Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Visgi @ 2018 06 15, 22:28)
Kada pasakutinį kartą matėte gulbes?
Vakar dvi mačiau plaukiojančias ežere

Gal pernai vasarą. Dabar tik gandrus vis matau ir matau.

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 16, 13:49)
Ar mėgstat visokius miestų renginius: miestų gimtadienius, šventes, muges ir panašiai?
Aha, smagu ir įdomu būna. Dabar pas mus šį savaitgalį kaip tik miesto dienos, vakar po darbo visą vakarą vaikštinėjom, stebėjom. Vėlai vakare dar su sūnum nulėkėm į ugnies šou.
Gaila, kad nesveikuoju, tai šiandien jau turbūt neprisiruošiu eiti

Tikriausiai, nelabai. Nes einu į tokius, kur būna skanėstų prisipirkt, kaip kad Kaziuko arba Tautų mugė. O šiaip nelabai einu, erzina, kai žmonių daug ir reikia brautis. Bet tikiu, kad įdomu.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 16, 13:56)
:
daugumoje miestų gatvėse dar yra taksofonai. Tokie
vartotojo įkelta nuotrauka
esate matę, kad jais kas nors naudojasi šiais mobilizuotais laikais? (pas mane kaime yra tik 2 tokie, bet niekad nemačiau, kad kas nors iš jų skambintų bigsmile.gif )

Žinok, ir aš kažkada buvau pagalvojusi, ar dar kas nors jais naudojasi ☺
.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 16, 14:01)

Pažįstate žmonių kurie visai nenori tuoktis? - Taip. Va ir prieš kurį laiką su drauge šnekėjome, jai pasipiršo vaikinas, viskas gražu miela ir t.t. Sutiko, bet kaip pasakė viskas apsisuko aukštyn kojom, nenori jinai už jo tekėt. Ta prasme nori su juo būt, bet nenori vestuvių. Sakė bijo jų. O visa tai pas ją iš to, kad jinai labai pergyveno vaikystėje kai negražiai išsiskyrė jos tėvai ir nenori to kartoti. Ji pati pripažįsta savo šią psichologinę problemą, vėl užsirašė pas psichologą.

Moterų nepažįstu. Mano rate visos l.nori santuokos. Žinau, kad net pačios laužia vyrukus, kai jie ilgai gyvena kartu, bet neveda.
O čia tikrai žmžgus traumą gavęs, aš pilnai tuo.tikiu.

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 16, 16:33)
Kokio rūbo ar apavo Jums reikia/ieškot šiuo metu?
Vis nerandu kokio nors vasariško sijono. Ir suknelės kokios nors paprastos, bet mielos ieškau. Nesiseka kol kas

Kaip.ir nieko nereikia. Dabar tėviškės remontams atostoginius aukoju, man nieko nereikia.

Dar Sim.klausimą užmačiau.
Dabar jau į lovą atsiguliau, dar tel.į rankas paėmiau.
O visą dieną su vyru labai dirbom. Nudengė viralinės stogą, tai šiferį padėjau nuiminėt, lentas senas tąsiau, brusus padėjau sukelt. Vienžo, nuo ryto iki vakaro.triūsėm kaip reikalas. Dar rytoj bus darbo, nes uždenginėt reikės. Nakčiai palikom atvirą. Čia vis tiek sausra, lietaus nė lašo visas mėnuo.

Gal.žinot kažkokią kombinaciją, kaip galima greituoju būdu pakeist klaviatūrą iš LT į RU. Rusišką užtvirtinau, jos dabar abi yra, bet nemoku greitai pakeist-einu į nustatymus, išjugiu LT ir įjungiu RU.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 23:09)
Valgot kokį nors maistą su actu?

Tik silkę.
Mano tėtis mėgsta ant šaltienos acto užsipilti, kas man irgi būna keistoka

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 06:32)
Jeigu rinktis,  kokie 3 mineralinio vandens pavadinimai jums labiausiai patinka?

Vichy, Vytautas, Akvile.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 15, 06:46)
kaip manote, esate bailus žmogus? Jei reiktų iškviest policiją, nuramint kam nors?

Bailus žmogus nesu. Bet policiją kviesčiau tik tada, jei nesugebėčiau susitvarkyti pati su situacija. Be to, mano nuomone - paskambinti polucijai drąsos nereikia, telefonu bet kas gali pakalbėt, o eiti ir pačiam bandyti kalbėti su triukšmadariais- čia jau reikia šiek tiek drąsos ir tikrai ne kuekvienas tam ryžtasi

QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:13)
Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos?

Penktadienį sunerimau, ar toks mano dabartinis kosulys, kai atrodo, kai kosčiu, kad žarnos gali iškristi - nebus koks šaltas plaučių uždegimas, nes ir krūtinę skauda kosint, o temperatūros nėra.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:25)
Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus?

Apie nemėgimą - negarantuoju, bet tik viena yra, kuri viską atraportuoja valdžiai, kas kalbama. Tai šitą jau įsitikinau 100 %. Direktorius netyčia (o gal tyčia) pats išsidavė. Užtat dabar darbe kalbam tik apie neutralius dalykus.

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 07:27)
O jūs turėjot kažkoią labai rimtą ligą ir išsikapstėt kažkaip?

Lyg tai nebuvo tokios baisios

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 15, 09:06)
Ar Jūsų darbovietėje daug būna grynųjų?

Labai mažai ir labai retai

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 09:22)
Laukiat kažko šiandien?

Nieko.
Užtat labai gerai žinau, ko nelaukiu: pirmadienio, nes reiks eit į darbą

QUOTE(Visgi @ 2018 06 15, 11:25)
Pažįstat žmogų, ar žinot tokį gal, kuris laikosi mitybos plano/spec dietos, kad svorio priaugtų?

Ne, tokio nepažįstu

QUOTE(errachka @ 2018 06 15)
o kokios firmos sviestą perkat?

Įvairių firmų perku, bet labiausiai patinka "Žemaitijos pieno" ir "Dvaro"

Ar turit klasikinę juodą suknutę?
Neturiu. Tiksliau dar turiu, bet tamsiai mėlyną, tik kad aš į ją jau nebeįtelpu keli metai, o išmesti ar atiduoti - ranka nekyla. Tai kaip ir neturiu nešiojamos
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 16, 21:38)
Gal.žinot kažkokią kombinaciją,  kaip galima greituoju būdu pakeist klaviatūrą iš LT į RU.

nežinau

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 17, 09:22)

taip

LABA RYTA,

kokios dabar "ant bangos" basutės? (neturiu, ieškau pirkti ir nžn, kokias, kad būtų patogios ax.gif )
Atsakyti
Neturiu. Tiksliau dar turiu, bet tamsiai mėlyną, tik kad aš į ją jau nebeįtelpu keli metai, o išmesti ar atiduoti - ranka nekyla. Tai kaip ir neturiu nešiojamos

Savo dydžio tokios neturiu, bet yra 36 dydžio, t.y.S-ka. Neišmetu, nes ji vienetnė, daug už ją mokėjau iš savo algos, kai dirbau pirną geriau apmokamą darbą. Vienžo, kažkokie sentimentai, prisiminimai ir rankos nekyla to padaryt.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 17, 11:58)
kokios dabar "ant bangos" basutės? (neturiu, ieškau pirkti ir nžn, kokias, kad būtų patogios ax.gif )

Kad ir aš nežinau.

Ką gaminot pietums?
Viriau burokėlių lapų sriubą su šoninės juostelėm ir su dešrelėm. Dar salotų padariau su grietine. Apsivalgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 17 birželio 2018 - 12:19
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 17, 13:00)
Ką gaminot pietums?

vištienos sparneliai kepti orkaitėje ir šv.žali agurkai, bet valgyt nesinori išvis, kai taip karšta:(

kada baigsis tie nenumaldomi karščiai? (ir vaikų gaila, ir aplamai jau bloga)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 17, 15:38)
kada baigsis tie nenumaldomi karščiai? (ir vaikų gaila, ir aplamai jau bloga)

Nerodo lietaus. Dzūkijoj viskas traška po kojom. Gerai, kad aš kaime, sėdžiu pavėsy krėsle po obelim. Šiandien vyras vienas darbuojasi. Man nėra ką padėt.

Kokių riešutų dabar norėtumėt labausiai?
Graikiškų. Kažkodėl jų norisi.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 17, 16:04)

migdolų - senokai valgiau

Šiuo metu atostogaujate, dar tik atostogausite, ar jau išnaudojote atostogas? (atostogausiu nuo 07.09 dienos - 2 sav. - ir vėl darbas)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 17, 18:23)
migdolų - senokai valgiau
Šiuo metu atostogaujate, dar tik atostogausite, ar jau išnaudojote atostogas? (atostogausiu nuo 07.09 dienos - 2 sav. - ir vėl darbas)

Esu atostogose.

Jeigu įkyriai pirštųsi pažįstama (ne gera draugė) pas jus į sodybą, kai jūs ten užsivertę darbais ir žinot, kad jums tik po kojom pinsis tas žmogus ir varžys laisvę, ką pasakytumėt, kaip elgtumėtės?
Tiesiai šviesiai pasakiau, kad ne dabar, kad daug darbų turiu. Ta pažįstama sakė, kad ji tiesiog nori pasėdėt. Paaakiau,kad pas mane taip nebūna-t.y., kad pas mane arba visi dirba, sūnus taip pat, arba visi ilsimės ir bimbinėjam. Gal.aš jums ir bjauri atrodau, bet nepernešu, kai kažkas peršasi ant galvos.

Atsakyti

Gal.žinot kažkokią kombinaciją,  kaip galima greituoju būdu pakeist klaviatūrą iš LT į RU.

Nezinau unsure.gif , o kam tau rusiska ax.gif

Nea, ir niekada neturejau.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 17, 11:58)

kokios dabar "ant bangos" basutės?

Nezinau, nesivaikau bangu biggrin.gif

Ką gaminot pietums?

Saltibarsciai is burokeliu lapu.

kada baigsis tie nenumaldomi karščiai?

Labai greitai, nes as atvaziuoju tongue.gif , per 11 metu mano atostogu metu karsciai LT buvo tik viena karta unsure.gif

Jokiu, man ju isvis gali nebuti rolleyes.gif

Šiuo metu atostogaujate, dar tik atostogausite, ar jau išnaudojote atostogas?

Galima sakyti, kad jau atostogauju.

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 17, 19:16)

Jeigu įkyriai pirštųsi pažįstama (ne gera draugė) pas jus į sodybą,  kai jūs ten užsivertę darbais ir žinot,  kad jums tik po kojom pinsis tas žmogus ir varžys laisvę,  ką pasakytumėt,  kaip elgtumėtės?

Nu tu molodec, kad sugebi tiesiai sviesiai pasakyti. As taip nesugebu unsure.gif , as issisukineciau, ka nors prigalvociau, bet taip tiesiai sviesiai pasakyti, kad nevaziuok tai negaleciau ax.gif

Ar susitikus ilgai nematyta zmogu pasisveikindama apkabinate ji ? As tai ne, neturiu tokios mados. Svedai turi tokia mada biggrin.gif , nemato viena diena jau ir kariasi ant kaklo biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu įkyriai pirštųsi pažįstama (ne gera draugė) pas jus į sodybą,  kai jūs ten užsivertę darbais ir žinot,  kad jums tik po kojom pinsis tas žmogus ir varžys laisvę,  ką pasakytumėt,  kaip elgtumėtės?

tiesiai šviesiai, kad esu atostogose ir nori pabūti tik su savo šeima

QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 17, 20:42)
Ar susitikus ilgai nematyta zmogu pasisveikindama apkabinate ji ?

priklauso nuo nuotaikos

ar šiandien nutiko, kas sugadino Jums nuotaiką? (taip, skalbimo mašina baigus skalbimą, nebeatsidaro blink.gif )
Atsakyti
Nu tu molodec, kad sugebi tiesiai sviesiai pasakyti. As taip nesugebu  unsure.gif , as issisukineciau, ka nors prigalvociau, bet taip tiesiai sviesiai pasakyti, kad nevaziuok tai negaleciau  ax.gif

Ar susitikus ilgai nematyta zmogu pasisveikindama apkabinate ji ? As tai ne, neturiu tokios mados. Svedai turi tokia mada  biggrin.gif , nemato viena diena jau ir kariasi ant kaklo  biggrin.gif

Ooo, į LT atvykstat bigsmile.gif ! Faina susitikt su saviškiais. Visi?

Dėl padakymo-anksčiau irgi sunkiau būdavo tai padaryt, dabar jau neturiu kantrybės vadalotis. Kartais gal.ir nelabai gražiai gaunasi unsure.gif , bet kuo toliau, tuo labiau nenoriu daryt to, ko nenoriu.

Kartais apsikabinu. Mano sesuo turi madą apsikabint ir dar taip.įšonus palinguot, apsikabinus.

Ma rusiškai reikia susirašinėt su ukrainiete dėl buto nuomos.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 17, 20:56)
ar šiandien nutiko, kas sugadino Jums nuotaiką? (taip, skalbimo mašina baigus skalbimą, nebeatsidaro blink.gif )

Sim, žinai, kas gali būt-tu gal netyčia nuspaudei itą mygtuką, kad rūbus vandeny palikt. Man taip buvo. Išjunk tą mygtuką ir gal viskas bus ok.

Man niekas nesugadino nuotaikos šiandien, tik į dienos galą labai daug dirbom ir kojas skauda nuo to trepsėjimo. Tai gal tai kažkiek erzina.

O jūs pamenat, kai atsirado pirmieji mobilūs tel? Turėjot?
Pamenu gerai, kai vyrui davė darbe vadinamą plytą, toks kaip.racija buvo. Unikumas biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 17 birželio 2018 - 21:41
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 16, 13:56)
daugumoje miestų gatvėse dar yra taksofonai.
esate matę, kad jais kas nors naudojasi šiais mobilizuotais laikais?
Nematau, kad kas naudotųsi, o gal tiesiog nebuvau į tai atkreipus dėmesio. Kažkada skaičiau straipsnį apie tuos taksafonus, tai buvo parašyta, kad kažkiek jų privalo būti kiekviename mieste, tik nepamenu dėl kokios priežasties.
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 16, 16:33)
Kokio rūbo ar apavo Jums reikia/ieškot šiuo metu?
Nieko šiuo metu nereikia.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 16, 20:06)
ką veikiat?
Suguldžiau vaikus, šiandien kaip niekad anksti sumigo (linksma bus ryte biggrin.gif ), apsitvarkėm sodyboj po visų svečių, biški pagulėjau hamake ir tuoj eisim su vyru "Išlikimo" žiūrėt ax.gif (Vėl pradėjom po kažkurio laiko)
Gal.žinot kažkokią kombinaciją,  kaip galima greituoju būdu pakeist klaviatūrą iš LT į RU. Rusišką užtvirtinau,  jos dabar abi yra,  bet nemoku greitai pakeist-einu į nustatymus,  išjugiu LT ir įjungiu RU.
Alt+Shift pabandyk.
Turiu.
Ką gaminot pietums?
Kepėm šonkauliukus.
kada baigsis tie nenumaldomi karščiai?
Dėl manęs jie gali būti kiaurus metus. Kaifas toks oras rolleyes.gif
Kad kažkaip jokių, bet jei rinktis tai pistacijų.
Šiuo metu atostogaujate, dar tik atostogausite, ar jau išnaudojote atostogas?
Atostogauju tipo.
Irgi pasakyčiau tiesiai šviesiai manau, arba pakviesčiau kartu dirbt (jeigu tas žmogus man netrukdytų savo darbu biggrin.gif ).
Papildyta:
Ar susitikus ilgai nematyta zmogu pasisveikindama apkabinate ji ?
Žiūrint kas per žmogus.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 17, 20:56)
ar šiandien nutiko, kas sugadino Jums nuotaiką?
Niekas nesugadino.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 17, 22:16)
O jūs pamenat,  kai atsirado pirmieji mobilūs tel? Turėjot?
Pamenu kai tėtis pirmą tel apturėjo, bet nepamenu kurie tai tiksliai metai buvo. Po to ir mama įsigijo pamenu.

Laba mirksiukas.gif
Ar leidžiat/leistumėt kažkam rūkyti pas jus mašinoje? - Ne, nerūkoma pas mane, bet yra buvę keli išimtiniai atvejai.
Atsakyti