Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Norėtumėt ištekėt už tikro princo?

Jokiais būdais

Ar yra buvę taip, kad jautėt kaip kažkoks žmogus labai su jumis norėjo būti draugais, draugauti, bendrauti? 

Yra ir dabar. Nesmagu,bet stengiuosi per daug nesivelti į draugystes

Iškrėtėt kažką netikėto?

O smagiai tu čia  :yahoo: aš tai nieko neiškrėčiau,kažkaip paskutiniu metu visai išsisėmus ir išėjus iš savęs jaučiuosi,visai nemielas gyvenimas pasidarė,tai laukiu,kol šie debesys nuplauks ir tada vėl kažką sugalvosiu 

Kiek akinių nuo saulės turit?

nei vienų,planuoju pirkti,akių gaila kažkaip darosi :)

Džiaugiatės dėl kažko? 

Liko savaitė iki atostogų,labai laukiu

Sveikos :) na,kas pietums? Makaronai su krevetėmis,nusprendžiau pasilepint

Atsakyti

kai kompe pastringa kokia nors programa, pačios ieškote gedimo, ar nešate meistrui?

Retai taip būna,bet jei būna,tvarkau pati,kiek moku

Turite pažįstamų, draugų, giminių kurie šiuo metu statosi namą?

Daug kolegų nusipirkę remontuojasi,bet niekas nesistato

Tai va klausimas- atsitinka kazkokia nelaime ( nebutinai karas ), dingsta elektra, vanduo, dujos...jus negalite iseiti is namu, kiek laiko pratemptumete su turimomis maisto atsargomis? 

netemptume ilgai,nes pas mus viskas ant elektros,šildymas,maisto gaminimas. Spintelių užkraut nemėgstu,tad maitintumėmes vaisiais ir daržovėmis,biški tuno yra dvi skardinės. Ir viskas,vanduo

Ar manikiūrą, lakavimą sau darotės pati, ar einat pas manikiūrininkę? jeigu einat. ar vis pas tą pačią, ar kaip papuola?

Pati

Ką veikiat kai negalit užmigt? 

Irgi naršau internete

O jums būna taip,kad atrodo užplaukia juodas debesiukas virš Jūsų ir nors žinot,kad iš esmės esat sveikos,šeima sveika,visi laimingi,bet nuotaikos nėra,ašaros kaupiasi ir niekas nepadeda? Būna laikas nuo laiko. Nežinau kas čia per bajeriukai vyksta,bet nesinori tada nieko,vienatvės tik ir sulaukt,kol praeis viskas

Atsakyti

Ar pas jus dabar kortelių (banko, nuolaidų) sumažėjo ar padidėjo?

Sumažėjo,čia išvis nėra mados tų kortelių nuolaidų. Tai pas mane piniginėj banko kortelės dvi ir kelto nuolaidų kortelė. Daugiau jokių

ar būna, kad tos, kurios geriate kavą, ne visada jos norite? 

Būna

valgot pakankamai daržovių?

norėčiau turėti įprotį valgyti jų daugiau

Ar yra kas, kas pastaruoju metu ant bangos pas jus iš vaisių, daržovių ar uogų?

Arbūzas

Jeigu darot depiliaciją, daro vašku ar cukrumi?

vašku. Ar cukrum tikrai mažiau skauda? 

Ar esat kažkam.skolinga?

niekam niekam (ir gerai)

Ar jums patinka/mėgstat/gražu bijūnai?

patinka ir patiko dar prieš užėjusia madą bijūnų :)

kiek pastebėjau gatvėse ir ne tik, kad dabar įdomi mada atėjusi - dėvi suknelė ir...sportinius batelius bigsmile.gifJūs irgi taip dėvite? (ne, man nedera. Sportiniai bateliai prie treningų, kaprių, šortų, bet tik ne prie suknelės. Buvau sūnaus pradinio ugdymo baigimo iškilmių šventėje, tai prisižiūrėjau naujų "madų" - tragedija kažkokia ir tiek)

man gražu,aš pati taip dažnai nešioju,nes turiu mylima rudeninę sportinio stiliaus suknelę ir konversiukai man labai gražu prie jos

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 07:46)
Kaip dažnai nusiimat vestuvinį žiedą?
Kartais, ne visada aš su žiedu būnu.
Smagaus laiko Palangoje! 4u.gif Mes antroje mėnesio pusėje planuojam irgi lėkti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 09:51)
lyja?
Ne, visai nelijo šiandien.
QUOTE(Visgi @ 2018 06 02, 09:52)
Ką paskutinį kartą fotografavote?
Vaikus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 10:39)
Ką paskutinio įsimetėt į burną?
Agurko.
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 02, 11:13)
Ar rūkot?
Esu bandžius, bet niekada pastoviai nerūkydavau. Dabar nebent kaljaną karts nuo karto prie progos.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 14:51)
kai tėtis keitė testamentą, ar su manim kalbėjosi, tarėsi? NE. Tai, kodėl aš turėčiau dabar žemintis?
---
pas Jus oras lauke?
O jis tau pats pasakė, kad pakeitė? Ar tiesiog taip manai?
---
Saulė šviečia, šilta, bet ne taip kaip prieš porą dienų.
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:01)
na,kas pietums?
Šaltekai.

Laba mirksiukas.gif
Turit planų vakarui? - Taip. Prisimenat, pasakojau kaip netyčia mieste susitikom su klasioku ir susitarėm kada susitikti su šeimomis? Tai va, vis kvietė pas save į svečius, važiuosim neužilgo pavakaroti rolleyes.gif
Atsakyti

Dėl ko paskutinį kartą apsipykot, apsišnypštėt su savo antra puse?

Darbiniai reikalai. Bet greit susitaikem

Įsivaizduokite, kad išgyvenote kokią nors rimtą avia katastrofą. Kaip manote, ar galėtumėte/išdrįstumte dar kada nors skristi lėktuvu?

Manau naturalu,kad bijociau ir vengciau

turit antsvorio? (taip, pasidariau Stocholmo dietos testą, tai 13 kg turėčiau atsikratyti. Tik įdomu, kaip naudojant KT, įmanoma numesti svorį?)

Turiu,o derinant mityba (skaiciuojant kalorijas ir maitinantis sveikai) tikrai galima numesti svori,net ir geriant KT. Beto siuolaikines,sudetines KT nebeturi itakos svorio augimui,tai mitas atejas nuo senesniu KT

Kaip dažnai nusiimat vestuvinį žiedą?

Kiekviena nakti miegu be ziedo,tinsta nakti man pirstai,nepatogu su ziedu

Ką paskutinį kartą fotografavote?

Save H&M parduotuves persirengimo kabinoj su suknele,kuria matavausi. Siunciau mamai ir draugei,kad patartu ar pirkt ar ne

Ką paskutinio įsimetėt į burną?

Arbuzo

jei geriate kavą, per dieną, kiek puodelių galite išgerti ir Jums nepakenks?

3 jau butu riba

Ar rūkot?

12 klasej per balius ir studentaujant parukydavau su drauge. Dabar jau ne,nebent jei susitikus pasiulytu drauge (ta pati,kur studentavom abi ir susitikusios turejom tradicija parukyt Laisvej Kaune) tai sutikciau tikrai. 

Oras nekoks pas mane,lyja,rukas,vejuota. Debesys zemai nusileide ant miestelio,toks ruduo

Kaip nors valote veido oda pacios ar einat pas kosmetologes valyti? Neinu niekur,namie turiu Clarisonic aparata,su juo valausi kasdien

Atsakyti
na,kas pietums?

sūnaus iškepti pagal youtube sumuštiniai:)

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:06)
O jums būna taip,kad atrodo užplaukia juodas debesiukas virš Jūsų ir nors žinot,kad iš esmės esat sveikos,šeima sveika,visi laimingi,bet nuotaikos nėra,ašaros kaupiasi ir niekas nepadeda?

pasitaiko

QUOTE(Nastya @ 2018 06 02, 16:13)
O jis tau pats pasakė, kad pakeitė? Ar tiesiog taip manai?
---
Turit planų vakarui? -

tėtis prasitarė, kad rudenį nori parduot sodą, nes jame niekas nenori dirbti, kad pinigus padalins į 3 dalis ir galės ramiai numirti. Paskui, po kiek laiko sulaukiau savo brolio skambučio, teiravosi dėl Tėvo dienos, ką planuojam, kur ir aš tiesiai jo paklausiau, kas nutiko, kad tėtis prakalbo apie sodo pardavimą... Brolis patylėjo ir tarė: "Sima, tėtė prašė tau nesakyti, bet jis pakeitė mamos testamentą ir butas Palangoje, kurį tau mama paliko, po tėtės mirties atiteks Jolantai. Tėtė nori ramiai sulaukt mirties ir nenori, kad po jo mirties tarp vaikų būtų nesantaika.." ir padėjo ragelį.
P.S. Jolanta - tai mano sesuo australietė, kuri jau 4 metai gyvena Palangos bute ir nesiruošia iš jo kraustytis. O ir manęs su vaikais neįsileidžia. Man tai jos GAILA, nes ji - vargšėsmile.gif ji net mano tel.užblokavo, kad tik jai neskambinčiau ir nepaprašyčiau "prieglobsčio" pajūry. Tegu, tik žinau viena, kad neišdegs sesei to buto pasisavinti po tėtės mirties. Buvau pas teisininkus vakar, yra vienas koziris, kurį tikrai pasidarysiu, o kai bus skelbiamas tėtės testamentas, va tada ir bus tiek brolis, tiek sesuo šokiruoti.
Nepatikėsit, tiek sesuo, tiek brolis nori tėtį kremuot, o aš - esu GRIEŽTAI PRIEŠ. Ir jie tai žino.
Nes, kai mama jau klejojo, tai brolis pasakė, kad mamą kremuosim, nes vėžiu sirgo, lankantys užsikrės ir pan., ir tt. Sesuo ir nebuvo grįžusi į mamos laidotuves, irgi agitavo brolį, ir tėtį, kad mama būtų kremuojama. Kadangi mes 3 vaikai, pasakiau, kad mama bus laidojama įprastai ir buvo šarvojama karste bei laidojama karste. Pasirodo, kad mano žodis irgi turi galios:)
Todėl rytoj tėtį pasveikint nueisiu - tiesiog aukštai pakelta galva, nes žinau, kad viskas visiems grįžta bumerangu:)

--
vakarui nėra planų. Nusivaliau likusius langus, palanges, iškepiau pyragą ir esu laiminga:) Vaikai lauke laksto

esate kepusios "Šarlotę"? (taip, šiandien pabandžiau ir rodau Jūsų teismui_
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 10:56)
savo ketvirtoką

jei geriate kavą, per dieną, kiek puodelių galite išgerti ir Jums nepakenks? (5-6)

Didelis jau tavo vaikinukas!

4

QUOTE(Alkaja @ 2018 06 02, 11:13)
Agrefa, gero poilsio Jūsų šeimynai 4u.gif

Ar rūkot?
Kažkada parūkydavau mokykloj ir kai buvau studentė. Dabar jau daug metų nesu turėjus burnoj cigaretės

Ačiū!

Nerūkau ir niekada nerūkiau.

QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 14:51)
kai tėtis keitė testamentą, ar su manim kalbėjosi, tarėsi? NE. Tai, kodėl aš turėčiau dabar žemintis?
---

pas Jus oras lauke? (nulyjo ir vėl saulė kaitina)

Sim, ar tikrai buvai testamete įrašyta? Nes jis negalėjo pakeiat testamento tikrai, nes jei buvai įrašyta, tu turėjai per 3 mėn.po mamos mirties perimti palikimą. O po perėmimo be tavo žinios niekas negalėjo vykti. O jei tai buvo tik žodinis mamos pasakymas, o testamentu ji paliko viską tėčiui, tada taip. Dėl kažkokių priežasčių nepanoro mamos prašymo išpildyt. Gal jis su dukra susitarė, kad ji jį slaugys, jei reikės? Tada kaip ir suprantama, kodėl taip yra.

Saulė, giedra, šiluma.

Sveikos smile.gif na,kas pietums? Makaronai su krevetėmis,nusprendžiau pasilepint</p>

Per pietus-nieko. O nedeniai-kepa žuvis su salotomis, bulvių koše.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:06)
O jums būna taip,kad atrodo užplaukia juodas debesiukas virš Jūsų ir nors žinot,kad iš esmės esat sveikos,šeima sveika,visi laimingi,bet nuotaikos nėra,ašaros kaupiasi ir niekas nepadeda? Būna laikas nuo laiko. Nežinau kas čia per bajeriukai vyksta,bet nesinori tada nieko,vienatvės tik ir sulaukt,kol praeis viskas</p>

Kad visai be priežasties, taip nebūna man. Būna, kad kaūkas sunervina, ar žmogus kažką ne taip man pasako, ar sužinau kažką tokio, dėl.kokrenta mano nuotaika.

Su cukrumi depiliuotis man tikrai neskauda. Miniamaliai skauda, jei jau taip.visai teisingai pasakius smile.gif

Aidos, kaip šiaip jums abiems sekasi susitvarkyt su oficialia šeimos role.

QUOTE(Nastya @ 2018 06 02, 16:13)
Smagaus laiko Palangoje!  4u.gif Mes antroje mėnesio pusėje planuojam irgi lėkti.

Turit planų vakarui? - Taip. Prisimenat, pasakojau kaip netyčia mieste susitikom su klasioku ir susitarėm kada susitikti su šeimomis? Tai va, vis kvietė pas save į svečius, važiuosim neužilgo pavakaroti  rolleyes.gif

Ačiū! Visi 5 lėksit? smile.gif

Dar nežinau. Vyras užsnūdo, alaus išgėręs po vakarienės.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 16:25)
>Kaip nors valote veido oda pacios ar einat pas kosmetologes valyti? Neinu niekur,namie turiu Clarisonic aparata,su juo valausi kasdien</p>

Nevalau visai.

Esat dainavusi viena per mikrofoną, kažkam klausant?
Nepamenu tokio atvejo. Nebent kažkam iš šeimos.
Atsakyti

esate kepusios "Šarlotę"?

Esu,skanu. 

Skaiciau apie ivykius zinute,nesupratau tik vieno dalyko,kai tavo brolis agitavo uz mamos kremavina del to,kad lankantys uzsikres..tai uzsikres,kuom..? Matyt kazko nesupratau

Aidos, kaip šiaip jums abiems sekasi susitvarkyt su oficialia šeimos role.

Esat dainavusi viena per mikrofoną, kažkam klausant?

Dabar kazkaip sunkiau,nezinau.. Gal nuovargis daro savo,bet kazkaip nesusisnekam su b. Zinau,kad tai praeis,viskas bus gerai,kam nepasitaiko :) o kaip Jums su b? Kaip suprantu,krize praejo? 

Nesu,geda man del savo balso,nebent isgerciau nemazai

Esat kada laikius egzamina studentavimo

laikais dar kaip sakant is po vakar,ar isvis tiesiai is baliaus i atsiskaityma? Neslepsiu,visko budavo :D bet islaikydavau vistiek geram balui :D 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 18:28)
Sim, ar tikrai buvai testamete įrašyta? Nes jis negalėjo pakeiat testamento tikrai,  nes jei buvai įrašyta,  tu turėjai per 3 mėn.po mamos mirties perimti palikimą.
---
Esat dainavusi viena per mikrofoną,  kažkam klausant?

buvau. Tik esmė tame, kad praėjus 3 mėn., tėtė visą NT persirašė ant savęs, su sąlyga, kad po jo mirties mamos turtas atiteks tiems, kam ji paliko. Tai padarė dėl kažkokio tai LT esamo įstatymo, kad pensijinio amžiaus žmonėms nereikia mokėti NT mokesčio.
ai, čia pasaka be galo. ryt nueisiu į sodą ir brolio paklausiu, kodėl? kas? ir kaip?
--
nesu

ką veikiat? (žiūriu rusų serialą "Rytai - Vakarai")
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 18:52)
Dabar kazkaip sunkiau,nezinau.. Gal nuovargis daro savo,bet kazkaip nesusisnekam su b. Zinau,kad tai praeis,viskas bus gerai,kam nepasitaiko smile.gif

o kaip Jums su b? Kaip suprantu,krize praejo?

>Esat kada laikius egzamina studentavimo</p><p>laikais dar kaip sakant is po vakar,ar isvis tiesiai is baliaus i atsiskaityma? Neslepsiu,visko budavo biggrin.gif bet islaikydavau vistiek geram balui biggrin.gif </p>

Tai jums čia povestuvinis sindromas. Kaip ten sako-po vedybų būna kažkoks nekoks periodas, o paskui kas 7 metai.

Mums dabar viskas labai gerai, tfu tfu tfu. Baigėsi tas peridas-matomai, tiesa, kad kas 7 metai. Išsiaišinom, isikalbėjom, apgalvojom ir dabar vėl liuks.

Buvot pakliuvę į situaciją, kad kortelėje pinigų buvo, bet aparatai nepriėmė.kažkodėl ir dėl to buvo problemų?
Nebuvo taip man, bet per žinias klauau, kad buvo problemų, atsiskaitant Visa kortele.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 02, 18:56)
buvau. Tik esmė tame, kad praėjus 3 mėn., tėtė visą NT persirašė ant savęs, su sąlyga, kad po jo mirties mamos turtas atiteks tiems, kam ji paliko. Tai padarė dėl kažkokio tai LT esamo įstatymo, kad pensijinio amžiaus žmonėms nereikia mokėti NT mokesčio.
ai, čia pasaka be galo. ryt nueisiu į sodą ir brolio paklausiu, kodėl? kas? ir kaip?
--
nesu
ką veikiat? (žiūriu rusų serialą "Rytai - Vakarai")

Tai tu pas notarę raštu atsisakeisavo dalies, ją tėčiui atiduodama? Na tada tikrai labai skaudu.

Žiūrim žinias.
Atsakyti

ką veikiat?

Pasijungem filma su B 

Tai jums čia povestuvinis sindromas. Kaip ten sako-po vedybų būna kažkoks nekoks periodas, o paskui kas 7 metai.

Mums dabar viskas labai gerai, tfu tfu tfu. Baigėsi tas peridas-matomai, tiesa, kad kas 7 metai. Išsiaišinom, isikalbėjom, apgalvojom ir dabar vėl liuks.

Buvot pakliuvę į situaciją, kad kortelėje pinigų buvo, bet aparatai nepriėmė.kažkodėl ir dėl to buvo problemų?

Buna dar ir tokiu? As kazkaip nelabai tikiu tais periodais. Manau mes perdegam tiesiog budami darbe kartu,paskui namie. Dar daug darbo buvo paskutiniu metu. Abu pavarge,suirze esam. Tikiuosi atostogos mums bus i nauda,pakeisim aplinka.

Labai smagu,kad issikalbejot,istikruju kalbejimasis yra didziausias gydytojas tokiais atvejais.

Mum buvo tokia situacija uzvakar. Bet ne del Visa korteliu bedu,B keite banko kortele ir taip jau gavosi,kad neveike nei nauja,nei sena (viena jau uzblokuota,kita neaktyvuota dar pilnai). Tai palikom maisus,grizom namo,paeme mano kortele ir sumokejo. Is esmes nebuvo dideliu bedu,laiko sugaisom tik

Vasara geriat saltas arbatas ar saltas kavas? Salta kava megstu,patinka labai

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 18:52)
Esat kada laikius egzamina studentavimo</p><p>laikais dar kaip sakant is po vakar,ar isvis tiesiai is baliaus i atsiskaityma?

teko

QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 19:05)
Buvot pakliuvę į situaciją,  kad kortelėje pinigų buvo,  bet aparatai nepriėmė.kažkodėl ir dėl to buvo problemų?
---
Tai tu pas notarę raštu atsisakeisavo dalies, ją tėčiui atiduodama?

nebuvo;
--
po mamos mirties pas notarę važiavo tik tėtė ir mano brolis. Man tebuvo pasakyta, kad mamos testamentas įsigalios po tėčio mirties..
Bet aš žinau viena, kad mano tėtis serga..jam dar mamai gyvai esant prasidėjo dimensijos ir gydytoja buvo mane išsikvietus, kad imčiausi reikiamų priemonių. Deja..tėtis visiems apskelbė (pradedant jau ant patalo gulinčia mama, mano broliu, sese, savo seserims ir t.t.), jog aš noriu jį uždaryti į ...psichuškę...Tėčiui dimensijos jau nuo 2012 m.

QUOTE(Aidos @ 2018 06 02, 19:48)
Vasara geriat saltas arbatas ar saltas kavas?

ir tokias, ir tokias

bendraujat su kokiomis nors savo tetom? (buvo viena, mamos sesuo. Bendravau, skambindavau kelis kart per mėn., bet prieš šias Velykas kažkaip nutrūko ryšys)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 02 birželio 2018 - 18:58