QUOTE(Sim@ @ 2018 05 19, 19:49)
šį mėnesį laukia Jūsų kokia nors svarbi data, šventė
Jokios
QUOTE(errachka @ 2018 05 19, 19:55)
Tik sūnus turi
Errachka - geros kelionės
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 19, 22:21)
Ar gerai užmiegat naujoj vietoj?
Aš irgi sunkiai užmiwgu naujoj vietoj - vartausi, grūduosi
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 20, 09:43)
turite draugę, pažįstamą, kuri dėl vyro išėjimo pas kitą, bandė išeit iš gyvenimo? (taip, visai nesenai sužinojau, kad viena pažįstama, sužinojusi, kad vyras turi kitą ir pas ją po darbo užtrunka..O ir vyras nesigynė, pasakė, kad susirenka daiktus ir išeina pas kitą. Tai paliktoji dar tą patį vakarą bandė miegamajame ..pasikarti, bet sutrukdė anytos vakarinis tel.skambutis. Tada rytą susisuko virvę ir šiltnamy pasikorė-baisu, liko 2 paaugliai berniukai, gyvena kaime, jos giminių nėra, vaikai arba pas tėvą, arba į vaikų namus, nes tėvas nelabai nori sūnų...)
Neturiu tokios. Ir ačiū dievui.
Aišku, apie mirusius blogai nekalbama, bet vis tiek keistas ir man nesuvokiamas požiūris į gyvenimą: kad diedas kitą susirado - matė tragediją, o kad vaikai liks našlaičiais - tai ne tragedija.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 20, 22:21)
Ar turit kaiiškų kiaušinių?
Turiu, netgi yra dar trys anties kiaušiniai
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 21, 09:38)
Kada paskutinį kartą buvote miške?
Nu dabar tai tikrai seniai. O taip mėgdavau po mišką vaikščiot, po visokius pažintinius takus ir šiaip... Apsileidau, reiks pasitaisyt
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 21, 15:49)
Ar esat paskutiniu metu kažkur užsigavę, susižeidę ar pan.?
Kad gal ne
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 21, 22:41)
Netikiu tuo. Viskas bus gerai. Jei nenorėsim, tai ir nebus to kracho. Tiesiog gal rečiau rašysim ir tiek...
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 21:20)
1. Oi, kaip suprantu! Žinau labai gerai tą būseną, žinau, kaip norisi kartais į negyvenamą salą. Žinau, kaip kartais smaugia visos problemos ir rūpesčiai, ir darbas. Ir žinau labai gerai, kad visa tai praeis. O tada norėsi semtis pilna sauja gyvenimo malonumus ir džiaugsmą. Būk stipri ir optimistė!
Gal kokias mini atostogas turėsi, kad kažkiek pabėgt nuo darbo minčių.
2. Dabar rinktumėtės Rafaelo, Nomedą ar migdolus šokolade?
1. Žinau, kad viskas praeina. Svarbiausia, kad artimieji būtų gyvi ir sveiki. Visa kita - susitvarko.
Atostogėles jau turėjau savaitę, kai į Krokuvą važiavom. Gal paimsiu dar savaitę liepos mėnesį. Bus matyt. Bet jos nelabai padės, nes nuo kai kurių problemų neleis pabėgt
2. Bet ką paimčiau. Jei rinktis - Rafaelo imčiau
QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 21:25)
Neteko. Bet gal geriau rinkčiausi palapinę gamtoj
Ar turit pažįstamų jaunuolių, kurie baigia šįmet mokyklą?
Neturiu. Ir džiaugiuosi, kad man dar yra laiko, kol mano vaikis baigs mokyklą. O tai dar prisidėtų rūpesčių