QUOTE(Visgi @ 2018 06 15, 22:28)
Gal pernai vasarą. Dabar tik gandrus vis matau ir matau.
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 16, 13:49)
Ar mėgstat visokius miestų renginius: miestų gimtadienius, šventes, muges ir panašiai?
Aha, smagu ir įdomu būna. Dabar pas mus šį savaitgalį kaip tik miesto dienos, vakar po darbo visą vakarą vaikštinėjom, stebėjom. Vėlai vakare dar su sūnum nulėkėm į ugnies šou.
Gaila, kad nesveikuoju, tai šiandien jau turbūt neprisiruošiu eiti
Aha, smagu ir įdomu būna. Dabar pas mus šį savaitgalį kaip tik miesto dienos, vakar po darbo visą vakarą vaikštinėjom, stebėjom. Vėlai vakare dar su sūnum nulėkėm į ugnies šou.
Gaila, kad nesveikuoju, tai šiandien jau turbūt neprisiruošiu eiti
Tikriausiai, nelabai. Nes einu į tokius, kur būna skanėstų prisipirkt, kaip kad Kaziuko arba Tautų mugė. O šiaip nelabai einu, erzina, kai žmonių daug ir reikia brautis. Bet tikiu, kad įdomu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 16, 13:56)
:
daugumoje miestų gatvėse dar yra taksofonai. Tokie
![vartotojo įkelta nuotrauka](http://www.part.lt/img/98229d135d4db8b94ef66417bc2861ee669.jpg)
esate matę, kad jais kas nors naudojasi šiais mobilizuotais laikais? (pas mane kaime yra tik 2 tokie, bet niekad nemačiau, kad kas nors iš jų skambintų
)
daugumoje miestų gatvėse dar yra taksofonai. Tokie
![vartotojo įkelta nuotrauka](http://www.part.lt/img/98229d135d4db8b94ef66417bc2861ee669.jpg)
esate matę, kad jais kas nors naudojasi šiais mobilizuotais laikais? (pas mane kaime yra tik 2 tokie, bet niekad nemačiau, kad kas nors iš jų skambintų
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
Žinok, ir aš kažkada buvau pagalvojusi, ar dar kas nors jais naudojasi ☺
.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 16, 14:01)
Pažįstate žmonių kurie visai nenori tuoktis? - Taip. Va ir prieš kurį laiką su drauge šnekėjome, jai pasipiršo vaikinas, viskas gražu miela ir t.t. Sutiko, bet kaip pasakė viskas apsisuko aukštyn kojom, nenori jinai už jo tekėt. Ta prasme nori su juo būt, bet nenori vestuvių. Sakė bijo jų. O visa tai pas ją iš to, kad jinai labai pergyveno vaikystėje kai negražiai išsiskyrė jos tėvai ir nenori to kartoti. Ji pati pripažįsta savo šią psichologinę problemą, vėl užsirašė pas psichologą.
Moterų nepažįstu. Mano rate visos l.nori santuokos. Žinau, kad net pačios laužia vyrukus, kai jie ilgai gyvena kartu, bet neveda.
O čia tikrai žmžgus traumą gavęs, aš pilnai tuo.tikiu.
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 16, 16:33)
Kokio rūbo ar apavo Jums reikia/ieškot šiuo metu?
Vis nerandu kokio nors vasariško sijono. Ir suknelės kokios nors paprastos, bet mielos ieškau. Nesiseka kol kas
Vis nerandu kokio nors vasariško sijono. Ir suknelės kokios nors paprastos, bet mielos ieškau. Nesiseka kol kas
Kaip.ir nieko nereikia. Dabar tėviškės remontams atostoginius aukoju, man nieko nereikia.
Dar Sim.klausimą užmačiau.
Dabar jau į lovą atsiguliau, dar tel.į rankas paėmiau.
O visą dieną su vyru labai dirbom. Nudengė viralinės stogą, tai šiferį padėjau nuiminėt, lentas senas tąsiau, brusus padėjau sukelt. Vienžo, nuo ryto iki vakaro.triūsėm kaip reikalas. Dar rytoj bus darbo, nes uždenginėt reikės. Nakčiai palikom atvirą. Čia vis tiek sausra, lietaus nė lašo visas mėnuo.
Gal.žinot kažkokią kombinaciją, kaip galima greituoju būdu pakeist klaviatūrą iš LT į RU. Rusišką užtvirtinau, jos dabar abi yra, bet nemoku greitai pakeist-einu į nustatymus, išjugiu LT ir įjungiu RU.