QUOTE(Nastya @ 2018 02 26, 23:31)
Santykiai su vyru jau ne tokie kaip anksčiau, pastoviai smarkiai pykstatės, skiriatės-taikotės pastoviai, bet gyvenat kartu ir oficialiai nesat išsiskyrę. Ar dar gyvenant su esamu vyru ir su juo neišsiskyrusi galėtumėt pradėt santykius (arba tiesiog bendrauti, be jokių rimtų ketinimų į rimtus santykius) su kitu vyru/ais, vaikščiot į pasimatymus, leist su juo laiką, fiti-miti ir t.t.? Ar jums būtina būtų galutinai išsiskirt ir tik tada ieškotis naujų meilių-seilių?
Jei jau būtų toks susvetimėjimas, tai man jau vienodai rodytų, tai ir naujų santykių nesibaidyčiau. Aišku, man būtų fainiau apskritai galutinai išiskirti, nei taip trintis ir gyventi kaip kaimynams/nuomininkams po vienu stogu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 26, 23:50)
Ar išleistų jus vyras vieną, t.y.be jo, į vakarėlį, klubą ir pan?
Be problemų, nepurkštautų. Ojei kiek tokių kartų yra buvę, aš čia pas mus tokia pagrindinė
tusofčikė šeimoje, dabar paskutiniai tik du metai tokia sėslesnė esu pasidarius.
QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 00:28)
O jūsų vyras ar išeina kur atskirai nuo jūsų (jeigu neturit vyro ar "leistumėt")?
Na vat kažkaip ne, nėr pas jį tokio noro.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 08:03)
Ar vyras kontroliuoja jūsų pirkinius-ką perkat, už kiek, ar reikia pasisakyt?
Ojei, ne.
QUOTE(Nastya @ 2018 02 27, 08:26)
Nusiperkate naują suknelę, bet vyrui jos neparodote. Po kurio laiko kažkur su juo einate ir apsivelkate tą suknelę. Ar jūsų vyras yra pastabus ir pastebės, kad suknelė nauja?
Labai pastabus, pastebėtų iškart, jis manyje bile ką pastebi, kad ir auskarus naujus. "O, auskarai nauji, gražūs, tau labai tinka." Nu jis pas mane toks. Būna, kad makiažą darausi, darausi, nu jau taip preciziškai, paskui jau man pradeda vaidentis kad kažkas nelabai gerai, tai nuvarau pas jį, sakau; pažiūrėk ar gerai, neatrodo, kad per daug, per ryškiai, man atrodo, kad negerai
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 09:54)
Įvardinkite vieną narę, kuri, jūsų manymu, labiausiai domėjosi kultūriniu gyvenimu (teatrai, knygos, parodos ir pan.)?
Buvusi narė Avietė.
QUOTE(k@mylye @ 2018 02 27, 10:11)
Ar paskutiniu metu išvengėt kokių papildomų išlaidų?
Nebuvo paskutiniu metu tokių situacijų/momentų kad
šviestų papildomos išlaidos.
QUOTE(errachka @ 2018 02 27, 10:41)
kokiose situacijose (ne emociškai) jaučiatės nuoga, nors esat apsirengusi?
Neatgaminu tokių situacijų.
QUOTE(Agrefa @ 2018 02 27, 13:16)
Kokius garsus dabar girdit?
Per TV
groja/dainuojaQUOTE(Aidos @ 2018 02 27, 14:06)
namus dažnai tvarkot?
Manau pakankamai; vieną kartą mažesnės tvarkos, kitą kartą didesnės, daromos generalinės tvarkos kai reikia, dažnai siurbiama yra, nes aš namuose mėgstu basa vaikščioti, tai tikrai negaliu pakęst, kai jaučiu kažką. Tik tiek, kad nėra visa buities tvarka ant mano pečių; jaunesnis sūnus dulkes valo (jis šiame reikale labai kruopštus), vyresnis sūnus siurbia (jam tai labai gerai sekasi. Paskui barasi jei kas su batais įžengia)
o aš visus kitus likusius buitinius darbus.
O šiaip tai, kai vyras būna grįžęs iš savo misijų, tai mano buities tvarkos darbas namuose yra: dulkes nuvalyti, nublizginti veidrodžius, gėles apipurkšti, nuplauti, viskas.
Ar jums nenusibodo jau ta žiema, sniegas, šalčiai ir pan?Jau man nusibodo, tikrai.