Esu labai laiminga, kad čia esu. Pastatai, žmonės nuostabūs, maistas taopogi, vakar iki sutemų vaikštinėjom ir grožėjomės, buvom Maidano aikštėje. Ten daug skausmo likę...
Nastya, , kiek restoranuose arbatpinigių paliekat? Sąskaita buvo 992, palikom 1025 gr. Draugė sako, kad mažai palikom.
QUOTE(Visgi @ 2018 05 10, 11:09)
.Išvyksti jau ane? Jei taip, tai gerų ir gražių įspūdžių!.
Klausyk Agrefa, va važiuojant į darbą, kol kamštyje stovėjau, prisiminiau apie tą berniuką kur tu pasakojai, kur mamos neteko, pameni? Kaip jam sekasi? Ar žinai ką nors? Matomai, man čia susivedė į tą buvusį tavo klausimą kur klausei "Apie ką blogo, nemielo paskutinio pagalvojot?" Prisiminus jį man taip širdį suspaudė.
Ko nepavyko šiandien suderinti?
Neišdegė su manikiūrininke. Norėjau šiandien arba šeštadienį, tačiau viskas užimta, laisvą tik pirmadienis 19°°h
Klausyk Agrefa, va važiuojant į darbą, kol kamštyje stovėjau, prisiminiau apie tą berniuką kur tu pasakojai, kur mamos neteko, pameni? Kaip jam sekasi? Ar žinai ką nors? Matomai, man čia susivedė į tą buvusį tavo klausimą kur klausei "Apie ką blogo, nemielo paskutinio pagalvojot?" Prisiminus jį man taip širdį suspaudė.
Ko nepavyko šiandien suderinti?
Neišdegė su manikiūrininke. Norėjau šiandien arba šeštadienį, tačiau viskas užimta, laisvą tik pirmadienis 19°°h
Ačiū!
Vakar koją išsisukau, nes griuvau iš niekur nieko. Tai nepavyko tiek, kiek buvom suplanavę, pamatyti.
Su tuo berniuku, kurio mama mirė, dažnai susirašau sms, kažkada užsukęs buvo, kai buvo name. Jis dar vis drąskomas skausmo. Labai nori sulaukti pilnametystės ir kuo greičiau sugrįžti į savo butą. Globėja juo tikrai l.rūpinasi, bet ryšio tarp jų nėra. Žinau, kad per Motinos dieną prie mamos kapo stovėjo apie 2 val.ir balsu verkė. Žiauru...
QUOTE(k@mylye @ 2018 05 10, 14:01)
Savaitė eina lėtai ar greitai?</strong></p><p>Kažkaip lėtai. Žiauriai jau pavargau. Noriu savaitgalio.</p><p></p>
Gana greitai.
QUOTE(Nastya @ 2018 05 10, 21:45)
Agrefa, geros kelionės ir gerų įspūdžių!
Sveikos
Žiūrėsit šiandien eurovizijos antrąjį pusfinalį? - Planuojam šiandien pažiūrėt, vyras duonos iškepė, alaus nupirko Tai biški nustebau, kad taip eurovizijai pasiruošė
Ačiū!
Jūs vonioj dušo gelį, skystą muilą perpilat į kitą - spec.indelį, ar paliekat pirkotje pakuotėje?
Palieku pirktoje.