Sveikos
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 14, 21:12)
SITUACIJA. Jūsų kieme atvažiavusi mašina, joje keli paaugliai ir VISU GARSU klausosi trankios šokių muzikos. Jūs puikiai žinote, kad vasarą ramybės laikas nuo 18.00 val., o vaikinai muzikos klausosi 19.30 val. Jūs:
a) skambinate 112 ir pranešate apie situaciją;
b) užsikemšate ausis;
c) nekreipiate dėmesio;
d) išeinate į kiemą ir pati sudrausminate linksmuolius;
e) Jūsų variantas...
c)
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 22:40)
Padarėt šiandien gerą darbą?
Padariau-apsodinau uošvių ir tėvų kapus naujai, sutvarkiau diedukų ir dėdės kapą. Gražu akiai ir miela širdžiai, kai švaru, tvarkinga ir žydi gėlės.
Vakar iki 18h vakaro darbe dariau kolegės darbą, nors galėjau jau seniausiai namo važiuoti ir pan,. šiandien va jau pabaigiau ir nunešiau jai tą jos darbą padarytą ir užbaigtą. Tai skaitau, kad gerą darbą padariau, nes tai dariau geranoriškai, be atlygio, paaukojau savo asmeninį laiką.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 14, 23:09)
Valgot kokį nors maistą su actu?
Oi ne. Nors pažįstu kas taip valgo ir kam taip skanu. Man tai mistika kažkokia.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 06:32)
Jeigu rinktis, kokie 3 mineralinio vandens pavadinimai jums labiausiai patinka?
Vyrautas
Darida
Borjomi
Neptūnas, Borjomi, Akvilė, na ir Vytaytas (tebūnie būna ketvirtas
)
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 15, 06:46)
kaip manote, esate bailus žmogus?
Ne, aš nesu bailus žmogus, nei bailus nei baikšti.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:13)
Kada paskutini karta sunerimot del savo sveikatos?
Kovo mėnesį, kai širdies pulsas labai aukštas buvo (125), iškart nuvariau į būtiną pagalbą pas kardiologą, kaip nekeista viskas ok su širdimi, nors tas pulsas pas mane nesusireguliuoja kažkaip ir dabar, šokinėja, tai nieko tai žiūrėk 109, tai 111, kai į minutę širdis turi plakti 60, o pas mane van kaip. Čia matyt pasekmė po to nelengvo periodo, po visų tų laidotuvių, išgyvenimų.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 15, 07:25)
Kaip manot,yra zmoniu,kurie nemegsta Jusu,na tiksliau,gal uz akiu ir bando pilti purva ant Jusu,pagalius kist i ratus?
Kad nemėgsta tai gal ir yra, nežinau, bet kad jausčiau va tas tokias povandenines sroves kaip paminėjai, tai ne, tokių nėra, nes vis vien gi išgirsčiau galų gale pajausčiau, išlįstu su laiku yla iš maišo. Tai kol kas to, per mano visą gyvenimą, nėra buvę.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 07:27)
O jūs turėjot kažkoią labai rimtą ligą ir išsikapstėt kažkaip?
Kažkada taip, astmą turėjau, stiprūs dusulio priepuoliai būdavo, inhaliatorius visada po ranka turėdavo būti kur beeičiau ar bevykčiau. Kankinausi taip man regis 2 ar 3 metus. Ačiū dievui praėjau, dingo ir dingo. Baisu, kai įkvėpt negali, prisimint net nenoriu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 15, 09:06)
Ar Jūsų darbovietėje daug būna grynųjų?
Pas mus apskritai nėra grynųjų, visiškai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 15, 09:22)
Laukiat kažko šiandien?
Ne, rimto nieko, smulkmės tik laukiu- darbo dienos pabaigos.
Pažįstat žmogų, ar žinot tokį gal, kuris laikosi mitybos plano/spec dietos, kad svorio priaugtų?Gerai pažįstu tokį, tai mano puskė, jai 23 metai, figūrą graži, ne lenta kokia be formų, bet jau labai labai liekna, ypatingai.