Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 17, 13:21)
Yra dalykas kurį reikia šiandien atlikti, bet nelabai jau malonus ir pan?

Langus nusivalyti

QUOTE(Nastya @ 2018 05 17, 16:51)
Ką rytoj, savaitgalį? -

Nieko, namie su vaikais

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 17:03)
Ar esate pastebeje nuo ko jums dazniausiai galva skauda?

taip

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 18:32)
Jūsų vaikai į kūdumą ar į storumą?

Į kūdumą

QUOTE(Nastya @ 2018 05 17, 19:40)
Turit šiuo metu problemų, kažkokių negerumų asmeniniam gyvenime apie kurias niekas nežino? -

Turiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 20:16)
Rytoj sunki diena laukia,  ar nelabai?

nelabai

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 20:44)
Ar turite namuose musiu musekli?

Taip, cielus du

šį mėnesį laukia Jūsų kokia nors svarbi data, šventė? (taip, gegužės 30 d. - ketvirtoko sūnaus - Paskutinis skambutis)
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 19, 06:17)
gero poilsio!  Parašyki plačiau,  ką veikiat,  kur esat!  Smagu jums,  faina!  wub.gif
Labas rytas,
SITUACIJA. Tatkim,  jūsų draugė,  kur vyro žinutę naujai meilei užtiko,  iki dabar su vyru riejosi,  aiškinosi ir t.t. Reziume-vyras neišėjo pas kitą,  draugė viską paliko plaukt sava eiga. Dabar pas juos situacija tokia,  kad jis nešlisužioja keliais,  prašydamas atleidimo,  draugei tas nepatinka ir ji jį ėda ir prikaišioja jam. Klausia pas mane,  ką aš daryčiau jos vietoj. Tad ką jūs atsakytumėt?

dar spėsiu atsakyt smile.gif
oi, sunku patart-visi mes skirtingi..aš už tai kad kiekviena pora pati spręstųsi..
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 19, 18:01)
LANGUS NAMIE JAU NUSIVALĖTE? (dar ne, nekyla rankos)

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 19, 19:49)
šį mėnesį laukia Jūsų kokia nors svarbi data, šventė? (taip, gegužės 30 d. - ketvirtoko sūnaus - Paskutinis skambutis)

vaiko gimtadienis buvo
Nastia-Turkijon biggrin.gif
turit žiūronus?-nea
Atsakyti
LANGUS NAMIE JAU NUSIVALĖTE? (dar ne, nekyla rankos)

Iš vidaus tik.

Kaip greitai! smile.gif Graudu bus. Ir vėl.rugsėjy bus didelis jaudulys-pripratimas prie dag mokytojų ir naujos auklėtojos.
Pas mane nėra kažko tokio.

QUOTE(errachka @ 2018 05 19, 19:55)
Nastia-Turkijon biggrin.gif
turit žiūronus?-nea

Turi abi vyrukai.

Ar gerai užmiegat naujoj vietoj?

Nea, ilgai vartausi, negaliu užmigt. Tik Kijeve l.gerai miegojau ir greitai užmigau.
Atsakyti
turit žiūronus?-

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 19, 22:21)
Graudu bus. Ir vėl.rugsėjy bus didelis jaudulys-pripratimas prie dag mokytojų ir naujos auklėtojos.
---

gal, bet sūnus labai laukia penktos klasės:)
--
naujoj vietoj ilgai vartausi

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 22:20)
Jūs už benzininę ar elektrinę žoliapjovę?

Už jokią, nes jokios ir neturim

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 18, 09:06)
kokios spalvos laku nulakuoti nagai?

Bordo

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 18, 09:20)
Kam paskutiniam ir dėl ko skambinot telefonu?

Broliui, dėl pasitarimo Tėvo dienos paminėjimo

QUOTE(errachka @ 2018 05 18, 11:55)
jūsų šeima mažavalgiai ar daugiavalgiai?-

mažavalgiai

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 19, 06:17)
SITUACIJA. Tatkim,  jūsų draugė,  kur vyro žinutę naujai meilei užtiko,  iki dabar su vyru riejosi,  aiškinosi ir t.t. Reziume-vyras neišėjo pas kitą,  draugė viską paliko plaukt sava eiga. Dabar pas juos situacija tokia,  kad jis nešlisužioja keliais,  prašydamas atleidimo,  draugei tas nepatinka ir ji jį ėda ir prikaišioja jam. Klausia pas mane,  ką aš daryčiau jos vietoj. Tad ką jūs atsakytumėt?

Kadangi pas mane panaši situacija, tai kurį laiką prikaišiočiau apie tą kitą, o paskui – lai būna, kaip būna

LABA RYTA ax.gif

turite draugę, pažįstamą, kuri dėl vyro išėjimo pas kitą, bandė išeit iš gyvenimo? (taip, visai nesenai sužinojau, kad viena pažįstama, sužinojusi, kad vyras turi kitą ir pas ją po darbo užtrunka..O ir vyras nesigynė, pasakė, kad susirenka daiktus ir išeina pas kitą. Tai paliktoji dar tą patį vakarą bandė miegamajame ..pasikarti, bet sutrukdė anytos vakarinis tel.skambutis. Tada rytą susisuko virvę ir šiltnamy pasikorė-baisu, liko 2 paaugliai berniukai, gyvena kaime, jos giminių nėra, vaikai arba pas tėvą, arba į vaikų namus, nes tėvas nelabai nori sūnų...)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 20, 09:43)
turite draugę, pažįstamą, kuri dėl vyro išėjimo pas kitą, bandė išeit iš gyvenimo? (taip, visai nesenai sužinojau, kad viena pažįstama, sužinojusi, kad vyras turi kitą ir pas ją po darbo užtrunka..O ir vyras nesigynė, pasakė, kad susirenka daiktus ir išeina pas kitą. Tai paliktoji dar tą patį vakarą bandė miegamajame ..pasikarti, bet sutrukdė anytos vakarinis tel.skambutis. Tada rytą susisuko virvę ir šiltnamy pasikorė-baisu, liko 2 paaugliai berniukai, gyvena kaime, jos giminių nėra, vaikai arba pas tėvą, arba į vaikų namus, nes tėvas nelabai nori sūnų...)

Ne, nėra.
Aišku tik viena, kad jei nori išeit, jei yra tos mintys, yra tos kalbos, žmogus vis tiek pasirenka tą kelią.

Ar turit kaiiškų kiaušinių?
Turiu, nusipirkau tėviškėj.
Atsakyti

Kam paskutiniam ir dėl ko skambinot telefonu?

MB skambinau, o dėl ko nepamenu. 

jūsų šeima mažavalgiai ar daugiavalgiai?

mažavalgiai

SITUACIJA. Tatkim, jūsų draugė, kur vyro žinutę naujai meilei užtiko, iki dabar su vyru riejosi, aiškinosi ir t.t. Reziume-vyras neišėjo pas kitą, draugė viską paliko plaukt sava eiga. Dabar pas juos situacija tokia, kad jis nešlisužioja keliais, prašydamas atleidimo, draugei tas nepatinka ir ji jį ėda ir prikaišioja jam. Klausia pas mane, ką aš daryčiau jos vietoj. Tad ką jūs atsakytumėt?

Patarčiau nebeėst. Jei netenkina situacija, tai kad pati pamąstytų prie ko tai veda.  

LANGUS NAMIE JAU NUSIVALĖTE? 

Nusivaliau, bet  vėl reikia valyti. 

šį mėnesį laukia Jūsų kokia nors svarbi data, šventė?

Kad nieko. 

turit žiūronus?

taip

nea

turite draugę, pažįstamą, kuri dėl vyro išėjimo pas kitą, bandė išeit iš gyvenimo?

kad ne

nea

Kada paskutinį kartą buvote miške?

Labai labai seniai 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 21, 09:38)
Kada paskutinį kartą buvote miške?</p><p>Labai labai seniai </p>

Irgi seniai. Prie miško būnu dažnokai. bet miške-tikrai seniai. Laukiu uogų ir grybų.

Ar esat paskutiniu metu kažkur užsigavę, susižeidę ar pan.?
Esu. Pakrypo koja ir griuvau. Vieną kartą, o po savaitės-antrą kartą. ta pati koja, ties ta pačia vieta. Skausmas-eina kakot. Net vaikščiot šiandien sunku.
Atsakyti
TEMUTEI ARTĖJA KRACHAS.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 21, 22:41)
TEMUTEI ARTĖJA KRACHAS.

Viskas bus ok!
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 20, 22:21)

turiu

per sūnaus išleistuves, miške įsikūrusioje kaimo turizmo sodyboje

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 21, 15:49)

nesu

LABAS RYTAS 4u.gif

turinčios teisę į MAMADIENIUS, ar darbadavys Jums juos duoda lengvai? tada, kai Jums jų reikia? (buvo lengvai, bet nuo birželio PIRMOS bus skiriami Mamadieniai - briedas kažkoks bigsmile.gif )
Atsakyti

ne

TEMUTEI ARTĖJA KRACHAS.

dabar juk vasara. Natūralu, kad mažiau sėdim prie kompo. Namuose mano kompas išvis jau savaitę kamputyje guli. 

Paskutinis patirtas nuostolis?

Dužo telefo ekranas

Atsakyti
Sveikos! mirksiukas.gif Visoms poilsiaujančioms kelionėse svetur_gerų įspūdžių ir gražių akimirkų!
LANGUS NAMIE JAU NUSIVALĖTE?
Taip, nuvalyti.
šį mėnesį laukia Jūsų kokia nors svarbi data, šventė?
Ne, nelaukia.
turit žiūronus?
Neturim.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 19, 22:21)
Gerai, be problemų.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 20, 09:43)
turite draugę, pažįstamą, kuri dėl vyro išėjimo pas kitą, bandė išeit iš gyvenimo?
Ne, neturiu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 20, 22:21)
Turiu 10vnt.
Sekmadienį.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 21, 15:49)
Nesu.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 21, 22:41)
TEMUTEI ARTĖJA KRACHAS.
Tikrai nemanau taip, viskas bus gerai. Toks periodas tik. Geri orai savo daro. O pas mane dar ir darbe šį mėnesį įtemptas laikotarpis buvo, bent jau iki vakar, nuo šiandien jau turėtų būti viskas gėryn, tikiuosi. Viena kolegė tokią grubią klaidą padarė, kad beveik visą mėnesį mums trims kolegoms teko ieškoti galų, išsiaiškinti kame reikalas, radus ją taisyti, grąžinti viską į vietas, nes į tai įvelta visai atsitiktinai buvo dar apie dešimt žmonių.
O dar, atėjusi viena iš naujokių, dirba apie pusę metų, įnešė į kolektyvą tokios destrukcijos, kad kolektyvui jau trūko kantrybė, neapsikentė, ir pareiškė vakar norą susitikti su valdžia tuo klausimu, ją (tą kolegę) iškvietė akistatai. Vienu žodžiu nelengva vakar buvo diena.
Aš buvau nuo pat pradžių prieš, kad ją priimti į darbą, o mano kolegei pagailo jos, priėmė, tai dabar ir turim fruktą.

Tai va, kad ir vakar, atėjau, atsakiau į pusę klausimų, vėliau atsirado svarbių darbinių reikalų, klausimai su atsakymais taip liko kaboti forume pusdieniui, paskui vėl kažkas kažkur mane iškvietė ir teko viską paskubom išjungti, nes reikėjo išvažiuoti. O namo jau grįžus, būdavo kad galva nedirbdavo nuo tos visos darbinės sumaišties ir tų situacijų tokių įtemptų.
Savaitgaliais taip pat ne namie, vis kažkur kažką. Matyt geri orai savo daro, daugiau veiklos atsiranda. Man regis va tai ir dauguma lemia, kad periodas dabar toks ramesnis temoje.
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 22, 08:35)
Paskutinis patirtas nuostolis?
Nebuvo nieko tokio.

Jūsų rankinio laikrodžio ciferblato spalva, kokia?
Balta.
Atsakyti