Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimas ir atsakymas

Taip, iš Barboros. Nors tikrai ne visada, etapais galima sakyti.

Ar švęsite Užgavėnes? ----------Aš gal porą kartų gyvenime švenčiau, nes man kažkokia ta šventė per grubi, ne visai prie dūšios. Ir vaikams ne visada saldainių išnešu, kai skambina, nes būna pamirštu nupirkti, nes šiaip sau niekada jų neperku, neturiu namie
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2025 02 24, 16:33)
Taip, iš Barboros. Nors tikrai ne visada, etapais galima sakyti.

Ar švęsite Užgavėnes? ----------Aš gal porą kartų gyvenime švenčiau, nes man kažkokia ta šventė per grubi, ne visai prie dūšios. Ir vaikams ne visada saldainių išnešu, kai skambina, nes būna pamirštu nupirkti, nes šiaip sau niekada jų neperku, neturiu namie

Visada darbe švęsdavom - atsinešdavom pietums blynų, pasišildydavom ir per pietus turėdavom užgavėnių stalą. Šiemet nenoriu blynų, nes vengiu miltinių patiekalų.
Morės niekada nedeginau.

Ką paskutinio orkaitėje kepėt?
Kepu vyniotinį - viliotinį ir vaisių duoną. Rytoj važiuojam į svečius pas pusbrolio šeimą.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2025 02 28, 17:20)
Ką paskutinio orkaitėje kepėt?
Kepu vyniotinį - viliotinį ir vaisių duoną. Rytoj važiuojam į svečius pas  pusbrolio šeimą.

Obuolių pyragą

šiuo metu prie ko daugiau linktumėt namuose tapetų, sienų dažymo dažais ar maišytas variantas ir to ir to? ---- aš tik už maišytą variantą
Atsakyti
Kad irgi taip.

Man reikia vonioje remontą daryti, noriu išmesti vonią, dėti dušo kabiną ir pilnai viską pakeisti vonioje. Kaip manot, kiek kainuos?
Manau, kad be 5000 Eur neapsiesiu.
Atsakyti
Mat kaip, aš tai nekeisčiau vonios į dušą, nemėgstu dušinių, nes ir vonioje stovint galima apsiplauti, jei gultis nesinori. Kainų neįsivaizduoju, jos šiuo metu visur gana beprotiškos, ypač Vilniuje. O jei samdyt kokį vietinį diedelį, tai daug šansų, kad sugadins viską ir dings po to, teks teistis. Žodžiu, situacija su remontais kiek girdžiu aplinkui labai sudėtinga.

Kaip žiūrite į specialybės keitimą? Lengva jums tą daryti, jei prireiktų, o gal ir prireikė? Aš tai labai neigiamai į tai žiūriu ir gaila žmonių, kuriems tenka vis naujo kažko mokytis, vėl iš naujo praktikuotis, vėl naujai darbintis. Ypač jei žmogus tikrai pats po mokyklos rinkosi studijas, tėvai nevertė ir išsimoko žmogus, dirba ir pyst atsiprašant, kažkokios zavieruchos, nebereikia tokių specialybių ir t.t. Tas labai liūdina.

Atsakyti