QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 10:56)
savo ketvirtoką
jei geriate kavą, per dieną, kiek puodelių galite išgerti ir Jums nepakenks? (5-6)
Didelis jau tavo vaikinukas!
4
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 02, 11:13)
Agrefa, gero poilsio Jūsų šeimynai
Ar rūkot?
Kažkada parūkydavau mokykloj ir kai buvau studentė. Dabar jau daug metų nesu turėjus burnoj cigaretės
Ačiū!
Nerūkau ir niekada nerūkiau.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 14:51)
kai tėtis keitė testamentą, ar su manim kalbėjosi, tarėsi? NE. Tai, kodėl aš turėčiau dabar žemintis?
---
pas Jus oras lauke? (nulyjo ir vėl saulė kaitina)
Sim, ar tikrai buvai testamete įrašyta? Nes jis negalėjo pakeiat testamento tikrai, nes jei buvai įrašyta, tu turėjai per 3 mėn.po mamos mirties perimti palikimą. O po perėmimo be tavo žinios niekas negalėjo vykti. O jei tai buvo tik žodinis mamos pasakymas, o testamentu ji paliko viską tėčiui, tada taip. Dėl kažkokių priežasčių nepanoro mamos prašymo išpildyt. Gal jis su dukra susitarė, kad ji jį slaugys, jei reikės? Tada kaip ir suprantama, kodėl taip yra.
Saulė, giedra, šiluma.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:01)
Sveikos
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
na,kas pietums? Makaronai su krevetėmis,nusprendžiau pasilepint</p>
Per pietus-nieko. O nedeniai-kepa žuvis su salotomis, bulvių koše.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:06)
O jums būna taip,kad atrodo užplaukia juodas debesiukas virš Jūsų ir nors žinot,kad iš esmės esat sveikos,šeima sveika,visi laimingi,bet nuotaikos nėra,ašaros kaupiasi ir niekas nepadeda? Būna laikas nuo laiko. Nežinau kas čia per bajeriukai vyksta,bet nesinori tada nieko,vienatvės tik ir sulaukt,kol praeis viskas</p>
Kad visai be priežasties, taip nebūna man. Būna, kad kaūkas sunervina, ar žmogus kažką ne taip man pasako, ar sužinau kažką tokio, dėl.kokrenta mano nuotaika.
Su cukrumi depiliuotis man tikrai neskauda. Miniamaliai skauda, jei jau taip.visai teisingai pasakius
Aidos, kaip šiaip jums abiems sekasi susitvarkyt su oficialia šeimos role.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 02, 16:13)
Smagaus laiko Palangoje!
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
Mes antroje mėnesio pusėje planuojam irgi lėkti.
Turit planų vakarui? - Taip. Prisimenat, pasakojau kaip netyčia mieste susitikom su klasioku ir susitarėm kada susitikti su šeimomis? Tai va, vis kvietė pas save į svečius, važiuosim neužilgo pavakaroti
Ačiū! Visi 5 lėksit?
Dar nežinau. Vyras užsnūdo, alaus išgėręs po vakarienės.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:25)
>Kaip nors valote veido oda pacios ar einat pas kosmetologes valyti? Neinu niekur,namie turiu Clarisonic aparata,su juo valausi kasdien</p>
Nevalau visai.
Esat dainavusi viena per mikrofoną, kažkam klausant?
Nepamenu tokio atvejo. Nebent kažkam iš šeimos.