Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Ar pastate, kur jūs dirbat, buvo gautas kada nors pranešimas, kad pastatas užminuotas rolleyes.gifunsure.gif?

Kiek žinau,ne. Bet kartais darbe pašneka apie teroro išpuolius. Gal įbauginti yra nuo Europos jau

Jūsų miestas/miestelis jau pasipuošė vasarinėmis  gėlėmis?

Taip,našlaitėm mačiau jau pasipuošė

Nusimato šią vasarą kokios krikštynos ar vestuvės?

Ne,užteko savų vestuvių :D 

Ar atsimenat atmintinai savo, vyro, vaikų asmens kodus?

Nemoku vyro nei lietuviško,nei norvegiško. Savo moku lietuvišką,norvegiškus du (seną ir naują)

Dabar rinktumėtės Rafaelo, Nomedą ar migdolus šokolade?

Rafaelo

O jūs taip norėtumėt? Tarkim jums 38-42 metai, esat jauna mama, vyresnis vaikas/i baiginėja arba jau baigė mokyklą, išėjo/išeis greit gyvent atskirai. Ar norėtum dar vaikų?

Sunku pasakyt,kai vaikų neturiu. Gal nenorėčiau jau

Atsakyti

Kada paskutinį kartą gėrėt alkoholio ir kokio?

Sidro naują skonį išbandžiau praeitą savaitgalį

Ar ant jūsų kažkas rėkė, kėlė balsą paskutiniu metu?

Nebegaliu atsiminti net

O jūs arba jūsų vyras, kai vairuoja, dažnai paleidžia kakarinę kitam vairuotojui?

Ne,aš išvis ramiai reaguoju. Vyras į labai pavojingas situacijas būna sureaguoja ramiau,šiaip ramus už vairo yra

Šiuo metu santykiai su vyru prasti, vidutiniški, labai geri ar kokie?

Geri

pavargot šiandien darbe?

Pavargau,visa ši savaitė kosminė buvo. Praktiškai savaitės gale gyvenau darbe,vyras dar ir dabar ten sėdi

Ar jūsų santuoka su "šliūbu" bažnyčioje?

Be,bendru susitarimu nenorėjom bažnyčios jokiais būdais

Gamindamos maistą naudojat daug prieskoninių žolelių? Ne,nedaug,o norėčiau daugiau. Dabar kol kas baziliką tik auginu namie,reikėtu daugiau pasisodint manau. Labai skanu man 

Atsakyti

Turit tokį, ar panašų, žibintą?

d9e89a095aaf.jpg

Ne,bet čia tokie labai populiarūs,norėčiau tokio prie namų durų :)

Jūsų langai į kurią pusę, t.y.į kuriuo metu saulė kaitriai šviečia?

Dabar,kai saulė nenusileidžia,tai saulėta būna visą dieną. Saulė sukasi aplink namą,bet labiausiai kliūna svetainėn. Labai smagu užtad būna ten sėdėti :)

Ar yra buvę, kad turėjot kažkokį nerimą ir dėl to negalėjot užmigt?

Yra tikrai

kokie planai? 

Ilsėtis

Ar mėgstat labiau tik su šeima važiuot kažkur kažką pamatyt, pakeliaut ir pan., ar su draugais kartu?

Su saviškiu,bet mielai ir su brolio šeima visa keliaučiau

Sveikutes 4u.gifAr jau idegusios?

Ne,kur čia įdegsi šiaurėje,net nebandau :) kažkokia saulė čia nekaitri. O į soliariumus neinu. Tai ir vaikštau balta

dar kol kas ne jos...bet tėtė perrašė a.a.mamos testamentą. Nežinau, kaip tai įmanoma, bet po mirties, Palangos butas atiteks sesei, o man liks sodas, kurį kaip supratau tėtis rudenį žada parduot ir pinigus dalint į 3 dalis:( liūdna, bet tokia negailestinga realybė. A.A. mama svajojo, kad Palangoj galėsiu su vaikais, kuriems išties reikalinga jūra, atostogauti ir še tau, kad nori... Jau kelios savaitės, kaip žinau šią naujieną (brolis paskambinęs pasakė, nors tėtė liepė nieko man nesakyti..), bet iki dabar neatsigaunu ir nežinau, ar galima kažką padaryti - užginčyti, ar pan.? O dar vyras nebendrauja:( kai vaikai užmiega, nuverkiu ir toliau gyvenu
--

ar įmanoma pakeist notaro patvirtintą testamentą likusiam sutuoktiniui, kaip tai padarė mano tėtis?

Bandei klausti kodėl jis taip pasielgė?

Negaliu atsakyt tiksliai į klausimą,nieko nenusimanau apie tai

Darbe bendraujat visos bendrai su kolegėmis ar visgi yra kažkokios grupelės susidariusios? Yra tikrai. Manau normalu,didelis kolektyvas pas mus,keista būtų,jei visi gražiai sutartų,labai skirtingi žmonės dirba. Bet kartu ir nėra to bendrumo jausmo kažkaip..

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 26, 19:03)

ar įmanoma pakeist notaro patvirtintą testamentą likusiam sutuoktiniui, kaip tai padarė mano tėtis?

Oi, nezinau unsure.gif , bet jei jis pakeite tai gal galima. Tu kazkada rasei, kad tetis yra savininkas puses tavo buto, tai gal jis tau ta savo puse testamentu paliks, o sesei nusprende buta Palangoje palikti unsure.gif Tipo, po lygiai. Seip tai nesuprasi senu zmoniu mastymo unsure.gif

QUOTE(Aidos @ 2018 05 26, 19:35)
Gamindamos maistą naudojat daug prieskoninių žolelių? </strong>Ne,nedaug,o norėčiau daugiau. Dabar kol kas baziliką tik auginu namie,reikėtu daugiau pasisodint manau. Labai skanu man </p>

Mazai zoliu naudoju, kazkaip neprigyja jos man. Vis nusiperku kokiu dziovintu, po to ismetu biggrin.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 05 26, 20:07)

Darbe bendraujat visos bendrai su kolegėmis ar visgi yra kažkokios grupelės susidariusios?

Sveika, pradingele 4u.gif , smagu, kad parejai bigsmile.gif
Nedidelis musu kolektyvas, nepastebejau grupeliu, bet zinoma yra tokiu kur daugiau, mieliau bendrauja tarpusavy. As tai neisskiriu nieko, bet man kazkaip mielesni tik darbiniai santykiai, nesiverziu bendraut ir po darbo. Bet gal tik kol kas, nes kolektyvui tik pusmetis ax.gif

Ar perkat batus internetu? Nesu pirkus, bet turbut bandysiu. Ieskau sunui basuciu ir nieko gero parduotuvese nerandu, tokia kvaila ismiera - 38. Vaiku skyriuje tokiu jau nebuna, na o vyriskos... kazkaip nesiziuri 11- meciui. O va internetinese parduotuvese pilna visokiu, bet taip nesinori pirkti nematavus, po to siuntinek pirmyn- algal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 26, 16:04)
:  Ar jau idegusios? Ne, ir planuoju nesidegint ( darbe manimi baisisi  biggrin.gif , vaiksto visos vos ne juodos, o as toks suris tarp ju jauciuosi, ir baisiai pavargau aiskinti, kad na nemegstu as degintis tongue.gif

La bigsmile.gif

Tiek, kiek žoliapjovę stumdžiau. Pusiau.

QUOTE(Aidos @ 2018 05 26, 18:59)
<p>Sveikos  4u.gif senokai buvau užsukus,atradau laisvesnio laiko daugiau,manau bandysiu atsakyt į dalį klausimų  4u.gif tikiuosi dar neišbraukėt ir savo būrio ar kitaip nenurašėt  angel_not.gif​ </p>

Ls bigsmile.gif . Kaip faina, kad sugrįžai!

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 26, 19:03)
ar įmanoma pakeist notaro patvirtintą testamentą likusiam sutuoktiniui, kaip tai padarė mano tėtis? (kiek žinojau, kad ne. O pasirodo, galima blink.gif )

Jeigu tik į klausimą atsakant, galima. Yra keli variantai, kada galima. Bet ar negalėjo būti čia kitas variantas-kad tėtis paveldėjo pagal testamentą Palangos butą, o tai, kad vėliau butą tau užrašys, buvo tik žodinis mamos prašymas, kuris juridinės galios, deja, neturi. Nes jeigu tu buvai įtraukta į mamos testamentą, turėjai po mamos mirties eiti pas notarą.
Kitas dalykas-nenoriu tavęs mokinti, bet jei tavasis butas, kuriame tu gyveni, kažkokia dalimi priklaiso ir tėčiui, tai, po jo mirties, ta jo dalis būtų padalinta į tris dalis-tau, tavo broliui ir sesei. Nebent yra testamentas jo parašytas ir notariškai užtvirtintas, kad visa jo dalis atiteks tau.
Tegul tėtis gyvena daug daug metų. Žinau, koks stiprus ryšys tarp tavęs ir jo yra. Bet va tokius teisinius dalykus yra labai labai svarbu sutvarkyti iš anksto. Sakau visa tai ne tik tau, bet ir visoms. Kažkodėl tėvai, kai pradeda iš tesų senti, nesiima šitų visų darymų, dokumentų sutvarkymų, o po jų mirties vaikai susipyksta visam gyvenimui dėl turto dalybų.
Tavo atveju tau turėtų būti tikrai skaudulių širdy, kad mamą, kai ji mirties patale gulėjo, slaugei tu, jei gera pamenu. Sesers šalia nebuvo. Aišku, nežinau, kiek padėjo finansiškai sesuo, gal ji finansavo viską. Bet jeigu ne, o mamos noras buvo, kad butą tau palikti šitokioj geroj vietoj, nuoskaudas tikiu, kad jauti. Ir vėl-kai nesutvarkė dokumentų, va taip ir gavosi unsure.gif

QUOTE(Aidos @ 2018 05 26, 19:28)
Gamindamos maistą naudojat daug prieskoninių žolelių? </strong>Ne,nedaug,o norėčiau daugiau. Dabar kol kas baziliką tik auginu namie,reikėtu daugiau pasisodint manau. Labai skanu man </p>

Kad irgi nedaug. Dabar vis nusiperku persiladą, kažkuri temutės narė užrodė. Bet gyvų žolelių nelabai perku.

Darbe bendraujat visos bendrai su kolegėmis ar visgi yra kažkokios grupelės susidariusios? Yra tikrai. Manau normalu,didelis kolektyvas pas mus,keista būtų,jei visi gražiai sutartų,labai skirtingi žmonės dirba. Bet kartu ir nėra to bendrumo jausmo kažkaip..</p>

Endraujam su visom, bstir tarp tų visų yra grupelės...

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 26, 20:32)

Ar perkat batus internetu? Nesu pirkus, bet turbut bandysiu. Ieskau sunui basuciu ir nieko gero parduotuvese nerandu, tokia kvaila ismiera - 38. Vaiku skyriuje tokiu jau nebuna, na o vyriskos... kazkaip nesiziuri 11- meciui. O va internetinese parduotuvese pilna visokiu, bet taip nesinori pirkti nematavus, po to siuntinek pirmyn- algal  unsure.gif

Vieną kartą l.seniai, bet įtaikiau dydį. Viskas gerai buvo.

Laba
Ar turit fotelių?
Namuose neturiu, tik sodyboj.
Atsakyti

Šiuo metu santykiai su vyru prasti, vidutiniški, labai geri ar kokie?.

labai geri

Turit planų vakarui? 

penktadienio vakarais einu į grupinę treniruotę. 

Kokį filmą paskutinį žiūrėjot?

Syiklo pilis ir Šešėlių namai. Abu labai patiko. 

pavargot šiandien darbe? 

nalabai

Jūsų vaikai, vyras mėgsta varškės apkepą su razinom, ar be? 

vyras labai mėgsta, o sūnus visai nemėgsta

O pas jūsų vaikus arba pas pažįstamų vaikus yra tradicija tokia, kad kai baigia kažkurią klasę-tarkim, antrą, susirenka ir vaikai, ir tėvai ir tokią kai.iškylą pasidaro?

ne. nėra jokių tradicijų. 

Atsakyti

Turit tokį, ar panašų, žibintą?

Neturiu

Ar yra buvę, kad turėjot kažkokį nerimą ir dėl to negalėjot užmigt?

kažkada buvo. Šiuo metu tokių nerimų neturiu. 

tų, kurių vaikai lanko mokyklą, dėl artėjančių karščių netrumpins pamokų mokyklose? 

kad ne. Bet ir taip jau iš 4 dienų 2 bus nepamokinės. 

Jūsų langai į kurią pusę, t.y.į kuriuo metu saulė kaitriai šviečia?

kadangi namas, tai į visas puses langai. Labiausiai prikaista sūnaus kambarys. 

kokie planai? 

šiandien važiuosiu į treniruolių salę, paskui eisiu pieva baigti pjuti. 

Ar mėgstat labiau tik su šeima važiuot kažkur kažką pamatyt, pakeliaut ir pan., ar su draugais kartu?

aš visaip mėgstu. Ir su draugais ir su  šeima.

Sveikutes 4u.gifAr jau idegusios? 

ne

net neįsivaizduoju. bet manau, kad bus kažkas kažkaip kitaip. 

Atsakyti

Gamindamos maistą naudojat daug prieskoninių žolelių?

ne. 

Darbe bendraujat visos bendrai su kolegėmis ar visgi yra kažkokios grupelės susidariusios?

bendrai. labai mūsų mažai yra. 

Ar perkat batus internetu?

Esu pirkusi tik kartą. Dydį rinkausi pagal dydžių lentelę. 

Ar turit fotelių?

viena turiu. 

Reiktų jau rinktis kažkada atostogauti. Bet dar  nežinau kada. Jei galėtūmėte rinktis du kartus po dvi savaites, kuriomis dienomis rinktųmėtės? 

Atsakyti
Imčiau per Mindaugines 2 sav. Ir gal birželio pradžioj. Dsr rudenį savaitę norėčia.

Seniai matėt vanagą?
Va dabar stebėjau, kaip jis ore sustingęs nusitaikė auką ir paskui prie jos puolė. Sodyboj ir vanagų, ir kėkštų, ir baandžių, ir varnėnų, strazdų, žvirblių, kregždžių yra. Man patinka.
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 05 26, 19:35)
Gamindamos maistą naudojat daug prieskoninių žolelių?

nemažai

taip

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 26, 20:32)

taip, ir sau, ir vaikams perku tik internetu

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 27, 08:33)
Ar turit fotelių?

taip

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 27, 09:38)
Jei galėtūmėte rinktis du kartus po dvi savaites, kuriomis dienomis rinktųmėtės?

prieš Mindaugines ir prieš Žolines

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 27, 11:57)
Seniai matėt vanagą?

nemačiau išvis

LABA DIENA,

kaip nuotaikos? (iš galvos neišeina, kad nebeturiu Palangos)
Atsakyti

Esu pirkus. Issimatavau peda,tuomet pasitikrinau kokie vidpadzio ismatavimai ir nusipirkau,pataikiau. Bet siaip daugiau nezinau ar pirkciau,man labai svarbu pamatyti,paciupineti rankomis,pvz drabuziu medziaga man ypatingai svarbi,maloni prie kuno ar ne. Tad aklai nemegstu pirkti

Ar turit fotelių?

Ne,bet noreciau tokio grazaus,ryskaus ant kojyciu i drabuzine. Bet kol drabuzines nera,tol ir fotelio nera. Bet tikiu,kad kazkada turesiu ja,laabai noreciau :) 

Reiktų jau rinktis kažkada atostogauti. Bet dar  nežinau kada. Jei galėtūmėte rinktis du kartus po dvi savaites, kuriomis dienomis rinktųmėtės? 

Neimciau po 2 savaites atskirai,man neapsimoka,nespeciau per tiek laiko nieko pasidaryt. Todel visada imu visas atostogas iskart. Siaip as esu uz atostogas geguzi. Paskutiniu metu labai silta geguzi Lietuvoje,isvykti i uzsieni dar pigu,zmoniu mazai kurortuose,kainos nedideles. 

Seniai matėt vanagą?

Nezinau net,lyg pernai kazkur Lietuvoje berods..

kaip nuotaikos?

Neblogos,nes pagaliau laisva diena abiems su vyru. Kita savaite tikiuosi bus lengvesne

Sveikos :) tai va,uzsiminiau pries tai,kad svajoju namuose tureti drabuzine,o ka Jus noretumet pakeisti savo namuose? Gal norit balkono,terasos,didesnes virtuves,vonios? Na kaip ir sakiau,man truksta drabuzines,kur laikyciau rubus,batus,tureciau kosmetini staleli. Istikruju turiu vizija mintyse net. Nepatinka man sulankstyti rubai,spintos namuose uzima bereikalinga vieta. Pvz maniskis zinau nori garazo didelio,vyrisko kampelio :D 

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 05 27, 17:20)
ka Jus noretumet pakeisti savo namuose? Gal norit balkono,terasos,didesnes virtuves,vonios?

nieko nenoriu keisti

tos, kurios LT gyvenat, ar buvot šiandien lauke? (taip, visai nesenai su sūnumi ir šuniuku ėjome pas senelį į sodą - nusipjovėm rabarbarus, nusiprausėm šulinio vandeniu ir parėjom namo - kažkoks košmariškas karštis lauke blink.gif )

Aidos, o pas Jus, Norvegijoj irgi karščiai tokie, kaip LT?
Atsakyti