Sveikos, damos
QUOTE(errachka @ 2018 06 08, 09:36)
kompas pastataytas ant spec pado ar tiesiog stalo?
Ant stalo
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 09:40)
Esat iš tų, kuri mėgėja nueit į kavinę skaniai pavalgyt arba šiaip-kavos su skaniu pyragėliu suvalgyt; ar daugiau linkstat link tos pusės, kad nematot prasmės švaistyt pinigų, nes galima ir namuose pavalgyt, kavos išgert?
Taip, esu iš tų, kurios mėgsta eit į kavinę. Aišku, neinu labai dažnai, bet karts nuo karto nueit ir kažką įdomaus, naujo suvalgyt - man patinka. Jei būnam kur išvykę, irgi būtinai vieną kartą dienoj einam į kavinę rimčiau pavalgyti.
Pvz. kokias nors šeimos šventes irgi einam atšvęsti į kavinę. Mums taip patinka
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 08, 15:24)
Ko dabar Jums reikėtų labiausiai?
Labiausiai dabar man reikėtų kokybiško poilsio, kad niekas galvos nekvaršintų jokiais reikalais. O šiaip daug ko reikėtų...
QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 08, 16:57)
Ar jums tai buna, kad kai pagaliau ateina ilgai lauktos atostogos jus nebesidziaugiate, nes suprantate, kad tas geris prabegs kaip viena diena
.
Kai tik išeinu atostogų, džiaugiuosi. Bet, kai jos artėja į pabaigą, jau pradedu skaičiuoti dienas ir nervintis, kad atostogos baigiasi, o aš nenuveikiau dar visko, ką suplanavau. Bet mano atostogos nebūna ilgos, ilgiausiai galiu išeiti tik savaitei. Ir imu dažniausiai tada, kai kažkur važiuot reikia
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 18:14)
Retsykiais turiu, būna ir man, kad prisižadu ir pamirštu. Būna, kad smegenys pervargsta ir nebeišlaiko savyje visos informacijos.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 06 08, 20:23)
Ar turite islaikiusi savo vaiko/vaiku kudikystes rubu?
Dukros yra tik krikšto suknelė. Kokia mažytė ji dabar man atrodo, krikštijom, kai dukrai buvo 5 mėn.
Sūnaus yra keli kūdikiški rūbeliai, jie kaip nauji.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 08, 21:14)
Ar yra teke neseniai pakliut i nemalonia,nepatogia situacija ir kokia tai buvo?
Nepamenu dabar ant greitųjų. Bet šiaip ir man yra buvę tų nemalonių situacijų ne kartą.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 08, 21:25)
Darba baigiate lygiai ta valanda kaip priklauso ar megstate nusukti,iseiti anksciau,nors ir nera dideliu reikalu ar kaip tik neskubat iseiti,pasnekat su kolegomis,ramiai susitvarkot darbo vieta?
Pas mus net darbo taisyklėse parašyta, kad dirbam, kiek reikia, tai nesiskaito viršvalandžiai. Jei reikia kažką padaryti greitai, išeinu vėliau. Kartais išeinu anksčiau keliom minutėm. Bet aš visada ateinu anksčiau kokiu pusvalandžiu. Pvz. mano kolegė visada išeina 20 min anksčiau nustatyto laiko, nes lekia į darželį. Žodžiu, pas mus yra tik preliminariai nustatyta, kad dirbam 8-17 val., bet tiksliai taip nebūna: jei kam reikia, gali ir pavėluot, kam reikia - anksčiau išlekia.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 08)
aš klausiau, jei apie Jus paplatintų neteisingą info internete, kad neva jūs esate aferistė, ar kreiptumėtės į policiją? Dėl šmeižto?
Aš į policiją kreipčiausi tik tuomet, jei negalėčiau susitvarkyti pati. Tavo atveju nesikreipčiau.
Sim, mes nežinom tiksliai, kaip viskas buvo, tik tiek, kiek Tu parašei. Bet suprask ir tą kitą pusę: jie pravedė pinigus ir tikėjosi, kad Tu iš karto išsiųsi daiktą ir parašysi siuntos numerį. Tu negalėjai, neišsiuntei, jiems turbūt pasirodė, kad Tu meluoji, išsisukinėji.
Šitoj situacijoj matau nesusišnekėjimą tarp žmonių.
O policija ir taip turi ką veikti, kam ją trukdyti tokiais menkniekiais, kai žmogus gali susitvarkyti pats.
Tokia mano nuomonė
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 23:02)
Jaučiat, matot, kad ši sausra yra gąsdinanti, grėsminga?
Taip! Panos, dzūkijoj mano kriaušė, ąžuolas džiūt pradeda, vyst. Man panika.
Taip, pas mus jau paskelbta ekstremali situacija. Vien vakar per dieną sužinojau apie 3 gaisrus miškuose ir soduose. O kiek dar nežinom situacijos.
Būtinai reikia lietaus artimiausiu metu. O žadama tik dar didesni karščiai
Ar būna, kad Jūs pavargstat nuo žmonių ir labai norit vienatvės, pabuvimo su savim?
Aha, man dažnai taip būna paskutiniu metu.
Seniau dar darbe tekdavo vienai kabinete pabūt, ramiai padirbt. Dabar nuolat pilna žmonių. Namie irgi niekada nebūnu viena. Pabuvimo su savim man labai reikia. Gal kokią kelionę sau vienai nusipirkt? Pvz. Mano sesuo, kai pervargsta nuo visko, išvyksta retsykiais į kelionę viena. Pabūna gražioj gamtoj, ilsisi, skaito knygas, važinėja dviračiu ir kitaip relaksuoja nuo nieko nepriklausomai