Atsakome į paskutinį klausimą arba daug klausimų bei paliekame savo klausimą ir atsakymą į jį.
Laukiamos ir naujos narės bei nariai
Senosios rezultatai:
Agrefa 1754
Sim@ 903
Visgi 889
spoorga 874
k@mylye 790
Aidos 662
Nastya 585
errachka 392
kami_ 287
Alkaja 169
grange 80
kulverstukis 58
Metute 53
Miškų avietė 51
Naminė 23
ErikaN 11
office 2
Magnė 2
lukrecija12 1
Vilniuj nebūsiu, žadam link Kauno palėkti
Telefone rodė -12 apie 6,30 val. Termometro negalėjau patikrinti, nes jis pas sūnų ant lango. O sūnui - atostogos, tai ilgai miega
Kažkokių naujienų, kad sukeltų džiaugsmą širdyje - nebuvo
Neturiu dėklo. Darbinės vizitinės - darbe dėžutėj. O asmeninio pobūdžio vizitinės - vienos piniginėj, kitos - dokumentų papkutėj
Nepamenu.
Nu jo, žurnalistų antraštės dažnai visai neatitinka nei teksto, ir aplamai - kažkokios netikslios, netgi komiškos
Kad nepastebėjau kažko tokio
Kivį. Šiandien kaip tik nupirkau visą dėžutę
Nepritariu
Visi
Ėjau darban pėškom pirmyn ir atgal, kas užima maždaug po pusvalandį į vieną galą. Ir per pietus šiek tiek prasivaikščiojau neilgai
Ar esate labai reikli sau? Daug iš savęs reikalaujat?
Darbe - esu labai reikli sau. O vat gyvenime - nelabai, paskutiniu metu netgi kažkokia aptingus esu, išvėpus . Nusipirkau vitaminų, gal atgausiu jėgas
uz nauja tema
nezinau, nejau i lauka, bet gal buvo apie nuli ar kokie -2
nea
turiu, bet laikau tik tas, kuriu tikrai prireiks, ne viska
kolega su komentaru fb, bet ten toks grynai darbinis, tai jei pasakysiu, nebus juokinga bet taip is sirdies viena juokiaus
man apskritai nagu bukle pablogeja ziema, ir plauku. visuminis toks reikalas. geriu dabar visokiu vitaminu tikiuos, kad per kelis men pasimatys kazkoks skirtumas.
nagams zadu vel biotino nusipirkt, man veiksmingiausias buvo siaip. ir plaukams.
kadangi nesen valgiau apelsina, tai imciau kivi. tokio saldaus norec, to auksinio
kokias isleistuves? ?
nenoreciau, kad butu privaloma, bet galetu daugiau skatinti. pati siaip nesu pasirasius, bet jau seniai seniai svarstau. nezinau del ko dvejoju.
as ir viena
nei kiek nebuvau, lovoj visa diena .
kazkaip apie donoryste kai paskaiciau, iskilo klausimas, ar galvojat, o gal turit pasirase testamenta? ar nora kaip norit ir kur but palaidota?
nu sako nereikia galvot apie tai, bet man kazkaip tokios mintys uzeina, ypac, kai is vieno ar kito isgirsti apie netiketas mirtis... nes zinau, kad jei neparasysiu, tai like tikrai taip nepadarys kaip noriu jei kas tfu tfu nutiktu...
Faktas,galeciau buti reiklesne sau. Siaip per daug saves neskriaudziu paskutiniu metu. Gal reiketu susiimti. Darbe tai reikli,per daug gal net
kokias isleistuves? ?
kazkaip apie donoryste kai paskaiciau, iskilo klausimas, ar galvojat, o gal turit pasirase testamenta? ar nora kaip norit ir kur but palaidota?
Isleistuves i Norvegija is Lietuvos ai juokinga gal,mama taip sako,ipratau ir as.
Negalvoju,man kazkaip nera skirtumo kur..gal geriausiai kokius pelenus isbarstyt ir viskas. Kazkada sakiau mane mama visad moke ne kapa branginti,o atsiminimus apie zmogu. Per daug stengiuosi negalvoti,atrodo dar jauna,ka cia..bet faktas,niekad negali zinoti. Testamento neturiu,nera ka ten rasyt dabar. Ir jauna matyt niekad nerasyciau tokio dalyko. Jei vaikas butu,viska jam uzrasyciau,kol nera,lai dalinasi kam priklauso.. As taip manau privercia susimastyt tokia tema,gera klausima uzdavei
Nastya klausia ar daug siandien buvau lauke,tai nepasakyciau,kad daug. Truputi pasivaiksciojau ir paskui is masinos i parduotuves. Ir namo jau iki vakaro
Na,tai kepures nesiojat per salcius? Ar nesaugot galvos,plauku nuo salcio,nebijot? Saugau ir slepiu po kepure. Ir plauku nesinori kankint tokiam saltyje ir paciai kaip silta su kepure
Darbe - esu labai reikli sau. O vat gyvenime - nelabai, paskutiniu metu netgi kažkokia aptingus esu, išvėpus . Nusipirkau vitaminų, gal atgausiu jėgas
Reikli ir sau, ir kitiems.
ar galvojat, o gal turit pasirase testamenta? ar nora kaip norit ir kur but palaidota?
nu sako nereikia galvot apie tai, bet man kazkaip tokios mintys uzeina, ypac, kai is vieno ar kito isgirsti apie netiketas mirtis... nes zinau, kad jei neparasysiu, tai like tikrai taip nepadarys kaip noriu jei kas tfu tfu nutiktu...
La
Galvoju. Žino mano šeimyna, kur palaidoti. Taipogi esu pasakiusi vyro brolio žmonai. Esu su sūnum kalbėjusi apie senatvę, apie mirtį, apie tai, kad jeigu manęs staiga neliktų, ką daryt, kaip gyvent toliau.
Nežinau kodėl, bet aš norėjau kalbėt šita tema, norėjau, kad žinotų.
Nesaugau. Tik kapišoną užsimetu. Bet aš l.mažai šalty būnu.
Jeigu leiatų dovanų pasirinkt kelionę-poilsinę ar pažintinę imtymėt?
Poilsinę dabar imčiau. Kur nors šiltai pabūt.
Poilsinę dabar imčiau. Kur nors šiltai pabūt.
Labas rytas,
Žiūriu piktas veidas prie mano vakarykščio posto. Nežinau, kaip sugebėjau jį uždėt .
Ar turit drėgnų servėtėlių wc, naudojat?
Turiu. Dažniausiai jų būna.
Jeigu leiatų dovanų pasirinkt kelionę-poilsinę ar pažintinę imtymet?
Tik grizom is poilsines keliones,kurioje buvom 3 ekskursijose,tai uzskaitau kaip poilsine-pazintine. Tad dabar nezinau,artimiausias planas dabar pazintine po Roma,Barselona,tai gal jas ir pasirinkciau.
Neturiu,bet gal geras daiktas? Gal reiktu pamegint
Alkaja,ačiū už tema
Labas rytas kas pusryciams? Keli sumustiniai su vistiena ir zalia arbata. Nieko ypatingo,noreciau blynu
Visada tik bananą
Namuose
Lai būna. Jei už tai mokės pinigus, kodėl gi ne..
įprastas
Ne
Skanu, bet taip negaminu
Ne, nes knygų nebeskaitau
Kugelis darbe
ačiū už naują temą
LABAS RYTAS
Jūsų darbe yra sergančių gripu ir esančių "ant bilieto"? (taip, 10 darbuotojų. Iš jų 9 gripu serga, o pagalbinis darbuotojas - vyras susilaužė koją)
Taip
kazkaip apie donoryste kai paskaiciau, iskilo klausimas, ar galvojat, o gal turit pasirase testamenta?
Neturiu testamento. Bet bet kuriuo atveju visas mano turtas pereina sūnui. Mirties atveju būsto paskola visiškai padengia draudimas. Esu ne karta sakiusi, kad mane gali kaip nori išporceliuoti. T.y surinkti kokius tik reikia organus ir kas lieka sudeginti. Pelenus irgi galėtų barstyti kur tik nori, bet ligir LT įstatymai to neleidžia.
Na,tai kepures nesiojat per salcius?
Šiaip ne. Tik einu su sūnum į kiemą pasibūti. Tada taip.
Pažintine. Negalėčiau savaite gulėt prie baseino ar jūros. Vieną dieną pagulėčiau.Antrą dieną jau nerščiau, jau reiktų man judesio.
Šiuo metu ne. Nelabai naudoju. Kiek esu pirkus, taip prastovi ir išdžiūsta.
Labas rytas kas pusryciams?
Jaučiu, kad kiaušinienė
Jūsų darbe yra sergančių gripu ir esančių "ant bilieto"?
ne
Lėksit šiandien kur?
Gal nebent tik iki sporto klubo. Daugiau ne.
tikrai ne
Laikrodį nešioju tik vasarą
neperku
Kaip mestumėt svorį?
Nieko nedaryčiau specialiai. Būčiau kaip buvus
Lyg ne. Visos kūdos
gal
Taip. Pati esu ten gulėjus
Ne ir ne. Nesu net ragavus jo
JAU PUSRYČIAVOTE? (taip, ką tik)
kas pusryciams? Keli sumustiniai su vistiena ir zalia arbata. Nieko ypatingo,noreciau blynu </p>
Man patinka, žinok. Kitą kartą reikia skubiai visuose galuose būt švariai ir tai l.gelbsti .
Gal papasakosi plačiau apie tai,kas vyksta tavo gyvenime dabar, kur keliauji, ar jau buvo vestuvės ir pan.
Kava pusryčiams.
Jau absol niekas neserga.
Jums sunku dirbti,kai tiek darbuotojų nėra.
Jau išlėkę, tuoj namo važiuosim.
Porą kasnių vaiko sumuštinio ką tik.
Galvojat su kažkuo susitikt šiandien?
Kad gal ne. Bet tiksliai dar nežinau.