Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

QUOTE(KRISTIDA @ 2006 10 14, 22:00)
Niekas neskuba licencijų atiminėti net ir už sunkesnius prasižengimus  unsure.gif Gydytojai vienas už kitą mūru stoja, patikėk

o gaila.
Galetu ir grieztesnes bausmes jiems taikyti - gal tada tyciniu ir atsainumo klaidu sumazetu.
Atsakyti
Perskaiciau visa tema. Taip, gydytoju abejingumas yra labai blogai ir blogiausia, kad tai jau tampa norma, nebestebina.

Bet zinote kas mane labiausiai nustebino visoje sioje istorijoje?
ASA.

Nesuprantu jos pozicijos. Jus , ASA, pasiskundete cia, gavote patarimu, bet tik toliau skundetes nieko nedarydama. Net per visa ta laika nesugebejote nuvaziuoti ten doh.gif Net zinodama savo mamos taiku, bailu charakteri. Jau vien del to as vaziuociau, nes zinociau, kad mama su tokiu charakteriu nieko neklaus ir nieko nesupras ir nieko nedarys, kad butu geriau. Jus turejote tai padaryti.

Man tas Jusu elgesys tokioje situacijoje visiskai nesuprantamas ir nesuvokiamas. Nepykite, ASA, bet as toje istorijoje matau ir Jusu kalte.

Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2006 09 05, 17:50)
i klaipedieciu sarasa reikia itraukti gyd.l Kormilica. jis chirurgas, kuris mano sulauzyta pirsta ir paliko sulauzyta tepasiules laukti, kol sugis savaimje. ir ne velnio nesugijo. iki siol negaliu sulenkti. acu jam uz "pagalba" ir linkiu zaisti gydytojus su lelemis  bash.gif  box.gif  gun_bandana.gif

blink.gif Ojeeeeee, na jau kas kas ale apie ji ir as turiu savo nuomone. Kosmaras! dar tai kad jis geria blink.gif As maciusi pati koks jis budavo kartais operaciju metu doh.gif I eteri gal nerasysiu , bet nzn kur valdzia ligonines ziuri unsure.gif
Atsakyti
Aša, kaip ten mamos reikaliukai?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 10 17, 13:21)
Aša, kaip ten mamos reikaliukai?

Mama namie, bando atsigauti, kol kas viskas gerai (jokių priepolių)... Tikimės, kad akmuo iškris unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 10 16, 23:02)
blink.gif  Ojeeeeee, na jau kas kas ale apie ji ir as turiu savo nuomone. Kosmaras! dar tai kad jis geria blink.gif  As maciusi pati koks jis budavo kartais operaciju metu doh.gif  I eteri gal nerasysiu , bet nzn kur valdzia ligonines ziuri unsure.gif

Kad nelabai jis dabar geria bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 17 spalio 2006 - 16:22
va va nesenai prisijungiau prie forumo ir ka isvydau ten savo ginekologes Centro polikl. Skaisgirienės pavarde, turbut neveltui....nelinkiu pas ja patekti......nes tokia daktare pirma kart sutikau.....zodz...rado pas mane chlamidija, ir kai paprasiau paaiskint kaip ten, kas numete ant stalo lapa ir pasake skaityk pati kas tai yra ir pan.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariele @ 2006 10 23, 15:17)
va va nesenai prisijungiau prie forumo ir ka isvydau ten savo ginekologes Centro polikl. Skaisgirienės pavarde, turbut neveltui....nelinkiu pas ja patekti......nes tokia daktare pirma kart sutikau.....zodz...rado pas mane chlamidija, ir kai paprasiau paaiskint kaip ten, kas numete ant stalo lapa ir pasake skaityk pati kas tai yra ir pan.... schmoll.gif

nu as pas ja 2 metus lankausi,nera buve panasiu bajeriu schmoll.gif elgiasi maloniai,viska paaiskina,kai reikejo ir gydyma efektyvu skyre ir mane nescia priziurejo.nu zodziu,man ji labai labai thumbup.gif
Atsakyti
o man skaisgiriene irgi blogus prisiminimus paliko, todel dabar budama nescia, as pas ja tikrai neinu. skaisgiriene atsimenu man kai padare tyrimus, as jos paklausiau kas man gali but, o ji atreze "laukei tiek laiko, palauksi dar savaite.." visokiu infekciju rado, prirase vaistu visokiu, ir nieks nepadejo, o pasirodo ten buvo paprasciausias grybelis, ar kaip ten, o ji tai sugebejo pasakyt po daugybes vaistu vartojimo...o vaistinej isvis pasake, gal tau mikroflora sutrikus buvo, ir siaip ji man nepatiko labai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2006 10 23, 18:45)
o man skaisgiriene irgi blogus prisiminimus paliko, todel dabar budama nescia, as pas ja tikrai neinu. skaisgiriene atsimenu man kai padare tyrimus, as jos paklausiau kas man gali but, o ji atreze "laukei tiek laiko, palauksi dar savaite.." visokiu infekciju rado, prirase vaistu visokiu, ir nieks nepadejo, o pasirodo ten buvo paprasciausias grybelis, ar kaip ten, o ji tai sugebejo pasakyt po daugybes vaistu vartojimo...o vaistinej isvis pasake, gal tau mikroflora sutrikus buvo, ir siaip ji man nepatiko labai..  g.gif

nu tai musiek as jai labai patikau biggrin.gif
Atsakyti
Kažkada radau čia išpeiktus Jonavos šeimos klinikos gydytojus Martinonienę ir Dulinską. Pastoviai tenka pas juos lankytis nieko panašaus, kad jie būtų kokie nors blogiečiai. Labai faini gydytojai. smile.gif Ilgai su jais bendraujam, dar nė karto neteko nešti jokio kyšio, o atsidėkoti tikrai turim už ką, paprasčiausiai tai neprisiruošiam taip padaryti, ir būtinai taip padarysim. Labai toleraniški ir geri gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 10 23, 20:17)
nu tai musiek as jai labai patikau biggrin.gif

tai tikriausiai, kad patikai smile.gif
Atsakyti