Laba vasaroje
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 31, 22:37)
jau eisit į lovą, ar dar naktinėsite?
Nenaktinėjau čia, nes naktinėjau kitur. Visa šeima kai išvarėm 18h tai namo grįžom tik 00h, tai aš tik į dušą ir tiesiu taikymu į lovą; buvom prie prūdo, prie Vingio parko upės, buvom senmiestyje, ten kavinėse pasėdėjom, šiaip po senamiestį pavaikščiojome, o jau žmonių, žmonių... kavinės lauko ir nelauko perpildytos, jei rasi dar vietos tai tavo laimė; parkuose, aikštėse, skveruose, visur visur tas pats.. na, bet čia nenuostabu, senamiestis, penktadienis, fantastiškas oras, vasaros pirma diena. Dar apie 22:30h kamščiai įvažiuot į senamiestį buvo, vienu žodžiu viskas tik dūzgė nuo žmonių balsų, klegesio, muzikų kavinėse.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 31, 22:40)
Ar esat kažkam.skolinga?
Ne, nesu skolinga. Man taip pat nieks neskolingas.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 01, 00:58)
Ar jums patinka/mėgstat/gražu bijūnai?
Ir patinka, ir mėgstu ir labai labai gražūs jie man.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 01, 06:32)
kiek pastebėjau gatvėse ir ne tik, kad dabar įdomi mada atėjusi - dėvi suknelė ir...sportinius batelius
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
Jūs irgi taip dėvite?
Ne, aš ne, tačiau man gražu, kai matau, kad tikrai tam žmogui tinka.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 01, 07:01)
Dėl ko paskutinį kartą apsipykot, apsišnypštėt su savo antra puse?
Kad nebuvo nieko tokio panašaus, buvau tik nepatenkinta, t.y. parodžiau nepasitenkinimą, kad nupirko ne tokias svyrančias gėles prie namų sodinti kokias aš norėjau, aš ne tokių norėjau. Bet va dabar žiūriu, kad man ir gražu ir patinka. Ir galvoju, va kaip be reikalo paskubėjau parodyti nepsitenkinimą, o vyras stengėsi gi, norėjo padaryti staigmeną kol grįšiu iš darbo, buvo jau susodinęs gėlių kompozicijas iš žydinčių ir svyrančių gelių. Smulkmena, bet va praėjo mėnuo, aš prisimenu tą, ir man kažkaip pačiai nefaina nes negražiai pasielgiau.
QUOTE(errachka @ 2018 06 01, 11:13)
būna, kad kažko valgot tiek, kiek lenda, na akad atsivalgyt?
Ne, nebūna man taip.
QUOTE(Sim@ @ 2018 06 01, 21:31)
turit antsvorio?
Turiu, noriu numest penkis, idealiausiai būtų dešimt.
QUOTE(Alkaja @ 2018 06 01, 22:20)
Kaip sveikinsit savo tėčius, kurios dar turit? O Jūsų vaikai kaip?
Gėlėmis.
QUOTE(Nastya @ 2018 06 01, 23:54)
Įsivaizduokite, kad išgyvenote kokią nors rimtą avia katastrofą. Kaip manote, ar galėtumėte/išdrįstumte dar kada nors skristi lėktuvu?
Abejoju, kad po rimtos išdrįsčiau, gal būtų kokia fobija ar panikos ataka skrydžiams.
QUOTE(Agrefa @ 2018 06 02, 07:46)
Kaip dažnai nusiimat vestuvinį žiedą?
Aš tai dažnokai, o mano vyras niekad. Va ir dabar aš be vestuvinio žiedo, ir vakar buvau be jo, ir užvakar buvau be jo. Nei man, nei mano vyrui tai nekliūna.
Ką paskutinį kartą fotografavote?Trečiadienio vakarą dviračiais išvažiavome pasivažinėti ir nusibaladojom iki Bukiškių, ir ten mums važiuojant keliu/vieškeliu, prie pat jo, prie mūsų, nusileido oro balionas. Tai va tai ir nufotkinau.
![vartotojo įkelta nuotrauka](https://a.radikal.ru/a30/1806/37/7af2e2a4c8d1.jpg)