Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 21:06)
Kieno iš artimųjų gimtadienis artėja? - Dukros. Vis derinam šventės laiką.

Draugės. Sesers.

Centai nuo metalinių Eur yra atskirti pas jus piniginėj, ar ne?
Nea, kartu pilasi.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 27, 22:01)
veikiate dar kažką, ar jau link lovų?
Baigiau dirbt, turėjau įvairių reikaliukų sutvarkyt dar. Eisiu tuoj į dušą ir į lovą.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 22:02)
Monetos prie monetų, bet kasdien jas išberiu į taupyklę namuose arba mašinoj. Nepatinka man jos.

Kad jau apie centus smile.gif
Ar pritariat siūlymui naikinti 1 ir 2 euro centų monetas? - Pritariu. Tik užima vietos, su jom mažai atsiskaitinėjama, o ir nukaldint jas kainuoja brangiau nei jų vertė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 27 vasario 2018 - 22:13
QUOTE(Nastya @ 2018 02 26, 23:31)
Santykiai su vyru jau ne tokie kaip anksčiau, pastoviai smarkiai pykstatės, skiriatės-taikotės pastoviai, bet gyvenat kartu ir oficialiai nesat išsiskyrę. Ar dar gyvenant su esamu vyru ir su juo neišsiskyrusi galėtumėt pradėt santykius (arba tiesiog bendrauti, be jokių rimtų ketinimų į rimtus santykius) su kitu vyru/ais, vaikščiot į pasimatymus, leist su juo laiką, fiti-miti ir t.t.? Ar jums būtina būtų galutinai išsiskirt ir tik tada ieškotis naujų meilių-seilių?
Jei jau būtų toks susvetimėjimas, tai man jau vienodai rodytų, tai ir naujų santykių nesibaidyčiau. Aišku, man būtų fainiau apskritai galutinai išiskirti, nei taip trintis ir gyventi kaip kaimynams/nuomininkams po vienu stogu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 26, 23:50)
Ar išleistų jus vyras vieną, t.y.be jo, į vakarėlį, klubą ir pan?
Be problemų, nepurkštautų. Ojei kiek tokių kartų yra buvę, aš čia pas mus tokia pagrindinė tusofčikė šeimoje, dabar paskutiniai tik du metai tokia sėslesnė esu pasidarius.
QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 00:28)
O jūsų vyras ar išeina kur atskirai nuo jūsų (jeigu neturit vyro ar "leistumėt")?
Na vat kažkaip ne, nėr pas jį tokio noro.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 08:03)
Ar vyras kontroliuoja jūsų pirkinius-ką perkat, už kiek, ar reikia pasisakyt?
Ojei, ne.
QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 08:26)
Nusiperkate naują suknelę, bet vyrui jos neparodote. Po kurio laiko kažkur su juo einate ir apsivelkate tą suknelę. Ar jūsų vyras yra pastabus ir pastebės, kad suknelė nauja?
Labai pastabus, pastebėtų iškart, jis manyje bile ką pastebi, kad ir auskarus naujus. "O, auskarai nauji, gražūs, tau labai tinka." Nu jis pas mane toks. Būna, kad makiažą darausi, darausi, nu jau taip preciziškai, paskui jau man pradeda vaidentis kad kažkas nelabai gerai, tai nuvarau pas jį, sakau; pažiūrėk ar gerai, neatrodo, kad per daug, per ryškiai, man atrodo, kad negerai biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 09:54)
Įvardinkite vieną narę, kuri, jūsų manymu, labiausiai domėjosi kultūriniu gyvenimu (teatrai, knygos, parodos ir pan.)?
Buvusi narė Avietė.
QUOTE(k@mylye @ 2018 02 27, 10:11)
Ar paskutiniu metu išvengėt kokių papildomų išlaidų?
Nebuvo paskutiniu metu tokių situacijų/momentų kad šviestų papildomos išlaidos.
QUOTE(errachka @ 2018 02 27, 10:41)
kokiose situacijose (ne emociškai) jaučiatės nuoga, nors esat apsirengusi?
Neatgaminu tokių situacijų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 13:16)
Kokius garsus dabar girdit?
Per TV groja/dainuoja
QUOTE(Aidos @ 2018 02 27, 14:06)
namus dažnai tvarkot?
Manau pakankamai; vieną kartą mažesnės tvarkos, kitą kartą didesnės, daromos generalinės tvarkos kai reikia, dažnai siurbiama yra, nes aš namuose mėgstu basa vaikščioti, tai tikrai negaliu pakęst, kai jaučiu kažką. Tik tiek, kad nėra visa buities tvarka ant mano pečių; jaunesnis sūnus dulkes valo (jis šiame reikale labai kruopštus), vyresnis sūnus siurbia (jam tai labai gerai sekasi. Paskui barasi jei kas su batais įžengia) biggrin.gif o aš visus kitus likusius buitinius darbus.
O šiaip tai, kai vyras būna grįžęs iš savo misijų, tai mano buities tvarkos darbas namuose yra: dulkes nuvalyti, nublizginti veidrodžius, gėles apipurkšti, nuplauti, viskas.

Ar jums nenusibodo jau ta žiema, sniegas, šalčiai ir pan?
Jau man nusibodo, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 22:02)

atskirai viskas

QUOTE(Aidos @ 2018 02 27, 14:51)
Namuose daug geliu?

Nei vienos

QUOTE(Metute @ 2018 02 27, 15:43)
I darba kasdien rengiates vis kitaip? Ar galit pora dienu eit tais paciais rubais?

Visada taip pat

QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 16:21)
Būna tokių momentų kai darbo ir reikalų tiek, kad tiesiog nespėjat? -

Pasitaiko

QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 16:27)
O jums gražu, kai į plačiai augančias kambarines gėles įsmeigia tokią kaip atramą, kad prilaikytų virstančias šakas ar atšakas?

Man netrukdo, svarbu gėlėms geriau

valgysite dar? (taip, ką tik pasigaminau žalių daržovių)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 27, 22:01)

veikiate dar kažką, ar jau link lovų? (įdėjau koridoriaus kilimą skalbimui, tai lauksiu, kol išskalbs; nešiu padžiauti ir tada jau į lovą)

Lovoj jau, bet telefone po internetą naršau.

QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 22:11)
Ar pritariat siūlymui naikinti 1 ir 2 euro centų monetas? - Pritariu. Tik užima vietos, su jom mažai atsiskaitinėjama, o ir nukaldint jas kainuoja brangiau nei jų vertė.

Kad irgi pritariu. Būtų patogiau.

QUOTE(Visgi @ 2018 02 27, 22:17)

Man nenusibodo. Aš vis pažiūriu į gismeteo ir kaip vaikas džiūgauju, kad dar spaus šaltukas ax.gif .

Ar esat matę tokį vaizdą, kaip kad iš miško netoli namų atėjusios stirnos?
Aha, esu mačius. Paskutinį kartą kažkur prieš porą metų, kai labai ankati ryte įsukau pas A.A. mamą į kiemą ir pamačiau pievoj būrelį stirnų. Gražu pažiūrėt.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 27, 22:20)

Man netrukdo, svarbu gėlėms geriau

Jau ne.
Šiandien vėlai į namus grįžau, vėlai valgėm. O paskui, apie 21 val.sugalvojau, kad reikia rytdienai.kotletus iškept, nes ir rytoj vėlai grįšiu. Bet net neparagavau, kai iškepė. Jau nenorėjau.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 14:43)
O jūs labai kas savaitgalį dralinat iki blizgesio, ar ne kas savaitgalį iki blizgesio?
Ne, jei nematau reikalo, nereikia, tai tikrai ne, o jei nėr ūpo ar prie žemės visą dieną traukia, tai net nieks ir nepriverstų. Aš save labiau myliu biggrin.gif
QUOTE(Aidos @ 2018 02 27, 15:51)
Namuose daug geliu?
8
QUOTE(Metute @ 2018 02 27, 16:43)
I darba kasdien rengiates vis kitaip? Ar galit pora dienu eit tais paciais rubais?
Kitaip. Jei ne kitaip, tai bent kažką, kažkokią detalę pakeičiu.
QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 17:21)
Būna tokių momentų kai darbo ir reikalų tiek, kad tiesiog nespėjat?
Kai darbo, tai taip, būna tokių momentų, kad nespėju, bet jei reikalų asmeninių/šeimyninių yra suplanuotų-numatytų, tai кровь с носу, bet viską tądien padarysiu, viską.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 17:27)
O jums gražu, kai į plačiai augančias kambarines gėles įsmeigia tokią kaip atramą, kad prilaikytų virstančias šakas ar atšakas?
Niu ne.
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 27, 21:49)
laida "Prieš Sroves" Jums įdomi, kiekvieną žiūrite, ar tik pamačiusios anonsą?
Ne, neįdomi, nežiūriu, net anonsų nematau.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 22:01)
Ar turit kažkokį drabužį su drugeliais?
Dabar prisiminiau, kad turiu, vasarą pirkau, o norėjau jau rašyt, kad neturiu.
QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 22:06)
Kieno iš artimųjų gimtadienis artėja?
Dukterėčios.
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 27, 23:01)
veikiate dar kažką, ar jau link lovų?
Kol kas dar čia.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 23:02)
Kartu.

Seniai pavedimą per el.bankininkystę darėte?
Ne, šiandien, jaunėliui sūnui.
Papildyta:
QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 23:11)
Ar pritariat siūlymui naikinti 1 ir 2 euro centų monetas?
Taip.
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 27, 23:20)
valgysite dar?
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 23:31)
Taip, esu, ir ne kartą.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 27, 22:17)
Jau seniai atsibodo, bet man kažkaip vienodai šviečia. Žiema tai žiema, išnaudoju ir ją visokiom linksmybėm, tiesiog šiaip, iš principo esu vasaros žmogus.
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 27, 22:20)
valgysite dar?
Ne.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 22:31)
Sodyboje daug kartų teko matyti įvairių gyvūnų.
QUOTE(Visgi @ 2018 02 27, 22:53)
Vakar.

Nežinau kaip gražiai suformuluot klausimą, vienas nesigaus.
Kokia forma duodate pinigų vaikams? Ar tiesiog nustatytą sumą kasdien, kartą per savaitę ar mėnesį? Ar tiesiog kai paprašo? Ar neduodate iš vis, o tiesiog pati nuperkate to ko reikia ar to ko paprašo? Dar kažkaip? Jei neturit vaikų ar jie maži tai galit atsakyt apie tai kaip jums duodavo pinigų tėvai? - Kolkas neduodu, nes neprašo, o ir nėra poreikio. Pietūs mokykloje iš anksto apmokėti, visada kažko gerti ir užkąsti įdedu papildomai. O kaip bus ateityje sunku pasakyti. Pagal situaciją.
Man tėvai kartais tiesiog duodavo pinigų visokiom išlaidom, su draugais kur išeit, nusipirkti kažką ir panašiai, bet ir patys visada nupirkdavo jei kažko reikėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 02 28, 00:15)
Kokia forma duodate pinigų vaikams? Ar tiesiog nustatytą sumą kasdien, kartą per savaitę ar mėnesį? Ar tiesiog kai paprašo? Ar neduodate iš vis, o tiesiog pati nuperkate to ko reikia ar to ko paprašo? Dar kažkaip?
Šiaip kasdien kokius 3-4 € duodu savo mokyklinukui, kaip aš sakau smile.gif Vyras nuo algos kas mėnesį į sąskaitą perveda (kitam taip pat, nors ir ne mokyklinukas) smile.gif Duodam, kai ir paprašo, o ir labai moka su pinigais elgtis, kaupia, taupo (nors ir nėra būtinybės, esam finansiškai pajėgūs, bet žinoma, mus džiugina toks rimtas požiūris, neturim nieko prieš, tik džiaugiamės), gerus, kokybiškus daiktus perka, bilietus į koncertus ar šou pusmečiui į priekį nusiperka, net kokius drabužius ir tai būna nusiperka, na va tokia reali investicija tokiems poreikiams, o ne tai, kad bim-bam pa uglam, t.y. jokiem šūdniekiam pinigų neleidžia. Vaiko pinigus esu sutvarkiusi taip, kad jam to vaiko pinigus vadinamus ir vestu jam į jo sąskaitą. Ką iš ko gauna dovanų dovanos išraiška pinigais_įneša į savo sąskaitą.

Kokios spalvos avalyne avėdami eisite/važiuosite į darbą?
Mėlynos, kaip vakar.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 02 27, 22:53)

Prieš keletą dienų už buto paslaugas pervedžiau.

QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 23:15)
Kokia forma duodate pinigų vaikams? Ar tiesiog nustatytą sumą kasdien, kartą per savaitę ar mėnesį? Ar tiesiog kai paprašo? Ar neduodate iš vis, o tiesiog pati nuperkate to ko reikia ar to ko paprašo? Dar kažkaip? Jei neturit vaikų ar jie maži tai galit atsakyt apie tai kaip jums duodavo pinigų tėvai? - Kolkas neduodu, nes neprašo, o ir nėra poreikio. Pietūs mokykloje iš anksto apmokėti, visada kažko gerti ir užkąsti įdedu papildomai. O kaip bus ateityje sunku pasakyti. Pagal situaciją.
Man tėvai kartais tiesiog duodavo pinigų visokiom išlaidom, su draugais kur išeit, nusipirkti kažką ir panašiai, bet ir patys visada nupirkdavo jei kažko reikėdavo.

Duodu be kažkokio grafiko. Kai šilčiau būna, mėgsta grįždamas į parduotuvę užsukt kažkokio šokolado arba donuts spurgą iš kiosko nusipirkt, ta kokius 2 Eur duodu. Būna, kad neduodu. Buvo kartą, kad daviau 30 Eur. Žinok, visaip. Didesnes sumas kai duodu, taupo, dedasi į piniginę. Mažesnes nešasi į mokyklą.

QUOTE(Visgi @ 2018 02 28, 00:09)
Mėlynos, kaip vakar.

Juodos spalvos tiek į darbą, tiek persiaunu darbe irgi juodais.

Labas rytas,
kai verdat mėsą, nupilat vandenį, kai užverda vanduo, ar tik nugriebiat putas?
Visaip būna,. Būna, kad tik nugriebiu, būna, kad išpilu visą vandenį ir naujo pripilu.
Atsakyti
[quote=Agrefa,2018 02 27, 13:16]
Kokius garsus dabar girdit?
Kabinete M1 groja, o lauke vaikas labai verkia.
[/quote]
muziką per Labą rytą
[quote=Aidos,2018 02 27, 14:06]
Sveikos smile.gif namus dažnai tvarkot? Kasdien su šluota praeinat ar tik vieną tam paskirtą dieną? Šiaip didieji tvarkymaisi šeštadieniais,bet ir dabar žiūriu reik su šluota praeit per grindis. Tai kaip ir kas antrą dieną skraidau su šluota po namus,tos dulkės tikrai iš niekur kyla unsure.gif
[/quote]
šeštadieniais kartais prašluoju dar dažniau
[quote=Agrefa,2018 02 27, 14:43]
O jūs labai kas savaitgalį dralinat iki blizgesio, ar ne kas savaitgalį iki blizgesio?
Iki blizgesio dralinu ne kas savaitgalį. Kas savaitgalį taip prasieinu visur, bet taip labai skrupulingai tada, kai būna pašaukimas blizginimui.
[/quote]
mes normaliai jau taip savaitgalį
[quote=Aidos,2018 02 27, 15:51]
Namuose daug geliu? Naujuose namuose nera nei vienos. Todel jau planuoju pavasari nusipirkt pora,kelias sodinsiu i balkona ir i kiema,maciau buve nuomininkai paliko zemiu net,jei tik leis norvegiska vasara auginti ka nors kieme</p>
[/quote]
ne, po porą kambary
[quote=Metute,2018 02 27, 16:43]
<p>I darba kasdien rengiates vis kitaip? Ar galit pora dienu eit tais paciais rubais?</p>
<p>Stengiuos kasdien vis kitaip apsirengt, bet buna kad nepasiruosiu is vakaro - o ryte neturiu laiko ir rengiuosi tais paciais.</p>
[/quote]
keičiu kasdien
[quote=Nastya,2018 02 27, 17:21]
Būna tokių momentų kai darbo ir reikalų tiek, kad tiesiog nespėjat? - [/quote]
būdavo
[quote=Agrefa,2018 02 27, 17:27]
[/quote]
man nekelia blogų asociacijų tai
[quote=Visgi,2018 02 27, 21:39]
Kokį neseniai gyvai TV žinomą veidą matėt?
Mantą Stonkų vakar BIG PC
[/quote]
Tru Sabaką sekmadienį
[quote=Sim@,2018 02 27, 21:49]
laida "Prieš Sroves" Jums įdomi, kiekvieną žiūrite, ar tik pamačiusios anonsą? (kartais tik žiūriu)
[/quote]
ne
[quote=Agrefa,2018 02 27, 22:01]
Neturiu, bet labai gražu man.
[/quote]
ne
[quote=Nastya,2018 02 27, 22:06]
Kieno iš artimųjų gimtadienis artėja? - Dukros. Vis derinam šventės laiką.
[/quote]vyro
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 23:02)
Nea, kartu pilasi.

aga
QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 23:11)

aga
QUOTE(Visgi @ 2018 02 27, 23:17)

jau biggrin.gif
QUOTE(Sim@ @ 2018 02 27, 23:20)

tokiu metu jau nebe
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 23:31)

taip
QUOTE(Visgi @ 2018 02 27, 23:53)
Ne, šiandien, jaunėliui sūnui.
Papildyta:
Taip.Ne.Taip, esu, ir ne kartą.

prieš kokią savaitę
QUOTE(Visgi @ 2018 02 28, 01:09)
Mėlynos, kaip vakar.

rudos
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 28, 08:45)
kai verdat mėsą, nupilat vandenį, kai užverda vanduo, ar tik nugriebiat putas?
Visaip būna,. Būna, kad tik nugriebiu, būna, kad išpilu visą vandenį ir naujo pripilu.

nugriebiu
turit kumštines pirštines?-ne
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 02 28, 08:06)
turit kumštines pirštines?-ne

Irgi ne.

Kai dabar šaltukas spaudžia, maunatės po kelnėm pėdkelnes?
Nesimaunu. Bet kai reikia paeit kažkur, iš tiesų ties klupsčiais labai spirgina šaltis.
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Yra nemazai

Būna tokių momentų kai darbo ir reikalų tiek, kad tiesiog nespėjat? 

Buna

Ziurint kokia gele ir kokia atrama. jei vertinant bendra vaizda grazu - tai man netrukdo

Kokį neseniai gyvai TV žinomą veidą matėt?

Mindauga Stasiuli

laida "Prieš Sroves" Jums įdomi, kiekvieną žiūrite, ar tik pamačiusios anonsą? (kartais tik žiūriu)

Neziuriu

Ne

Kieno iš artimųjų gimtadienis artėja? 

Sunaus ir vyro

Atsakyti