Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 11, 06:07)
Jūs vonioj dušo gelį,  skystą muilą perpilat į kitą - spec.indelį,  ar paliekat pirkotje pakuotėje?

Pirktoje pakuotėj viską palieku

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 11, 06:38)
kaip laikotės per šiuos pavasario karščius?

Aš mėgstu šilumą ir man tai dar nėra karščiai. Man patinka. Laikausi gerai.

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 11, 09:21)
Kaip manot ar Zasimauskaitė paims aukštą vietą  eurovizijoj

Nemačiau kitų dalyvių dainų, tai neturiu palyginimo su Ievutės konkurentais, bet vis tiek manau, kad paims iki 5-os vietos tai tikrai

QUOTE(errachka @ 2018 05 11, 12:42)
būna kad atmetat skambutį ir neperskambinat?

Gal nebūna, jei jau atmetu, tai ir perskambinu, kai galiu

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 11, 19:18)
Kada valgėt beliašą?

Labai labai seniai

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 11, 19:22)
ant dešinės pėdos ties didžiuoju pirštu prisitryniau pūslę, nes avėjau naujais bateliais ir tas nenormalus karštis padarė savo. Gal kuriai yra taip buvę? Kaip ją "susprogdinti"?

Aš visada dezinfekuoju tokiu atveju pūslę ir būtinai praduriu ir išleidžiu susikaupusį skystį, nes kitaip man jinai trukdo vaikščioti. Jei neprasiduria, tai bandyk gerai išmirkyti vandenyje, tai suragėjusi oda pasidarys minkšta ir prasidurs

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 07:47)
Ar turit ilgaauius batus,  kuriuoa avima šituoju metų laiku-vasarą?

Neturiu. Man tokie nepatinka

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 12, 12:09)
kokie planai?

Buvom ryte su dukra apsipirkt. Paskui gaminau pietus, ilsėjausi, tvarkiausi po kelionės

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 13:10)
Mėgstat pic nik.sūrio lazdeles,  perkat?

Nei mėgstu, nei nemėgstu. Skanu ir tiek. Perku dažniausiai vaikams į keliones, išvykas, nes patogu

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 12, 15:00)
kuria prasme "skrydis į savo šalį"? jei praleidau kažką, tai atsiprašau ax.gif

Agrefa buvo išskridus į Kijevą, turbūt šiandien grįžta namo

Ar atostogausit šįmet Lietuvos pajūryje?
Galvojam ten važiuoti liepos mėnesį
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 13:49)
Agrefa, geros kelionės 4u.gif Lauksim įspūdžių

Mes su vyru irgi grįžom vakar iš kelionės. Gyvenom viešbuty Krokuvoj. Puikus, didingas karališkas miestas. Vieną dieną buvom nuvažiavę į Veličkas į druskos kasyklas. Dar vieną dieną pabuvojom Zakopanės kurorte. Žodžiu, kelionė buvo labai turininga, įspūdžių begalės, oras buvo vasariškas. Labai labai daug vaikščiojom, bet pailsėjau psichologiškai.

Ačiū! Aš jau namuose.
Labai dideli ir stiprūs jausmai ten mane valdė. Kijevo Pečorų laura (vienuolynas) kupina paslapties, didybės, paauksuoti kupolai ir paaukausuoti altoriai gniaužė kvapą. Ir ten tvyranti aura...niekada to nepamiršiu.
Visos cerkvės iš tolo šviečia, visos tokios galingos, didelės. Daig gražių senų pastatų. Labai patiko Namas su mitologinėmis būtybėmis prie Prezidentūros. Aplankėm Maidano aikštę.
Visur lėkėm, žiūrėjom, leidom sau itin skaniai valgyt.
Bet likę dar l.daug sovietizmo.O kainų skirtumas. Iš oro uostotaksi atvežė už 400 gr., į ten Uber taksi - už 85 gr. biggrin.gif .
Pripirkau Roschen saldainių jų firminėj pardėj. Vyrui ir jo broliui-Nemirof lauktuvių. O sau-kvepalus.

Alkaja, aš įsivaizduoju, kad ten, kur jūs buvot, l.faina! Labai gerai, kad skyrėt sau laiko ir pravalėt mintis, parsivežėt gerų emocijų.

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 12, 15:00)
kuria prasme "skrydis į savo šalį"? jei praleidau kažką, tai atsiprašau ax.gif
--
sūrio lazdeles dukra labai mėgsta, tai perku tik jai

Buvau Kijeve 2 paras.

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 19:44)
Galvojam ten važiuoti liepos mėnesį

Planuose nėra šito dalyko.

Žiūrėsit kas nors Euroviziją, lauksit?
Planuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 12 gegužės 2018 - 20:03
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 20:59)
Žiūrėsit kas nors Euroviziją,  lauksit?

Vaikai sakė, kad žiūrės, tai ir aš pažiūrėsiu, kaip Ievutei seksis. Labai noriu, kad kuo aukštesnę vietą užimtų.

Agrefa, tai gal dabar užsidegei noru keliauti dar, daugiau ir daugiau?

Kažkada ir aš nuvažiuosiu į Kijevą. Labai noriu.

O savo kelionės įspūdžiais aš dar gyvenu ir dabar, viskas dar nesusigulėjo, šiandien mamai pasakojau ir vėl kažkaip daug gerų emocijų. Užtat ir mėgstu keliauti, verta dėl to dirbti ir taupyti...

Ar visi namie?
Ne visi, vyras su sūnum išvažiavę į gamtą, dar negrįžę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alkaja: 12 gegužės 2018 - 20:53
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 12:49)
Mes su vyru irgi grįžom vakar iš kelionės. Gyvenom viešbuty Krokuvoj.

o Jūs važiavote per kelionių agentūrą, ar patys sau vieni? ax.gif

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 18:44)

manau, kad nebe, nes butą užėmus sesuo, tai man vietos su vaikais nebus

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 19:59)

ne

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 20:36)
Ar visi namie?

ne, v išvyko į ilgą reisą

ką veikiat? (žiūrėjau filmą ir dabar, vaikams sumigus, eisiu ir pati ilsėtis)
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 21:36)
.
Agrefa, tai gal dabar užsidegei noru keliauti dar, daugiau ir daugiau?

Ar visi namie?
Ne visi, vyras su sūnum išvažiavę į gamtą, dar negrįžę

Labai užsidegusi esu bigsmile.gif . Labai labai.

Nėra vyro.

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 12, 22:54)
ką veikiat? (žiūrėjau filmą ir dabar, vaikams sumigus, eisiu ir pati ilsėtis)

Žiūriu Euroviziją.

TV pas jus pakabinti, ar pastatyti?
Pastatyti abu.
Atsakyti
1. o Jūs važiavote per kelionių agentūrą, ar patys sau vieni? ax.gif

2. ką veikiat?

1. Važiavom dviese su vyru savarankiškai. Kažkaip nesinori per agentūras važiuoti, mes mėgstam patys sau viską organizuotis. Viskas paprasta - pirmiausia nusiperkam bilietus, tada pagal atvykimą ir išvykimą išsirenkam ir užsisakom viešbutį. Tada jau patys renkamės maršrutus, vietas, kur ir ką norime pamatyti. Labai gerai nepriklausyti nuo jokio gido ir grupės, nes gali eiti ten, kur patiems norisi. Tuolab, kad dabar labai daug informacijos internete

2. Pažiūrėjom su sūnum kelias Eurovizijos dainas, sulaukėm, kol Ievutė padainuos. Dabar aš prie kompo, pabaigiau savo serialiuką žiūrėt. laukiu, kol sūnus grįš, nes išvarė po naktinį miestą su dviračiu pasivažinėt

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 23:06)
1. Labai užsidegusi esu  bigsmile.gif . Labai labai.

2. TV pas jus pakabinti,  ar pastatyti?

1. Šaunu!!! Kur sekanti kelionė bus?

2. Pastatytas

Ar esat buvę tulpių šventėje Burbiškio dvare?
Nebuvus, bet labai norėčiau. man tulpė - labai graži gėlė
Atsakyti
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 23:38)
Kur sekanti kelionė bus?

Nebuvus, bet labai norėčiau. man tulpė - labai graži gėlė

Slovakijos kalnai ir Gruzija. Ypač į Gruziją labai noriu. Gal truputuką dėl netvarkingumo bijau, bet labai noriu.

Labas rytas,
Sakoma, kad žmogus per dieną turi būtinai išgerti 2 L vandens. Ar jūs geriat, kad ir nenorit, daug vandens, žinodamos, kad reikia? Ar kaip?
Nemoku savęs prievartautir gert daug, kad ir nenoriu. Kažkaip geriu tiek, kiek norisi. Žinau, kad neišgeriu 2 L.

Atsakyti

yra buvę

Kada valgėt beliašą?

gal nevalgiau. nelabai perku tokių dalykų ir panašių dalykų. 

ant dešinės pėdos ties didžiuoju pirštu prisitryniau pūslę, nes avėjau naujais bateliais ir tas nenormalus karštis padarė savo. Gal kuriai yra taip buvę? 

kad nebuvo. 

Ar turit ilgaauius batus, kuriuoa avima šituoju metų laiku-vasarą?

ne

kokie planai? 

Turiu sugalvojusi šių metų kiemo projektą. Bandysiu įrengti alpiunariumą ar kažką tokio. Tai vat šiandien pradėsiu kažką delioti, planuoti. 

Mėgstat pic nik.sūrio lazdeles, perkat?

Aš ne. Sūnus labai mėgsta. 

Mes su vyru irgi grįžom vakar iš kelionės. Gyvenom viešbuty Krokuvoj. Puikus, didingas karališkas miestas. Vieną dieną buvom nuvažiavę į Veličkas į druskos kasyklas. Dar vieną dieną pabuvojom Zakopanės kurorte. Žodžiu, kelionė buvo labai turininga, įspūdžių begalės, oras buvo vasariškas. Labai labai daug vaikščiojom, bet pailsėjau psichologiškai.

Tiesiog super. 

Atsakyti

nežinau. Jokių dar planų. kadangi vyras ko gero atostogų neturės, tai bus tik savaitgalinės išvykos ir ko gero ekspomtu. Sūnus prašo į vandens parką, tai jaučiu šį karta rinksimės Jurmaloje esantį.

Žiūrėsit kas nors Euroviziją, lauksit?

Šiek tie pažiūrėjau. 

Agrefa, tavo kelionė fantastiška. 

Ar visi namie?

Šiuo metu taip. 

ką veikiat? 

geriu kava, įsijungiau pažiūrėt šiek tiek serialo, dar čia rašau. Paskui važiuosim į miestą. Reikia sūnui maudymosi akinius nupirkti į basieną.

TV pas jus pakabinti, ar pastatyti?

pastatytas.

Esu buvusi tik po šventės. Per pačią šventę nenoriu nei kaip ten keliauti. Visiškai nėra galimybių normaliam parkingui. jei nesi koks spec svečias, tai keliausi nuo plento kilometrą, du ar net tris. Ir šiaip man tas šurmulys nepatinka. Jei nori pasigrožėti tulžėmis, tikrai geriau važiuoti po šventės. 

Sakoma, kad žmogus per dieną turi būtinai išgerti 2 L vandens. Ar jūs geriat, kad ir nenorit, daug vandens, žinodamos, kad reikia? Ar kaip?
Nemoku savęs prievartautir gert daug, kad ir nenoriu. Kažkaip geriu tiek, kiek norisi. Žinau, kad neišgeriu 2 L.

Neišgeriu. Bandžiau, bet man nepavyksta. Pamirštu net. 

Ką pusryčiams?

Nežinau dar. Gal blynų kokių pakespiu. 

Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 22:06)
TV pas jus pakabinti,  ar pastatyti?

vienas pakabintas, kitas stovintis

QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 22:38)

ne

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 13, 05:19)
Sakoma, kad žmogus per dieną turi būtinai išgerti 2 L vandens. Ar jūs geriat,  kad ir nenorit,  daug vandens,  žinodamos,  kad reikia?  Ar kaip?

ne

QUOTE(k@mylye @ 2018 05 13, 06:54)
Ką pusryčiams?

karšti sumuštiniai

LABAS RYTAS ax.gif

artėja mokslo metų pabaiga, laukia išleistuvės - kelionės Jūsų vaikams? (laukia ketvirtadienį sūnaus ketvirtoko išleistuvės - kelionė į Utenos raj., kaimo sodyba "Duburiai", bet organizuotumo nulis - jk info...)
Atsakyti
Agrefa, man labai džiugu, kad tau patiko Kijeve. Ten tikrai faina. O dabar padaugink iš dviejų ir žinosi kaip gera ir smagu Lvove! 4u.gif

QUOTE(Agrefa @ 2018 05 11, 06:07)
Jūs vonioj dušo gelį,  skystą muilą perpilat į kitą - spec.indelį,  ar paliekat pirkotje pakuotėje?
Tik skystą muilą perpilu į spec. talpą, daugiau nieko.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 11, 06:38)
kaip laikotės per šiuos pavasario karščius?
Pagal mane tai dar jokių karščių nebuvo ax.gif
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 11, 09:21)
Kaip manot ar Zasimauskaitė paims aukštą vietą  eurovizijoj?
Maniau, kad paims apie 10 vietą. Paėmė 12, beveik atspėjau.
QUOTE(errachka @ 2018 05 11, 12:42)
Retai labai.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 11, 19:18)
Teisingus parašiau. Ten brangus restoranas buvo.
Šiandien pas taksistą paklausėm,  kur rekomenduotų,  kad būtų jų dvasia atspindėta. Atvežė į Panas restoraną. Matosi,  kad tikrai restoranas. Tai čia valgėm daug,  per abi kainavo 550 gr,  tai palikom 600.
Bet man tasai brangus,  t.y.pirmasis, buvo tikrai labai.aukštos klasės ir absol viskas buvo tobula.
Šiaip tikrai nebrangu restoranuose, jei neit  į tuos labai paturbintus.

---
Kada valgėt beliašą?
Nu jūs daugiau palikdavot, mes vietom iki 50% max jaučiu. Kijeve yra visokių vietų. Ir pigių ir brangių, ir labai brangių tikrai aukštos klasės. Vis dėl to sostinė. O Lvove visur pigiau, o kokybė tikrai nenusileidžia. rolleyes.gif
---
Oi net nepamenu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 11, 19:22)
ant dešinės pėdos ties didžiuoju pirštu prisitryniau pūslę, nes avėjau naujais bateliais ir tas nenormalus karštis padarė savo. Gal kuriai yra taip buvę? Kaip ją "susprogdinti"?
Pati susprogs.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 07:47)
Ar turit ilgaauius batus,  kuriuoa avima šituoju metų laiku-vasarą?
Neturiu.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 12, 12:09)
kokie planai?
Penktadienį pas draugus buvom, savaitgalį sodyboj.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 13:10)
Mėgstat pic nik.sūrio lazdeles,  perkat?
Visai nieko, kartais perku.
Papildyta:
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 13:49)
Irgi labai džiugu, kad patiko ir gerai praleidot laiką! 4u.gif
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 19:44)
Taip, jaučiu vėl pusę vasaros ten prasedėsiu ax.gif
O birželio pirmoj pusėj manęs dar Ispanija laukia nail.gif Ir po to rugpjūtį dar viena kelionė. Biški nusimato pakeliaut šiemet ax.gif
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 20:59)
O sau-kvepalus.
---
Kokius kvepalus pirkai? bigsmile.gif
---
Žiūrėjom.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 21:36)
Ar visi namie?
Taip.
ką veikiat?
Eisiu tuoj miegot.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 12, 23:06)
TV pas jus pakabinti,  ar pastatyti?
Ir taip ir taip.
QUOTE(Alkaja @ 2018 05 12, 23:38)
Neteko būt.
QUOTE(Agrefa @ 2018 05 13, 06:19)
Slovakijos kalnai ir Gruzija.
---
Sakoma, kad žmogus per dieną turi būtinai išgerti 2 L vandens. Ar jūs geriat,  kad ir nenorit,  daug vandens,  žinodamos,  kad reikia?  Ar kaip?
Slovakijoj nebuvau, bet Gruzijoj tikrai labai faina, irgi verta aplankyt. Mielai antrą kartą lėkčiau, nes seniai labai buvau.
---
Geriu kiek norisi. Šiaip 2l irgi neišgeriu, nebent tikrai karšta.
QUOTE(Sim@ @ 2018 05 13, 11:56)
artėja mokslo metų pabaiga, laukia išleistuvės - kelionės Jūsų vaikams?
Bus šventė mokslų metų baigimo proga ir tiek. Eis su klase į teatrą, po to renginys mokykloje su tėveliais.

Sveikos smile.gif
Tai kaip jums Izraelio daina? - Aš tik išgirdus ją pirmam pusfinalyje pasakiau, kad laimės. Akurat. Nėra taip, kad jinai man labai patiktų, bet visai smagi. Geras šou ir tikrai bus vasaros hitas. Lyginant su pernykščiu tampymusi tai 100 kartų geriau. Nors mačiau, kad daug nepatenkintų tokia pergale. Bet žmonėms niekad neįtiksi irnesakyk.gif Kažkam va Portugalijos pernai patiko, kažkam Izraelio šiemet. Kiek žmonių tiek skonių.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 13, 07:54)
Kas pusryčiams?</p><p>Nežinau dar. Gal blynų kokių pakespiu. </p>

Vakar sūnui gaminau į tortiliją įsuktą vištieną su daržovėmis.

QUOTE(Sim@ @ 2018 05 13, 11:56)
artėja mokslo metų pabaiga, laukia išleistuvės - kelionės Jūsų vaikams? (laukia ketvirtadienį sūnaus ketvirtoko išleistuvės - kelionė į Utenos raj., kaimo sodyba "Duburiai", bet organizuotumo nulis - jk info...)

Žinau, kad vyks į Trakus, ten keps kibinus.

QUOTE(Nastya @ 2018 05 14, 00:22)
Agrefa, man labai džiugu, kad tau patiko Kijeve. Ten tikrai faina. O dabar padaugink iš dviejų ir žinosi kaip gera ir smagu Lvove!  4u.gif

Tai kaip jums Izraelio daina? - Aš tik išgirdus ją pirmam pusfinalyje pasakiau, kad laimės. Akurat. Nėra taip, kad jinai man labai patiktų, bet visai smagi. Geras šou ir tikrai bus vasaros hitas. Lyginant su pernykščiu tampymusi tai 100 kartų geriau. Nors mačiau, kad daug nepatenkintų tokia pergale. Bet žmonėms niekad neįtiksi  irnesakyk.gif Kažkam va Portugalijos pernai patiko, kažkam Izraelio šiemet. Kiek žmonių tiek skonių.

Aš tikrai šita kelione kaip vaikas džiaugiuosi. Ir jei tik surasiu kompaniją, vyksiu ir į Lvovą ax.gif .
Kvepalai:
vartotojo įkelta nuotrauka
Šiaip truputuką ne mano, nes labai lengvi. Aš sunkesnius mėgstu. bet buvo labai įdomus skonis.

Man Izraelio daina grynai eurovizinė, smagi, nuotaikinga. Man ji patiko. Daug nuomonių apie ją girdžiu, bet, kaip sakai, kiek žmonių tiek nuomonių.

Labas rytas.
Kas iš "gyvų žmonių" yra šiuo metu toje pačioje patalpoje, kur ir jūs?
Esu dar viena. Po 15 min atsivers durys ir įvirs kolegė biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 14 gegužės 2018 - 06:16