Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Labas vakaras smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 10:40)
Nusimato šią vasarą kokios krikštynos ar vestuvės?
Krikštynos nusimato.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 14:27)
Ar atsimenat atmintinai savo, vyro, vaikų asmens kodus?
Tik savo.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 21:05)
Ar mokat gražiai piešti?
Alkaja, laikykis, viskas bus gerai, turi būt gerai 4u.gif

Nemoku.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 21:20)
Dabar rinktumėtės Rafaelo, Nomedą ar migdolus šokolade?
Rafaelio.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 21:25)
Yra tekę miegot mašinoj?
Vieną kartą yra tekę.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 21:52)
Ar turit pažįstamų jaunuolių, kurie baigia šįmet mokyklą?
Neturiu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 22:03)
O jūs bijit to momrnto,  kai vaikai išeos ir jūs liksot viens,  su vyru?
Nebijau, tik esu tikra, kad bus mums keista, neįprasta, kol įprasim.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 22:35)
O jūs taip norėtumėt? Tarkim jums 38-42 metai, esat jauna mama, vyresnis vaikas/i baiginėja arba jau baigė mokyklą, išėjo/išeis greit gyvent atskirai. Ar norėtum dar vaikų?
Ne, nenorėčiau.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 22:45)
Kada paskutinį kartą gėrėt alkoholio ir kokio?
Savaitgalį, vyną.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 23:16)
Ar ant jūsų kažkas rėkė, kėlė balsą paskutiniu metu?
Ne, nebuvo tokio atvejo.

Turit tokį, ar panašų, žibintą?
Turim. Tik trikampio formos, šviesiai pilkos spalvos ir aukštesnį. Gražu, kai į vidų pridedi daug degančių mažų plaukiajončių žvakučių. Labai gražiai atrodo, ypač va kaip dabar, kai dega žvakutės jame ir jis stovi lauke šalia dviejų lauko baltų nedidelių vazonų kuriose gėlės, o gėlės šviesiai mėlynos spalvos. Labai gražus derinys, labai gražiai atrodo.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 05 25, 22:16)
Turim. Tik trikampio formos, šviesiai pilkos spalvos ir aukštesnį. Gražu, kai į vidų pridedi daug degančių mažų plaukiajončių žvakučių. Labai gražiai atrodo, ypač va kaip dabar, kai dega žvakutės jame ir jis stovi lauke šalia dviejų lauko baltų nedidelių vazonų kuriose gėlės, o gėlės šviesiai mėlynos spalvos. Labai gražus derinys, labai gražiai atrodo.

Ne, namuose neturim. Tikiu, kad l.gražu.

Bet, chm, man primena tai, kad yra kitoje liūdnoje vietoje unsure.gif, trikampio formos, panašaus dydžio, t.y. į didumą, bet ten žvakidė. L.ilgai ieškojom, kol radom būtent tąją..

Ar yra buvę, kad turėjot kažkokį nerimą ir dėl to negalėjot užmigt?
O taip. Ir ne viena naktis tokia buvo. Dabar ramybė mano naktyse ir sapnuose. Tik bijau, kad dėl darbinės įtampos nebūtų vėl nemigo naktų.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 20:39)
Kodėl taip galvoji? unsure.gif
---
O pas jūsų vaikus arba pas pažįstamų vaikus yra tradicija tokia,  kad kai baigia kažkurią klasę-tarkim, antrą,  susirenka ir vaikai,  ir tėvai ir tokią kai.iškylą pasidaro?

todėl, kad taip ir bus. Nes kai išvažiuoja į kadenciją, vyras susvetimėja ir nebendrauja, nes tenai turi kitą moterį, su kuria nėra problemų, ji neturi vaikų, su ja gerai, nes jai nereikia jo pinigų ir t.t. Va, kaip ir dabar, išvyko 05.12 d.su jauna pakeleive ir ant rytojaus paskambinęs pasakė, kad kelionė sėkminga ir ate. Dar po dienos paskambino sūnui ir viskas. Tai, ar čia normalu? Tiesa, dar paskambinęs į swedbank, užblokavo ir savo asmeninę, ir savo uab el.banko sąskaitas (kai šito niekada nedarė - matomai patarėjų turi tenai, kad va, užblokuok, lai žmona su vaikais gyvena kaip nori). O kad išeis, tą pats pasakė. Ir lai eina - senai kelias laisvas
--
pirmokės dukros mokytoja norėjo, kad pirmos klasės užbaigimo proga tėveliai suorganizuotų išvyką į gamtą, bet dauguma tėvelių buvo prieš;

neturiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 22:33)
Ar yra buvę,  kad turėjot kažkokį nerimą ir dėl to negalėjot užmigt?

taip

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 22:35)
O jūs taip norėtumėt? Tarkim jums 38-42 metai, esat jauna mama, vyresnis vaikas/i baiginėja arba jau baigė mokyklą, išėjo/išeis greit gyvent atskirai. Ar norėtum dar vaikų? -

nebe

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 22:45)
Kada paskutinį kartą gėrėt alkoholio ir kokio?

Prieš kelias savaites gėriau viskio su kola

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 23:16)
Ar ant jūsų kažkas rėkė, kėlė balsą paskutiniu metu? -

Ne, niekas

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 07:06)
O jūs arba jūsų vyras, kai vairuoja, dažnai paleidžia kakarinę kitam vairuotojui?

Oi, dažnai

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 25, 10:32)
Matėt abiturientus važinėjant po miestą?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 15:57)
Šiuo metu santykiai su vyru prasti,  vidutiniški,  labai geri ar kokie?

Prasti.
Nebendraujam nuo 05.14 d.

tų, kurių vaikai lanko mokyklą, dėl artėjančių karščių netrumpins pamokų mokyklose? (nuo pirmadienio mano vaikų mokykloje trumpins pamokas bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 25, 22:51)
todėl, kad taip ir bus. Nes kai išvažiuoja į kadenciją, vyras susvetimėja ir nebendrauja, nes tenai turi kitą moterį, su kuria nėra problemų, ji neturi vaikų, su ja gerai, nes jai nereikia jo pinigų ir t.t. Va, kaip ir dabar, išvyko 05.12 d.su jauna pakeleive ir ant rytojaus paskambinęs pasakė, kad kelionė sėkminga ir ate.
--
tų, kurių vaikai lanko mokyklą, dėl artėjančių karščių netrumpins pamokų mokyklose? (nuo pirmadienio mano vaikų mokykloje trumpins pamokas bigsmile.gif )

4u.gif supratau.

Ne, kad nieko dėl to nekalbėjo.

Jūsų langai į kurią pusę, t.y.į kuriuo metu saulė kaitriai šviečia?
Anksti ryte, apie 7 -7,30 val.saulė praslenka, bet ji nekaitrina, tik.į akis plieskia, kai guli lovoj. O paskui visą dieną būna lafa. Ypač vakare gera, nėra nenormalaus karščio.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 23:00)
Jūsų langai į kurią pusę, t.y.į kuriuo metu  saulė kaitriai šviečia?

oi, nežinau aš tų pusių. Bet popiet saulė visada šviečia iš kiemo pusės, tai balkonas, vaikų kambarys bei miegamasis tiek prikaista, kad ojojoj blink.gif

QUOTE(Nastya @ 2018 05 25, 16:46)
Turit planų vakarui? -

Filmą žiūrėsiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 18:23)
Kokį filmą paskutinį žiūrėjot?

Сила обстоятельств (1-4 серии из 4) / 2018 / РУ / - Melodrama – superinis, kaip auklė nori periimt viską šeimoje, kurioje savo krūtimi maitino šeimininkės kūdikį...

LABAS RYTAS ax.gif

kokie planai? (nueiti į kaimo paštą - pasiimti avon siuntą, pakeliui užsukti į kaimo kirpyklą, pasveikinti kirpėją su gimtadieniu ir į sodą - pabūsim su vaikais, nes Palangos jau nebeturiu unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 26, 08:52)

kokie planai? (nueiti į kaimo paštą - pasiimti avon siuntą, pakeliui užsukti į kaimo kirpyklą, pasveikinti kirpėją su gimtadieniu ir į sodą - pabūsim su vaikais, nes Palangos jau nebeturiu unsure.gif )

Aš tėviškėj. Galvojau žolę visą dieną pjaut, bet čia tokia sausra, kad šakės. Nėra ko pjaut. Tad daržą lieju ir eisiu gėlyno tvarkyt. Vakarui turiu sparnelių užmaronavusi, tad sezoną atidarysim. Tik dabar.

Sim, bet namai Palangoj yra ne sesers?

Ar mėgstat labiau tik su šeima važiuot kažkur kažką pamatyt, pakeliaut ir pan., ar su draugais kartu?
Tik su šeima. O mano viena draugė nemoka būt tik su šeima. Jai kažko ttūksta ir visad ieško kompanijos dar.
Atsakyti

Cia tokie visokiu formu zibintai beprotiskai populiarus, ir zvakes labai visi megsta deginti. O man tai tik grazu paziureti, bet pati tokiu daigtu neturiu ir nenoriu blink.gif

Turbut yra buve, nepamenu dabar unsure.gif

tų, kurių vaikai lanko mokyklą, dėl artėjančių karščių netrumpins pamokų mokyklose?

Pas mus nera taip beprotiskai karsta - 24-26 laipsniai, bet nesu girdejusi tokio dalyko, kad del karscio trumpintu pamokas. Klasese gana vesu. Daznai pamokos lauke buna bigsmile.gif, vaziuojant pro mokykla daznai gali pamatyti susedusius ant zoles vaikus su mokytoja. O va pirmadieni mano didysis vietoj gamtos pazinimo pamokos vaziuos su klase I greta esanti ezera maudytis.

Musu miegamasis buna apsviestas tekancios saules, tai diena ir vakare gana vesu ir gera buna, o va vaiku kambarys nevykusioj vietoj, daug langu tai saule ten kaitina nuo ryto iki vakaro unsure.gif, kiti kambariai ir virtuve irgi ikaista per diena unsure.gif

kokie planai?

Jau jokiu, ryte mieste buvau, po parduotuves vaiksciojau, dabar apsitvarkiau,valgyt padariau, beliko poilsis ax.gif , dar reiket siltnami palieti- dziovina saule labai, ir vakare nuvesim vaikus pasimaudyt bigsmile.gif . Simta metu tokio silto geguzio nematem rolleyes.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 26, 14:24)

Ar mėgstat labiau tik su šeima važiuot kažkur kažką pamatyt,  pakeliaut ir pan., ar su draugais kartu?

Su savo seima tik bigsmile.gif

Sveikutes 4u.gif Ar jau idegusios? Ne, ir planuoju nesidegint ( darbe manimi baisisi biggrin.gif , vaiksto visos vos ne juodos, o as toks suris tarp ju jauciuosi, ir baisiai pavargau aiskinti, kad na nemegstu as degintis tongue.gif
Papildyta:

Cia tokie visokiu formu zibintai beprotiskai populiarus, ir zvakes labai visi megsta deginti. O man tai tik grazu paziureti, bet pati tokiu daigtu neturiu ir nenoriu blink.gif

Turbut yra buve, nepamenu dabar unsure.gif

tų, kurių vaikai lanko mokyklą, dėl artėjančių karščių netrumpins pamokų mokyklose?

Pas mus nera taip beprotiskai karsta - 24-26 laipsniai, bet nesu girdejusi tokio dalyko, kad del karscio trumpintu pamokas. Klasese gana vesu. Daznai pamokos lauke buna bigsmile.gif, vaziuojant pro mokykla daznai gali pamatyti susedusius ant zoles vaikus su mokytoja. O va pirmadieni mano didysis vietoj gamtos pazinimo pamokos vaziuos su klase I greta esanti ezera maudytis.

Musu miegamasis buna apsviestas tekancios saules, tai diena ir vakare gana vesu ir gera buna, o va vaiku kambarys nevykusioj vietoj, daug langu tai saule ten kaitina nuo ryto iki vakaro unsure.gif, kiti kambariai ir virtuve irgi ikaista per diena unsure.gif

kokie planai?

Jau jokiu, ryte mieste buvau, po parduotuves vaiksciojau, dabar apsitvarkiau,valgyt padariau, beliko poilsis ax.gif , dar reiket siltnami palieti- dziovina saule labai, ir vakare nuvesim vaikus pasimaudyt bigsmile.gif . Simta metu tokio silto geguzio nematem rolleyes.gif

Ar mėgstat labiau tik su šeima važiuot kažkur kažką pamatyt,  pakeliaut ir pan., ar su draugais kartu?

Su savo seima tik bigsmile.gif

Sveikutes 4u.gif Ar jau idegusios? Ne, ir planuoju nesidegint ( darbe manimi baisisi biggrin.gif , vaiksto visos vos ne juodos, o as toks suris tarp ju jauciuosi, ir baisiai pavargau aiskinti, kad na nemegstu as degintis tongue.gif
Atsakyti
Va kaip as cia graziai viska surasiau blink.gif hmm.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: senokai buvau užsukus,atradau laisvesnio laiko daugiau,manau bandysiu atsakyt į dalį klausimų  :4u: tikiuosi dar neišbraukėt ir savo būrio ar kitaip nenurašėt  :angel_not:​ 

Atsakyti
Sim, bet namai Palangoj yra ne sesers?
---

dar kol kas ne jos...bet tėtė perrašė a.a.mamos testamentą. Nežinau, kaip tai įmanoma, bet po mirties, Palangos butas atiteks sesei, o man liks sodas, kurį kaip supratau tėtis rudenį žada parduot ir pinigus dalint į 3 dalis:( liūdna, bet tokia negailestinga realybė. A.A. mama svajojo, kad Palangoj galėsiu su vaikais, kuriems išties reikalinga jūra, atostogauti ir še tau, kad nori... Jau kelios savaitės, kaip žinau šią naujieną (brolis paskambinęs pasakė, nors tėtė liepė nieko man nesakyti..), bet iki dabar neatsigaunu ir nežinau, ar galima kažką padaryti - užginčyti, ar pan.? O dar vyras nebendrauja:( kai vaikai užmiega, nuverkiu ir toliau gyvenu
--
mėgstam, liepos mėn.yra suplanuota kelionė į Anykščius

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 26, 16:04)
Ar jau idegusios?

aš iš prigimties ruda, tai man nedaug saulės reikia. Darbe jau kolegės sako, kur deginais?

ar įmanoma pakeist notaro patvirtintą testamentą likusiam sutuoktiniui, kaip tai padarė mano tėtis? (kiek žinojau, kad ne. O pasirodo, galima blink.gif )
Atsakyti

Ar esate pastebeje nuo ko jums dazniausiai galva skauda? 

Nuo streso,nepavalgius dar ilgą laiką. Ir aišku,per mm pasirodo migrena. Užvakar tokį priepuolį darbe turėjau,kad maniau apvemsiu iš skausmo visus. Grįžus iškart į pižamą,arbatos,vaistų ir atrodo užmigau ta pačią sekundę

Turit šiuo metu problemų, kažkokių negerumų asmeniniam gyvenime apie kurias niekas nežino? 

Tokiu didelių,tai ne. O tavo būsena prastai nuskambėjo,tikiuosi viskas sprendžiasi po truputi  :4u: 

SITUACIJA. Tatkim, jūsų draugė, kur vyro žinutę naujai meilei užtiko, iki dabar su vyru riejosi, aiškinosi ir t.t. Reziume-vyras neišėjo pas kitą, draugė viską paliko plaukt sava eiga. Dabar pas juos situacija tokia, kad jis nešlisužioja keliais, prašydamas atleidimo, draugei tas nepatinka ir ji jį ėda ir prikaišioja jam. Klausia pas mane, ką aš daryčiau jos vietoj

Ta patį,kad jei jau nusprendėt likt kartu,turi nustot ėst žmogų

Atsakyti

Jūsų vyras Jums leidžia naudotis jo el.bankininkyste? 

Nebuvo tokio poreikio dar,bet mes žinom vienas kito prisijungimus,kodus visus,kortelių kodus. Tikrai žinau,kad galiu paimti jo kortele ir išeiti apsipirkti. Taip pat jis gali daryti su manąją

Nešiojat kepures su snapeliu? 

Irgi retsykiais

Kaip šiandien apsirengusios buvot/esat?

Nieko ypatingo,naminė apranga,pižama,paskui trenigai ir palaidinė patogi,ilgom rankovėm. Šiltos kojinės

tai norite pasakyti, kad visos išgyvenate iš savo gaunamo atlyginimo (JO užtenka vaikus aprengt, maisto supirkt ir save apipirkt)_? 

Nebandau iš vien savo išgyvent,bet tikrai galėčiau. Uždirbu daugiau,nei vyras dažniausiai,tai nėra problemų šiai dienai dėl to

Ikrus mėgstate?

Kad tų tikrų,tai matyt niekad neragavau net,o tie dirbtini,tai nežinau :D nu skanūs,bet nėra,kad labai mėgčiau

Atsakyti