zodziu viena karta ten su vyru nuvaziavome kad pasiziuretu per echo, nuotraukyte padarytu (be siuntimo uz pinigelius norejom), mum pasake kad gyd nera kuri padaryt galetu ir pasake kuriom dienom ir kuriom valandom bus gydytoja. gerai.mum pasakyta diena as atsiprasiau net is darbo kad tik ten nuvaziuoti, atvaziuojam o mum vel sako, kad ner kas padarytu, kad vos ne taip kad ka mes cia ishsigalvojom. pasake visai kita laika kuriuo galim pasidaryti echo. na ir ta karta ishvaziavom neapziureti... galvojom trecias kartas nemeluos ir vel naiviai nuvaziavome i VGN. ten vel moteris ishpute akis mus pamaciusi, ir pasake kad gydytojos nera. mano vyras tada ir pratruko, pradejo klausyneti kodel visu pirma gydytojos nera, DARBO METU, SAVO DARBO VIETOJE, pasake kad vis esame varynejami, tai ateiti tai tada tai tada. nebutu taip pikta jei mum ish pradziu butu pasake kad neaisku kada, kaip, ir ar ish vis galesim gauti paslauga, butumem tiesiog vaziave kitur. po ilgu pokalbiu ta karta, ten dirbanti moteris paskambino tai gydytojai ir tada si atvyko i darbo vieta. aisku, buvo pikta. mane nusivede i kabineta. vyrui pasake kad lauktu koridoriuje. apziurejo, padare 3 nuotraukas bet kokias. kai paklausiau kaip vaikiukas, pasake "nieko ypatingo". zodziu suprask kaip nori

galiausiai man pasake "sis malonumas tau kainuos 90lt". sumokejau jai kabinete, negavau jokio lapuko kad sumokejau. bet tada net negalvojau per kvailuma ir susijaudinima paklausti kodel. be to noriu pabrezti kad kainorastyje kuris pakabintas kai tik ieini i vgn, parasyta kad ehoskopas kainuoja 30lt!!!!! isejau ir masinoj kai vyras paklause kaip sekes, susigraudinau, pasakiau kad gydytoja pasake apie vaikiuka (na kaip nesciai moteriai galima taip sakyti..), kad paeme 90lt, i rankas ir kad buvo visai nemaloni. vyras nenorejo visko paikti, grizom i vgn, tos gydytojos jau vel nebebuvo, nors praejo gal 5-10min. tada nuejom pas vgn direktoriu ar kaip jie ten vadinasi, paaiskinom situacija. jis tik sake nzn, kaip cia, kodel taip. vyras parase skunda, dave tam direktoriui, po kurio laiko gavom i el pasta atsakyma, kadsu ta gydytoja buvo pakalbeta ir tipo visko priezastis jos asmenines kazkokios bedos... na zodziu noredami gauti paslauga, gavome ne tik nekokybiska apziura, kuri mane nuliudino, permokejome, ir pan... daugiau net negalvoju ten niekada kreiptis.. dar iki to ivykio svarsciau gal ten gimdyti, bet po to greitai apsisprendziau kur.gaila kad neprisimenu pavardziu, nors tai ne esme. tiesiog buvo ir pikta ir liudna tuo paciu, kad tie zmones kurie dave hipokrato priesaika tai elgiasi...