Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 16, 21:14)
Rankine jau vasarine, ar nesiojat ta pacia kur ir ziema nesiojot?

Dar ta pati, bet jau verkiant reikia keist, nes atsirado nusitrynimų. Bet paradoksas - neturiu kada eit per parduotuves, ieškot. O internetu - kažkaip privengiu užsisakinėt

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 16, 21:33)
Nuo ko paskutinį el.laišką gavot; iš kur?
Iš aruodas.lt

Gilė.lt

QUOTE(Nastya @ 2018 05 16, 21:39)
Šiandien FB vienoje grupėje užmačiau kaip viena moteris rašo: "Būna svečiai dekoracijos, kurie sėdi, valgo ir geria. Ir yra svečiai kurie dalyvauja šventėje."
Tai prie kurių priskirtumėte save, jeigu būnate kažkokioje šventėje, jei per ją organizuojami kokie žaidimai, šokiai ar šiaip kažkas?

Dažniausiai - prie dalyvaujančių

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, )
Ar dažnai pagalvojat apie savo mamą? AR būna apie ją minčių? Na, tarkim, vieni karts nuo karto pagalvoja. Kiti žino, kad ji yra sveika ir nėra ko galvoti, nėra ko skambinti kas dieną?

Kasdien pagalvoju. Ir skambinu bent jau kas antra diena, o dažnai - ir kasdien

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 17, 08:23)
Kas paskutiniu metu užkniso labiausiai

Daug kas: įtampa darbe ( ne pats darbas), vyras, vaikai, visų poreikiai, reikalavimai, mane apėmus apatija ir liūdesys ir t.t. ir t.t.

QUOTE(errachka @ 2018 05 17, )
pliaže gulit ant rankšluosčio, čiužinio ar gulto? (LT būnant)?

Ant didelio rankšluosčio

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 10:43)
Dazna moteris turi kazkokiu silpnybiu. Viena negali ramiai praeiti pro kvepalus, kita pro batus, rankines ar dar kazka  biggrin.gif . O vyrai? Ka "kolekcionuoja" jusu vyras?

Kad nieko nekolekcionuoja. Pro viską praeina. Čia man taip atrodo. Gal yra kitaip, prie kažko sustoja. Bet kaf nekolekcionuoja, tai tikrai

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 11:03)
P pro ką jūs nepraeinat?

Praeinu pro viską. Nieko nekolekcionuoju. Jei niekas, o niekas neribotų - pirkčiau daug apatinio trikotažo, kai kurios kosmetikos, drabužių, knygų, žurnalų, gal dar ko nors mielo

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 22:03)
O jūs bijit to momrnto,  kai vaikai išeos ir jūs liksot viens,  su vyru?

Nebijau likti dviese, kartais, kai būna nesutarimų, netgi pagalvoju, kad greičiau tai įvyktų. Bet vėlgi, pažinodama save, žinau, kad nuolat apie juos galvosiu, nerimausiu, ar viskas gerai. Nors ir sakoma, kad vaikus auginam ne sau, žinau, kad bus nelengva pradžioj. Vėliau, jei matysiu ir žinosiu, kad jiems viskas gerai, tada apsiprasiu

Kada paskutinį kartą gėrėt alkoholio ir kokio?
Šiandien vakare, berašydama Jums, įsipyliau balto vyno. Paprastai viena negeriu, bet kad baisiai negera ant dūšios buvo, pagalvojau, gal nepakenks šiek tiek atpalaiduoti smegenis

Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 22:45)
Viena gėriau lygiai prieš savaitę. Kadangi iš namų ištrūkt ir pabūt vienai su savimi nepavyko, vakare buvau nuėjus į vonią. Pragulėjau kokias dvi valandas, buvau pasiėmus vyno. Viską apgalvojau, apsvarsčiau. Bet vistiek sunku man vienu klausimu.. ale pati kalta.
O šiaip paskutinį kartą tai antradienį, su draugėmis, per tą šou gėrėm šampės.

Ar ant jūsų kažkas rėkė, kėlė balsą paskutiniu metu? - Ne, nieko panašaus nebuvo paskutiniu metu.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 22:35)
O jūs taip norėtumėt? Tarkim jums 38-42 metai, esat jauna mama, vyresnis vaikas/i baiginėja arba jau baigė mokyklą, išėjo/išeis greit gyvent atskirai. Ar norėtum dar vaikų? - Šiuo metu man atrodo, kad ne. Kažkaip manau jau nenorėčiau prisimint visų pampersų laikų, norėčiau gyvent sau. Nors kas ten žino kaip protas pasimaišys  biggrin.gif

Norėčiau. Nors man tasai periodas, iki kol vaikui kokie 3 metai nesueina, yra labai varginantis (kitoms-kitaip), bet norėčiau. Man, deja, to nebus. Jau praleidau momentą vaikui antram.

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 22:45)
Šiandien vakare, berašydama Jums, įsipyliau balto vyno. Paprastai viena negeriu, bet kad baisiai negera ant dūšios buvo, pagalvojau, gal nepakenks šiek tiek atpalaiduoti smegenis

Taip, kad pasisėdėt su alkoholiu, tai seniai. Išgėriau porą čirekučių, kai vyrui Nemirof parvežiau iš Kijevo-prieš keletą savaičių.
O kad viena įsipylei vyno - nematau absol nieko blogo. Irgi esu kažkada įsipylus ir nematau tame problemos. Manau, kad problema yra ten, kas negali to daryti ir mato tame problemą rolleyes.gif .

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 23:16)
Bet vistiek sunku man vienu klausimu.. ale pati kalta.
O šiaip paskutinį kartą tai antradienį, su draugėmis, per tą šou gėrėm šampės.

Ar ant jūsų kažkas rėkė, kėlė balsą paskutiniu metu? - Ne, nieko panašaus nebuvo paskutiniu metu.

Gal gerbėjas labai tave koks atakuoja tongue.gif rolleyes.gif ax.gif

Ne, nebuvo to. Namuose mes labai labai retai rėkiam vienas ant kito.
Nastya, o tu matei, kaip Kijeve vairuoja biggrin.gif ? Iš 2 juostų sugeba 3 padaryt (t.y.sutalpina važiuot 3 mašinas). Vairavimo kultūros-nulis. Jie net vairus paleidžia,kaip rėkia vienas ant kito, prasidarę mašinų langus. Košmaras biggrin.gif .

Labas rytas,
O jūs arba jūsų vyras, kai vairuoja, dažnai paleidžia kakarinę kitam vairuotojui?
Aš tai ne, bet mano vyras mėgsta paburbuliuot. Šiam dalyke jis nekantrus biggrin.gif
Atsakyti

Dirbsit šiandien visą darbo dieną?

Taip 

Nusimato šią vasarą kokios krikštynos ar vestuvės? -

kad ne

Ar atsimenat atmintinai savo, vyro, vaikų asmens kodus?

vyro - taip, vaiko - ne

Ar mokat gražiai piešti?

ne 

Dabar rinktumėtės Rafaelo, Nomedą ar migdolus šokolade?

rafaelo

Yra tekę miegot mašinoj? 

yra tekę. Berots Čekojoj tarp kalnų. Važiavom važiavo, pradėjo labai lyti ir greitai temti, tai nusprendėm neberizikuoti, sustoti ir pasnausti. Čia dar gilioj jaunystėj. 

Ar turit pažįstamų jaunuolių, kurie baigia šįmet mokyklą?

Taip. MB jaunėlė sesuo. 

O jūs bijit to momrnto, kai vaikai išeos ir jūs liksot viens, su vyru?

Šiek tiek yra kažkokių baigmių.  

O jūs taip norėtumėt? Tarkim jums 38-42 metai, esat jauna mama, vyresnis vaikas/i baiginėja arba jau baigė mokyklą, išėjo/išeis greit gyvent atskirai. Ar norėtum dar vaikų? 

šiuo metu ne. 

Nepamenu. Gal prieš kelias savaites. 

Atsakyti

O jūs arba jūsų vyras, kai vairuoja, dažnai paleidžia kakarinę kitam vairuotojui?

Kakarynės neleidžiam, bet pabambėt mėgstam. 

Ar ant jūsų kažkas rėkė, kėlė balsą paskutiniu metu?

Nea. Asmeniškai ant manęs niekas nerėkė, bet turim tokių klientų kurie mėgsta pasipiktint pakeltu tonu, šiaip, nes jiem matyt norisi kažkam pasipasakot, pasipiktint, kad kažkas išklausytų. Bet tuo pačiu ir pajuokaujam. 

Matėt abiturientus važinėjant po miestą?

Taip. Matėm. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 25, 10:32)
Matėt abiturientus važinėjant po miestą?</p><p>Taip. Matėm. </p>

Kad ne, neužkliuvo žvilgsnis.

Šiuo metu santykiai su vyru prasti, vidutiniški, labai geri ar kokie?
Labai geri.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 07:06)
Gal gerbėjas labai tave koks atakuoja  tongue.gif  rolleyes.gif  ax.gif
---
4u.gif
Nenoriu čia viešai pasakotis, maža ką.
---
Kakarynės tai nei aš nei vyras nepaleidžiam, bet būna paburbuliuoji, nusikeiki ar pan.
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 25, 10:32)
Matėt abiturientus važinėjant po miestą?
Vakar mačiau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 15:57)
Šiuo metu santykiai su vyru prasti,  vidutiniški,  labai geri ar kokie?
Normalūs, įprasti, kaip ir visada. Geri.

Turit planų vakarui? - Ruošiamės po biškį, judėsim su draugėmis iš UK į miestą sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 25, 16:46)

Turit planų vakarui? - Ruošiamės po biškį, judėsim su draugėmis iš UK į miestą  sokiai.gif

Jokių planų neturiu, gal net gaila truputuką. Sūnus su draugu, kieme žaidžia. Vyras dira. Man kotai liūdnoka. Gal visai norėčiau veiksmo.

O tau smagiai pasibūti linkiu! Oras superinis, tad tik nuotaikos geros bereikia!

Kokį filmą paskutinį žiūrėjot?
Kaip ir kažkada minėjau, užsikabinau žiūrėti serialą BALTOJI VERGĖ. Ir laukiu, ir galvoju. Ten apie laikus, kai vergai tarnavo ir kaip jie engiami buvo. Toks požiauris.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 23, 21:55)
O tu nebandei geriau apmokamo darbo paieškot?  smile.gif
////
Ikrus mėgstate? -

Kas dėl kito, geriau apmokamo darbo, tai pasakysiu atvirai – čia, kur dabar dirbu jau beveik 3 metai yra visos socialinės garantijos man, geras kolektyvas, puikus sutarimas su Vedėja, yra galimybė maisto savikaina nusipirkti, o be to, Kauno klinikos – biudžetinė įstaiga, o tai geriau nei dirbt pas privatininką. O, be to, ir mano metai jau nebe tie, kad ieškotis kitur, kur manęs nėra
//
Taip, bet nemirštu dėl jų

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 23, 22:28)
Ar pastate,  kur jūs dirbat,  buvo gautas kada nors pranešimas,  kad pastatas užminuotas rolleyes.gif  unsure.gif ?

ne

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 10:16)
Laukiat savaitgalio? -

Ne, nes bus LABAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KARŠTA

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 24, 10:17)
Jūsų miestas/miestelis jau pasipuošė vasarinėmis  gėlėmis?

Lyg ne

QUOTE(Visgi @ 2018 05 24, 10:28)
Dirbsit šiandien visą darbo dieną?

Taip, visą, tik kolegė anksčiau išleis val.

SVEIKOS 4u.gif

pavargot šiandien darbe? (taip, nes LAABAI DAUG ŽMONIŲ apsilankė mūsų valgykloje blink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 25, 19:38)
– čia, kur dabar dirbu jau beveik 3 metai yra visos socialinės garantijos man, geras kolektyvas, puikus sutarimas su Vedėja, yra galimybė maisto savikaina nusipirkti, o be to, Kauno klinikos – biudžetinė įstaiga, o tai geriau nei dirbt pas privatininką. O, be to, ir mano metai jau nebe tie, kad ieškotis kitur, kur manęs nėra
//

pavargot šiandien darbe? (taip, nes LAABAI DAUG ŽMONIŲ apsilankė mūsų valgykloje blink.gif )

Taip, tai iš tiesų yra dideli pliusai.

Labai pavargau, beprotnamis.

Ar jūsų santuoka su "šliūbu" bažnyčioje?

Su.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 25 gegužės 2018 - 19:32
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 25, 20:02)
Ar jūsų santuoja su "šliūbu" bažnyčioje?

BE

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 10:40)
Nusimato šią vasarą kokios krikštynos ar vestuvės? -

Niekas nenusimato

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 14:27)
Ar atsimenat atmintinai savo, vyro, vaikų asmens kodus?

Tik savo ir vyro

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 21:05)
Ar mokat gražiai piešti?

Nemoku išvis

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 21:20)
Dabar rinktumėtės Rafaelo, Nomedą ar migdolus šokolade?

„Nomedą“

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 21:25)
Yra tekę miegot mašinoj?

Taip

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 21:52)
Ar turit pažįstamų jaunuolių, kurie baigia šįmet mokyklą?

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 22:03)
O jūs bijit to momrnto,  kai vaikai išeos ir jūs liksot viens,  su vyru?

Nebijau, nes žinau, kad išeis pirmas vyras, o paskui - vaikai

Jūsų vaikai, vyras mėgsta varškės apkepą su razinom, ar be? (labiau be)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 25, 20:19)

Nebijau, nes žinau, kad išeis pirmas vyras, o paskui - vaikai

Jūsų vaikai, vyras mėgsta varškės apkepą su razinom, ar be? (labiau be)

Kodėl taip galvoji? unsure.gif

Sūnus iš viso nevalgo razinų. Ir varškės apkepo nei vyras, nei sūnus nemėgsta. Gal dėl to aš jį taip retai kepu.

O pas jūsų vaikus arba pas pažįstamų vaikus yra tradicija tokia, kad kai baigia kažkurią klasę-tarkim, antrą, susirenka ir vaikai, ir tėvai ir tokią kai.iškylą pasidaro?
Yra ir man, žinokit, nepatinka. Tiesiog, tingiu eit ir būt.
Atsakyti