Karoliniskiu vaiku poliklinikos gyd LAPENIENE , sesute TERESE
Pritariu, ir mes lankomes butent pas si "dueta" . Tikrai rekomenduoju.
Esame susitike ir su kitomis Karoliniskiu poliklinikos pediatremis ir meldziu Dieva, kad daugiau netektu pasimatyti su juomis
Pediatrė Šumilienė Centro poliklinikoje Pylimo gatvėje . Esu patenkinta jos apžiūromis bei teikiama konsultacija.
stomatologe VIDA KALKIENE pati geriausia gydytoja, jai visada svarbu kaip tu jautiesi, ar skauda, ir savo darba padaro labai gerai
As tik prisidedu prie anksciau issakytu nuomoniu. Anksciau mus priziurejo pediatre Rita Raubiene (Seskines p-ka). Dabar - Aurika Jureviciene (Antakalnio p-ka). Lenkiu galva pries puikias profesionales bei nuostabius zmones
su V.Eringyte teko bendrauti po gimdymo - nelabai patiko...
o man labai labai puiki yra centro poliklinikos ginekologe V.Skaisgiriene
o man labai labai puiki yra centro poliklinikos ginekologe V.Skaisgiriene
Tikrai puiki ginekologė Halina Mesonienė, dirbanti centro poliklnikos Lukiškių filiale. Visada labai pataria, puikiai viską išaiškina. Kiek žinau priima ir privačiai.
Papildyta:
Labai puki ginekologė Halina Mesonienė, dirbanti Centro poliklinikos Lukiškių filiale. Visada pataria ir išaiškina kilusius klausimus. Kiek žinau priima ir privačiai.
Papildyta:
Labai puki ginekologė Halina Mesonienė, dirbanti Centro poliklinikos Lukiškių filiale. Visada pataria ir išaiškina kilusius klausimus. Kiek žinau priima ir privačiai.
QUOTE(Gintarytė @ 2006 03 29, 14:47)
Sveikos,gal kuriai nors teko lankytis pas ginekol.Vonsaviciute Antakalnio poliklinikoje? Kelis kartus jau lankiausi pas ja,lyg ir visai nieko...bet gal zinot ka nors daugiau apie ja???????
As pas ja lankausi ir kol kas esu labai patenkinta
Labai maloni ir visada gali paklausti kas tave domina
Su gydytojais bendrauti tenka tikrai daug Buna ,aišku,ir nemaloniu momentu,bet kažkaip atsimenu geruosius:gyd.V.Pačekajūtė-vaikų traumatologas-ortopedas(Antakalnio pol.) .Z.Česnulevičienė -šeimos gyd.(Centro pol.),Daukšienė-šeimos gyd(Lukiškių pol.),.. .Daugiau erzina sistema,sudaranti sąlygas klestėti kyšininkams,nemokšoms,..Kažkaip neteko girdėti,kad gero gyd.valdiškoje įstaigoje būtu alga didesnė,ar kabinetas geresnis,ir atsiprašau š...gyd būtu atleistas be teisės dirbti ta darbą. Labai dažnai priešingai,kuo daugiau gyd. rūpinasi savo pacientais tuo jis įstaigai nenaudingesnis.Bet tai jau atskira tema.
QUOTE(žibutė @ 2006 03 14, 19:58)
Mane domina gydytoja Kitovienė iš VGN. Gal esate susidūrusios?
Esu esu Gimdžiau pas ją
QUOTE(šarlotė @ 2005 05 11, 11:38)
Esu labai patenkinta Senamiescio seimos klinikoje dirbancia akusere - ginekologe DALIA VAICEKAUSKAITE. Jau 3 metus lankausi ir nei karto nenusivyliau jos darbu Jai esu labai dekinga
aš irgi lankausi pas ją...jinai dirba ir šeimos klinikoje "Medgintras" Šiaurės pr....man kas svarbiausia kad apžiūri švelniai, negrubiai
Pats geriausias ginekologas Seskines poliklinikoje S. Hamoundeh. Labai svelnus ir atidus, turi humoro jausma ir nesikisa i poniu ir paneliu asmenini gyvenima.