėl kai kurių dalykų. Bet šiaip geros mirksiukas.gif
QUOTE(errachka @ 2018 06 21, 11:04)
gal kokį neįprastą vardą girdėęjot pastaruoju metu?
Girdėjau, bet nepamenu unsure.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 21, 13:41)
Darotės salotų su grietine?
Aha,  kas dieną-svogūnų laiškai,  salotų lapai,  agurkas.
Aha, man taip irgi patinka.

Laba mirksiukas.gif
Jeigu nulūžtų nagas, tai nukirptumėt tik jį ar visus padarytumėt vienodai trumpus? - Visus vienodo ilgio daryčiau, man negražu kai skirtingo ilgio (nu nes atseit gaila kirpt).
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 21, 16:02)
Jeigu nulūžtų nagas, tai nukirptumėt tik jį ar visus padarytumėt vienodai trumpus? - Visus vienodo ilgio daryčiau, man negražu kai skirtingo ilgio (nu nes atseit gaila kirpt).

Jei nėra labai ilgi, tai tik.jį. bet jei ilgi, tai visus.

Šiandien turėjot svečių?
Patikėkit. Jau penkti buvo atėję. Chm. Kaip sūnus sako-nu mes ir populiarūs. Vienžo, vaizdai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 21 birželio 2018 - 17:58