Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 22, 08:35)
Paskutinis patirtas nuostolis?</p><p>Dužo telefo ekranas</p>

Tfu tfu tfu, kad lyg nieko dabar nėra tokio. Ant grindinio nukrito tavo tel?

QUOTE(Visgi @ 2018 05 22, 10:28)
Jūsų rankinio laikrodžio ciferblato spalva, kokia?
Balta.

Juoda lyg.

QUOTE(kami_ @ 2018 05 22, 13:29)
Paskutinė šiandien valgyta daržovė yra..? Agurkas.

Laba! Kaip faina! Tavo atsakymai kupini džiaugsmo ir geros nuotaikos! Va, ką reiškia geros kelionės!

Pomidoras.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 22, 18:49)
Nusimato artimu metu koks renginys, koncertas, spektaklis ar dar kažkas tokio? - Aha. Va šiandien su draugėm einam į čipendeilų šou laugh.gif  laugh.gif  nail.gif Įkalbėjo mane. Tuoj jau ir lėksiu  ax.gif

Faina!

Nieko pas mane. Tik išvyka yra-kitą savaitgalį į Palangą važiuojam, jsu užsakiau viešbutį.

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 22, 20:32)
Jūsų vyras Jums leidžia naudotis jo el.bankininkyste? (leido, viskas buvo OK, bet va, kažkas užbangavo ir antradienį blokavo el.banko prieigas. Matyt, .... patarė bigsmile.gif )

Man nereikia, nėra reikalo. Bet jei atsakant vienu žodžiu, tai ne, neturiu jo prisijungimų.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 23, 10:05)
Nešiojat kepures su snapeliu? - Retsykiais.

Į mišką visada su tokia einu.

QUOTE(Visgi @ 2018 05 23, 11:38)
Princo Harry ir Meghan Markle karališkų vestuvių transliaciją žiūrėjote?
Žiūrėjau, bet tik pusę, t.y. ne visą, nes į parką išvažiavome.

Ne, nežiūrėjau.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 23, 18:43)
Kaip šiandien apsirengusios buvot/esat? - Raudonos kelnės, balta palaidinė ir nude spalvos aukštakulniai bateliai.

Auksinės kelnės ir juoda palaidinukė.

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 23, 19:17)
tai norite pasakyti, kad visos išgyvenate iš savo gaunamo atlyginimo (JO užtenka vaikus aprengt, maisto supirkt ir save apipirkt)_? (man tai ne, nes vien abu vaikus aprengt išeina beveik pusė mano algos, nes vaikai auga. Dar maistas, vaistai, rinkliavos m-kloje, tel.paslaugos. Kai vyras duodavo, tai jo pinigais susimokėdavau buto mokesčius... Kaip reikės renovaciją mokėt, tai išvis nesuvokiu...)

Išgyvenu. Labai taškytis su pirkiniais - drabužiais, avalyne, negalėčiau kas mėnesį. Bet šiaip išgyvenu. Aš dar esu nustačiusi, kad vieną dieną per mėn.į kaupiamąjį indėlį mažą sumą automatiškai pervestų. Susitaupo.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 23, 21:55)
Agrefa, kur pati dingus?  4u.gif

Ikrus mėgstate? - Visai taip, man skanu.

Kažkoks nekalbadienis. Ačiū, kad ištraukei 4u.gif !

Retai perku, bet mėgstu.

Laba!
Ar pastate, kur jūs dirbat, buvo gautas kada nors pranešimas, kad pastatas užminuotas rolleyes.gif unsure.gif ?
Kiek aš dirbu, nebuvo. Bet vsumoj neustebčiau gal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 23 gegužės 2018 - 21:30
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 23, 22:28)
Ar pastate,  kur jūs dirbat,  buvo gautas kada nors pranešimas,  kad pastatas užminuotas rolleyes.gif  unsure.gif ?
"Prie mūsų" nebuvo.

Agrefa, kaip tau darbe, gal jau lengviau? 4u.gif

Labas rytas,
Laukiat savaitgalio? - Aha, labai. Pas mane vėl judesys nusimato, jau rytoj dvi draugės (ex kolegės) iš UK atskrenda bigsmile.gif
Atsakyti

Nešiojat kepures su snapeliu? 

Labai retai 

Princo Harry ir Meghan Markle karališkų vestuvių transliaciją žiūrėjote?

Nea. Buvo kaip tik sūnaus egzaminas, tai ten buvom. 

Kaip šiandien apsirengusios buvot/esat? 

Balti marškinukai, juodas švarkelis ir džinsai

tai norite pasakyti, kad visos išgyvenate iš savo gaunamo atlyginimo (JO užtenka vaikus aprengt, maisto supirkt ir save apipirkt)_? 

Jei liktume tik su sūnum, tai išgyvenčiau. Bet kukliai. 

Ikrus mėgstate?

ne

Tfu tfu tfu, kad lyg nieko dabar nėra tokio. Ant grindinio nukrito tavo tel?

Ar pastate, kur jūs dirbat, buvo gautas kada nors pranešimas, kad pastatas užminuotas rolleyes.gifunsure.gif?

Ant plytelių. Nu o kas ant plytelių nukrenta, viskas dužta 

ne

Jūsų miestas/miestelis jau pasipuošė vasarinėmis  gėlėmis?

Dar ne. Pasigedau. Nors kolegė sako, kad anksto dar aš čia užsimaniau. Vėliau jas iškabina.  

Atsakyti
Sveikos! smile.gif
QUOTE(Nastya @ 2018 05 23, 18:43)
Kaip šiandien apsirengusios buvot/esat?
Trumparankovė palaidinė ir kelnės.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 23, 19:17)
tai norite pasakyti, kad visos išgyvenate iš savo gaunamo atlyginimo (JO užtenka vaikus aprengt, maisto supirkt ir save apipirkt)_?
Aš niekada gyvenime nebandžiau gyventi vien tik iš savo atlyginimo. Bendras katilas_vyro pajamos, mano pajamos, vyro papildomos pajamos. Jei reiktų eksperimentuoti kokį mėnesį, tai tikrai neužtektų mano vienos mūsų poreikiams patenkinti ir kad gyventi įprastą savo gyvenimą kaip lyg šiol, išlaikant tą pačią kokybę. Aš nekalbu tik apie maistą ar drabužius, tuo gyvenimas neapsiriboja, kalbu apie visumą, apie pilnavertį gyvenimą; pramogos, kelionės, pomėgiai, pirkiniai nevaržant savęs ir t.t.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 23, 21:55)
Ikrus mėgstate?
Na taip, skanu man.
Ar pastate, kur jūs dirbat, buvo gautas kada nors pranešimas, kad pastatas užminuotas rolleyes.gif unsure.gif ?
Ne, nebuvo gautas niekad.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 10:16)
Laukiat savaitgalio?
Laukiu.
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 24, 10:17)
Jūsų miestas/miestelis jau pasipuošė vasarinėmis gėlėmis?
Pasipuošęs.

Dirbsit šiandien visą darbo dieną?
Ne, tik iki kokios 13 val planuoju.

Atsakyti
Taip.
QUOTE(Visgi @ 2018 05 24, 10:28)
Visą ir ilgiau. Dirbsiu už dvi dienas: šiandieną ir rytojų, nes rytoj planuoju nedirbt.

Nusimato šią vasarą kokios krikštynos ar vestuvės? - Nenusimato šiemet.
Atsakyti
Agrefa, kaip tau darbe, gal jau lengviau?  4u.gif

Laukiat savaitgalio? - Aha, labai. Pas mane vėl judesys nusimato, jau rytoj dvi draugės (ex kolegės) iš UK atskrenda  bigsmile.gif

Ne, Nastya verysad.gif. Košmaras ir įtampa. Turiu sunkų, sudėtingą darbą. Nuo birželio vidurio einu atostogų ir nežinau, ar spėsiu pabaigt. Pergyvenu, naktį jau pradėjau nemiegot.

Laukiu savaitgalio. Tiesiog, poilsis, sodyba, fizinis darbas, atsiribojimas nuo darbinių problemų ir asfalto.

</p><p>Dar ne. Pasigedau. Nors kolegė sako, kad anksto dar aš čia užsimaniau. Vėliau jas iškabina.  </p>

Taip, jau wub.gif .

Ne, tik iki kokios 13 val planuoju.

Suplanavusi šiandien ir po darbo porai valandų pasilikt, kad kažkiek paskubint darbą.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 10:40)

Nusimato šią vasarą kokios krikštynos ar vestuvės? - Nenusimato šiemet.

Nea, nenusimato. Nieko nenusimato.

Ar atsimenat atmintinai savo, vyro, vaikų asmens kodus?
Savo atsimenu labai gerai, sūnaus gal irgi pasakyčiau, bet reikėtų pagalvot.O vyro neatsimenu, nepasakyčiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ateinu aplankyt Jūsų, pasirodyt, kad dar truputį gyva. Mane irgi užvaldęs darbo krūvis, visokie kiti rūpesčiai, namų ir namiškių problemos. Viskas užknisa, nėra sveikatos, esu žiauriai pervargus ir nusialinus, gal net ne fiziškai, bet psichologiškai. Kažką reiktų daryt, bet nežinau ką...Norėčiau į negyvenamą salą.
Tiek to, kažkaip gal susidėlios viskas

QUOTE(kami_ @ 2018 05 22, 13:29)
Paskutinė šiandien valgyta daržovė yra..?

Kopūstų salotos

QUOTE(Nastya @ 2018 05 22, 18:49)
Nusimato artimu metu koks renginys, koncertas, spektaklis ar dar kažkas tokio?

Bilietų neturiu į jokį renginį, tai kaip ir nenusimato

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 23, 08:25)
Ar šiuo metu labai lyja lietus?

Kai čia pas visus lyja retsykiais, tai pas mus nebuvo normalaus lietaus jau seniai, nulijo kokie 5 lašai kažkurią dieną

Ar pastate,  kur jūs dirbat,  buvo gautas kada nors pranešimas,  kad pastatas užminuotas rolleyes.gif  unsure.gif ?

Niekada nebuvo ir labai nustebčiau, jei būtų, nes tai nėra kažkoks strateginis pastatas.

Laukiat savaitgalio?

Jau net pati nežinau, ko aš laukiu...

Aha. Pas mus mieste labai daug gėlių, žalumos, medžių. Gerai tvarkosi miestas šiuo klausimu

Dirbau visą visutėlę

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 10:40)
Nusimato šią vasarą kokios krikštynos ar vestuvės?

Jokių

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 14:27)

Savo atsimenu. Kitų nepamenu, nes man jų niekad neprireikia

Ar mokat gražiai piešti?
Nemoku
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 21:05)
Ateinu aplankyt Jūsų, pasirodyt, kad dar truputį gyva. Mane irgi užvaldęs darbo krūvis, visokie kiti rūpesčiai, namų ir namiškių problemos. Viskas užknisa, nėra sveikatos, esu žiauriai pervargus ir nusialinus, gal net ne fiziškai, bet psichologiškai. Kažką reiktų daryt, bet nežinau ką...Norėčiau į negyvenamą salą.
Tiek to, kažkaip gal susidėlios viskas

Ar mokat gražiai piešti?
Nemoku

La bigsmile.gif
Oi, kaip suprantu! Žinau labai gerai tą būseną, žinau, kaip norisi kartais į negyvenamą salą. Žinau, kaip kartais smaugia visos problemos ir rūpesčiai, ir darbas. Ir žinau labai gerai, kad visa tai praeis. O tada norėsi semtis pilna sauja gyvenimo malonumus ir džiaugsmą. Būk stipri ir optimistė!
Gal kokias mini atostogas turėsi, kad kažkiek pabėgt nuo darbo minčių.

Nemoku visai piešti.

Dabar rinktumėtės Rafaelo, Nomedą ar migdolus šokolade?
Migdolus šokolade.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 14:27)
Žinau savo ir vaikų.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 21:05)
Ar mokat gražiai piešti?
Vidutiniškai moku.

Yra tekę miegot mašinoj? Bet ta prasme ne važiuojant, o šiaip, naktį. - Taip, gamtoj kelis kart. Man geriau nei palapinėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 19, 19:49)
šį mėnesį laukia Jūsų kokia nors svarbi data, šventė

Jokios

QUOTE(errachka @ 2018 05 19, 19:55)
turit žiūronus?

Tik sūnus turi

Errachka - geros kelionės 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 19, 22:21)
Ar gerai užmiegat naujoj vietoj?

Aš irgi sunkiai užmiwgu naujoj vietoj - vartausi, grūduosi

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 20, 09:43)
turite draugę, pažįstamą, kuri dėl vyro išėjimo pas kitą, bandė išeit iš gyvenimo? (taip, visai nesenai sužinojau, kad viena pažįstama, sužinojusi, kad vyras turi kitą ir pas ją po darbo užtrunka..O ir vyras nesigynė, pasakė, kad susirenka daiktus ir išeina pas kitą. Tai paliktoji dar tą patį vakarą bandė miegamajame ..pasikarti, bet sutrukdė anytos vakarinis tel.skambutis. Tada rytą susisuko virvę ir šiltnamy pasikorė-baisu, liko 2 paaugliai berniukai, gyvena kaime, jos giminių nėra, vaikai arba pas tėvą, arba į vaikų namus, nes tėvas nelabai nori sūnų...)

Neturiu tokios. Ir ačiū dievui.
Aišku, apie mirusius blogai nekalbama, bet vis tiek keistas ir man nesuvokiamas požiūris į gyvenimą: kad diedas kitą susirado - matė tragediją, o kad vaikai liks našlaičiais - tai ne tragedija.

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 20, 22:21)
Ar turit kaiiškų kiaušinių?

Turiu, netgi yra dar trys anties kiaušiniai

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 21, 09:38)
Kada paskutinį kartą buvote miške?

Nu dabar tai tikrai seniai. O taip mėgdavau po mišką vaikščiot, po visokius pažintinius takus ir šiaip... Apsileidau, reiks pasitaisyt

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 21, 15:49)
Ar esat paskutiniu metu kažkur užsigavę, susižeidę ar pan.?

Kad gal ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 21, 22:41)
TEMUTEI ARTĖJA KRACHAS.

Netikiu tuo. Viskas bus gerai. Jei nenorėsim, tai ir nebus to kracho. Tiesiog gal rečiau rašysim ir tiek...

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 21:20)
1. Oi,  kaip suprantu!  Žinau labai gerai tą būseną,  žinau,  kaip norisi kartais į negyvenamą salą. Žinau,  kaip kartais smaugia visos problemos ir rūpesčiai,  ir darbas. Ir žinau labai gerai,  kad visa tai praeis. O tada norėsi semtis pilna sauja gyvenimo malonumus ir džiaugsmą. Būk stipri ir optimistė!
Gal kokias mini atostogas turėsi, kad kažkiek pabėgt nuo darbo minčių.

2. Dabar rinktumėtės Rafaelo, Nomedą ar migdolus šokolade?

1. Žinau, kad viskas praeina. Svarbiausia, kad artimieji būtų gyvi ir sveiki. Visa kita - susitvarko.
Atostogėles jau turėjau savaitę, kai į Krokuvą važiavom. Gal paimsiu dar savaitę liepos mėnesį. Bus matyt. Bet jos nelabai padės, nes nuo kai kurių problemų neleis pabėgt

2. Bet ką paimčiau. Jei rinktis - Rafaelo imčiau

QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 21:25)
Yra tekę miegot mašinoj?

Neteko. Bet gal geriau rinkčiausi palapinę gamtoj

Ar turit pažįstamų jaunuolių, kurie baigia šįmet mokyklą?
Neturiu. Ir džiaugiuosi, kad man dar yra laiko, kol mano vaikis baigs mokyklą. O tai dar prisidėtų rūpesčių

Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 24, 21:25)
Yra tekę miegot mašinoj? Bet ta prasme ne važiuojant, o šiaip, naktį. - Taip, gamtoj kelis kart. Man geriau nei palapinėj  biggrin.gif

Ne,nesu miegojusi.

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 21:52)
Neturiu. Ir džiaugiuosi, kad man dar yra laiko, kol mano vaikis baigs mokyklą. O tai dar prisidėtų rūpesčių

Draugės sūnui šiandien buvo paskutinis skambutis. Pas ją tiek iūdesio. Pati sako, kad taip turi būti-vaikaiužauga ir palieka, pakelia sparnus. Bet taip sunku su tuo susigyvent.

O jūs bijit to momrnto, kai vaikai išeos ir jūs liksot viens, su vyru?

Man dar toli toli tas, bet karyais pahalvoju.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 21:20)
Dabar rinktumėtės Rafaelo, Nomedą ar migdolus šokolade?
Tikriausiai migdolus šokolade. Arba rafaelo.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 24, 21:52)
Nea, šiemet ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 24, 22:03)
O jūs bijit to momrnto,  kai vaikai išeos ir jūs liksot viens,  su vyru?
Oi net negalvojau apie tai. Toli dar.
Bet mano mamos pora draugių (tos kurioms tada buvo apie 40m. kai vyresni vaikai baigė mokyklą ir išėjo) su vyrais susilaukė "pagrandukų". Tipo, kad nelikt vieniem, galimybės leidžia, norisi, vyresni išeina bla bla.
Kaip tame posakyje: ~40 metų tai amžius, kai viena draugė tampa mama, o kita - močiute biggrin.gif Tai va ir mano mama taip. Jinai tapo močiute, o jos draugės panašiu laiku dar kartą mamomis.

O jūs taip norėtumėt? Tarkim jums 38-42 metai, esat jauna mama, vyresnis vaikas/i baiginėja arba jau baigė mokyklą, išėjo/išeis greit gyvent atskirai. Ar norėtum dar vaikų? - Šiuo metu man atrodo, kad ne. Kažkaip manau jau nenorėčiau prisimint visų pampersų laikų, norėčiau gyvent sau. Nors kas ten žino kaip protas pasimaišys biggrin.gif

Atsakyti