Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(errachka @ 2018 06 06, 13:29)
namie turit kraujospūdžio matuoklį, naudojat?

Neturiu ir nenaudoju

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 06, 16:59)
Ar esat stipri fiziškai-na tarkim,  pakeliat sunkesnį daiktą be probemų?

Taip, esu stipri.

QUOTE(Nastya @ 2018 06 07, 00:07)
Ar kai kur nors važiuojate (sodyba, gamta, prie jūros, į kitą šalį) esat linkusi imti daug daiktų?

Šiaip nemažai pridedu. Bet visada, kai grįžtam ir kraustau daiktus, pastebiu, kad daug daiktų ar rūbų neprireikė ir liko net nenaudoti

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 08:04)
Ar jūs turit namuose karštų sumuštinių keptuvę?

Turim.

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 08:30)
Išeidamos atostogų arba grįždamos iš jų nešatės kažkokių vaišių?

Išeinant nesinešam. Grįžtant - atnešam kažką, ypač, jei iš kokios kelionės grįžtam

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 08)
Galėtumėte sau leisti mesti visus darbus ir išskristi?

Kaip ir galėčiau, bet turėčiau darbe sutvarkyti darbus prieš palikdama. Dėl namiškių - nekiltų jokių problemų, laisvai galėčiau

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 14:20)
jau pirkot braškių šaldymui?

Perku, bet kol kas tik valgymui. Valgom pilna burna, kaupiam vitaminus savyje

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 19:33)
1. Išeit ant „bilieto“

2. Namie, kas yra namie be Jūsų?

1. O kam Tau tas "bilietas"? Už juos mažai moka Sodra
2. Kai klausei, buvau tik aš ir dukra

Sim, kuo baigėsi istorija su siuntimu? Ar buvai policijoj?

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 09, 21:38)
Ar jūs dirbat darbą pagal specialybę,  pagal "diplomą"?

Ne visai pagal diplomą, bet vis vien į tą pusę

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 09:08)
Jeigu kažkas paklaustų,  ar šiuo gyvenimo tarpsniu esat laiminga,  kaip atsakytumėt?

Iš esmės - kaip ir laiminga. Bet iki tos pilnos laimės dūšioje dar šio bei to trūksta.

Agrefa, ką skaitai dabar?

Ką veikiat tokiu ryto metu?
Laukiu, kol dukra papusryčiaus. Eisim ieškot jai basučių ir kroksų.
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 10, 09:52)
Agrefa, ką skaitai dabar?

Dabar nieko neskaitau. Vasarai tokią kaip pertrauką darau, nes kielvieną savaitgalį į tėviškę važiuojam, o ten l.daug darbų.

Paliejau daržą ir gėles. Prisiroviau šviežių burokėlių su lapais, vešiuosi į Vilnių sriubai.

Alkaja, kur jūs kelionę numatę?

Tame kambary, kur esat, šviestuvas kelių lempų?
Trijų lempų.
Atsakyti
Sveikos, linkėjimai iš Espanos 4u.gif Labai fainai leidžiam laiką, šilta, gera, daug nekeliaujam, šįkart grynai poilsinė kelionė - pasivartyt prie jūros, prie baseino su all inclusive rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 10, 13:33)
Sveikos, linkėjimai iš Espanos  4u.gif Labai fainai leidžiam laiką, šilta, gera, daug nekeliaujam, šįkart grynai poilsinė kelionė - pasivartyt prie jūros, prie baseino su all inclusive  rolleyes.gif

Smagaus jums laiko ir gero poilsio mirksiukas.gif . Lauksime sugrįžtant.
Atsakyti
Tu gal jau vietinių pirkai?
--
Jeigu kažkas paklaustų,  ar šiuo gyvenimo tarpsniu esat laiminga,  kaip atsakytumėt?

ne, lenkiškos, bet labai gražios uogos, dar pažįstama pardavėja nuodugniai perrinko, tai ko nepirkti
--
nesu. Neturėjau proto, tai ir laimės nėra.

1. O kam Tau tas "bilietas"? Už juos mažai moka Sodra
--
Sim, kuo baigėsi istorija su siuntimu? Ar buvai policijoj?
-----

"bilietas: tam, kad užkrauna kelių kolegių darbus, kurios ima..ir specialiai suserga:) O pas mus yra taip, jei esi "ant bilieto" - neliečiamas:) Bet dėl savęs pajuokavau. Susinervavusi buvau, gal todėl ir parašiau.
-----
policija mūsų kaime tolokai, važiuot reikia keletą km, todėl vakar išsiunčiau 2 reg.laiškus į savo vietos policiją ir kitą į Alytaus policijos komisariatą. Už šmeižtą yra str., tai vat, lai nubaudžia, kad neskleistų neteisingos info apie mane ir negadintų gero mano vardo interneto erdvėje. Lauksiu atsakymo..
---------
oi, tokiu metu...dar miegojau bigsmile.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 11:05)
Tame kambary,  kur esat,  šviestuvas kelių lempų?

3 lempų lubose ir 2 stalinės lempos yra

LABA VAKARA ax.gif

nusimato šį mėn.kieno nors gimtadienis ir Jums reikės pasveikinti? (taip, brolienės - 06.24 d.)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 10, 21:10)
ne, lenkiškos, bet labai gražios uogos, dar pažįstama pardavėja nuodugniai perrinko, tai ko nepirkti
--

nusimato šį mėn.kieno nors gimtadienis ir Jums reikės pasveikinti? (taip, brolienės - 06.24 d.)

Ir aš lenkiškas vis pirkau-skanios, gražios.

Gimtadienis nusimato, bet sveikinsim tik telefonu.

Ar esat namie kepę kibinus; gavosi?
Šiansien su sūnum kepiau, o jis Trakuose mokėsi su klase tai daryt. Ir buvo skanu. Tešlos receptą iš Beatos psl.ėmiau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 21:54)

nesu. Man skaniau jau iškepti. Pas mane darbe kepa - oi, kokie skanūs wub.gif wub.gif

LABAS RYTAS 4u.gif

ir vėl nauja savaitė, kaip nusiteikę? (gerai, gal tik miego trūkumas, nes per savaitgalį persimiegu, o tada jau iš sekmadienio į pirmadienį trūksta pusvalanduko vis blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 11, 06:20)
nesu. Man skaniau jau iškepti. Pas mane darbe kepa - oi, kokie skanūs wub.gif  wub.gif
LABAS RYTAS 4u.gif

ir vėl nauja savaitė, kaip nusiteikę? (gerai, gal tik miego trūkumas, nes per savaitgalį persimiegu, o tada jau iš sekmadienio į pirmadienį trūksta pusvalanduko vis blink.gif )

Tau tikrai gerai, kad vietoje visada gali nusipirkti šviežių maisto gaminių ir neapsikraut namuose gaminimu. Tas dalykas ir man patiktų smile.gif.

Šią naktį labai labai nemiegojau. Nežinau, kas įtakoja, ar mintys apie darbą, ar sausra ir nesveikas tvyrantis oras. Bet nekas ir man šiandieną. Prabudau pati, bet energijos neturiu.

Labas rytas,
Ar skaitot kas dieną internete arba laikraštyje visokias naujienas?
Dar vis ne, tik antraštes perskaitau kartais.
Atsakyti

Pries atsakynejant sugalvojau klausima, na ir berasydama pamirsau blink.gifAtminties man geresnes dabar reiketu, k@mylye biggrin.gif
Ar jums tai buna, kad kai pagaliau ateina ilgai lauktos atostogos jus nebesidziaugiate, nes suprantate, kad tas geris prabegs kaip viena diena biggrin.gif. Aha, buna. As, panasu, kad laukiu ne atostogu, o to pacio atostogu laukimo biggrin.gif

Būna. Užtat dar neinu atostogų. Vis delsiu. Jaučiu, jei išeis, eisiu nuo liepos 1 d. 

Ar turit užmaršumo?

Taip.

Ar turite islaikiusi savo vaiko/vaiku kudikystes rubu? Turiu ir visai nemazai nors didzkiui jau 11, bet ranka ismest nekyla, gal kada nors kam nors atiduosiu, nes labai geri rubeliai, o gal anukams liks biggrin.gif

Tik vieną smėlinuką. Pataliukai dar yra visi. 

Ar yra teke neseniai pakliut i nemalonia,nepatogia situacija ir kokia tai buvo? Teko,sia savaite. Gavau laiska su paskirtais tyrimais i ligonine,data man netinka,reikia pranest,kad nebutu baudos. Ligonine visai netoli manes,oras grazus (salyginai) nusprendziau nueit pati ir sutart nauja data. Apsirengiau kelnes,palaidine palikau “namine”,nes na juk einu tik iki registraturos ir atgal. Uzsidejau striuke dar ant virsaus. Deja,atejus papuoliau :D pasake,jog tyrimu nukelti po atostogu negalima ir reikia juos daryti cia ir dabar. Dabar. O as su ta namine palaidine :D nebuvo ji nesvari ar kokia,bet tokia su kuria namie tik nesioti. Tai nezinau,nervinausi labiau del tos palaidines,nei paciu tyrimu. Ir tikrai nejauku buvo,ot bus pamoka man. Eit visad “pilnai” pasipuosus,nes niekad nezinai

Kad ne. Paskutiniu metu ne. 

Darba baigiate lygiai ta valanda kaip priklauso ar megstate nusukti,iseiti anksciau,nors ir nera dideliu reikalu ar kaip tik  neskubat iseiti,pasnekat su kolegomis,ramiai susitvarkot darbo vieta? Nastya,zinau,kad grafikas laisvas,tai apie kitus darbus,gal nebuvai visad laisvo oro direktore :D ?

Ilgiau lieku, kai klientas tik būna. O šiaip tai ne. Dar prieš darbo pabaigą pardeda po lėto tavrkytis, deliotis. 

Jaučiat, matot, kad ši sausra yra gąsdinanti, grėsminga?

Taip.   Mūsų sklypas iš dviejų pusių riboja sausi laukai. Jei kas numestų netgi nuorūką pravažiuojant, būtų nekažką.  

Ar būna, kad Jūs pavargstat nuo žmonių ir labai norit vienatvės, pabuvimo su savim?

Taip. Aš mėgstu pabūti viena. 

jau pirkot braškių šaldymui? 

Namie, kas yra namie be Jūsų? 

Šiuo metu manęs namuose nėra. Vyras su sūnum  namuose dabar. 

Ar jūs dirbat darbą pagal specialybę, pagal "diplomą"?

Ne. 

Atsakyti

Jeigu kažkas paklaustų, ar šiuo gyvenimo tarpsniu esat laiminga, kaip atsakytumėt?

Taip. esu. 

nepamenu

nusimato šį mėn.kieno nors gimtadienis ir Jums reikės pasveikinti? 

Taip. Keli 

Taip.

ir vėl nauja savaitė, kaip nusiteikę? 

tingiai

Ar skaitot kas dieną internete arba laikraštyje visokias naujienas?

Ne. Praktiškai nieko neskaitau. Net nežinau kas Lietuvoje vyksta. 

Skaitot dabar kokią nors knygą?

Ne. Bet šiandien žadu eiti į biblioteka. Užsimaniau paskaityti. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 09:40)
Esat iš tų, kuri mėgėja nueit į kavinę skaniai pavalgyt arba šiaip-kavos su skaniu pyragėliu suvalgyt; ar daugiau linkstat link tos pusės, kad nematot prasmės švaistyt pinigų, nes galima ir namuose pavalgyt, kavos išgert?

2 var
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 08, 15:24)
Ko dabar Jums reikėtų labiausiai?</strong></p><p>Atostogų ir kokios kelionės. Bent mažos.</p>

negaliu viešai vardint
QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 08, 16:57)
Ar jums tai buna, kad kai pagaliau ateina ilgai lauktos atostogos jus nebesidziaugiate, nes suprantate, kad tas geris prabegs kaip viena diena  biggrin.gif . Aha, buna. As, panasu, kad laukiu ne atostogu, o to pacio atostogu laukimo  biggrin.gif

būna
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 18:14)
Ar turit užmaršumo?
Pasirodo,  turiu. Nuvažiavom iki tėviškės,  o raktus palikau Vilniuj.teko grįžt 130 km.jų paimt.

kartais būna
QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 08, 20:23)
Ar turite islaikiusi savo vaiko/vaiku kudikystes rubu? Turiu ir visai nemazai nors didzkiui jau 11, bet ranka ismest nekyla, gal kada nors kam nors atiduosiu, nes labai geri rubeliai, o gal anukams liks biggrin.gif

aga
QUOTE(Aidos @ 2018 06 08, 21:14)
Ar yra teke neseniai pakliut i nemalonia,nepatogia situacija ir kokia tai buvo?

lyg ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 23:02)
Jaučiat,  matot,  kad ši sausra yra gąsdinanti,  grėsminga?
Taip! Panos,  dzūkijoj mano kriaušė,  ąžuolas džiūt pradeda,  vyst. Man panika.

ne
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 09, 09:04)
Ar būna, kad Jūs pavargstat nuo žmonių ir labai norit vienatvės, pabuvimo su savim?

pasitaiko
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 14:20)
jau pirkot braškių šaldymui? (taip, vakar pirkau 5 kg)

ne
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 19:33)
Namie, kas yra namie be Jūsų? (tik aš ir šuniukas, vaikai lauke )

nėr
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 09, 21:38)
Ar jūs dirbat darbą pagal specialybę,  pagal "diplomą"?
Taip,  pagal diplomą.

ne

ne

pasportavau, eisiu į parduotuvę
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 11:05)
Tame kambary,  kur esat,  šviestuvas kelių lempų?
Trijų lempų.

1
QUOTE(Nastya @ 2018 06 10, 13:33)
Sveikos, linkėjimai iš Espanos  4u.gif Labai fainai leidžiam laiką, šilta, gera, daug nekeliaujam, šįkart grynai poilsinė kelionė - pasivartyt prie jūros, prie baseino su all inclusive  rolleyes.gif

bigsmile.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 10, 21:10)

mamos
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 10, 21:54)
Šiansien su sūnum kepiau,  o jis Trakuose mokėsi su klase tai daryt. Ir buvo skanu. Tešlos receptą iš Beatos psl.ėmiau.

nea
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 11, 06:20)

pusėtinai
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 11, 07:03)
Ar skaitot kas dieną  internete arba laikraštyje visokias naujienas?
Dar vis ne, tik antraštes perskaitau kartais.

ne
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 11, 09:18)
Skaitot dabar kokią nors knygą?</p><p>Ne. Bet šiandien žadu eiti į biblioteka. Užsimaniau paskaityti. </p><p></p>

ne
ant kaklo kaskokį pakabuką nešiojat?-ne
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 11, 09:18)
Skaitot dabar kokią nors knygą?</p><p>Ne. Bet šiandien žadu eiti į biblioteka. Užsimaniau paskaityti. </p><p></p>

Ne, būtent vasarą darau pertrauką, o visu kitu metų laiku skaitau. Tad neskaitau nieko dabar.

QUOTE(errachka @ 2018 06 11, 10:03)
ant kaklo kaskokį pakabuką nešiojat?-ne

Ne, nenešioju jokio pakabuko.

Koks įvykis jums būtų "beveik katastrofa", neskaitant artimų žmonių sveikatos ir gyvybės, turto netekimo, avarijos?
Darbo netekimas. Žinau, kaip sunku surasti normalų darbą, nes ir aš esu kelerius metus ieškojusi gero darbo, ir yra visai švieži potyriai, kai vyrui darbą reikėjo keisti. Tad tikrai, jei nėra pažįstamo, kuris tave atveda į naują darbo vietą, tau padeda susirasti, pačiam gerą darbą susirasti yra bezbožnai sunku. Man būtų tolygu netekčiai, jei tektų palikti šitą darbą ir ieškotis kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 11 birželio 2018 - 10:40