QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 16:58)
Vakar skaičiau, kad naktį buvo įsibrauta į LRT būstinę, daug kas pavogta, tame tarpe ir darbuotojų pinigai. Iš to kilo klausimas, ar jus pas save darbe turit palikusi nors kažkiek grynų pinigų? - Kažkiek būtų, bet nedaug.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 19:02)
Pakeitė?
Ar teko būt kažkur su kažkokia mama, kuri savo mokyklinį vaiką kiekvienam žingsny reguliuotų?
Ar teko būt kažkur su kažkokia mama, kuri savo mokyklinį vaiką kiekvienam žingsny reguliuotų?
aga
ne
QUOTE(Visgi @ 2018 06 14, 20:21)
prieš mėn
QUOTE(Visgi @ 2018 06 14, 20:47)
Seniai buvot pas gine profilaktiškai pasitikrinti?
Ne, neseniai, pirmadienį buvau.
Ne, neseniai, pirmadienį buvau.
rudenį
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 14, 21:12)
SITUACIJA. Jūsų kieme atvažiavusi mašina, joje keli paaugliai ir VISU GARSU klausosi trankios šokių muzikos. Jūs puikiai žinote, kad vasarą ramybės laikas nuo 18.00 val., o vaikinai muzikos klausosi 19.30 val. Jūs:
a) skambinate 112 ir pranešate apie situaciją;
b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
d) išeinate į kiemą ir pati sudrausminate linksmuolius;
e) Jūsų variantas...
(A - neiškenčiau ir lb greitai policijos pareigūnai sureagavo, nes šį vakarą mano kieme buvo tokia situacija)
a) skambinate 112 ir pranešate apie situaciją;
b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
d) išeinate į kiemą ir pati sudrausminate linksmuolius;
e) Jūsų variantas...
(A - neiškenčiau ir lb greitai policijos pareigūnai sureagavo, nes šį vakarą mano kieme buvo tokia situacija)
a
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 22:40)
Padarėt šiandien gerą darbą?
ne
QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 23:09)
Valgot kokį nors maistą su actu? - Ne, nieko. Pažįstu kas valgydamas koldūnus įsipila acto. Man tai kažkoks kosmosas, kaip taip galima ![blink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blink.gif)
![blink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blink.gif)
šaltieną
beje dėl acto-obuolių actas šarmina organizmą - yra rekomendacija kurį laiką gert po šaukštą-įrodyta medicinoj
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 06:32)
Jeigu rinktis, kokie 3 mineralinio vandens pavadinimai jums labiausiai patinka?
Vyrautas
Darida
Borjomi.
Vyrautas
Darida
Borjomi.
RASA
TICHE
BORJOMI
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 15, 06:46)
kaip manote, esate bailus žmogus? Jei reiktų iškviest policiją, nuramint kam nors? (nesu, gyvenimas smarkiai aplamdė, todėl nebijau ir kviečiu reikalui esant
)
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
Pakankamai
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:13)
Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos? Neseniai,paskutiniu metu labai slenka plaukai,bet jau tikrai laaabai ilgai ir tikrI</p><p>labai daug slenka. Galvoju,kad kazkas rimto bus,be priezasties tokiu dalyku nebuna 🙄</p>
prieš mėnesį
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:25)
Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus? Yra darbe viena panele ir vel ta ex drauge. Nezinau,juokinga,tas pyktis pacius zmones suvalgys greiciau</p>
yra
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 07:27)
O jūs turėjot kažkoią labai rimtą ligą ir išsikapstėt kažkaip?
Va šita bėda ir buvo.
Va šita bėda ir buvo.
ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 09:22)
Laukiat kažko šiandien?
Laukiu, kada brokeris drsudimą polisą atsiųs dėl sodybos ir laukiu vakare atvažiuojančio vyraičio.
Laukiu, kada brokeris drsudimą polisą atsiųs dėl sodybos ir laukiu vakare atvažiuojančio vyraičio.
ne
QUOTE(Visgi @ 2018 06 15, 11:25)
Pažįstat žmogų, ar žinot tokį gal, kuris laikosi mitybos plano/spec dietos, kad svorio priaugtų?
Gerai pažįstu tokį, tai mano puskė, jai 23 metai, figūrą graži, ne lenta kokia be formų, bet jau labai labai liekna, ypatingai.
Gerai pažįstu tokį, tai mano puskė, jai 23 metai, figūrą graži, ne lenta kokia be formų, bet jau labai labai liekna, ypatingai.
aga, vyro kolegė
o kokios firmos sviestą perkat?-Dvaro ir Žemaitijos