Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 11:03)

P pro ką jūs nepraeinat?

Ilgai galvojau, pro ka nepraeinu ramia dusia... tik nesijuokit biggrin.gif - nugi nepraeinu pro vaiku rubu parduotuve unsure.gif Va, ant to as tikra ligone - iseinu i miesta nusipirkti kazka sau, ilgai vaikstau,renkuosi, matuojuos ir finale pareinu namo sau nieko nenusipirkus, bet uztai vaikams kazka visada, reikia ar nereikia, nuperku blink.gif

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 17, 13:21)

Yra dalykas kurį reikia šiandien atlikti, bet nelabai jau malonus ir pan?

Kad lyg ir ne unsure.gif

Ar esate pastebeje nuo ko jums dazniausiai galva skauda? Zalioj jaunystej skaudedavo galva, kai persimiegodavau. O dabar mane labai veikia vejuotas oras. Jei kieme didelis vejas man butinai skauda galva blink.gif Isvada - skyleta mano galva biggrin.gif
Atsakyti
Yra dalykas kurį reikia šiandien atlikti, bet nelabai jau malonus ir pan?</strong></p>
<p>Jo. reikia eiti į šermenis. Taip netikėtai kažkaip. Bet matyt tikėtai tokių dalykų ir nebūna.</p>

Nenorėjau vieno skambučio daryt, bet teko. Na ir šiaip, nenorėjau būt darbe. Noriu, kad pasibsigtų ta darbinė įtampa.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 17, 16:51)
Mano mama pilnai prie visų mano draugių pritampa  rolleyes.gif  Ir aš labai dėl to džiaugiuos  ax.gif

Laba  mirksiukas.gif
Ką rytoj, savaitgalį? - Rytoj su vyru ir vienu bendradarbiu (kuris ir mūsų draugas "po darbo") einam į AUTO BAZAR renginį litexpo. Ir įdomu, ir partnerių ten mūsų bus, o ir darbiniais reikalais gal teks pabendraut ax.gif O po to iškart lekiam į oro uostą ir skrisim į Maskvą savaitgaliui. Vyro brolio gimtadienyje paūliavosim, šiaip pabūsim, pirmadienį darbo reikalus sutvarkysim ir atgal.

Faina!

Rytoj nežinau net. Vakare vyro nebus, tai gal.su drauge susitiksiu. O šeštadienį tikrai į sodybą turėsim važiuoti. Žolė bus iki ausų. O ir daržiuką, jaučiu, reikės ravėt.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 17:03)
Ar esate pastebeje nuo ko jums dazniausiai galva skauda? Zalioj jaunystej skaudedavo galva, kai persimiegodavau. O dabar mane labai veikia vejuotas oras. Jei kieme didelis vejas man butinai skauda galva  blink.gif Isvada - skyleta mano galva  biggrin.gif

Nuo kelių dienų įtampos. Ir tada skauda taip, kad galvą plešia nuo ryto ligi vakaro.

Jūsų vaikai į kūdumą ar į storumą?
Kūdena unsure.gif , bet viskas gerai. Geriau, nei kad tešlinukas būtų.
Atsakyti
Ar esate pastebeje nuo ko jums dazniausiai galva skauda?
Anksčiau visada nuo kondicionierių skaudėdavo, nuo šalto vėjo, nuo persimiegojimo, nuo didelės įtampos ir pan.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 18:32)
Vyriausia dukra kūdena irgi, kiti normalūs pagal savo amžių kaip ir turi būti, nei į kūdumą, nei į storumą.

Turit šiuo metu problemų, kažkokių negerumų asmeniniam gyvenime apie kurias niekas nežino? - Taip. Nežinau ar tai galima būtų taip pavadint, bet turiu. Planavau net pabėgt kokiai valandėlei ir pabūt tik su savim ir susidėliot mintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2018 05 17, 19:40)
Turit šiuo metu problemų, kažkokių negerumų asmeniniam gyvenime apie kurias niekas nežino? - Taip. Nežinau ar tai galima būtų taip pavadint, bet turiu. Planavau net pabėgt kokiai valandėlei ir pabūt tik su savim ir susidėliot mintis  unsure.gif

Būtent dabar, tfu tfu tfu, yra viskas gerai. Bet buvo laikotarpis, kai buvo ir sumaištis, ir nerimas, ir mąstymo visokio, o draugėms apue tai nesipasakojau, nekroviau savo problemų. Viskas susidėliojo į savo vietas.
Tau irgi linkiu geros kloties ir atrasti ramybę. Smalsu, kas tau nutiko. Tikiuosi, kažko labai blogo nėra ir kad viskas greitu laiku išsispręs.

Rytoj sunki diena laukia, ar nelabai?
Darbe-sunki. Nenoriu net pagalvot. Bet vakare viskas bus ramu.
Atsakyti

Mazius anksciau baisiai kudas buvo, dabar normalus- svoris atitinka amziu. Didzkis visada buvo linkes I storuma ( vyro gimineje daug storu zmoniu unsure.gif ), bet dabar jau pradeda stypti i ugi ir svoris mazeja, tai jau ir jis beveik atitinka savo amziu. Bet panasu, kad didysis bus i vyro gimine ir negales esti bulku be saiko biggrin.gif

Turit šiuo metu problemų, kažkokių negerumų asmeniniam gyvenime apie kurias niekas nežino?

Aciu Dievui, ne ax.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 20:16)

Rytoj sunki diena laukia,  ar nelabai?

Nezinau, dirbu rytoj, tai kas bus darbe neaisku unsure.gif

Ar turite namuose musiu musekli?
Turim, va dabar sedziu ji apsikabinusi, muse kazkur skraido ir mane baisiai nervuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 20:44)
Bet panasu, kad didysis bus i vyro gimine ir negales esti bulku be saiko  biggrin.gif

Turim, va dabar sedziu ji apsikabinusi, muse kazkur skraido ir mane baisiai nervuoja  blink.gif

Gal ištįs ir nebus. To jaunimo nesuprasi. Kaip deda vienu momentu į ilgį jr neliela jokio apkūnumo.

biggrin.gif
Nea, neturim- kad nėra čia musiš.
Sodyboj būtų irgi, jei palikčiau pravertas duris.

Jūs už benzininę ar elektrinę žoliapjovę?
Už benzininę. Tokią ir turim.
Atsakyti

Ką rytoj, savaitgalį?

Šiandien darbas ir sportai. Ryt sūnaus egzaminas, tai ten būsim. Sekmadienis ko gero namuose krapštysimės. 

Ar esate pastebeje nuo ko jums dazniausiai galva skauda? 

Kai laikau nepavalgau.

Į kūdumą. 

Turit šiuo metu problemų, kažkokių negerumų asmeniniam gyvenime apie kurias niekas nežino? 

Kad ne. 

Rytoj sunki diena laukia, ar nelabai?

Kol kas sunkumų nenusimato, bet negali žinot. 

Yra

Jei reiktų 3 arus pjauti, tai gal elektrinė gerai. Bet šiaip tai už benzininę. 

Nesugalvoju klausimo. Lai būna, kokios spalvos laku nulakuoti nagai?

Raudoni. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 18, 09:06)
<p<p>Nesugalvoju klausimo. Lai būna, kokios spalvos laku nulakuoti nagai?</p><p>Raudoni. </p>

Irgi raudoni, ryškūs. Įsivazduoju, su kokiais grįšiu po daržo ravėjimo.

Kam paskutiniam ir dėl ko skambinot telefonu?

Draugei. Padėjau SoDrai prašymą pateikt dėl ligos išmokos.
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 10:43)
Ka "kolekcionuoja" jusu vyras?
Manasis negali ramiai praeiti pro laikrodzius unsure.gif Grynai kaip vaikas pro saldainius  biggrin.gif Jau ir turi ju maziausiai 10, bet vis stovi prie vitrinos ir seile varvina  biggrin.gif

irgi laikrodžiai biggrin.gif
P pro ką jūs nepraeinat?
Šiaip kažkokių manijų neturiu. Bet labai ilgą laiką turėjau priklausomybę, jei būnu dideliame prekybos centre, nueit į kažkokią firminę apatinio trikotažo parduotuvę ir nusipirkt gražias apatines kelnaites. Bet paskutiniais metais jau to nedarau ir kažkokios manijos lyg ir neturiu.

nu man visokie kostiumėliai bigsmile.gif
Yra dalykas kurį reikia šiandien atlikti, bet nelabai jau malonus ir pan?</strong></p>
<p>Jo. reikia eiti į šermenis. Taip netikėtai kažkaip. Bet matyt tikėtai tokių dalykų ir nebūna.</p>

nea
QUOTE(Nastya @ 2018 05 17, 16:51)
Ką rytoj, savaitgalį? - Rytoj su vyru ir vienu bendradarbiu (kuris ir mūsų draugas "po darbo") einam į AUTO BAZAR renginį litexpo. Ir įdomu, ir partnerių ten mūsų bus, o ir darbiniais reikalais gal teks pabendraut ax.gif O po to iškart lekiam į oro uostą ir skrisim į Maskvą savaitgaliui. Vyro brolio gimtadienyje paūliavosim, šiaip pabūsim, pirmadienį darbo reikalus sutvarkysim ir atgal.

vaiko gimtadienis ir skrendam 10 d is LT bigsmile.gif
Ar esate pastebeje nuo ko jums dazniausiai galva skauda? Zalioj jaunystej skaudedavo galva, kai persimiegodavau. O dabar mane labai veikia vejuotas oras. Jei kieme didelis vejas man butinai skauda galva  blink.gif Isvada - skyleta mano galva  biggrin.gif

Man ją iš vis nelabai skauda
Kūdena  unsure.gif ,  bet viskas gerai. Geriau,  nei kad tešlinukas būtų.

kūdumą
Turit šiuo metu problemų, kažkokių negerumų asmeniniam gyvenime apie kurias niekas nežino? - Taip. Nežinau ar tai galima būtų taip pavadint, bet turiu. Planavau net pabėgt kokiai valandėlei ir pabūt tik su savim ir susidėliot mintis  unsure.gif

aga...
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 20:16)
Rytoj sunki diena laukia,  ar nelabai?
Darbe-sunki. Nenoriu net pagalvot. Bet vakare viskas bus ramu.

oi ne
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 20:44)
Turim, va dabar sedziu ji apsikabinusi, muse kazkur skraido ir mane baisiai nervuoja  blink.gif

aga
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 22:20)
Už benzininę. Tokią ir turim.

gal irgi
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 18, 09:06)
Lai būna, kokios spalvos laku nulakuoti nagai?</p><p>Raudoni. </p>

einu po valandos -tai dar nesugalvojau bigsmile.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 18, 09:20)
Kam paskutiniam ir dėl ko skambinot telefonu?
Draugei. Padėjau SoDrai prašymą pateikt dėl ligos išmokos.

vyrui vakar

jūsų šeima mažavalgiai ar daugiavalgiai?-iš esmės mažavalgiai
Papildyta:
mergaitės, atsisveikinu 10 dienų - skrendam pailsėt šiek tiek 4u.gif
gerų klausimų bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2018 05 18, 11:55)
jūsų šeima mažavalgiai ar daugiavalgiai?-iš esmės mažavalgiai

mergaitės, atsisveikinu 10 dienų - skrendam pailsėt šiek tiek 4u.gif
gerų klausimų bigsmile.gif  wub.gif

Sūnus iš viso nevalgių nevalgis biggrin.gif . O mes-didižavalgiai.

Gero poilsio! Parašyki plačiau, ką veikiat, kur esat! Smagu jums, faina! wub.gif

Labas rytas,
SITUACIJA. Tatkim, jūsų draugė, kur vyro žinutę naujai meilei užtiko, iki dabar su vyru riejosi, aiškinosi ir t.t. Reziume-vyras neišėjo pas kitą, draugė viską paliko plaukt sava eiga. Dabar pas juos situacija tokia, kad jis nešlisužioja keliais, prašydamas atleidimo, draugei tas nepatinka ir ji jį ėda ir prikaišioja jam. Klausia pas mane, ką aš daryčiau jos vietoj. Tad ką jūs atsakytumėt?
Tik tiek, kad jei jau liko kartu ir bando kažką lipdyt iš naujo, ji turi nustot priekaištaut ir ėst jį. Turi stengtis abu.

P. S. Nastya, tu lyg Madkvoj šį savaitgalį? Gero jums laiko!
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 19, 06:17)
P. S. Nastya,  tu lyg Madkvoj šį savaitgalį?  Gero jums laiko!
Aha. Ačiū rolleyes.gif

Errachka, kur jūs atostogausit? bigsmile.gif Gerų atostogų, lauksim sugrįžtant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 07:10)
ar dažnai pagalvojat apie savo mamą? AR būna apie ją minčių? Na, tarkim, vieni karts nuo karto pagalvoja. Kiti žino, kad ji yra sveika ir nėra ko galvoti, nėra ko skambinti kas dieną?

Mano mama jau kape. Todėl tik mintimis su ja pasikalbu

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 17, 08:23)
Kas paskutiniu metu užkniso labiausiai?

Stringantis namų internetas..

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 17, 08:26)
gerai išsimiegojot?

taip

QUOTE(errachka @ 2018 05 17, 10:42)
pliaže gulit ant rankšluosčio, čiužinio ar gulto? (LT būnant)?-

Spec. antklodės

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 10:43)
Dazna moteris turi kazkokiu silpnybiu. Viena negali ramiai praeiti pro kvepalus, kita pro batus, rankines ar dar kazka  biggrin.gif . O vyrai? Ka "kolekcionuoja" jusu vyras?

Buvo laikas, kad negalėdavo praeit pro prekes skrtas žvejybai. Db – net nežinau

P pro ką jūs nepraeinat?

laikrodžius

SVEIKOS 4u.gif

LANGUS NAMIE JAU NUSIVALĖTE? (dar ne, nekyla rankos)
Atsakyti