sesutele, 04 Vas 2008 - 18:41, para�ė:
sesutele, 04 Vas 2008 - 18:41, para�ė: ![]()
as ir nesakiau kad isvare, o pasakojau apie realiai ivykusia situacija, kokius priekaistus issake medikai.
na ne visai teisybe cia. buvo ir man atvejis, kauno klinikose. as turiu tokia beda su plauciais, jei susergu kokiu plauciu uzdegimu ar pan persalimo liga, iskart dusint pradeda, negaliu net paeit. tai va susirgau as cia pries pora men, ir dusint staigiai pradejo. vos apsirengiau, nuvaziavom i klinikas, nes buvo sventines dienos ir poliklinika jokia nedirba. nuvaziavus buvo pasakyta kad nepriims manes, nes as atseit priklausau antrai ligoninej. o antroje ligonineje nera juk pulmonologinio skyriaus net, ka man jie ten padetu. taigi as stoviu vos kvepuodama, o man sako jus cia nepriklausot, ramiai sau surauktu snukeliu kazkokia priemime. tai kai pakele vaju artimieji tai pagaliau buvau priimta. bet skubeti irgi nieks net nebando, ramiai pildo popierius. o man juk sunku kvepuoti, sneketi sunkoka. deguonies reiktu duoti iskarto, o po to gali jau rasyt popierius tuos savo.
istorija tuom nesibaigia

kai pagulde i ligonine, tai atejusi gydytoja iskarto ramiai pareiske, kad jokiu vaistu ligonineje nera

zodziu, geriau jau kaune nepapulti i ligonines