Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 16, 20:47)

Kada tavo berniukams mokslo metai baigiasi?  Kaip.ir LT?

Perkat jau braškes?

Oi, ne cia trumpesnes vasaros atostogos, baigia birzelio 15, o pradeda rugpjucio 21.

Nuperku kartais vaikams, bet neskanios jos visai, rugscios.
Rankine jau vasarine, ar nesiojat ta pacia kur ir ziema nesiojot? Dar ta pati, bet jau keisiu I sviesesne.
Atsakyti
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 16, 21:14)
Oi, ne cia trumpesnes vasaros atostogos, baigia birzelio 15, o pradeda rugpjucio 21.

Nuperku kartais vaikams, bet neskanios jos visai, rugscios.
Rankine jau vasarine, ar nesiojat ta pacia kur ir ziema nesiojot? Dar ta pati, bet jau keisiu I sviesesne.

Ta pati, bet ji įšviesumą unsure.gif . Pravaikščiojau ir žiemą.
Nuo ko paskutinį el.laišką gavot; iš kur?
Iš aruodas.lt
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 14, 22:47)
Kur dedat tuščią tarą iki jos pridavimo į taromatą?
Namuose į rūsyje esantį sandėliuką, sodyboj - į garažą. Taip ir kaupias nežmoniškais kiekiais. Kam parodai tai ir nepatiki biggrin.gif Priduodi, po kokio pusmečio žiūrėk vėl tas pats.
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 15, 10:04)
Ar jau pasiilgote lietaus?
Šiaip ne, bet galėtų palyt, palaistyt daržus ir šiaip visas tas dulkes nuplaut.
QUOTE(errachka @ 2018 05 15, 10:39)
mėgstat labiau sųraus ar saldaus maisto mėgėja?
Saldaus.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 15, 21:57)
Jeigu jūsų kabinetinė kolegė,  su kuria dviese sėdėjot,  išeitų į dekretą, ar asmeniškai nuo savės nupirktumėt jai kokį nors prezentą?
Kažką tikrai sugalvočiau.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 15, 22:26)
paskutinė girdėta GERA žinia per vakar - šiandien?
Nieko tokio neišskirčiau.
QUOTE(Visgi @ 2018 05 15, 22:34)
Užrašine telefone dažnokai naudojates?
Irgi dažnokai naudoju. Tiek telefone, tiek ir darbo knygą. Be šių dalykų niekaip. Pas mane tiek visko daug, kad pasimesčiau ir užmirščiau viską be užsirašymo.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 16, 06:32)
šampūnai, kokios talpos ir kokios firmos pas Jus?
Įvairiai. Pas mane vieno niekada nebūna, visada bent keli.
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 16, 08:24)
Paskutinis gertas gėrimas?
Gazuotas vanduo.
QUOTE(errachka @ 2018 05 16, 09:57)
jau su pedikiūru?
Taip.
Papildyta:
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 16, 12:40)
Seniai uždarinėjot sąskaitą banke?
Pernai rudenį kažkada.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 16, 19:38)
jei prie mėsos (keptos, virtos, troškinio ir pan.) nebūtų garnyrui nei bulvių, nei makaronų, nei ryžių, nei grikių, o būtų tik duona ir batonas, kurį rinktumėtės?
Rinkčiausi duonos jorės arba liliputo.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 16, 20:18)
Sunku darbe dabar?
Ne tai, kad sunku, bet tiesiog tempas žiauriai didelis. Visko ant tiek daug, kad nieko nespėju. Sukuosi kaip bitė. Bet jau matosi šviesa tunelio gale. Vyras vėl grįš į darbą ir šiaip darbų apmažės, liks keli pagrindiniai, o visa kita kaip visada rolleyes.gif
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 16, 20:42)
Kiek jus turite atostogu?
Ta prasme prikaupusi ar tiesiog per metus priklausančių? Oficialiai priklauso 20 darbo dienų metam. Prikauptų tai net nežinau kiek tiksliai. Retai aš jas naudoju oficialiai.
Perkat jau braškes?
Pirkau kelis kartus, va ir šiandien. Trešnes jau vieną kart pirkau, nes irgi baisiai norėjau.
Rankine jau vasarine, ar nesiojat ta pacia kur ir ziema nesiojot?
Pasikeičiu aš jas karts nuo karto tai pastoviai ir ilgai su viena nevaikštau. Dabar su vasarine jau.

Ahoy 4u.gif
Šiandien FB vienoje grupėje užmačiau kaip viena moteris rašo: "Būna svečiai dekoracijos, kurie sėdi, valgo ir geria. Ir yra svečiai kurie dalyvauja šventėje."
Tai prie kurių priskirtumėte save, jeigu būnate kažkokioje šventėje, jei per ją organizuojami kokie žaidimai, šokiai ar šiaip kažkas?
- Aš prie tų "dalyvaujančių šventėj" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 16, 20:18)
Sunku darbe dabar?

taip, nes pas mus prasidėjęs atostogų metas nuo šio mėn., tai vienos atostogauja, kt. - "ant bilieto", tad reikia dirbti ne tik savo pareigas, bet ir papildomai dar kelias blink.gif

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 16, 20:42)

14 d., nes pas mus kaupiasi už kiekvieną mėn.papildomos dienos

Perkat jau braškes?

aš ne, v tai buvo turguj nupirkęs

Rankine jau vasarine, ar nesiojat ta pacia kur ir ziema nesiojot?

šiandien jau pasikeičiau į šviesesnę, nes iki šiol vaikščiojau su juoda kuprine

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 16, 21:33)

iš bendrovės SB Lizingas

QUOTE(Nastya @ 2018 05 16, 21:39)
Šiandien FB vienoje grupėje užmačiau kaip viena moteris rašo: "Būna svečiai dekoracijos, kurie sėdi, valgo ir geria. Ir yra svečiai kurie dalyvauja šventėje."
Tai prie kurių priskirtumėte save, jeigu būnate kažkokioje šventėje, jei per ją organizuojami kokie žaidimai, šokiai ar šiaip kažkas?
-

prie pirmųsmile.gif

lyja? (o, TAIP. P A G A L I AU wub.gif wub.gif )
Atsakyti
- Aš prie tų "dalyvaujančių šventėj"  biggrin.gif

biggrin.gif
Jeigu mano kompanija, tai tikrai dalyvauju nuo pačios pirmos iki paskutinės minutės. Bet jeigu atėjau tik iš reikalo-na tarkim, vyro brolienės jubiliejus-tuomet esu dekoracija ir net nenoriu būt kitokia biggrin.gif.

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 16, 22:34)
lyja? (o, TAIP. P A G A L I AU wub.gif  wub.gif )

Taaaaip! Valioooooo!

Labas rytas,
Ar dažnai pagalvojat apie savo mamą? AR būna apie ją minčių? Na, tarkim, vieni karts nuo karto pagalvoja. Kiti žino, kad ji yra sveika ir nėra ko galvoti, nėra ko skambinti kas dieną?
Dažnai. Man ji visada buvo mano labai mylimas žmogus.
Atsakyti

jau su pedikiūru?

dar ne

ruošiuosi vieną uždaryti. Tik laukiu, kada rezervacijos pranyks. 

jei prie mėsos (keptos, virtos, troškinio ir pan.) nebūtų garnyrui nei bulvių, nei makaronų, nei ryžių, nei grikių, o būtų tik duona ir batonas, kurį rinktumėtės? 

Tik duona. Batono nevalgau. 

Sunku darbe dabar?

Šiai dienai atokvėpis. Praeitos dvi savaitės buvo beprotiškos. 

Nežinau. Bet minimum 20 darbo dienų. O dar nežinau kada eiti atostogų.

Perkat jau braškes?

dar ne

Tas pats kaip žiema. Buvau pakeitusi, bet vėl grįžau prie senosios. Patogesnė. 

cv-online

Šiaip jau dažniausiai būnu dekoracija. Nes iš esmės nemėgstu balių.  Bet yra tam tikra kompanija, kur būnu aktyvus dalyvis. 

lyja? 

lyja

Kas paskutiniu metu užkniso labiausiai?

Uodai. 

Atsakyti

Ar dažnai pagalvojat apie savo mamą? AR būna apie ją minčių? Na, tarkim, vieni karts nuo karto pagalvoja. Kiti žino, kad ji yra sveika ir nėra ko galvoti, nėra ko skambinti kas dieną?

Kas dieną tikrai neskambinu. Kartais pagalvoju. 

gerai išsimiegojot?

Visai negerai. Sapnavau baisų sapną. Gal būt didesnio košmaro negali būti. Ir viskas taip tikroviška. Ir dar su tokia mistika. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 16, 12:40)
Šiandien uždariau seb. Užkalė, kad mokesčius kas mėn,nuskaito.

aga
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 16, 19:38)
jei prie mėsos (keptos, virtos, troškinio ir pan.) nebūtų garnyrui nei bulvių, nei makaronų, nei ryžių, nei grikių, o būtų tik duona ir batonas, kurį rinktumėtės? (batono riekę)

nevalgau garnyro-tik daržoves
Perkat jau braškes?
Dar neprkinėju. Bet jau kainos nukritę iki 2,80 Eur už Lenkiškas.

ne

šviesesnių ištraukiau, derinu prie drabužių
Iš aruodas.lt

swedbanko
Tai prie kurių priskirtumėte save, jeigu būnate kažkokioje šventėje, jei per ją organizuojami kokie žaidimai, šokiai ar šiaip kažkas?[/b] - Aš prie tų "dalyvaujančių šventėj"  biggrin.gif

aišku dalyvaut smile.gif
lyja? (o, TAIP. P A G A L I AU wub.gif  wub.gif )

taip
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 07:10)
Dažnai. Man ji visada buvo mano labai mylimas žmogus.

būna, bet ne per dažniausiai
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 17, 08:23)
Kas paskutiniu metu užkniso labiausiai?</strong></p><p>Uodai. </p>

nieko konkretaus šiuo metu
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 17, 08:26)
gerai išsimiegojot?</strong></p><p>Visai negerai. Sapnavau baisų sapną. Gal būt didesnio košmaro negali būti. Ir viskas taip tikroviška. Ir dar su tokia mistika. </p>

aga

pliaže gulit ant rankšluosčio, čiužinio ar gulto? (LT būnant)?-rankšluosčio
Atsakyti

Is vaiku plaukimo mokyklos.

Geras pastebejimas biggrin.gif , as irgi kaip Agrefa, jei tai mano kompanija, tai bunu dalyvis,bet jei balius "priverstinis" tai tik dekoracija biggrin.gif

Nea, prognozes rodo, kad lis tik po savaites, bet siandien yra vejas ir siek tiek atveso.

Ar dažnai pagalvojat apie savo mamą? AR būna apie ją minčių?

Pagalvoju daznai, bet skambinu ne kasdien. Kaip gerai,kad ji ne viena gyvena, antraip nerimo daugiau butu, nors ji pas mus aktyviste didele, vis dar dalyvauja visur rolleyes.gif . Pvz. paskambinu savaitgali, klausiu ka daro, o ji - indus valgykloj plaunu, namie atsibodo sedet biggrin.gif . Ji jau 10 metu labdaros valgykloj dirba ax.gif ( zinoma uz aciu ). Sakau, mam, gal jau uztenka, visgi 78 metai blink.gif . O ji, nu jo blink.gif , cia visos mano drages dirba, ka as prastesne biggrin.gif

Va jau karstis buvo uzknises blink.gif , miegot baisiai karsta buvo. Na bet siandien jau atveso, tai daugiau neknisa niekas biggrin.gif

gerai išsimiegojot?

Slykstus dalykas tie kosmarai unsure.gif
Pakenciamai issimiegojau, tik karsta buvo.

Dazna moteris turi kazkokiu silpnybiu. Viena negali ramiai praeiti pro kvepalus, kita pro batus, rankines ar dar kazka biggrin.gif . O vyrai? Ka "kolekcionuoja" jusu vyras?
Manasis negali ramiai praeiti pro laikrodzius unsure.gif Grynai kaip vaikas pro saldainius biggrin.gif Jau ir turi ju maziausiai 10, bet vis stovi prie vitrinos ir seile varvina biggrin.gif
Atsakyti
Kas paskutiniu metu užkniso labiausiai?</strong></p><p>Uodai. </p>

Šiuo metu turimas darbas. Noriu kuo greičiau jį pabaigt nes jau nervai nelaiko.

gerai išsimiegojot?<

Šią naktį labai gerai.

QUOTE(errachka @ 2018 05 17, 10:42)
pliaže gulit ant rankšluosčio, čiužinio ar gulto? (LT būnant)?-rankšluosčio

Irgi.

QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 10:43)
Pagalvoju daznai, bet skambinu ne kasdien. Kaip gerai,kad ji ne viena gyvena, antraip nerimo daugiau butu, nors ji pas mus aktyviste didele, vis dar dalyvauja visur  rolleyes.gif . Pvz. paskambinu savaitgali, klausiu ka daro, o ji - indus valgykloj plaunu, namie atsibodo sedet  biggrin.gif . Ji jau 10 metu labdaros valgykloj dirba  ax.gif ( zinoma uz aciu ). Sakau, mam, gal jau uztenka, visgi 78 metai  blink.gif . O ji, nu jo  blink.gif , cia visos mano drages dirba, ka as prastesne  biggrin.gif

Dazna moteris turi kazkokiu silpnybiu. Viena negali ramiai praeiti pro kvepalus, kita pro batus, rankines ar dar kazka  biggrin.gif . O vyrai? Ka "kolekcionuoja" jusu vyras?
Manasis negali ramiai praeiti pro laikrodzius unsure.gif Grynai kaip vaikas pro saldainius  biggrin.gif Jau ir turi ju maziausiai 10, bet vis stovi prie vitrinos ir seile varvina  biggrin.gif

Žinai, labai gerai, kad ji aktyvi. Kuo senyvo amžiaus žmogus labiau užimtas, tuo geriau jis jaučiasi ir nelieka laiko jam sirgti. Mano mamą ir buvo pradėjęs žudyti veiklos trūkumas.

Geras klausimas apie vyro silpnybes biggrin.gif .
Jis mėgsta visokius gražius nedidelius daikčiukus. Tarkim, spinerį nusipirko arba kauliukus, kuriuos galima į kišenę įsidėti. Jie buvo labai gražūs, mediniai, kvepiantys. Na va jis toks.

P pro ką jūs nepraeinat?
Šiaip kažkokių manijų neturiu. Bet labai ilgą laiką turėjau priklausomybę, jei būnu dideliame prekybos centre, nueit į kažkokią firminę apatinio trikotažo parduotuvę ir nusipirkt gražias apatines kelnaites. Bet paskutiniais metais jau to nedarau ir kažkokios manijos lyg ir neturiu.

Atsakyti

pliaže gulit ant rankšluosčio, čiužinio ar gulto? (LT būnant)?

rankšluoščio

Dazna moteris turi kazkokiu silpnybiu. Viena negali ramiai praeiti pro kvepalus, kita pro batus, rankines ar dar kazka biggrin.gif. O vyrai? Ka "kolekcionuoja" jusu vyras?

Gal labiau ir ant kokių žvejybinių-medžioklinių dalykų, na bet proto ribose. Pirkt, kad turėt, tai tikrai taip neperka. Tik kai reikia. Bet pasidairyti po tokius daiktus mėgsta. 

P pro ką jūs nepraeinat?

Pro batus. Neturiu aš jų labai daug, bet vistiek man jų negana. 

Yra dalykas kurį reikia šiandien atlikti, bet nelabai jau malonus ir pan?

Jo. reikia eiti į šermenis. Taip netikėtai kažkaip. Bet matyt tikėtai tokių dalykų ir nebūna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 17 gegužės 2018 - 12:21
Buhalterės.
lyja?
Dabar ne, bet lijo kažkiek. Mačiau Kaunas skęsta kaip pernai Vilnius. biggrin.gif
Šiaip kažkaip negalvoju, bet mes labai dažnai bendraujam. Susiskambinam visada kas dvi-tris dienas tai tikrai, susirašom per viberį kone kasdien. Ne tai, kad pastoviai rašinėjamės, bet būna ar man jinai ką parašo, ar aš jai. Ar kokį juokelį įmeta, ar nuotrauką kokią atsiunčia ar dar ką. Pas mus labai glaudus ryšis, mes kaip geros draugės. Nėra tokių kaip mama-dukra santykių, mes realiai kaip geriausios draugės. Ir bendraujam apie viską ir laiką kartu dažnokai leidžiam (pavyzdžiui sodyboje). Mano mama pilnai prie visų mano draugių pritampa rolleyes.gif Ir aš labai dėl to džiaugiuos ax.gif
Laiko trukūmas.
gerai išsimiegojot?
Vidutiniškai.
QUOTE(errachka @ 2018 05 17, 10:42)
pliaže gulit ant rankšluosčio, čiužinio ar gulto? (LT būnant)?
Turiu tokį didelį rankšluostį, labiau panašų į pledą kokį. Tai ant jo. Bet šiaip gultus mėgstu.
QUOTE(kulverstukis @ 2018 05 17, 10:43)
Dazna moteris turi kazkokiu silpnybiu. Viena negali ramiai praeiti pro kvepalus, kita pro batus, rankines ar dar kazka  biggrin.gif . O vyrai? Ka "kolekcionuoja" jusu vyras?
Laikrodžius irgi mėgsta. Kaklaraiščių kokį 100 turi tai tikrai biggrin.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 17, 11:03)
P pro ką jūs nepraeinat?
Aš pro daug ką biggrin.gif Batai, rankinukai, šiaip gražūs ir akį patraukiantys rūbai, tie patys laikrodžiai, kvepalai gal ne ant tiek, bet vistiek.
Darbe yra vieną mergina tai jinai ant lūpdažių pasimaišius. Sakė gali nieko neturėt, bet lūpdažiai tiesiog must have biggrin.gif Rodė kolekciją, tai turbūt kokių 40 biggrin.gif Tai mes jai per gimtadienį tortą lūpdažio formos užsakėm biggrin.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 17, 13:21)
Yra dalykas kurį reikia šiandien atlikti, bet nelabai jau malonus ir pan?
Nea.

Laba mirksiukas.gif
Ką rytoj, savaitgalį? - Rytoj su vyru ir vienu bendradarbiu (kuris ir mūsų draugas "po darbo") einam į AUTO BAZAR renginį litexpo. Ir įdomu, ir partnerių ten mūsų bus, o ir darbiniais reikalais gal teks pabendraut ax.gif O po to iškart lekiam į oro uostą ir skrisim į Maskvą savaitgaliui. Vyro brolio gimtadienyje paūliavosim, šiaip pabūsim, pirmadienį darbo reikalus sutvarkysim ir atgal.
Atsakyti