Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 16:58)
Vakar skaičiau, kad naktį buvo įsibrauta į LRT būstinę, daug kas pavogta, tame tarpe ir darbuotojų pinigai. Iš to kilo klausimas, ar jus pas save darbe turit palikusi nors kažkiek grynų pinigų? - Kažkiek būtų, bet nedaug.

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 19:02)
Pakeitė?
Ar teko būt kažkur su kažkokia mama,  kuri savo mokyklinį vaiką kiekvienam žingsny reguliuotų?

aga
ne
QUOTE(Visgi @ 2018 06 14, 20:21)
Kada paskutinį kartą šašlykus valgėt?
Vakar.

prieš mėn
QUOTE(Visgi @ 2018 06 14, 20:47)
Seniai buvot pas gine profilaktiškai pasitikrinti?
Ne, neseniai, pirmadienį buvau.

rudenį
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 14, 21:12)
SITUACIJA. Jūsų kieme atvažiavusi mašina, joje keli paaugliai ir VISU GARSU klausosi trankios šokių muzikos. Jūs puikiai žinote, kad vasarą ramybės laikas nuo 18.00 val., o vaikinai muzikos klausosi 19.30 val. Jūs:
a) skambinate 112 ir pranešate apie situaciją;
b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
d) išeinate į kiemą ir pati sudrausminate linksmuolius;
e) Jūsų variantas...
(A - neiškenčiau ir lb greitai policijos pareigūnai sureagavo, nes šį vakarą mano kieme buvo tokia situacija)

a
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 22:40)
Padarėt šiandien gerą darbą?

ne
QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 23:09)
Valgot kokį nors maistą su actu? - Ne, nieko. Pažįstu kas valgydamas koldūnus įsipila acto. Man tai kažkoks kosmosas, kaip taip galima  blink.gif

šaltieną
beje dėl acto-obuolių actas šarmina organizmą - yra rekomendacija kurį laiką gert po šaukštą-įrodyta medicinoj biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 06:32)
Jeigu rinktis,  kokie 3 mineralinio vandens pavadinimai jums labiausiai patinka?
Vyrautas
Darida
Borjomi.

RASA
TICHE
BORJOMI
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 15, 06:46)
kaip manote, esate bailus žmogus? Jei reiktų iškviest policiją, nuramint kam nors? (nesu, gyvenimas smarkiai aplamdė, todėl nebijau ir kviečiu reikalui esant ax.gif )

Pakankamai
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:13)
Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos? Neseniai,paskutiniu metu labai slenka plaukai,bet jau tikrai laaabai ilgai ir tikrI</p><p>labai daug slenka. Galvoju,kad kazkas rimto bus,be priezasties tokiu dalyku nebuna 🙄</p>

prieš mėnesį
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:25)
Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus? Yra darbe viena panele ir vel ta “ex drauge”. Nezinau,juokinga,tas pyktis pacius zmones suvalgys greiciau</p>

yra
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 07:27)
O jūs turėjot kažkoią labai rimtą ligą ir išsikapstėt kažkaip?
Va šita bėda ir buvo.

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 09:22)
Laukiat kažko šiandien?
Laukiu,  kada brokeris drsudimą polisą atsiųs dėl sodybos ir laukiu vakare atvažiuojančio vyraičio.

ne
QUOTE(Visgi @ 2018 06 15, 11:25)
Pažįstat žmogų, ar žinot tokį gal, kuris laikosi mitybos plano/spec dietos, kad svorio priaugtų?
Gerai pažįstu tokį, tai mano puskė, jai 23 metai, figūrą graži, ne lenta kokia be formų, bet jau labai labai liekna, ypatingai.

aga, vyro kolegė

o kokios firmos sviestą perkat?-Dvaro ir Žemaitijos
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 06 15, 12:05)

o kokios firmos sviestą perkat?-Dvaro ir Žemaitijos

Perku įvairų lietuvišką, skaniausias - Dvaro.

Ar snūstelnat dieną l.trumpam-kokiom 10-imt minučių?
Taip, tik.tokiam laikui ir snūstelnu. Niekad nesu užmigusi pusvalandžiui ar valandai.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 06:32)
Jeigu rinktis,  kokie 3 mineralinio vandens pavadinimai jums labiausiai patinka?
Neptūnas, Akvilė, Borjomi ir Hermis.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 15, 06:46)
kaip manote, esate bailus žmogus? Jei reiktų iškviest policiją, nuramint kam nors?
Ne, bet be reikalo ir nekviečiu.
Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos?
Buvo čia vienas niuansas nėštumo metu, bet viskas gerai smile.gif
Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus?
Yra tokių buvę, bet šiuo metu nėra. Manau. Nejaučiu, kad būtų.
Kad lyg ne.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 15, 09:06)
Ar Jūsų darbovietėje daug būna grynųjų?
Ofise ne.
Laukiat kažko šiandien?
Vakaro, eisim į kultūros naktį panaktinėt.
Pažįstat žmogų, ar žinot tokį gal, kuris laikosi mitybos plano/spec dietos, kad svorio priaugtų?
Pažįstu vaikiną, augina masę dabar biggrin.gif
o kokios firmos sviestą perkat?
Dvaro, Aistė.

Laba mirksiukas.gif
Ar papildomi 100 eurų prie atlyginimo, būtų ta suma, dėl kurios svarstytumėt keisti darbą vien tik dėl pinigų? - Ne, aš galėčiau sutikti ir su darbo pasiūlymu kur siūlo mažesnį atlyginimą, bet yra kitų teigiamų dalykų. Pvz tiesiog mielas širdžiai darbas, laisvas grafikas, patinkantis darbo pobūdis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 15, 14:08)
Laba  mirksiukas.gif
Ar papildomi 100 eurų prie atlyginimo, būtų ta suma, dėl kurios svarstytumėt keisti darbą vien tik dėl pinigų? - Ne, aš galėčiau sutikti ir su darbo pasiūlymu kur siūlo mažesnį atlyginimą, bet yra kitų teigiamų dalykų. Pvz tiesiog mielas širdžiai darbas, laisvas grafikas, patinkantis darbo pobūdis ir t.t.

Ne, tikrai ne. Ne.pinigai man pirmoj vietoj.

Ką paskutinio atsigėrėt?
Tuborg alaus.
Atsakyti
o kokios firmos sviestą perkat?
Smetoniškių, Dvaro.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 14:05)
Ar snūstelnat dieną l.trumpam-kokiom 10-imt minučių?
Labai retai, tais atvejais, kai juodai prie žemės traukia.
Ar papildomi 100 eurų prie atlyginimo, būtų ta suma, dėl kurios svarstytumėt keisti darbą vien tik dėl pinigų?
Oi ne, tai ne tokie pinigai dėl kurių svarstyčiau ar verta.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 14:55)
Ką paskutinio atsigėrėt?
Ką tik vandens.

Esat ragavę veganiškus ledus?
Ne, nesu, bet norėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 06 15, 19:08)
Ne, nesu, bet norėčiau.

Ne, nesu. Čia kaviėj kažkurioj?

Jeigu būtų žmogus, kuris radėtų vis kažko prašyt-palaikyk kameroj tą ir aną, nupirk pardėj to ir ano-jus ta erzintų, ar visai ne.

Erzintų. Mėgstu visišką laisvę.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 21:56)
Ne, nesu. Čia kaviėj kažkurioj?

Jeigu būtų žmogus, kuris pradėtų vis kažko prašyt-palaikyk kameroj tą ir aną, nupirk pardėj to ir ano-jus ta erzintų, ar visai ne.
Per vakaro žinias šįvakar rodė, kaip mūsų lietuviai čia LT gamina ir kokia jų pasiūla-paklausa.

Erzintu, nepatiktų vis kažko prašantis.

Kada pasakutinį kartą matėte gulbes?
Vakar dvi mačiau plaukiojančias ežere
Atsakyti
Labas 4u.gif
Sugebėjau įsigyt bronchitinį baisulingą kosulį vasaros metu. Matyt, nusilpęs imunitetas nuo įtampos. Darbe - pekla, įtampa, stresas. Galvojau, kad užsibaigs mano papildomas darbas, tai jau atsipūsiu, pailsėsiu. Deja...

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 11:05)
1. Alkaja,  kur jūs kelionę numatę?

2. Tame kambary,  kur esat,  šviestuvas kelių lempų?

1. Važiuosim į pajūrį. Bet mes netradiciškai atostaugausim: pliaže negulėsim per dienas, o keliausim - numatyta viena diena Juodkrantėj, kita - Palangoj, dar viena - Klaipėdoj, visa kita - pagal norus, orus ir aplinkybes.
Ir dar numatyta kelionė su sese į Berlyną
2. Trijų

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 21:54)
Ar esat namie kepę kibinus; gavosi?

Seniau labai dažnai kepdavau, ir ne tik su mėsa, bet ir su varške, obuoliais. Gaunasi labai skaniai, šeimyna labai vertina, bet darbo nemažai. Tai jau seniai ir kepiau, paskutiniu metu gaminu tai, kam reikia mažiau laiko

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 11, 07:03)
Ar skaitot kas dieną  internete arba laikraštyje visokias naujienas?

Ir aš dažniausiai tik antraštes perskaitau. Atsiverčiu tik tuos straipsnius, kurie kažkuo sudomina

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 11, 09:18)
Skaitot dabar kokią nors knygą?

Aš visada skaitau kokią nors knygą. Nėra ir nebuvo mano gyvenime nei vienos dienos be knygos. Esu skaitytoja iš prigimties.

QUOTE(errachka @ 2018 06 11, 10:03)
ant kaklo kaskokį pakabuką nešiojat?

Retai

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 11, 11:39)
Koks įvykis jums būtų "beveik katastrofa", neskaitant artimų žmonių sveikatos ir gyvybės, turto netekimo, avarijos?

Baisiausia yra artimųjų netekimas. Su tuo niekas man nesusilygins.
Bet, jei be tų Tavo išvardintų - tai katastrofa būtų aplamai neturėjimas darbo. Esamo jei netekčiau, nebūtų baisu, jei greit rasčiau kitą. Myliu savo darbą, mėgstu jį, bet tai, kaip yra darbe dabar ir kaip aš ten jaučiuosi - nemanau, kad yra gerai. Vis dažniau pagalvoju apie darbo keitimą.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 12, 10:49)
kaip valgot braškes,vienas,su pienu?

Vienas, su pienu. Saldžią sriubą verdu

QUOTE(Aidos @ 2018 06 12)
Prie kavos Jums būtina ką nors saldaus suvalgyti?

Nėra būtina

QUOTE(errachka @ 2018 06 12)
turit kur gaut/pirkt gerų braškių?

Turguj perku

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 13, 11:59)
Jums į pašto dėžutę daug meta reklaminių bukletų?

Nemažai

Ar mėgstat visokius miestų renginius: miestų gimtadienius, šventes, muges ir panašiai?
Aha, smagu ir įdomu būna. Dabar pas mus šį savaitgalį kaip tik miesto dienos, vakar po darbo visą vakarą vaikštinėjom, stebėjom. Vėlai vakare dar su sūnum nulėkėm į ugnies šou.
Gaila, kad nesveikuoju, tai šiandien jau turbūt neprisiruošiu eiti
Atsakyti
Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos?

Prieš metus, kai ruošiausi kojos operacijai

Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus?

Nežinau ir man neįdomu

Lyg ne

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 15, 09:06)
Ar Jūsų darbovietėje daug būna grynųjų?

taip

Laukiat kažko šiandien?

Darbo pabaigos

Tokio ne

o kokios firmos sviestą perkat?-

Sviesto neperku niekada

SVEIKOS bigsmile.gif

daugumoje miestų gatvėse dar yra taksofonai. Tokie
vartotojo įkelta nuotrauka
esate matę, kad jais kas nors naudojasi šiais mobilizuotais laikais? (pas mane kaime yra tik 2 tokie, bet niekad nemačiau, kad kas nors iš jų skambintų bigsmile.gif )
Atsakyti
Ką paskutinio atsigėrėt?
Apelsinų sulčių.
Neteko, bet būtų įdomu paragauti.
Jeigu būtų žmogus,  kuris radėtų vis kažko prašyt-palaikyk kameroj tą ir aną,  nupirk pardėj to ir ano-jus ta erzintų,  ar visai ne.
Žiūrint kas ir dėl kokių priežasčių prašytų, bet šiaip manau pradėtų erzinti.
QUOTE(Visgi @ 2018 06 15, 22:28)
Net nepamenu, gal pernai rudenį.
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 16, 13:49)
Ar mėgstat visokius miestų renginius: miestų gimtadienius, šventes, muges ir panašiai?
Taip, man patinka. Vakar naktinėjom kultūros naktyje. Bet turiu pasakyti, kad būdavo ir geresnių, įdomesnių renginių. Kažko suprastėjo šiemet, bet šiaip tai smagiai pavakarojom.

Sveikos mirksiukas.gif
Pažįstate žmonių kurie visai nenori tuoktis? - Taip. Va ir prieš kurį laiką su drauge šnekėjome, jai pasipiršo vaikinas, viskas gražu miela ir t.t. Sutiko, bet kaip pasakė viskas apsisuko aukštyn kojom, nenori jinai už jo tekėt. Ta prasme nori su juo būt, bet nenori vestuvių. Sakė bijo jų. O visa tai pas ją iš to, kad jinai labai pergyveno vaikystėje kai negražiai išsiskyrė jos tėvai ir nenori to kartoti. Ji pati pripažįsta savo šią psichologinę problemą, vėl užsirašė pas psichologą.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 14, 06:42)
šiandiena prasideda Pasaulio futbolo čempionatas, Rusijoje. Žiūrėsite?

Nežiūrėsiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 07:38)
Gal valgėt kažkokių savų daržovių?

Savų jau esam valgę, bet tik mano mamos užaugintų: salotų, ridikėlių, špinatų, svogūnų laiškų, krapų, agurkų

QUOTE(grange @ 2018 06 14, 09:57)
Ziurit Netflix? kokios serijos uzkabino, jei taip?

Nežiūriu, neturim užsisakę tokios

QUOTE(errachka @ 2018 06 14, )
esat keitę brokuotą knygą?

Neteko keisti, nepakliuvo man tokia

QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 16:58)
Vakar skaičiau, kad naktį buvo įsibrauta į LRT būstinę, daug kas pavogta, tame tarpe ir darbuotojų pinigai. Iš to kilo klausimas, ar jus pas save darbe turit palikusi nors kažkiek grynų pinigų?

Nepalieku darbe nei pinigų, nei jokių kitų vertingų daiktų

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 19:02)
Ar teko būt kažkur su kažkokia mama,  kuri savo mokyklinį vaiką kiekvienam žingsny reguliuotų?

Neteko.

QUOTE(Visgi @ 2018 06 14, 20:21)
Kada paskutinį kartą šašlykus valgėt?

Senokai

QUOTE(Visgi @ 2018 06 14, 20:47)
Seniai buvot pas gine profilaktiškai pasitikrinti?

Seniai, prieš kokius 3-4 metus. Reikėtų nueit, bet taip sunku prisiruošt. Ir iš viso, man eiti į polikliniką yra žiauriai nemalonus ir visad iki begalybės atidėliojamas reikalas

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 14, 21:12)
SITUACIJA. Jūsų kieme atvažiavusi mašina, joje keli paaugliai ir VISU GARSU klausosi trankios šokių muzikos. Jūs puikiai žinote, kad vasarą ramybės laikas nuo 18.00 val., o vaikinai muzikos klausosi 19.30 val. Jūs:
a) skambinate 112 ir pranešate apie situaciją;
b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
d) išeinate į kiemą ir pati sudrausminate linksmuolius;
e) Jūsų variantas...
(A - neiškenčiau ir lb greitai policijos pareigūnai sureagavo, nes šį vakarą mano kieme buvo tokia situacija)

C atsakymas, 19,30 val man dar nėra ramybės laikas, tai man tikrai netrukdytų

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 22:40)
Padarėt šiandien gerą darbą?

Gal jokio. Tik iš matymo pažįstamą vienišą senutę pašnekinau, bet čia tik šiaip. Nors ji labai apsidžiaugė dėmesiu, puolė pasakot apie anūkę, kuri su vyru tuoj atvažiuos atostogaut į Lietuvą

Kokio rūbo ar apavo Jums reikia/ieškot šiuo metu?
Vis nerandu kokio nors vasariško sijono. Ir suknelės kokios nors paprastos, bet mielos ieškau. Nesiseka kol kas

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 16, 14:01)
Pažįstate žmonių kurie visai nenori tuoktis? -

taip, mano darbo kolegė. Gyvena su vyru 28 m.ir vargo nemato:)

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 16, 16:33)
Kokio rūbo ar apavo Jums reikia/ieškot šiuo metu?

basučių

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 14:05)
Ar  snūstelnat dieną l.trumpam-kokiom 10-imt minučių?

retai

Ar papildomi 100 eurų prie atlyginimo, būtų ta suma, dėl kurios svarstytumėt keisti darbą vien tik dėl pinigų? -

Tikrai ne

Ką paskutinio atsigėrėt?

„Fernando“ stalo vandens

nesu

Jeigu būtų žmogus,  kuris radėtų vis kažko prašyt-palaikyk kameroj tą ir aną,  nupirk pardėj to ir ano-jus ta erzintų,  ar visai ne.

Siųsčiau kuo toliau nuo savęs tokį

QUOTE(Visgi @ 2018 06 15, 22:28)

Pernai vasarą Palangoje

ką veikiat? (įsirašinėju spoorga rekomenduotą filmą ir eisiu žiūrėti)
Atsakyti