Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 08, 15:24)
Ko dabar Jums reikėtų labiausiai?</strong></p><p>Atostogų ir kokios kelionės. Bent mažos.</p>

Pabaigt darbe 2 mėn.trunkančią sekinačią nesąmonę.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 08, 16:57)
Ar jums tai buna, kad kai pagaliau ateina ilgai lauktos atostogos jus nebesidziaugiate, nes suprantate, kad tas geris prabegs kaip viena diena  biggrin.gif . Aha, buna. As, panasu, kad laukiu ne atostogu, o to pacio atostogu laukimo  biggrin.gif

La bigsmile.gif
Tu.gal.LT , jau baigėsi vaikams mokslo metai?

Kad ne, taip nebūna. Aš tik tėviškėj pajaučiu atostogas, man tiesiog ten gera ir niekada nebuvo kitaip. Visada džiaugiuosi-gal net ne atostogom, bet tiesiog ilgesniu buvimu ten.

Ar turit užmaršumo?
Pasirodo, turiu. Nuvažiavom iki tėviškės, o raktus palikau Vilniuj.teko grįžt 130 km.jų paimt.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 18:14)

Tu.gal.LT ,  jau baigėsi vaikams mokslo metai?

Ar turit užmaršumo?

Nea, dar ne, bet jau greit varysiu bigsmile.gif . Pas mane dabar pats geriausias laikas- maluos po parduotuves, lauktuves perku ax.gif
Oi, kaip nesmagiai isejo, toks nemazas atstumas unsure.gif . Pas mane greiciau tokie smulkus atminties sutrikimai - va klausima sugalvota pamirstu, ar pieno nusipirkt mirksiukas.gif. Zodziu, suprastejusi trumpalaike atmintis biggrin.gif

Ar turite islaikiusi savo vaiko/vaiku kudikystes rubu? Turiu ir visai nemazai nors didzkiui jau 11, bet ranka ismest nekyla, gal kada nors kam nors atiduosiu, nes labai geri rubeliai, o gal anukams liks biggrin.gif
Atsakyti

Pabaigt darbe 2 mėn.trunkančią sekinačią nesąmonę.

Ar turit užmaršumo?

Bet ir ilgai ten tave kankina klausyk. Dar daug beliko? 

Tikiuosi neturiu,pakavausi daiktus katik i

kelione,gal nieko nepamirsau

Kulveratuki,kada lekia i Lietuva? :) 

Nastya geru atostogu :) 

Ar yra teke neseniai pakliut i nemalonia,nepatogia situacija ir kokia tai buvo? Teko,sia savaite. Gavau laiska su paskirtais tyrimais i ligonine,data man netinka,reikia pranest,kad nebutu baudos. Ligonine visai netoli manes,oras grazus (salyginai) nusprendziau nueit pati ir sutart nauja data. Apsirengiau kelnes,palaidine palikau “namine”,nes na juk einu tik iki registraturos ir atgal. Uzsidejau striuke dar ant virsaus. Deja,atejus papuoliau :D pasake,jog tyrimu nukelti po atostogu negalima ir reikia juos daryti cia ir dabar. Dabar. O as su ta namine palaidine :D nebuvo ji nesvari ar kokia,bet tokia su kuria namie tik nesioti. Tai nezinau,nervinausi labiau del tos palaidines,nei paciu tyrimu. Ir tikrai nejauku buvo,ot bus pamoka man. Eit visad “pilnai” pasipuosus,nes niekad nezinai

Atsakyti

jei Jus pakviestų važiuot į kelionę, o susiruošimui būtų duotas tik pusvalandis, kokius 3 svarbiausius daiktus Jūs pasiimtumėte (pasas, rūbai, avalynė, maistas, pinigai - jau paimta), be kurių svetur - Jūs kaip be rankų?

Jei yra pinigine ir pasas,truksta tik telefono,daugiau nieko nebereiktu. Viska nusipirkciau

jei Jus viešai išvadintų aferiste, kreiptumėtės į policiją už šmeižtą?Ką Jūs manote?

Nesikreipciau

Išeidamos atostogų arba grįždamos iš jų nešatės kažkokių vaišiu?

Ne,niekas nesinesa. Per didelis kolektyvas

Jei kas pasiūlytų ryt savaitei skristi į kokią šalį. Galėtumėte sau leisti mesti visus darbus ir išskristi?

Ryt laisvai :D o siaip jau reiketu derinti darbe

Esat iš tų, kuri mėgėja nueit į kavinę skaniai pavalgyt arba šiaip-kavos su skaniu pyragėliu suvalgyt; ar daugiau linkstat link tos pusės, kad nematot prasmės švaistyt pinigų, nes galima ir namuose pavalgyt, kavos išgert?

Esu,Lietuvoje labai daznai einam. 

Ar jums tai buna, kad kai pagaliau ateina ilgai lauktos atostogos jus nebesidziaugiate, nes suprantate, kad tas geris prabegs kaip viena diena biggrin.gif.

Nebuna,kazkaip per daug negalvoju apie ju pabaiga :) 

Darba baigiate lygiai ta valanda kaip priklauso ar megstate nusukti,iseiti anksciau,nors ir nera dideliu reikalu ar kaip tik  neskubat iseiti,pasnekat su kolegomis,ramiai susitvarkot darbo vieta? Nastya,zinau,kad grafikas laisvas,tai apie kitus darbus,gal nebuvai visad laisvo oro direktore :D ? Iseinu laiku,niekad ilgiau nelieku. Neturiu tokio

iprocio :) 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 08:04)
Ar jūs turit namuose karštų sumuštinių keptuvę?

taip

QUOTE(errachka @ 2018 06 07, 10:03)
nešiojat kažkokią apyrankę/apyrankes, kurių beveik nenusiimat?-

Nenešioju nieko

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 10:35)
Ką paskutinio iš kažko gavot dovanų?

nieko

QUOTE(Nastya @ 2018 06 07, 11:39)
Jums patiktų jei dabar vaikštant į pasimatymus (tarkim) kažkoks vyras jums dovanotų pliušinius meškinus ar panašius žaislus? -

taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 15:14)
Kada buvot paskutinį kartą Pasų poskyry, t.y. Migracijos tarnyboj?

Prieš kelis metus

QUOTE(Visgi @ 2018 06 07, 16:04)
Nusimato ir/ar būsit artimiausiu metu šventiniame renginyje?

Jokio nenusimato

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 20:25)
Ar buvo šią sav.diena,  kai daug su kuo tel.kalbėjot?

ne

aš klausiau, jei apie Jus paplatintų neteisingą info internete, kad neva jūs esate aferistė, ar kreiptumėtės į policiją? Dėl šmeižto?
Atsakyti
Kulerstuki, Aidos, faina, kad grįžtat aplankyti savškių. Smagūs tie susitikimi.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 08, 20:23)
Ar turite islaikiusi savo vaiko/vaiku kudikystes rubu? Turiu ir visai nemazai nors didzkiui jau 11, bet ranka ismest nekyla, gal kada nors kam nors atiduosiu, nes labai geri rubeliai, o gal anukams liks biggrin.gif

L.nedaug turiu. Bet keletas yra.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 08, 21:14)
Bet ir ilgai ten tave kankina klausyk. Dar daug beliko?

Ar yra teke neseniai pakliut i nemalonia,nepatogia situacija ir kokia tai buvo?

Man jau stogas dėl darbo važiuoja, dievaži. Ir nežinau, kaip.užsibaiągs.

Jos., aišku, net nepastebėjo, kad naminė palaidinė. Bet tu, tikiu, durnai pasijautei.
Man buvo, prieš daugelį metųprieš kokius 20-imt, kai pavaduotojui vienos darbovietės įmečiau į pašto dėžutę neužrašytą, naują atviruką Kalėdų proga. Mes tame pačiame daugiabutyje gyvenome. Bet jis taip ir pagalvojo, kad ten man taip gavosi biggrin.gif . Jia mėgo mano trenktumą. Aišku, ten netyčia taip išėjo.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 08, 21:25)
Darba baigiate lygiai ta valanda kaip priklauso ar megstate nusukti,iseiti anksciau,nors ir nera dideliu reikalu ar kaip tik  neskubat iseiti,pasnekat su kolegomis,ramiai susitvarkot darbo vieta? Nastya,zinau,kad grafikas laisvas,tai apie kitus darbus,gal nebuvai visad laisvo oro direktore biggrin.gif ? Iseinu laiku,niekad ilgiau nelieku. Neturiu tokio</p><p>iprocio smile.gif </p>

Neskaitant dabatyinės situacijis darbe, išeinu visad lygiai laiku. Nei anksčiau, nei vėliau. Na, 2 minutėm anksčiau.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 08, 21:40)
aš klausiau, jei apie Jus paplatintų neteisingą info internete, kad neva jūs esate aferistė, ar kreiptumėtės į policiją? Dėl šmeižto?

Nežinau, kaip būtų, jei būtų. Dabr atsakymas - nesikreipčiau. Bet gal tektų irgi parašyti viešoje erdvėje apie tą žmogų. Nežinau net.

Jaučiat, matot, kad ši sausra yra gąsdinanti, grėsminga?
Taip! Panos, dzūkijoj mano kriaušė, ąžuolas džiūt pradeda, vyst. Man panika.

Atsakyti
Sveikos, damos 4u.gif

QUOTE(errachka @ 2018 06 08, 09:36)
kompas pastataytas ant spec pado ar tiesiog stalo?

Ant stalo

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 09:40)
Esat iš tų, kuri mėgėja nueit į kavinę skaniai pavalgyt arba šiaip-kavos su skaniu pyragėliu suvalgyt; ar daugiau linkstat link tos pusės, kad nematot prasmės švaistyt pinigų, nes galima ir namuose pavalgyt, kavos išgert?

Taip, esu iš tų, kurios mėgsta eit į kavinę. Aišku, neinu labai dažnai, bet karts nuo karto nueit ir kažką įdomaus, naujo suvalgyt - man patinka. Jei būnam kur išvykę, irgi būtinai vieną kartą dienoj einam į kavinę rimčiau pavalgyti.
Pvz. kokias nors šeimos šventes irgi einam atšvęsti į kavinę. Mums taip patinka

Ko dabar Jums reikėtų labiausiai?

Labiausiai dabar man reikėtų kokybiško poilsio, kad niekas galvos nekvaršintų jokiais reikalais. O šiaip daug ko reikėtų...

Ar jums tai buna, kad kai pagaliau ateina ilgai lauktos atostogos jus nebesidziaugiate, nes suprantate, kad tas geris prabegs kaip viena diena  biggrin.gif .

Kai tik išeinu atostogų, džiaugiuosi. Bet, kai jos artėja į pabaigą, jau pradedu skaičiuoti dienas ir nervintis, kad atostogos baigiasi, o aš nenuveikiau dar visko, ką suplanavau. Bet mano atostogos nebūna ilgos, ilgiausiai galiu išeiti tik savaitei. Ir imu dažniausiai tada, kai kažkur važiuot reikia

Ar turit užmaršumo?

Retsykiais turiu, būna ir man, kad prisižadu ir pamirštu. Būna, kad smegenys pervargsta ir nebeišlaiko savyje visos informacijos.

Ar turite islaikiusi savo vaiko/vaiku kudikystes rubu?

Dukros yra tik krikšto suknelė. Kokia mažytė ji dabar man atrodo, krikštijom, kai dukrai buvo 5 mėn.
Sūnaus yra keli kūdikiški rūbeliai, jie kaip nauji.

Nepamenu dabar ant greitųjų. Bet šiaip ir man yra buvę tų nemalonių situacijų ne kartą.

Darba baigiate lygiai ta valanda kaip priklauso ar megstate nusukti,iseiti anksciau,nors ir nera dideliu reikalu ar kaip tik  neskubat iseiti,pasnekat su kolegomis,ramiai susitvarkot darbo vieta?

Pas mus net darbo taisyklėse parašyta, kad dirbam, kiek reikia, tai nesiskaito viršvalandžiai. Jei reikia kažką padaryti greitai, išeinu vėliau. Kartais išeinu anksčiau keliom minutėm. Bet aš visada ateinu anksčiau kokiu pusvalandžiu. Pvz. mano kolegė visada išeina 20 min anksčiau nustatyto laiko, nes lekia į darželį. Žodžiu, pas mus yra tik preliminariai nustatyta, kad dirbam 8-17 val., bet tiksliai taip nebūna: jei kam reikia, gali ir pavėluot, kam reikia - anksčiau išlekia.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 08)

Aš į policiją kreipčiausi tik tuomet, jei negalėčiau susitvarkyti pati. Tavo atveju nesikreipčiau.
Sim, mes nežinom tiksliai, kaip viskas buvo, tik tiek, kiek Tu parašei. Bet suprask ir tą kitą pusę: jie pravedė pinigus ir tikėjosi, kad Tu iš karto išsiųsi daiktą ir parašysi siuntos numerį. Tu negalėjai, neišsiuntei, jiems turbūt pasirodė, kad Tu meluoji, išsisukinėji.
Šitoj situacijoj matau nesusišnekėjimą tarp žmonių.
O policija ir taip turi ką veikti, kam ją trukdyti tokiais menkniekiais, kai žmogus gali susitvarkyti pats.
Tokia mano nuomonė

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 23:02)
Jaučiat,  matot,  kad ši sausra yra gąsdinanti,  grėsminga?
Taip! Panos,  dzūkijoj mano kriaušė,  ąžuolas džiūt pradeda,  vyst. Man panika.

Taip, pas mus jau paskelbta ekstremali situacija. Vien vakar per dieną sužinojau apie 3 gaisrus miškuose ir soduose. O kiek dar nežinom situacijos.
Būtinai reikia lietaus artimiausiu metu. O žadama tik dar didesni karščiai

Ar būna, kad Jūs pavargstat nuo žmonių ir labai norit vienatvės, pabuvimo su savim?
Aha, man dažnai taip būna paskutiniu metu.
Seniau dar darbe tekdavo vienai kabinete pabūt, ramiai padirbt. Dabar nuolat pilna žmonių. Namie irgi niekada nebūnu viena. Pabuvimo su savim man labai reikia. Gal kokią kelionę sau vienai nusipirkt? Pvz. Mano sesuo, kai pervargsta nuo visko, išvyksta retsykiais į kelionę viena. Pabūna gražioj gamtoj, ilsisi, skaito knygas, važinėja dviračiu ir kitaip relaksuoja nuo nieko nepriklausomai
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 23:02)
Jaučiat,  matot,  kad ši sausra yra gąsdinanti,  grėsminga?

be nuomonės. Žinau tik iš tėčio, kad gėlės kapinėse nudžiūvo ir serbentai sode suspirgėjo

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 09, 09:04)
Ar būna, kad Jūs pavargstat nuo žmonių ir labai norit vienatvės, pabuvimo su savim?

retai

SVEIKOS ax.gif

jau pirkot braškių šaldymui? (taip, vakar pirkau 5 kg)
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 08:30)
Išeidamos atostogų arba grįždamos iš jų nešatės kažkokių vaišių?

Ne ir ne

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 08, 08:55)
Jei kas pasiūlytų ryt savaitei skristi į kokią šalį. Galėtumėte sau leisti mesti visus darbus ir išskristi?

ne

QUOTE(errachka @ 2018 06 08, 09:36)
kompas pastataytas ant spec pado ar tiesiog stalo?

Taip, ant spec.pado

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 09:40)

Kai galiu leist, tada būna ir pirmas, ir antras atvejis

Ko dabar Jums reikėtų labiausiai?

Išeit ant „bilieto“

Ar jums tai buna, kad kai pagaliau ateina ilgai lauktos atostogos jus nebesidziaugiate, nes suprantate, kad tas geris prabegs kaip viena diena  biggrin.gif

taip

Ar turit užmaršumo?

kartais

Ar turite islaikiusi savo vaiko/vaiku kudikystes rubu?

neturiu

Teko, rašiau keliais postais anksčiau

Darba baigiate lygiai ta valanda kaip priklauso ar megstate nusukti,iseiti anksciau,nors ir nera dideliu reikalu ar kaip tik  neskubat iseiti,pasnekat su kolegomis,ramiai susitvarkot darbo vieta?

Lygiai tą val.

Namie, kas yra namie be Jūsų? (tik aš ir šuniukas, vaikai lauke )
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 09, 09:04)

Aha, man dažnai taip būna paskutiniu metu.
Seniau dar darbe tekdavo vienai kabinete pabūt, ramiai padirbt. Dabar nuolat pilna žmonių. Namie irgi niekada nebūnu viena. Pabuvimo su savim man labai reikia. Gal kokią kelionę sau vienai nusipirkt? Pvz. Mano sesuo, kai pervargsta nuo visko, išvyksta retsykiais į kelionę viena. Pabūna gražioj gamtoj, ilsisi, skaito knygas, važinėja dviračiu ir kitaip relaksuoja nuo nieko nepriklausomai

O taip! Galiu būt tavo draugė šiuo klausimu. Man tikri reikia to ramaus pasibuvimo pačiai su savim. Kartais taip norisi pabūt dieną tik su savo rūpesčiais, kad niekas o niekas daugjau nerūpėtų, kad nereikėtų nieko klausyt, daryt, žiūrėt ir pan. Man buvo nerealios tos kelios dienos Kijeve, kai atsikėlę tiesiog išeidavom ir eidavom. Ir nerūpėjo niekas-nei į pardę nueit, nei į darbą, nei prie puodo, nei "mama kažko". Niekas nerūpėjo. Jautėmės gerai, valgėm kokybiškai, miegojau gerai. Su kolege tas laikas buvo tik mūsų. Tikrai tuo mėgavausi.
Man nereikia to ištisai, bet per metus nors porą dienų tokių.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 14:20)
jau pirkot braškių šaldymui? (taip, vakar pirkau 5 kg)

Uogienei dar nepirkau. Po kiek tu pirkai?

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 19:33)
Namie, kas yra namie be Jūsų? (tik aš ir šuniukas, vaikai lauke )

Esam visi 3.

Ar jūs dirbat darbą pagal specialybę, pagal "diplomą"?
Taip, pagal diplomą.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 09, 21:38)
Po kiek tu pirkai?
---
Ar jūs dirbat darbą pagal specialybę,  pagal "diplomą"?

kg - 1,90 eur
---
dirbu visai ne pagal diplomą. Specialybė - namų ūkio technologė, o dirbu padavėja/indų plovėja

LABOS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 09, 22:29)
kg - 1,90 eur
---
dirbu visai ne pagal diplomą. Specialybė - namų ūkio technologė, o dirbu padavėja/indų plovėja

LABOS ax.gif

Labas rytas,
Tu gal jau vietinių pirkai? Aš net nežinau, ar pardavinės tas, kas turi braškyną. Man atrodo, kad iškepė čia jos.

Jeigu kažkas paklaustų, ar šiuo gyvenimo tarpsniu esat laiminga, kaip atsakytumėt?
Dabar esu laiminga, gal net labai laiminga. Nėra jokių didesnių rūpesčių, namuose viskas gerai, ramu ir gražu. Paskutinis sunkus gyvenimo momentas buvo dėl A.A. Mamos. Tada man tikrai buvo labai sunku, gyvenau su dideliu nerimu ir baimėm.
Atsakyti