QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 18:23)
Kokį filmą paskutinį žiūrėjot?
Net nepamenu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 25, 19:38)
pavargot šiandien darbe?
Ketvirtadienį buvo tiesiog labai daug darbo, o penktadienį nedirbau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 20:02)
Ar jūsų santuoka su "šliūbu" bažnyčioje?
Be.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 25, 20:19)
Jūsų vaikai, vyras mėgsta varškės apkepą su razinom, ar be?
Jei kepu, tai kepu be jų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 20:39)
O pas jūsų vaikus arba pas pažįstamų vaikus yra tradicija tokia, kad kai baigia kažkurią klasę-tarkim, antrą, susirenka ir vaikai, ir tėvai ir tokią kai.iškylą pasidaro?
Nebus jokios tokios iškylos.
QUOTE(Visgi @ 2018 05 25, 22:16)
Turit tokį, ar panašų, žibintą?
Turim sodyboje.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 22:33)
Ar yra buvę, kad turėjot kažkokį nerimą ir dėl to negalėjot užmigt?
Yra buvę.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 25, 22:51)
tų, kurių vaikai lanko mokyklą, dėl artėjančių karščių netrumpins pamokų mokyklose?
Ne, bet tokie ten ir mokslai dabar. Išvykos, pamokos lauke, žaidimai, renginiai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 23:00)
Jūsų langai į kurią pusę, t.y.į kuriuo metu saulė kaitriai šviečia?
Kadangi namas, tai į visas keturias puses. Saulė dieną ir vakarais man netrukdo, stipriai neįkaista namai. O rytais ir naktį miegamajam kone aklinai tamsu pas mus. Man taip patinka.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 26, 08:52)
kokie planai?
Penktadienį šėlom senamiestyje, šeštadienį buvom Trakuose, pietavom, plaukiojom jachta, pilyje apsilankėm, po to vakare vyrai leido laiką sau mieste (žiūrėjo kažkur fūlę), mes sau atskirai, mergaitiškai irgi mieste ūliavojom. Šiandien šiaip mieste buvom, pučkorių atodangą aplankėm, belmonte vakarojom.
Papildyta:QUOTE(Agrefa @ 2018 05 26, 14:24)
Ar mėgstat labiau tik su šeima važiuot kažkur kažką pamatyt, pakeliaut ir pan., ar su draugais kartu?
Kartais taip, kartais taip.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 26, 16:04)
Ar jau idegusios?
Truputį, mane sunkiai ima saulė. Va ir iš Ispanijos grįšiu, tai niekas net ir nepastebės
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bet ir šiaip nesu visiškai balta, tad mane mano odos spava tenkina.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 26, 19:03)
ar įmanoma pakeist notaro patvirtintą testamentą likusiam sutuoktiniui, kaip tai padarė mano tėtis?
Aš nesu teisininkė, bet kiek teko susidurti ir kiek žinau, tai niekas negali perrašyti kito žmogaus testamento. Kaip tai išvis įmanoma? Nebent to testamento visiškai nebuvo arba jį perrašė pati mama.
Jeigu tau ji būtų palikusi SAVO butą Palangoje testamentu, tu per 3 mėnesius nuo jos mirties dienos turėtum kreiptis dėl paveldėjimo ir tikrai niekas negalėtų perrašyti jos testamento po jos mirties. Tau kreipiantis dėl paveldėjimo, kiti (pvz brolis, sesė) galėtų kreiptis dėl jo užginčijamo, bet čia jau kita tema.
Ir šiaip, norint tau kažką pasiekt, reikėtų kreiptis į teisininkus, tada gal ir "atsiteistum" butą Palangoje, bet niuansų daug. Kaip minėjai sodas, tavo buto dalis priklausanti tėčiui ir panašiai. Pabandyk kreiptis į valstybės remiamus advokatus, gal jie tau priklauso, pasidomėk
QUOTE(Aidos @ 2018 05 26, 19:35)
Gamindamos maistą naudojat daug prieskoninių žolelių?
Nei daug, nei mažai. Normaliai, vidutiniškai.
QUOTE(Aidos @ 2018 05 26, 20:07)
Darbe bendraujat visos bendrai su kolegėmis ar visgi yra kažkokios grupelės susidariusios?
Bendrauja visi su visais, bet vistiek vieni geriau sutaria, kiti prasčiau. Yra šiokios tokios grupelės.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 26, 20:32)
Ar perkat batus internetu?
Esu pirkus kelis kart.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 27, 08:33)
Ar turit fotelių?
Yra.
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 27, 09:38)
Jei galėtūmėte rinktis du kartus po dvi savaites, kuriomis dienomis rinktųmėtės?
Labai sunku būtų pasirinkti. Jei tik du kart po dvi savaites, tai gal vasarį ar kovą dvi savaites, kad kur į užsienį tolėliau palėkt. Ir liepą arba rugpjūtį dvi savaites.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 27, 11:57)
Seniai matėt vanagą?
Benediktą Vanagą mačiau neseniai
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Net kalbėjom. Norėjo su manim ir drauge susipažinti
Rimtai.
O jei vanagą vanagą tai nežinau, nepamenu kada mačiau.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 27, 13:20)
kaip nuotaikos?
Geros.
Papildyta:QUOTE(Aidos @ 2018 05 27, 17:20)
tai va,uzsiminiau pries tai,kad svajoju namuose tureti drabuzine,o ka Jus noretumet pakeisti savo namuose? Gal norit balkono,terasos,didesnes virtuves,vonios?
Kad šiuo metu nieko. Palyginus neseniai pasistatėm ir persikėlėm į namą, name pasidarėm viską kaip norėjom, pagal save. Įgyvendinau savo svajones ir norus. Turiu drabužinę dėl kurios irgi svaigau, ir šiaip viskas tinka ir patinka.
Va paskutiniu metu norėjom sodyboj terasos prie tvenkinio, kad dalis jos būtų virš vandens. Ją dabar baiginėjam. O daugiau kaip ir nieko nesinori keisti dabar. Dar ne iki galo apsisprendėm su terasos baldais, nemenkas pirkinys gausis. Dar vazonų kelių didelių noriu į sodybą. Na ir aišku yra ir šiaip visokių smulkmenų, kurios susideda ir irgi kainuoja, bet daugiau nieko rimtesnio, jokių remontų. Gal po kelių metų norėsis kažką atnaujinti, pakeisti.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 27, 17:44)
tos, kurios LT gyvenat, ar buvot šiandien lauke?
Buvom kone visą dieną. Oras kaifas. Man čia jokių karščių nėr, galėtų ir karščiau būt. Man tik laimė nuo to
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 27, 18:36)
Jei valgėt šiandien karštą patiekalą, kas tai buvo?
Šašlas. Skanus buvo.
QUOTE(kami_ @ 2018 05 27, 19:41)
Šiandien ar vakar kepėt ką nors ant laužo?
Ne, patys nieko nekepėm.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 27, 20:23)
Maudėtės ežere šiais metais?
Ežere ne.
Hey
Ar esat ežere ar šiaip kokiam vandens telkinyje maudžiusis visiškai nuoga? - Yra tekę kelis kartus.