Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu pagirti, padėkoti...

SVEIKATOS IR VISO GIERIAUSIO GYD.GINIKOLOGEI TATJANAI PUKENIENEI,DIRBANTI .VILNIAUS GREITOSIOS PAGALBOS UNIVERSITETINEI LIGONINEI.
Atsakyti
As labai dekinga uz liudnai prasidejusi ir sekmingai pasibaigusi dukrytes gimima Romoaldui Jursenui is Antakalnio kliniku smile.gif Didelis ACIU daktarui! smile.gif
Atsakyti
Didelis ačiū gyd.V.Kasputienei dirb. UAB"Salgymeda" Klaipėdoje thumbup.gif
Atsakyti
Esu labai dėkinga gyd. A. Podkopajevui iš Antakalnio klinikų smile.gif
Atsakyti
Visuomene yra linkusi peikti Panevezio gydytojus. Bet Panevezyje tikrai yra geru gydytoju ir ne vienas. Taciau pati didziausia ispudi ir susizavejima paliko chirurgas Remigijus Samuolis. Buvau patenkinta ne tik tuo, kaip jis gyde mane, bet aplamai stebejau jo elgesi su pacientais, lyginau su kitais gydytojais, stebejausi, kaip jis moka islikti paprastu, nuosirdziu, teigiamu tarp nelabai geros reputacijos gydytoju. Jauciu didziule pagarba jam. ACIU.
Atsakyti
UAB Neliga, Vilnius, Rudninku g. ir Vsi Antakalnio klinikos - gyd. R.Jursenas 4u.gif
Vsi Juodsiliu poliklinika - gyd. Deltuviene. Seper gydytoja, rupestinga, maloni, visada viska kruopsciai isaiskina, mylinti vaikus.
Atsakyti
Labai noriu padekoti Akušerijos - ginekologijos tarnybos darbuotojams, kurie diena is dienos stengesi dal manes ir mano vaikelio. Gydytojai ne tik rupinosi mano sveikata, bet padejo ir psichologiskai istverti per nestuma, per gimdyma ir po gimdymo iskilusius sunkumus. Tokio rupescio, pagalbos negalejau net isivaizduot, kad galiu gauti is svetimu zmoniu, bet visi dirbo tikslingai, su didele meile, nuosirdziu rupesciu. Aciu Jums ginekologai, akuseres ir seseles. Visoms moterims linkiu gimdyti Alytaus ligonineje, nes cia gausite pacia geriausia prieziura ir nesuvaidinta rupesti.
Atsakyti
Kvalifikuota, profesionali, visada maloni, paprasta Vaisingumo klinikos Kaune ginekologė-akušerė Eglė Tvarijonavičienė 4u.gif
Atsakyti

..Vis zadu, bet taip niekur ir nepadekoju Sirai Grubliauskienei (Sira Grubliauskienė) uz inkubatoriuje "dėka" kitu neatsakingu Siauliu gimdymo namu darbuotoju atsidurusio ka tik gimusio apiplikyto sūnelio priežiūrą..
Sira aprengė suneli, istrauke is inkubatoriaus ir dave priglaust prie krutines ..iKI TOL TRIS DIENAS kitos slauges neleido jo net bandyt maitint.. Pieno per diena iki tol pritraukdavau vos trecdali puodelio.. Kai priglaudziau, nors sunus ir nelabai pajege ka istraukt, bet suveike alchemija, atsirado kutenimas krutineje ir pienas pradejo teketi upeliais.. Ji liepe butinai ir kitomis dienomis bandyti zindyti sunu, bet pasikeitus reanimacijoje pamainai, kita darbuotoja grieztai atsove "ko cia traukysim is inkubatoriaus serganti vaika, jei jis vis viena nepavalgo"..
Taciau deka Siros, kuri nepatingejo sunaus aprengt ir iteikt jo mamai, pienas tekejo ir jau galejau su pientraukiu istraukus, nunest jo savo kudikiui..
Aciu Sira Grubliauskiene, linkiu Jums nepavargt priziurint mazuosius ligoniukus!

P.s. baisu, kas Siauliu gimdymo namuose dedasi, bet ir ten pasitaiko saziningu darbuotoju..

Atsakyti
Musu visa seima lankosi pas seimos gydytoja G. Stakutiene thumbup.gif
jau daug metu ir esame labai patenkinti.
Visada labai demesinga, rupestinga wub.gif
ACIU JUMS GYDYTOJA 4u.gif
Atsakyti
Antakalnio poliklinikos ginekologė Violeta Albertavičienė, man pati geriausia!!!!
Atsakyti
Dekoju:
Ortopedui-traumatologui Kęstučiui Saniukui 4u.gif smile.gif
Endokrinologui Gintautui Kazanavičiui 4u.gif smile.gif
Atsakyti