Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Laba smile.gif
QUOTE(errachka @ 2018 06 01, 11:13)
būna, kad kažko valgot tiek, kiek lenda, na akad atsivalgyt?

Nėra.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 01, 21:31)
turit antsvorio?

Turiu.

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 01, 22:20)
Kaip sveikinsit savo tėčius, kurios dar turit? O Jūsų vaikai kaip?

Telefonu pasveikinsiu.

QUOTE(Nastya @ 2018 06 01, 23:54)
Įsivaizduokite, kad išgyvenote kokią nors rimtą avia katastrofą. Kaip manote, ar galėtumėte/išdrįstumte dar kada nors skristi lėktuvu? - gal po kažkurio laiko, bet sunku pasakyt. Pradžiai manau tikrai vengčiau.

Irgi taip pat.

QUOTE(Visgi @ 2018 06 02, 09:52)
Ką paskutinį kartą fotografavote?
Trečiadienio vakarą dviračiais išvažiavome pasivažinėti ir nusibaladojom iki Bukiškių, ir ten mums važiuojant keliu/vieškeliu, prie pat jo, prie mūsų, nusileido oro balionas. Tai va tai ir nufotkinau.

Gražu, vakar dangų.
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 10:39)
Ką paskutinio įsimetėt į burną?

Avietinį sorbetą valgiau.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 10:56)
jei geriate kavą, per dieną, kiek puodelių galite išgerti ir Jums nepakenks?

6-8.

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 02, 11:13)
Ar rūkot?

Labai labai retai

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:01)
na,kas pietums?

Pica.

QUOTE(Nastya @ 2018 06 02, 16:13)
Turit planų vakarui?

Pailsėti, nes šiandien dirbau nuo 7 val. iki 13:30 val.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 18:56)
ką veikiat?

Klausausi muzikos.

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 19:05)
Buvot pakliuvę į situaciją,  kad kortelėje pinigų buvo,  bet aparatai nepriėmė.kažkodėl ir dėl to buvo problemų?

Ne, tfu tfu tfu.

Kiek daugiausiai km. (bent apytiksliai) nuėjote kažkurią dieną šią savaitę? Vakar, 13,4 km bigsmile.gif Su šune po darbo išėjom beveik trims valandom pasivaikščioti, nors planavome max. pusantros valandos vaikščioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 18:00)
esate kepusios "Šarlotę"? (taip, šiandien pabandžiau ir rodau Jūsų teismui_

Nesu kepusi. Norėčiau paragauti, nežinau net, iš kokių jis ingridientų!

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 18:52)
Esat kada laikius egzamina studentavimo</p><p>laikais dar kaip sakant is po vakar,ar isvis tiesiai is baliaus i atsiskaityma? Neslepsiu,visko budavo biggrin.gif bet islaikydavau vistiek geram balui biggrin.gif </p>

Kad ne, nebuvo taip. Aš prieš egzaminus labai suaikaupdavau ir į tą dalyką l.ritai žiūrėjau.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 19:48)
Vasara geriat saltas arbatas ar saltas kavas? Salta kava megstu,patinka labai</p>

Kažkodėl negeriu. Esu kažkada pirkusi šaltą kavą, bet man buvi nelaai skani.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 19:56)
Bet aš žinau viena, kad mano tėtis serga..jam dar mamai gyvai esant prasidėjo dimensijos ir gydytoja buvo mane išsikvietus, kad imčiausi reikiamų priemonių. Deja..tėtis visiems apskelbė (pradedant jau ant patalo gulinčia mama, mano broliu, sese, savo seserims ir t.t.), jog aš noriu jį uždaryti į ...psichuškę...Tėčiui dimensijos jau nuo 2012 m.[/color]

bendraujat su kokiomis nors savo tetom? (buvo viena, mamos sesuo. Bendravau, skambindavau kelis kart per mėn., bet prieš šias Velykas kažkaip nutrūko ryšys)

Senatvinė demensija tikrai yra labai baisus dalykas. Žmogs suvokia ir mato viską kitaip, nei yra.

Turiu likusias tik 2 tetas. Labai myliu jas. Skambinu kas mėn.arba kas keletą mėn. Užvažiuoju rečiau, bet tik dėl.to, jog matau, kaip.susijaudina, jausdamos pareigą pavaišint. O abi senutės, tad tik dėl šios priežasties nedažnai važiuoju pas jas. Tik skambinu dažnai.

QUOTE(kami_ @ 2018 06 02, 20:22)
Kiek daugiausiai km. (bent apytiksliai) nuėjote kažkurią dieną šią savaitę? Vakar, 13,4 km bigsmile.gif Su šune po darbo išėjom beveik trims valandom pasivaikščioti, nors planavome max. pusantros valandos vaikščioti biggrin.gif

Kami, kaip tau darbe sekasi? Turėsi.dar atostogų?

Šią sav.nedaug vaikščiojau, nes tėviškėj nebuvau. Va ten 26 arai pjaunamos kiemo žolės, tai su žoliapjove ir ištąsymu žolės nežinau kiek km.padarau, bet tikrai daug. Į vakarą kojos jau tvinkčiodavo. Kad turėti supratimą, jei kas nelabai domitės arais, tai 1 aras= 100 kv.m.

O koks jūsų pjaunamos žolės plotas? Kas neturit pačios, gal žinot, koks tėvų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 02 birželio 2018 - 21:18
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:25)
Kaip nors valote veido oda pacios ar einat pas kosmetologes valyti?
Šiaip pati, irgi turiu clarisonic. Bet pasitaiko ir vizitų pas kosmetologę.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 18:00)
esate kepusios "Šarlotę"?
Nea.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 18:28)
Ačiū!  Visi 5 lėksit? smile.gif
---
Esat dainavusi viena per mikrofoną,  kažkam klausant?
Taip, bet nežinau kiek ilgai būsim, priklauso nuo to kiek vyras darbų turės, bet neturėtų būti tiek daug jau.
---
Karaokę daug kartų esu dainavusi savam rate ir karaokės bare prie kitų.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 18:52)
Esat kada laikius egzamina studentavimo laikais dar kaip sakant is po vakar,ar isvis tiesiai is baliaus i atsiskaityma?
Egzamino tai turbūt ne, bet šiaip atsiskaitymą ar tiesiog į paskaitas tai yra buvę tokių atvejų biggrin.gif
ką veikiat?
Grįžom namo, suguldžiau vaikus, dabar prisėdau prie kompo, kertu braškes rolleyes.gif Gal ką su vyru pažiūrėsim.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 19:05)
Buvot pakliuvę į situaciją,  kad kortelėje pinigų buvo,  bet aparatai nepriėmė.kažkodėl ir dėl to buvo problemų?
Atrodo ne.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 19:48)
Vasara geriat saltas arbatas ar saltas kavas?
Nelabai.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 19:56)
bendraujat su kokiomis nors savo tetom?
Bendrauju su viena daugiausiai, jinai mano krikšto mama. Ir su kitom tetom-pusiau tetom bendrauju, su viena tik ne. Esu pasakojus apie ją, nesveika pletkininkė tokia.
Kiek daugiausiai km. (bent apytiksliai) nuėjote kažkurią dieną šią savaitę?
6 kokius.

Šiandien ieškojau kokio nors receptuko su rikota, tai aptikau Grangės blogą. Prisiminiau ją. Užsuki, Grange 4u.gif ploja.gif
Agrefa, kiek Palangoje būsit? smile.gif Daug žmonių šį savaitgalį?

Turit strijų? - Šiek tiek yra, bet šiaip palyginus nedaug. Ir nėštumai labai neįtakojo, oda elastinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 06 02, 22:37)

Agrefa, kiek Palangoje būsit?  smile.gif Daug žmonių šį savaitgalį?

Turit strijų? - Šiek tiek yra, bet šiaip palyginus nedaug. Ir nėštumai labai neįtakojo, oda elastinga  ax.gif

Jau išvažiuojame šiandieną. Yra žmonių, guli dauguma prie pat jūros. Vakar jau ir maudėsi, mes irgi. Jau tinkamas vanduo, ne per šaltas.

Strijų irgi nėra daug. Ilgą laiką iš viso jų neturėjau.

Labas rytas.

Kaip egtumėtės, jei žmonės, kurie prižiūri jūsų sodybą, pradėtų lipt ant galvos, kad kažkur pavežtumėt? Ir tokie atvejai vis dažnėtų?
Kartą, kitą, trečią pavežčiau, bet paskui atsisakyčiau. Aišku, tektų kažką meluot, išsisukinėt, va tas man nepatiktų, nes tiesiai šviesiai pasakymo jie nesuprastų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 03 birželio 2018 - 06:58

aš kasdien darbe "einu ir einu"

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 22:18)
O koks jūsų pjaunamos žolės plotas?  Kas neturit pačios,  gal žinot,  koks tėvų?

neturiu tokios

QUOTE(Nastya @ 2018 06 02, 22:37)
Turit strijų? -

buvo, bet po venų operacijos - dingo

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 03, 07:58)
Kaip egtumėtės,  jei žmonės,  kurie prižiūri jūsų sodybą,  pradėtų lipt ant galvos,  kad kažkur pavežtumėt?  Ir tokie atvejai vis dažnėtų?

pasakyčiau, jog yra viešasis transportas

LABAS RYTAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 03, 09:30)
LABAS RYTAS 4u.gif

Labas rytas

Kur klausimas ax.gif ?
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 22:18)
Kami,  kaip tau darbe sekasi?  Turėsi.dar atostogų?
O koks jūsų pjaunamos žolės plotas?  Kas neturit pačios,  gal žinot,  koks tėvų?

Daro labai daug, žmonių ne per daugiausiai, dalis atostogauja, viena kolegė išeina kitur dirbti, žodžiu įtempta darbe, užsibūti ir aš nežadu, pasitobulinsiu anglų ir tada kažką galvosiu ax.gif
Atostoginių dienų turiu, bet nežinau ar jas panaudosiu.
Gal panašiai ar daugiau net, tiksliai nežinau.

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 03, 07:58)
Kaip egtumėtės,  jei žmonės,  kurie prižiūri jūsų sodybą,  pradėtų lipt ant galvos,  kad kažkur pavežtumėt?  Ir tokie atvejai vis dažnėtų?

Jaučiu irgi tektų meluoti, kaime yra tokių prašančių ir pas tėvus tai tenka ir pameluoti.

Gerai išsimiegojote? Labai gerai, nuo 23 val iki 10:30 biggrin.gif Už visą savaitę išsimiegojau biggrin.gif
Atsakyti

Nelabai bendrauju su kokiomis tetomis

As kasdien darbe daug sulakstau,dar laiptais pirmyn atgal,tai neskaiciuoju kilometru,nes visos tos skaiciuokles labai netiksliai skaiciuoja istikro,tad nepasitikiu jomis

koks jūsų pjaunamos žolės plotas? Kas neturit pačios, gal žinot, koks tėvų?

Nedidelis nei cia,nei Lietuvoje. Su protu taip,geras pusvalandis darbo

Turit strijų?

Ne

Kaip egtumėtės, jei žmonės, kurie prižiūri jūsų sodybą, pradėtų lipt ant galvos, kad kažkur pavežtumėt? Ir tokie atvejai vis dažnėtų?

Neuzsileisciau,siaip nemegstu,kai zmones lipa ant galvos,greit nusipurtau tokiu. Nevesciau ir tiek,karta kita

Gerai išsimiegojote?

Neblogai,nakti tik pazadino lietus,iki dabar pila baisiai smarkiai :)

Labas rytas :) banalus klausimas,geriausias uzsienio aktorius Jums? Anthony Hopkins vienareiksmiskai,pats geriausias

Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2018 06 03, 11:20)
Gerai išsimiegojote? Labai gerai, nuo 23 val iki 10:30 biggrin.gif Už visą savaitę išsimiegojau biggrin.gif

Prabudau pati 6,30 val. Išsimiegojau.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 03, 14:29)
,geriausias uzsienio aktorius Jums? Anthony Hopkins vienareiksmiskai,pats geriausias</p>

Harisonas Fordas

Kur dedat perskaitytus laikraščius, žurnalus?
Neperku popierinių, tad ir galvojimų, kur padėt, nėra. Buvau užsisakius2 metam žurnalą Tavo vaikas kažkada, po to įmečiau skelbimą, kad dovanoju. Iš karto.ir pasiėmė.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 03, 09:38)
Kur klausimas  ax.gif ?

skubėjau, nes planavau anksti atsikelt...

QUOTE(kami_ @ 2018 06 03, 11:20)
Gerai išsimiegojote?

o taip

QUOTE(Aidos @ 2018 06 03, 14:29)
geriausias uzsienio aktorius Jums?

Kevinas Kostneris

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 03, 16:18)
Kur dedat perskaitytus laikraščius,  žurnalus?

popierinių nei perku, nei prenumeruoju. Perku tik kas savaitę žurnalą "Prie kavos", o "LAIMA" esu gavus dovanu prenumerata metams laiko nuo Avon kampanijos uz gera darba, tai kai susikaupia didele krūva, dedu skelbimą SM, kad dovanoju ir turiu vieną pastovią narę, kuri apmoka siuntimą ir atiduodu jai)

SVEIKOS, visos jau po Tėvo dienos:)

ar geriate prieš miegą arbatą, pieną, ar ką? (arbatą)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 03, 21:45)

Nea, aš niekada negeriu, bet vyras visada.

Seniai valgėt keptus kiaušinius?
Šiandien išsikepiau su medžiotojų dešrelėm.
Papildyta:
Sim, kaip tau pas tėtį sekėsi?
Atsakyti
Sveikos ax.gif 4u.gif

tai ka gaminai, nastya? blynelius gal su rikota biggrin.gif
malonu, kad pasigendi.
kad kazkaip mazai bebunu sm, tiesa pasakius.. vasarom visada apmazeja laikas prie kompo, darbe nesijungiu.
dabar dar mama visa savaite sveciavos, tai va buvo uzimta maloni savaite.
bet laikas nuo laiko pasirodau gi smile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 17:00)
esate kepusios "Šarlotę"?

as zinau dvi "Sarlotes" vienas obuoliu, o kitas toks apverstas su vyniotiniu. cia pas tave kas tie tamsus apacioj, panasu butu i obuolius, bet kodel taip tamsu?
o obuoliu esu bandzius.

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 17:28)
Nes jis negalėjo pakeiat testamento tikrai,  nes jei buvai įrašyta,  tu turėjai per 3 mėn.po mamos mirties perimti palikimą. O po perėmimo be tavo žinios niekas negalėjo vykti.

Esat dainavusi viena per mikrofoną,  kažkam klausant?

sutinku, prameciau akim ka rase, bet nebesigilinau, vel matyt kazkas ne taip kaip turi but. testamento po mirties nebepakeisi jau taip lengvai, kitaip butu tokiu gudruciu kurie tuo naudotusi.

dainuot ne ne en niekada, cia tai jau tikrai galiu sakyt niekada, niekada nedainuociau, nemoku.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 17:52)
Esat kada laikius egzamina studentavimo laikais dar kaip sakant is po vakar,ar isvis tiesiai is baliaus i atsiskaityma?

niekada nera taip buve kad buciau prisigerus, tai ne.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 17:56)
ką veikiat? (žiūriu rusų serialą "Rytai - Vakarai")

neseniai prabudau, taip miegas buvo suemes po lyginimo, tai db tv ziuriu su kompu ant keliu

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 18:05)

taip yra buve neveike kazkas pardej. grynu neturejau, beveik niekada neturiu. tai ka palikau prekes ir isejau, o ka daryt, jei nei vienos kortos neprieme o salia bankomato nera.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 18:48)
Vasara geriat saltas arbatas ar saltas kavas?
o taip. ir ta ir ta megstu.

bendraujat su kokiomis nors savo tetom?

taip

QUOTE(kami_ @ 2018 06 02, 19:22)

hm nezinau net, nors dabar einam kas vakara kazkur, nes darbe yra global challenge, turim laikrodzius tai renkam zingsnius. bet kiek cia tu km galejo but tai net nezinau 5 gal

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 21:18)

as neturiu, o namie pas tevus nezinau net kiek ten yr

QUOTE(Nastya @ 2018 06 02, 21:37)
Turit strijų?

taip

Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 03, 06:58)

sakyciau is kart kas nepatiktu, nereik zmonem leist uzsilipt ant galvos nes kitaip buna per velu

QUOTE(Aidos @ 2018 06 03, 13:29)
banalus klausimas,geriausias uzsienio aktorius Jums?

George Clooney. nezinau kiek geras, bet kad pats fainiausias tai tikrai

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 03, 15:18)
Kur dedat perskaitytus laikraščius,  žurnalus?

neperku, bet jei kas buna pasto dezuteje, tai mes popierius rusiuojam,tai dedu i deze

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 03, 20:45)

taip grynai pries miega tai ne, nes tada i wc reikia keltis. nebent gurksni vandens atsigeriu.

vasara prasidejo, ledu sezonas padaznejo. kokie megstamiausi?
Man moka, turbut ner skanesniu. gal dar braskiniai biggrin.gif
Atsakyti