Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 05, 07:12)
Ar turit kažkokių rūpestėlių vasarai, planų, kur kažkokių pastangų reikės/

Kol kas nieko

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 05, 10:01)

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 05, 11:32)
Jums patinka,  kad šiandien vėsiau,  ar vis tik nemiela-per karščius geriau?

Taip, lengviau dirbt

QUOTE(errachka @ 2018 06 05, 14:22)
namie yra kondicionierius?-

Tik pastatomas ir jungiamas į elektrą

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 05, 19:00)
Ar daug žalumos yra jūsų gyvenamoj vietoj?

Pakankamai

QUOTE(Nastya @ 2018 06 05, 21:08)
Seniai alų gėrėt? -

Negeriu jau N metų

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 05, 21:35)
O jūs esat ragavę nealkohokinio alaus?  Skanus?

Teko, birzgalas ir tiek

SVEIKOS,

jei Jus pakviestų važiuot į kelionę, o susiruošimui būtų duotas tik pusvalandis, kokius 3 svarbiausius daiktus Jūs pasiimtumėte (pasas, rūbai, avalynė, maistas, pinigai - jau paimta), be kurių svetur - Jūs kaip be rankų? (mob.tel., kad palaikyti ryšį su artimaisiais; dantų šepetėlis ir pižama)
Atsakyti
Mobilų telefoną, akių pieštuką, blakstienų tušą.

Jau tuoj bus 22 val., o sūnus dar lauke žaidžia. Eitumėt jau kviest namo?
Galvoju, kad reikia kviesti.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 21:54)

oi, mano vaikai jau miega bigsmile.gif iš lauko grįžta visada 19.30 val.
dėl ko Tavasis taip ilgai lauke? nebijai?

QUOTE(Nastya @ 2018 06 05, 21:57)
Elektroniniuose valdžios vartuose seniai buvote? -

Neturiu prieigos į juos

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 05, 22:54)
Turit skrybėlę,  nešiojat?

Ne ir ne

QUOTE(Nastya @ 2018 06 05, 23:25)
Telefone daug nuotraukų šiuo metu turit? -

Nemažai

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 06, 06:17)
Nuo kelių šiandien į darbą?

Nuo 7 val.

QUOTE(Nastya @ 2018 06 06, 06:40)
Jei reikia atsikelt su žadintuvu, nusistatote vieną ir keliatės ar nusistatot kokių 10 kas kažkiek minučių?

Visa val.anksčiau

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 06, 06:59)
Ar darbe dažnai kyla kažkokios intrigos, rietenos ir pan?

Oi, būna visko. Net sugeba „susirgt“ nuo darbo

jei Jus viešai išvadintų aferiste, kreiptumėtės į policiją už šmeižtą? (žadu kreiptis, nes Facebooke pardavinėju sūnaus Play Station'ą 3 ir birželio pirmą atsirado klientas. Tris dienas skambino ir klausinėjo apie prekę; kiek atminties ir pan., ar sutiksiu siųsti per autobusų stotį ir t.t. Lyg viską sutarėm, "pirkėjas" dingo. Po paros paskambino ir klausia, ar galėčiau atvažiuot į vietą ir apžiūrėt prekę, maža ką. Sutarėm dieną ir laiką, adresą pasakiau - nieko blogo negalvodama. Bet ir vėl nesulaukiau. Pradėjo sms rašyti, kad nesigauna niekaip į Kauną papult, nes vis kas pamaišo ("pirkėjas" iš Alytaus). Tada vėl sulaukiau skambučio ir pažadėjo, kad "rytoj mano draugė perves jums 45 eur ir jūs tik gavus pinigus, išsiunčiat, ok?" Pasakiau, kad išsiųsiu pagal galimybes, nes daiktas sunkokas ir nesiruošiu jo neštis į darbą. Tada gavosi vėl tyla. Vakar apie pietus įkrito žadėti pinigai ir prasidėjo sms žinutės su grasinimais: "jei per val.laiko neišsiųsi, tai padarysiu taip, kad pareiškimas policijai ant tavęs bus parašytas, kad esi aferistė, kad gavus pinigus - nesiunti prekės, kad mutini vandenį ir t,t, Kadangi buvau darbe ir pinigai įkrito apie 13 val., tai ir parašiau, kad prekė namie, aš - dirbu iki 16.30 val., o autobusų siuntų skyrius dirba tik 20 val., tad prie geriausių norų nesuspėsiu - namo grįžti, paimt prekę ir išsiųsti. Bet "pirkėjas" toks įkyrus, kad neskaitė, ką rašiau. Todėl nieko nelaukęs pradėjo eit per mano FB kontaktus ir siųsti tokio turinio pareiškimą -
vartotojo įkelta nuotrauka
jau buvau namie, kai sulaukiau daugumos savo Fb kontaktų žinučių ir tel,skambučių, kas ir kaip?
trūko kantrybė, pervedžiau "pirkėjui" jo pinigus, nusiunčiau pavedimo kopiją ir parašiau žinutę, kad jei dar mane šantažuosi - atsidursi teisiamųjų suole. Bet "pirkėjas" nerimsta ir mąstau, kad reikia, jog įsikištų policija.) Ką Jūs manote?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 07, 22:37)
oi, mano vaikai jau miega bigsmile.gif iš lauko grįžta visada 19.30 val.
dėl ko Tavasis taip ilgai lauke? nebijai?

jei Jus viešai išvadintų aferiste, kreiptumėtės į policiją už šmeižtą? (žadu kreiptis, nes Facebooke pardavinėju sūnaus Play Station'ą 3 ir birželio pirmą atsirado klientas. Tris dienas skambino ir klausinėjo apie Bet "pirkėjas" nerimsta ir mąstau, kad reikia, jog įsikištų policija.) Ką Jūs manote?

Mūsų name yra 6 panašaus amžiaus vaikai. Vakarais jie eina futbolo žaist į šalia esantį stadioną. Smagu jiems ūų, praranda laiko orientaciją.

Manau, kad jis jau atsiknino nuo tavęs, kai pinigus atgavo.

Saldžių!
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 23:51)
Manau,  kad jis jau atsiknino nuo tavęs,  kai pinigus atgavo.

kad nelabai, nes vakar dar nesibaigė šmeižtas skelbiu.lt bigsmile.gif

QUOTE(Visgi @ 2018 06 06, 10:36)
Esat gėrusi airaną?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 06, 10:58)
Jeigu dabar būtų galima pasakyti,  kokių gėlių puokštę norit gauti,  kas tai būtų?

Bijūnai

QUOTE(Visgi @ 2018 06 06, 12:41)
Migdo va dabar apie piet?

ne

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 06, 12:41)
Šiuo metu žiūrimas serialas yra....?

Buvo „Pasmerkti“, bet jau kelios dienos nežiūriu, nes jau nusipeza tenai. Jau kai prie „mafiozų“ prisideda moterys, tai jau....

QUOTE(errachka @ 2018 06 06, 13:29)
namie turit kraujospūdžio matuoklį, naudojat?-

Ne ir ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 06, 16:59)
Ar esat stipri fiziškai-na tarkim,  pakeliat sunkesnį daiktą be probemų?

taip

QUOTE(Nastya @ 2018 06 07, 00:07)
Ar kai kur nors važiuojate (sodyba, gamta, prie jūros, į kitą šalį) esat linkusi imti daug daiktų? -

O, taip

LABAS RYTAS ax.gif

klausimas neatsakytas, todėl laukiu atsakymų, ar kreiptumėtės į policiją? (taip, nes yra str. už šmeižtą - tylėsiu aš, kita - tylės, tai ir eis taip per gyvenimą kažkoks atmata...
kreipsiuos, tegu bus nubaustas. Juolab, kad veikia ne vienas, o su drauge blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 08, 06:41)
klausimas neatsakytas, todėl laukiu atsakymų, ar kreiptumėtės į policiją? (taip, nes yra str. už šmeižtą - tylėsiu aš, kita - tylės, tai ir eis taip per gyvenimą kažkoks atmata...
kreipsiuos, tegu bus nubaustas. Juolab, kad veikia ne vienas, o su drauge blink.gif )

Kreipčiausi tik tuo atveju, jei tai būtų labai rimta. Pirmiausia aiškinčiausi su pirkėju viską iki galo. Gal jis tau pinigus pervedė anksčiau, tik į tavo sąskaitą dėl skirtingų bankų vėliau įkrito. Tiesiog, jau jei iki smulkmenų eiti, tai iki galo su juo ir išsiaiškinti. Kad atsiųstų jis banko pavedimą su datomis, aš nusiųsčiau jam pinigų gavimo faktą patvirtinantį dokumentą su jame esančia data. Dar kartą jam persiųsčiau savo laišką, kuriame aš nurodau, kad tą pačią dieną prekės neišsiųsiu ir t.t. Viską iki smulkmenų su juo išsiaiškinčiau. Išsiaiškinčiau-gal jo pykčiui yra pagrindas.

Labas rytas,
Išeidamos atostogų arba grįždamos iš jų nešatės kažkokių vaišių?
Išeidamos nesinešam, grįždamos kažkokių saldainių atsinešam, arba kažkokios kito saldumos.
Atsakyti

namie turit kraujospūdžio matuoklį, naudojat?

ne

Ar esat stipri fiziškai-na tarkim, pakeliat sunkesnį daiktą be probemų?

nelabai

Ar kai kur nors važiuojate (sodyba, gamta, prie jūros, į kitą šalį) esat linkusi imti daug daiktų? 

panašiai

Ar jūs turit namuose karštų sumuštinių keptuvę?

ne

nešiojat kažkokią apyrankę/apyrankes, kurių beveik nenusiimat?

ne

Ką paskutinio iš kažko gavot dovanų?

šįryt medaus 

Jums patiktų jei dabar vaikštant į pasimatymus (tarkim) kažkoks vyras jums dovanotų pliušinius meškinus ar panašius žaislus?

oi ne. 

Kada buvot paskutinį kartą Pasų poskyry, t.y. Migracijos tarnyboj?

labai seniai. 

Nusimato ir/ar būsit artimiausiu metu šventiniame renginyje?

Nieko nenusimato

Ar buvo šią sav.diena, kai daug su kuo tel.kalbėjot?

Kasdieną nemažai kalbu telefonu 

Atsakyti

jei Jus pakviestų važiuot į kelionę, o susiruošimui būtų duotas tik pusvalandis, kokius 3 svarbiausius daiktus Jūs pasiimtumėte (pasas, rūbai, avalynė, maistas, pinigai - jau paimta), be kurių svetur - Jūs kaip be rankų? (mob.tel., kad palaikyti ryšį su artimaisiais; dantų šepetėlis ir pižama)

Piniginė, drabužiai, mob.telefonas.   

Negalėčiau būt be mob. telefono, piniginės. 

Gal jau eičiau. 

jei Jus viešai išvadintų aferiste, kreiptumėtės į policiją už šmeižtą? 

Gražinčiau pinigus ir viskas. 

klausimas neatsakytas, todėl laukiu atsakymų, ar kreiptumėtės į policiją? 

ne. neturiu laiko tokiems dalykams. Yra atvejis kai kreipiausi į teismą dėl pasisavintų pinigų-neatliktos paslaugos. Na ir ką. Nieko. Pinigai, kaip nuplaukė, tai dar nei vienas centas man negrįžo, kad ir viskas perduota antstoliams. Pilietis vaikšto sau laisvai, kad ir yra labai daug kam paėmęs pinigus ir nieko nepadarė ką žadėjęs. 

nea

Jei kas pasiūlytų ryt savaitei skristi į kokią šalį. Galėtumėte sau leisti mesti visus darbus ir išskristi?

Labai labai pasistengus galėčiau ir su darbu susitarti ir vaiką kur padėti. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 10:35)
Ką paskutinio iš kažko gavot dovanų?
Įvairių kosmetikos mėginukų. Čia vakar D. Filmanavičiūtės irganizuotam renginy.

gėlių
QUOTE(Nastya @ 2018 06 07, 11:39)
Jums patiktų jei dabar vaikštant į pasimatymus (tarkim) kažkoks vyras jums dovanotų pliušinius meškinus ar panašius žaislus? - Oi ne. Man čia jokio mielumo, tiesiog vaikiška. Nepatinka man  ax.gif

P.S. atsisveikinu savaitėlei, jei rodysiuos tai rečiau  4u.gif

iki bigsmile.gif
oi nea
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 15:14)
Kada buvot paskutinį kartą Pasų poskyry, t.y. Migracijos tarnyboj?
Šiandien važiuosim sūnui paso užsakinėt.

prieš 8 metus
QUOTE(Visgi @ 2018 06 07, 16:04)
Nusimato ir/ar būsit artimiausiu metu šventiniame renginyje?
Taip, ir nusimato ir būsim. Kitą savaitę mūsų dešimtokui teiks dešimtos klasės baigimo atestatą. Paskui į centrą, garlaiviu plaukti ir t.t.

ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 07, 20:25)
Ar buvo šią sav.diena,  kai daug su kuo tel.kalbėjot?
Vakar buvo-skambinau vienai tetai,  po to kitai,  po to dar auklėtojai,  po to.sūnui,  su vyru susiskambinau,  dar draugė skambino.

ne
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 07, 21:43)

telefonas-daugiau nieko nereik
jau tuoj bus 22 val., o sūnus dar lauke žaidžia. Eitumėt jau kviest namo?
Galvoju,  kad reikia kviesti.

aga
jei Jus viešai išvadintų aferiste, kreiptumėtės į policiją už šmeižtą? (

jei labai nesilaiutų, bet maksimaliai rektų išsiaiškint be jos
QUOTE(k@mylye @ 2018 06 08, 08:55)
Jei kas pasiūlytų ryt savaitei skristi į kokią šalį. Galėtumėte sau leisti mesti visus darbus ir išskristi?</p><p>Labai labai pasistengus galėčiau ir su darbu susitarti ir vaiką kur padėti. </p>

aga
kompas pastataytas ant spec pado ar tiesiog stalo?-pado
Atsakyti
Jei kas pasiūlytų ryt savaitei skristi į kokią šalį. Galėtumėte sau leisti mesti visus darbus ir išskristi?</p><p>Labai labai pasistengus galėčiau ir su darbu susitarti ir vaiką kur padėti. </p>

Būtent rytoj negalėčiau, nebent pirmadienio kokią 6 val.į Vilnių atgal grįžčiau. bet čia todėl, kad prieš atostogas negaliu išeiti. Bet šiaip, galėčiau irgi.

Esat iš tų, kuri mėgėja nueit į kavinę skaniai pavalgyt arba šiaip-kavos su skaniu pyragėliu suvalgyt; ar daugiau linkstat link tos pusės, kad nematot prasmės švaistyt pinigų, nes galima ir namuose pavalgyt, kavos išgert?
Nueinu, man tai teikia malonumą. Jei su finansais ne kas, tada tiesiog pyragėlį su kava pasiimu, jei galiu, tai ir stipriai pasisotinu. Bet man reikia šito dalyko, dažnai einu.
Atsakyti

Esat iš tų, kuri mėgėja nueit į kavinę skaniai pavalgyt arba šiaip-kavos su skaniu pyragėliu suvalgyt; ar daugiau linkstat link tos pusės, kad nematot prasmės švaistyt pinigų, nes galima ir namuose pavalgyt, kavos išgert?

Kartais patinka. bet nepasakyčiau, kad to man reikia. Man labiau reikia išvykų kokių. Įsipilti kuro ir lėkti kažkur. 

kompas pastataytas ant spec pado ar tiesiog stalo?

Tiesog ant stalo

Ko dabar Jums reikėtų labiausiai?

Atostogų ir kokios kelionės. Bent mažos.

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 07, 21:43)

jei Jus pakviestų važiuot į kelionę, o susiruošimui būtų duotas tik pusvalandis, kokius 3 svarbiausius daiktus Jūs pasiimtumėte (pasas, rūbai, avalynė, maistas, pinigai - jau paimta)

Tik mobilu, na jei pinigai paimti tai visas kitas smulkmenas galima ir nusipirkti.

Jei tai butu penktadienio ar sestadienio vakaras tai nekviesciau, tegu zaidziai, bet jei rytoj I mokykla tai tokiu laiku jie jau lovose guletu mirksiukas.gif

jei Jus viešai išvadintų aferiste, kreiptumėtės į policiją už šmeižtą?

Vargu ar ta policija kazkuo pagelbetu, nebent as negirdejau tokio atvejo, kad kazkas butu nubaustas uz smeizta, nebent tai viesas asmuo butu, tada gal unsure.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 08, 06:41)

klausimas neatsakytas, todėl laukiu atsakymų, ar kreiptumėtės į policiją?

Be nuomones.

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 08:30)

Kolektyvas naujas, dar niekas neatostogavo ax.gif , tai nezinau ka kitos darys, as tai planuoju kazkokiu saldainiu is Lietuvos atvezti ir pavaisinti visus ax.gif

Jei kas pasiūlytų ryt savaitei skristi į kokią šalį. Galėtumėte sau leisti mesti visus darbus ir išskristi?

Su darbu susiderinciau, vaikus vyras priziuretu, tai manau, kad be problemu. Tik va tokios keliones neisivaizduoju i kuria, viska metus, noreciau vaziuot unsure.gif ... namiseda as unsure.gif

QUOTE(errachka @ 2018 06 08, 09:36)

kompas pastataytas ant spec pado ar tiesiog stalo?

Ant stalo.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 08, 09:40)

Megstu, bet tik kavos ir pyragelio labai retai einu ( nebent su kokia drauge) , nes neskani cia kava blink.gif. Pavalgyt irgi retai einam, ne megeja as svediskos virtuves. Va turime kelis gerus restoranus tailandieciu virtuves, bet jie gana toli ir brangus rolleyes.gif, tai i juos retsykiais nuvaziuojame.

QUOTE(k@mylye @ 2018 06 08, 15:24)
Ko dabar Jums reikėtų labiausiai?

hmm.gif net neisivaizduoju.

Pries atsakynejant sugalvojau klausima, na ir berasydama pamirsau blink.gif Atminties man geresnes dabar reiketu, k@mylye biggrin.gif
Ar jums tai buna, kad kai pagaliau ateina ilgai lauktos atostogos jus nebesidziaugiate, nes suprantate, kad tas geris prabegs kaip viena diena biggrin.gif . Aha, buna. As, panasu, kad laukiu ne atostogu, o to pacio atostogu laukimo biggrin.gif
Atsakyti