QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 18:14)
Ar turit užmaršumo?
Pasitaiko kartais. Čia gal biški ne į temą, bet pamenu kaip pradėjau vyrui su verslu padėt, pas jį dirbt. Vis duodavo įvairių darbų, užduočių ir dažnokai kažką pamiršdavau padaryt, kažkur užvažiuot
Pykdavo jis, galiausiai pradėjo man sąrašus sudarynėt
Ir tai pasitaikydavo, kad kažką netyčiom praleidžiu pro akis, arba dokumentus pildydama kažko kažkur neįrašydavau. Nu žodžiu... bet
išdresavo, dabar beveik niekada neturi priekaištų
Va net viską patikėjęs buvo kuriam laikui.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 08, 20:23)
Ar turite islaikiusi savo vaiko/vaiku kudikystes rubu?
Vaikai dar nedideli tai yra, bet šiaip nemanau, kad laikysiu.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 08, 21:14)
Ar yra teke neseniai pakliut i nemalonia,nepatogia situacija ir kokia tai buvo?
Oro uoste mama šalia stovėjo ir nuėjo į šoną, nepamačiau, atsisuku, o ten jau kitas žmogus, aš jam maišą iš duty free duodu ir šneku kažką rusiškai
QUOTE(Aidos @ 2018 06 08, 21:25)
Darba baigiate lygiai ta valanda kaip priklauso ar megstate nusukti,iseiti anksciau,nors ir nera dideliu reikalu ar kaip tik neskubat iseiti,pasnekat su kolegomis,ramiai susitvarkot darbo vieta? Nastya,zinau,kad grafikas laisvas,tai apie kitus darbus,gal nebuvai visad laisvo oro direktore
?
Na nepatikėsi, bet kone visada dirbau laisvu grafiku
Dirbant UK kiek kitokia sistema buvo, bet vistiek laisvas grafikas. Ten buvo susitarta kiek pinigų /valandų per mėnesį turiu atidirbti ir viskas. Realiai kažkas panašaus į darbo vietos nuomą gaudavosi
Na ilgai pasakoti. Aišku, galima būdavo ir daugiau dirbti, man nuo to bonusas eidavo, bet čia jau mano reikalas. Tai aš dėliodavausi susitikimus su klientėmis pagal tai kaip man patogu. Aišku tekdavo derintis prie kai kurių, ypač pastovių, "svarbesnių" klienčių/klientų ar tos kurios žinau, kad tikrai DAUG pinigų išleis. Tai būdavo irgi daugiau dirbu, po to mažiau arba išvis nedirbu jei kokių atostogų išvarau. Arba jei pinigų daugiau reikėdavo tam momentui tai daugiau dirbdavau. Aišku ne visada ir darbo būdavo tiek kiek norėdavosi, o kartais net per daug (prieš šventes kokias), bet nepersiplėši gi. Pamenu būdavo nuo kokių 7-8 iki 24h ant kojų prieš kokias kalėdas, nes nerealūs pinigai eidavo. Per dieną-dvi galima buvo pasidaryt paprasto mėnesio atlyginimą.
Po to toj pačioj vietoj dar pasiūlė ir įsidarbinau ofise puse etato, tai ten dažniausiai būdavau tiek kiek priklauso, bet pasitaikydavo ir pabėgt anksčiau ar ilgiau pabūt. Niekas nesekdavo laiko, svarbu pavesti darbai padaryti.
Išsiplėčiau kaip visada.. nemoku trumpai
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 23:02)
Jaučiat, matot, kad ši sausra yra gąsdinanti, grėsminga?
Asmeniškai ne, bet matau internete, kad ūkininkai verkia. Bet jiem idealiai nebūna. Pernai per daug lietaus, šiemet per mažai. Na sunku su tais orais..
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 09, 09:04)
Jūs pavargstat nuo žmonių ir labai norit vienatvės, pabuvimo su savim?
Nelabai, retai ir neilgam man reikia vienatvės.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 14:20)
jau pirkot braškių šaldymui?
Dar ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 19:33)
Namie, kas yra namie be Jūsų?
Aš ir vaikai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 09, 21:38)
Ar jūs dirbat darbą pagal specialybę, pagal "diplomą"?
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 09:08)
Jeigu kažkas paklaustų, ar šiuo gyvenimo tarpsniu esat laiminga, kaip atsakytumėt?
Pas mane paskutiniu metu daug įvairių jausmų sukasi. Bet bendrai taip, laiminga esu.
Papildyta:QUOTE(Sim@ @ 2018 06 10, 21:10)
nusimato šį mėn.kieno nors gimtadienis ir Jums reikės pasveikinti?
Taip.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 21:54)
Ar esat namie kepę kibinus; gavosi?
Kelis kartus, visai gerai gavosi. Reikėtų vėl kada.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 11, 07:03)
Ar skaitot kas dieną internete arba laikraštyje visokias naujienas?
Ne, paskutiniu metu išvis mažai. Atskirai neskaitau, FB irgi daug rečiau pradėjau naudot, bet va kai įlendu ir pamatau kokį įdomesnį straipsnį tai ir paskaitau.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 11, 09:18)
Skaitot dabar kokią nors knygą?
Nea.
QUOTE(errachka @ 2018 06 11, 10:03)
ant kaklo kaskokį pakabuką nešiojat?
Grandinėlę nešioju kartais.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 11, 11:39)
Koks įvykis jums būtų "beveik katastrofa", neskaitant artimų žmonių sveikatos ir gyvybės, turto netekimo, avarijos?
Verslas prie turto? Tai jo praradimas kas be ko. O šiaip tai teisių netekimas. Nu grynai katastrofa būtų. Nežinau kaip gyvenčiau. Gal be teisių reikėtų važinėt
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 11, 20:55)
Turit supratimą apie statybas, kaip vykdoma namų, skirtų pardavimams, statyba, nuo ko prasideda tasai kekias, kokius leidimus reikia gaut ir t.t?
Nemažai žinau.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 12, 10:49)
kaip valgot braškes,vienas,su pienu?
Visaip. Ir vienas ir su pienu kartais.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 12, 10:55)
Prie kavos Jums būtina ką nors saldaus suvalgyti?
Prie arbatos skaniau kažką užkandant, bet nėra būtina.
QUOTE(errachka @ 2018 06 12, 11:47)
turit kur gaut/pirkt gerų braškių?
Savos prasidėjo, bet nėra jų labai daug pas mus.
Papildyta:QUOTE(Agrefa @ 2018 06 12, 21:13)
Ant stalo kažko valgomo padėta?
Vaisių.
QUOTE(errachka @ 2018 06 13, 10:18)
ant jūsų gimtadienio torto būna žvakučių?
Kaip kada. Pernai buvo.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 13, 11:59)
Jums į pašto dėžutę daug meta reklaminių bukletų?
Beveik negaunam.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 14, 06:42)
šiandiena prasideda Pasaulio futbolo čempionatas, Rusijoje. Žiūrėsite?
Specialiai ne, nebent ant fono eis.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 14, 07:38)
Gal valgėt kažkokių savų dsržovių?
Irgi jau valgiau šio bei to.
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 14, 08:54)
Ar Jūsų vaikai važiuos į kokias stovyklas?
Nea, dar ne šiemet.
QUOTE(grange @ 2018 06 14, 09:57)
Taip, busim po Turkisku dangum.
Į Turkiją lekiat?
Gerų atostogų
QUOTE(errachka @ 2018 06 14, 13:00)
esat keitę brokuotą knygą?
Neteko.
Laba
Vakar skaičiau, kad naktį buvo įsibrauta į LRT būstinę, daug kas pavogta, tame tarpe ir darbuotojų pinigai. Iš to kilo klausimas, ar jus pas save darbe turit palikusi nors kažkiek grynų pinigų? - Kažkiek būtų, bet nedaug.