Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 07:38)
O tu,  pasirodo,  furbolo sirgalė esi. bigsmile.gif
---
Gal valgėt kažkokių savų dsržovių?

taip, sirgalė aš nuo vaikystės, brolis įskiepyjo:)
--
savos tėčio sode užaugintos tik baltieji ridikai ir svogūnų laiškai

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 14, 08:54)
Ar Jūsų vaikai važiuos į kokias stovyklas?

jau abu buvo 1 sav.stovykloje

QUOTE(grange @ 2018 06 14, 09:57)
Ziurit Netflix? kokios serijos uzkabino, jei taip?

ne

QUOTE(errachka @ 2018 06 14, 13:00)
esat keitę brokuotą knygą?-

neteko

QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 16:58)
Vakar skaičiau, kad naktį buvo įsibrauta į LRT būstinę, daug kas pavogta, tame tarpe ir darbuotojų pinigai. Iš to kilo klausimas, ar jus pas save darbe turit palikusi nors kažkiek grynų pinigų? -

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 19:02)
Ar teko būt kažkur su kažkokia mama,  kuri savo mokyklinį vaiką kiekvienam žingsny reguliuotų?

taip

QUOTE(Visgi @ 2018 06 14, 20:21)
Kada paskutinį kartą šašlykus valgėt?

nepamenu

QUOTE(Visgi @ 2018 06 14, 20:47)
Seniai buvot pas gine profilaktiškai pasitikrinti?

senokai

LABA VAKARA ax.gif

SITUACIJA. Jūsų kieme atvažiavusi mašina, joje keli paaugliai ir VISU GARSU klausosi trankios šokių muzikos. Jūs puikiai žinote, kad vasarą ramybės laikas nuo 18.00 val., o vaikinai muzikos klausosi 19.30 val. Jūs:
a) skambinate 112 ir pranešate apie situaciją;
b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
d) išeinate į kiemą ir pati sudrausminate linksmuolius;
e) Jūsų variantas...
(A - neiškenčiau ir lb greitai policijos pareigūnai sureagavo, nes šį vakarą mano kieme buvo tokia situacija)
Atsakyti
Vakar.

Būtent šašlykų-va ir nepamenu, kada. Vis kažkokie kepsniukai ant grotelių buvo, bet ne šašlykai.

Ne, neseniai, pirmadienį buvau.

Kokie 3 metai gal.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 14, 21:12)
SITUACIJA. Jūsų kieme atvažiavusi mašina, joje keli paaugliai ir VISU GARSU klausosi trankios šokių muzikos. Jūs puikiai žinote, kad vasarą ramybės laikas nuo 18.00 val., o vaikinai muzikos klausosi 19.30 val. Jūs:
b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
e) Jūsų variantas...
(A - neiškenčiau ir lb greitai policijos pareigūnai sureagavo, nes šį vakarą mano kieme buvo tokia situacija)

Tokiu laiku nieko nedaryčiau, laukčiau, kol išsinešdins.

Padarėt šiandien gerą darbą?
Padariau-apsodinau uošvių ir tėvų kapus naujai, sutvarkiau diedukų ir dėdės kapą. Gražu akiai ir miela širdžiai, kai švaru, tvarkinga ir žydi gėlės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 14 birželio 2018 - 21:41
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 19:02)
Ar teko būt kažkur su kažkokia mama,  kuri savo mokyklinį vaiką kiekvienam žingsny reguliuotų?
Man irgi teko. Iš serijos "nemirksėk, man maišo" biggrin.gif Gaila vaiko, ką galiu pasakyti...
Prieš kokias tris savaites.
Prieš porą mėn.
Nekreipčiau dėmesio.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 22:40)
Padariau-apsodinau uošvių ir tėvų kapus naujai,  sutvarkiau diedukų ir dėdės kapą. Gražu akiai ir miela širdžiai,  kai švaru,  tvarkinga ir žydi gėlės.
Nieko šiandien tokio nepadariau.
O tu šaunuolė, kad taip viską prižiūri 4u.gif

Valgot kokį nors maistą su actu? - Ne, nieko. Pažįstu kas valgydamas koldūnus įsipila acto. Man tai kažkoks kosmosas, kaip taip galima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 23:09)
Man irgi teko. Iš serijos "nemirksėk, man maišo"  biggrin.gif  Gaila vaiko, ką galiu pasakyti...

Valgot kokį nors maistą su actu? - Ne, nieko. Pažįstu kas valgydamas koldūnus įsipila acto. Man tai kažkoks kosmosas, kaip taip galima  blink.gif

Geras posakis biggrin.gif

Irgi ne, net negirdėjusi taip. Tikrai, kad kosmoas.

Labas rytas,
Jeigu rinktis, kokie 3 mineralinio vandens pavadinimai jums labiausiai patinka?
Vyrautas
Darida
Borjomi.
Atsakyti
[right][snapback]72128237[/snapback][/right]

iškviečiau policijos pareigūnus, kad apramintų jaunuolius

Valgot kokį nors maistą su actu? -
[right][snapback]72128281[/snapback][/right]

nieko

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 06:32)
Jeigu rinktis,  kokie 3 mineralinio vandens pavadinimai jums labiausiai patinka?
[right][snapback]72128339[/snapback][/right]

Fernando, Vichy, Birutė

LABAS RYTAS 4u.gif

kaip manote, esate bailus žmogus? Jei reiktų iškviest policiją, nuramint kam nors? (nesu, gyvenimas smarkiai aplamdė, todėl nebijau ir kviečiu reikalui esant ax.gif )
Atsakyti

b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
e) Jūsų variantas...

Na 19:30val nekvieciau dar tikrai,juokinga tokiu metu drausminti dar,mano nuomone. 

Vakar paseriau katinus valkataujancius parke

Valgot kokį nors maistą su actu?

Na nebent silke su svogunu ir actu

Labas rytas,

Neptunas,Vichy ir daugiau nezinau,kitu neperku. Dabar irgi Neptunas ant stalo stovi

kaip manote, esate bailus žmogus? Jei reiktų iškviest policiją, nuramint kam nors?

Tikrai nesu baile

Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos? Neseniai,paskutiniu metu labai slenka plaukai,bet jau tikrai laaabai ilgai ir tikrI

labai daug slenka. Galvoju,kad kazkas rimto bus,be priezasties tokiu dalyku nebuna 🙄

Atsakyti

Darot antakių korekcihą+dažymą?

Retai

šiandiena prasideda Pasaulio futbolo čempionatas, Rusijoje. Žiūrėsite?

Pas mane puse seimos serga ir gyvena futbolu,bet as labiau esu uz krepsini. Pabaigsiu Žalgirio sezona ir lauksiu naujojo,poilsis bus

Gal valgėt kažkokių savų dsržovių?

Is darzoviu tik agurku dar,bet jau daug yra

Ne,Kortu Nameli tik ziurejau is Netflix. Rijau seriala sezonais,jetau kaip patiko. Kol nesuzinojau apie pagrindinio aktoriaus metoo skandala ir tai,jog del to jis daugiau nesifilmuos seriale. Nebegaliu uzbaigt ziuret,iskart meciau

Vakar skaičiau, kad naktį buvo įsibrauta į LRT būstinę, daug kas pavogta, tame tarpe ir darbuotojų pinigai. Iš to kilo klausimas, ar jus pas save darbe turit palikusi nors kažkiek grynų pinigų?

Jokiu grynu darbe

Nepamenu jau. Mes retai juos kepam,dabar daugiau kazanes plova darom,kepsnelius,desreles kepam

Siemet buvau,ziema

Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus? Yra darbe viena panele ir vel ta “ex drauge”. Nezinau,juokinga,tas pyktis pacius zmones suvalgys greiciau

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 15, 06:46)
kaip manote, esate bailus žmogus? Jei reiktų iškviest policiją, nuramint kam nors? (nesu, gyvenimas smarkiai aplamdė, todėl nebijau ir kviečiu reikalui esant ax.gif )

Nesu bailus žmogus.
Jeigu naktį triukšmautų ir tai tęstųsi, iškviesčiau, bet tokiu metu, kaip tu kvietei dėl garsaus muzikos klausymo, tikrai nekviesčiau. Pritarčiau Aidai.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:13)
Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos? Neseniai,paskutiniu metu labai slenka plaukai,bet jau tikrai laaabai ilgai ir tikrI</p><p>labai daug slenka. Galvoju,kad kazkas rimto bus,be priezasties tokiu dalyku nebuna 🙄</p>

Buvo tikrai išsigandusi prieš metus, kai turėjau kaklinę išvaržą, gulėjau kaip lenta ir buvo gydytojų kalbos, kad su tokia diagnoze kojų, rankų nevaldo. Ačiū medicinai ir Dievuliui, kad išikapsčiau.

O jūs turėjot kažkoią labai rimtą ligą ir išsikapstėt kažkaip?
Va šita bėda ir buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 15 birželio 2018 - 06:36

prieš 2 metus, bet man pas bet kokį daktarą yra katorga eiti. Matyt nebuvau dar taip susirgus. 

Praeitą šeštadienį 

Ar teko būt kažkur su kažkokia mama, kuri savo mokyklinį vaiką kiekvienam žingsny reguliuotų?

Nepamenu. 

Vakar skaičiau, kad naktį buvo įsibrauta į LRT būstinę, daug kas pavogta, tame tarpe ir darbuotojų pinigai. Iš to kilo klausimas, ar jus pas save darbe turit palikusi nors kažkiek grynų pinigų?

nelaikau. Net negalima laikyti. 

esat keitę brokuotą knygą?

ne. nepasitaikė

nežiūriu

b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
e) Jūsų variantas...

oi tiktai nekreipiu dėmesio. Toks metas dar ramybės napatrikdys. Jei tik šiaip klauso muzika, anokia čia bėda. Ir mes buvom jauni ir klausėm garsiai muzika, ateis laikas ir mūsų vaikai gali taip elgtis. 

Ne. Jokio. Visą laisva vakaro dalį praskaičiau knygą. 

silkę, šaltieną su skiestu actu. 

Vyrautas
Darida
Borjomi.

Sakyčiau tie patys 

Atsakyti

ne

Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus? Yra darbe viena panele ir vel ta “ex drauge”. 

Buvo. Nabėra tų žmonių mano gyvenime. 

Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos? 

Kai buvo atsiradus dėmelė ant kojos. Pagooglinus, tai grinai atrodė kaip melanoma. Bet po to išnyko. Tai gal taip buvau kur užsigavus ar pasispaudus. 

kaip manote, esate bailus žmogus? Jei reiktų iškviest policiją, nuramint kam nors? 

jei būtų rimtas reikalas tai ir kviesčiau. nelabai suprantu prie ko čia baimė. 

Ar Jūsų darbovietėje daug būna grynųjų?

Nemažai. 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:25)
"Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus? Yra darbe viena panele ir vel ta “ex drauge”. Nezinau,juokinga,tas pyktis pacius zmones suvalgys greiciau</p>

Kad paglius kištų į ratus, tokių nėra. Bet yra tokių, kurie kažkokį pavydą jaučia ar kaip ča pasakius tam, kad esu valdinga, ką sugalvoju, tą padarau, kad vis keliu galvą į komfortą, patogumą. Dėl.to veržlumo ir nenusėdėjimo vietoj žmūnės kažkodėl kažkokį pavydą jaučia.

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 15, 09:06)
Ar Jūsų darbovietėje daug būna grynųjų?</p><p>Nemažai. </p>

Absol tokių nėra.

Laukiat kažko šiandien?
Laukiu, kada brokeris drsudimą polisą atsiųs dėl sodybos ir laukiu vakare atvažiuojančio vyraičio.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
e) Jūsų variantas...
c)
Padariau-apsodinau uošvių ir tėvų kapus naujai, sutvarkiau diedukų ir dėdės kapą. Gražu akiai ir miela širdžiai,  kai švaru,  tvarkinga ir žydi gėlės.
Vakar iki 18h vakaro darbe dariau kolegės darbą, nors galėjau jau seniausiai namo važiuoti ir pan,. šiandien va jau pabaigiau ir nunešiau jai tą jos darbą padarytą ir užbaigtą. Tai skaitau, kad gerą darbą padariau, nes tai dariau geranoriškai, be atlygio, paaukojau savo asmeninį laiką.
Oi ne. Nors pažįstu kas taip valgo ir kam taip skanu. Man tai mistika kažkokia.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 06:32)
Vyrautas
Darida
Borjomi
Neptūnas, Borjomi, Akvilė, na ir Vytaytas (tebūnie būna ketvirtas smile.gif )
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 15, 06:46)
kaip manote, esate bailus žmogus?
Ne, aš nesu bailus žmogus, nei bailus nei baikšti.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:13)
Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos?
Kovo mėnesį, kai širdies pulsas labai aukštas buvo (125), iškart nuvariau į būtiną pagalbą pas kardiologą, kaip nekeista viskas ok su širdimi, nors tas pulsas pas mane nesusireguliuoja kažkaip ir dabar, šokinėja, tai nieko tai žiūrėk 109, tai 111, kai į minutę širdis turi plakti 60, o pas mane van kaip. Čia matyt pasekmė po to nelengvo periodo, po visų tų laidotuvių, išgyvenimų.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:25)
Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus?
Kad nemėgsta tai gal ir yra, nežinau, bet kad jausčiau va tas tokias povandenines sroves kaip paminėjai, tai ne, tokių nėra, nes vis vien gi išgirsčiau galų gale pajausčiau, išlįstu su laiku yla iš maišo. Tai kol kas to, per mano visą gyvenimą, nėra buvę.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 07:27)
Kažkada taip, astmą turėjau, stiprūs dusulio priepuoliai būdavo, inhaliatorius visada po ranka turėdavo būti kur beeičiau ar bevykčiau. Kankinausi taip man regis 2 ar 3 metus. Ačiū dievui praėjau, dingo ir dingo. Baisu, kai įkvėpt negali, prisimint net nenoriu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 15, 09:06)
Ar Jūsų darbovietėje daug būna grynųjų?
Pas mus apskritai nėra grynųjų, visiškai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 09:22)
Laukiat kažko šiandien?
Ne, rimto nieko, smulkmės tik laukiu- darbo dienos pabaigos.

Pažįstat žmogų, ar žinot tokį gal, kuris laikosi mitybos plano/spec dietos, kad svorio priaugtų?
Gerai pažįstu tokį, tai mano puskė, jai 23 metai, figūrą graži, ne lenta kokia be formų, bet jau labai labai liekna, ypatingai.
Atsakyti