Agrefa, man labai džiugu, kad tau patiko Kijeve. Ten tikrai faina. O dabar padaugink iš dviejų ir žinosi kaip gera ir smagu Lvove!
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 11, 06:07)
Jūs vonioj dušo gelį, skystą muilą perpilat į kitą - spec.indelį, ar paliekat pirkotje pakuotėje?
Tik skystą muilą perpilu į spec. talpą, daugiau nieko.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 11, 06:38)
kaip laikotės per šiuos pavasario karščius?
Pagal mane tai dar jokių karščių nebuvo
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 11, 09:21)
Kaip manot ar Zasimauskaitė paims aukštą vietą eurovizijoj?
Maniau, kad paims apie 10 vietą. Paėmė 12, beveik atspėjau.
QUOTE(errachka @ 2018 05 11, 12:42)
būna kad atmetat skambutį ir neperskambinat?
Retai labai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 11, 19:18)
Teisingus parašiau. Ten brangus restoranas buvo.
Šiandien pas taksistą paklausėm, kur rekomenduotų, kad būtų jų dvasia atspindėta. Atvežė į Panas restoraną. Matosi, kad tikrai restoranas. Tai čia valgėm daug, per abi kainavo 550 gr, tai palikom 600.
Bet man tasai brangus, t.y.pirmasis, buvo tikrai labai.aukštos klasės ir absol viskas buvo tobula.
Šiaip tikrai nebrangu restoranuose, jei neit į tuos labai paturbintus.
---
Kada valgėt beliašą?
Nu jūs daugiau palikdavot, mes vietom iki 50% max jaučiu. Kijeve yra visokių vietų. Ir pigių ir brangių, ir labai brangių tikrai aukštos klasės. Vis dėl to sostinė. O Lvove visur pigiau, o kokybė tikrai nenusileidžia.
---
Oi net nepamenu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 11, 19:22)
ant dešinės pėdos ties didžiuoju pirštu prisitryniau pūslę, nes avėjau naujais bateliais ir tas nenormalus karštis padarė savo. Gal kuriai yra taip buvę? Kaip ją "susprogdinti"?
Pati susprogs.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 07:47)
Ar turit ilgaauius batus, kuriuoa avima šituoju metų laiku-vasarą?
Neturiu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 12, 12:09)
kokie planai?
Penktadienį pas draugus buvom, savaitgalį sodyboj.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 13:10)
Mėgstat pic nik.sūrio lazdeles, perkat?
Visai nieko, kartais perku.
Papildyta:QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 13:49)
Mes su vyru irgi grįžom vakar iš kelionės. Gyvenom viešbuty Krokuvoj. Puikus, didingas karališkas miestas. Vieną dieną buvom nuvažiavę į Veličkas į druskos kasyklas. Dar vieną dieną pabuvojom Zakopanės kurorte. Žodžiu, kelionė buvo labai turininga, įspūdžių begalės, oras buvo vasariškas. Labai labai daug vaikščiojom, bet pailsėjau psichologiškai.
Irgi labai džiugu, kad patiko ir gerai praleidot laiką!
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 19:44)
Ar atostogausit šįmet Lietuvos pajūryje?
Taip, jaučiu vėl pusę vasaros ten prasedėsiu
O birželio pirmoj pusėj manęs dar Ispanija laukia
Ir po to rugpjūtį dar viena kelionė. Biški nusimato pakeliaut šiemet
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 20:59)
O sau-kvepalus.
---
Žiūrėsit kas nors Euroviziją, lauksit?
Kokius kvepalus pirkai?
---
Žiūrėjom.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 21:36)
Ar visi namie?
Taip.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 12, 22:54)
ką veikiat?
Eisiu tuoj miegot.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 23:06)
TV pas jus pakabinti, ar pastatyti?
Ir taip ir taip.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 23:38)
Ar esat buvę tulpių šventėje Burbiškio dvare?
Neteko būt.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 13, 06:19)
Slovakijos kalnai ir Gruzija.
---
Sakoma, kad žmogus per dieną turi būtinai išgerti 2 L vandens. Ar jūs geriat, kad ir nenorit, daug vandens, žinodamos, kad reikia? Ar kaip?
Slovakijoj nebuvau, bet Gruzijoj tikrai labai faina, irgi verta aplankyt. Mielai antrą kartą lėkčiau, nes seniai labai buvau.
---
Geriu kiek norisi. Šiaip 2l irgi neišgeriu, nebent tikrai karšta.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 13, 11:56)
artėja mokslo metų pabaiga, laukia išleistuvės - kelionės Jūsų vaikams?
Bus šventė mokslų metų baigimo proga ir tiek. Eis su klase į teatrą, po to renginys mokykloje su tėveliais.
Sveikos
Tai kaip jums Izraelio daina? - Aš tik išgirdus ją pirmam pusfinalyje pasakiau, kad laimės. Akurat. Nėra taip, kad jinai man labai patiktų, bet visai smagi. Geras šou ir tikrai bus vasaros hitas. Lyginant su pernykščiu tampymusi tai 100 kartų geriau. Nors mačiau, kad daug nepatenkintų tokia pergale. Bet žmonėms niekad neįtiksi
Kažkam va Portugalijos pernai patiko, kažkam Izraelio šiemet. Kiek žmonių tiek skonių.