QUOTE(Afrodit @ 2011 04 29, 22:57)
Super ginekologas Samer Hamoudeh Seskines poliklinikoje
Tokio rupestingumo ir atidumo sunegalavus vargu ar net privacioj poliklinikoje galima rast. Visiem gydytojams reiktu pasimokyti is jo.
Didelis Aciu siam gydytojui!
Tokio rupestingumo ir atidumo sunegalavus vargu ar net privacioj poliklinikoje galima rast. Visiem gydytojams reiktu pasimokyti is jo.
Didelis Aciu siam gydytojui!
Dar nutariau papasakota savo istorija
Pas si gydytoja papuoliau nestumo pabaigoje, kai man pagal rajona "priklausanti" gydytoja kazkur prapuole...
Visu pirma nustebino tai, kad ir poliklinikoje pas gydytoja galima patekti laiku, tada kada ir uzsiregistravai. Pries tai buvau ipratus pas ginekologe laukti eilese, budavo net valanda, ilgiausiai teke dvi. O pas Hamoudeh - max 15 minuciu!
Visada apziuros metu viska issamiai paaiskina, pakonsultuoja, padaro reikiamus tyrimus, atsako i visus klausimus.
Labiausiai nustebino gydytojo atidumas mano bedai, kai pasijauciau tarsi lankyciausi geriausioje privacioje klinikoje.
Taip jau nutiko, kad po gimdymo (gimdziau kitame mieste) susirgau endometritu...Pragulejau ligonineje gera savaite su auksta temperatura ir dozem antibijotiku. Atrodo kai po gimdymo jau pasveikau ir grizau i Vilniu po keliu dienu vel pakilo temperatura...
Nuejau i poliklinika i registratura ir sakau duokite man taloneli pas mano ginekologa...o ten man aiskina - jums reikia eiti pas seimos gydytoja, o pas seimos gydytoja talonelis tik po savaites ir tt... o tada jau gytytoja spres ar jums reikia pas ginekologa ar na. As sakau "jus nejuokinkit", as katik po endometrito ir tt...o registratura vel man ta pati...
Na ka, tada paskambinau tiesiai gydytojui. Zmogus mane iskart be eiles prieme, padare extra kraujo tyrimus ir echoskopija, po ko paaiskejo, kad man reikia vaziuoti i ligonine ir galbut netgi operuotis - gimdoje uzsilike placentos ir darosi kresuliai.
Na bet laimei laiku buvo pastebeta beda ir su vaistukais apsiejau.
Tai va tokia ta mano istorija. Iki siol nebuvau susidurusi su tokiu gydytoju rupestingumu paprastoje poliklinikoje. Auksciausias lygis!