Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

QUOTE(NERA @ 2006 10 12, 08:11)
Aša, kaip? Ištraukė gal jau?

nea sad.gif kaip šiandien paaiškino sesutė, skaldyt veža į kitą skyrių, todėl gydytojas tariasi ir su kitu skyriumi ir kai tik turės vietos - priims... turbūt šiandien... tik taip mama ir nesuprato, ar trauks (taip vakar sakė gydytojas), ar skaldys (sesutė kalbėjo apie skaldymą ir vežimą į kitą skyrių) g.gif bet kažką darys, nes liepė nevalgyti, pastatė sistemas (lašalines)... nors iš praktikos jau aišku, kad tai dar nieko nereiškia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 10 11, 21:00)
o kai pasakiau, kad 150 km iki septintos neatvažiuosiu tai "nusiminė" ir pasiūlė skambint telefonu tuo pačiu laiku), ir po jo, pati mama davė, nu kokio pyyyyp dar jiems reikia g.gif  blink.gif
[

Paprašyk darbe ar mokslo įstaigoj atostogų keliom dienom, atvažiuok į Vilnių iš vakaro, permiegosi pas mamą ant grindų kokį čiužinį sanitarė duos (kai mano mamą operavo - taip ne vieną naktį nakvojau), bet jei ponulis gydytojas liepė ateiti septintą ryto su juo pakalbėt - aš tokiu atveju septintą ryto ir stovėčiau kaip kareivis prie durų nors ir iš kaži kur reikėtų atlėkt... Galų gale pati būdama vietoj ir su skyrvedžiu galėsi pakalbėt ir ponulį daktarą bus daugiau šansų už skverno nutvert...
Sėkmės dar kartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leputė: 12 spalio 2006 - 09:44
pernakvot tai rasčiau kur, bet ką aš ten pašnekėčiau... sakys žiūrėsim, darysim... jau gal nuo tų nervų man nuo vakar vakaro vis dilgčioja dešiniajame šone, gal apendicitas koks lėtinis... tai ir juokiuosi, kad važiuosiu ir aš į Vilnių, abi su mama gulėsim...
Papildyta:
na va, dar šiandien bandė išimt - nepavyko verysad.gif tolesni veiksmai bus aiškūs kai pasirodys JIS, o tai bus... neaišku kada... gal vėl naktį, kai jau visi miegos...
Atsakyti
AŠA, pirmiausia ir svarbiausiai, ką noriu patarti- nuvažiuok. Vyrą (meilužį, draugą, kaimyną) po pažastimi- ir važiuok. Principas toks- jei niekas iš artimųjų nelanko (ar lanko mažai), nuolat neklausinėja, kas kur ir kaip, nemina slenksčio, vadinasi, žmogelis niekam nerūpi. O jei nerūpi, tai kam juo rūpintis daktarams? Liūdna ir graudu, bet taip yra verysad.gif
Pernai turėjom bėdą, kasdien į Vilnių važinėjom 200km. pirmyn ir atgal, visą dieną būdavom palatoj. Ligoniui niekaip nerado ligos. Buvom maloniai nustebinti, kai visus įmanomus tyrimus padarė be jokio kyšio!!! Ir kasdien- po tyrimą, o jei įmanoma tą pačią dieną- net po kelis.Mokėjom tik už kompiuterinę tomografiją dalį pinigų- už reagentus, nes norėjom kuo greičiau ir sutikom mokėt. Viskas per kasą, oficialiai.
Tik išrašant iš ligoninės, kai nepakeliamų skausmų priežastis buvo pagaliau įvardyta (ko Šialiuose nesugebėjo beveik 2mėn., plius padarė operaciją, kurios nereikėjo doh.gif ), gydytojai nuvežėm simbolinę saldžią dovanėlę (buvo Kalėdų išvakarės)

Atsakyti
Nu brač aš turbūt irgi jau griebčiau gydytoją už atlapų blush2.gif Nu kiek gi gali žmogus kankintis unsure.gif
Atsakyti
[quote=Hestija,2006 10 12, 12:53]
AŠA, pirmiausia ir svarbiausiai, ką noriu patarti- nuvažiuok. Vyrą (meilužį, draugą, kaimyną) po pažastimi- ir važiuok. Principas toks- jei niekas iš artimųjų nelanko (ar lanko mažai), nuolat neklausinėja, kas kur ir kaip, nemina slenksčio, vadinasi, žmogelis niekam nerūpi. O jei nerūpi, tai kam juo rūpintis daktarams? Liūdna ir graudu, bet taip yra verysad.gif
drinks_cheers.gif

Tikrai pasiimi atostogų ar kai kitaip susitvarkai savo reikalus ir varyk pas mama, nieko ten telefonu su gydytojais nesutarsi , reik vietoje būti ir kalbetis , "parekauti", na parodyti, kad tavo mama turi užtareją , o ne pasyviai laukti kas bus ....................... doh.gif
Atsakyti

Aš išviso nesuvokiu blink.gif blink.gif blink.gif kodėl ji dar neoperuota-per laparotomiją. Tai pats greičiausias ir lengviausias būdas šiuo atveju? Mistika kažkokia, pačiai pikta pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 10 12, 11:39)
pernakvot tai rasčiau kur, bet ką aš ten pašnekėčiau...

Va čia, tiesą sakant, aš Tavęs ir nebesuprantu... g.gif
Negi Tu nieko nenori pasakyti ar paklausti gydytojo? "Sakys..." Ir Tu sakysi... Niekas gi nesako, kad eitum koliotis. Pasikalbėsit normaliu tonu, ir, galimas daiktas, gydytojas, Tau normaliai paaškins savo veiksmus, galgi ten ne viskas taip blogai...
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 10 12, 13:00)
Aš išviso nesuvokiu blink.gif  blink.gif  blink.gif kodėl ji dar neoperuota-per laparotomiją. Tai pats greičiausias ir lengviausias būdas šiuo atveju? Mistika kažkokia, pačiai pikta pasidarė.

vat to ir aš nesuprantu... bet jie gydytojai, jie žino... gal kad latake tas akmuo tai taip negalima, nes tulžį kai išiminėjo su visais akmenim tai laparoskopu g.gif bet kodėl tada nepjauna g.gif
Papildyta:
QUOTE(Hestija @ 2006 10 12, 11:53)
AŠA, pirmiausia ir svarbiausiai, ką noriu patarti- nuvažiuok. Vyrą (meilužį, draugą, kaimyną) po pažastimi- ir važiuok. Principas toks- jei niekas iš artimųjų nelanko (ar lanko mažai), nuolat neklausinėja, kas kur ir kaip, nemina slenksčio, vadinasi, žmogelis niekam nerūpi. O jei nerūpi, tai kam juo rūpintis daktarams? Liūdna ir graudu, bet taip yra  verysad.gif

Aplanko ja draugė, pusseserė, ir aš buvau nuvažiavus... ne kasdien, aišku, nes mama nenori, nemėgsta lankytojų...

QUOTE(leputė @ 2006 10 12, 14:48)
Va čia, tiesą sakant, aš Tavęs ir nebesuprantu... g.gif
Negi Tu nieko nenori pasakyti ar paklausti gydytojo? "Sakys..." Ir Tu sakysi... Niekas gi nesako, kad eitum koliotis. Pasikalbėsit normaliu tonu, ir, galimas daiktas, gydytojas, Tau normaliai paaškins savo veiksmus, galgi ten ne viskas taip blogai...

Kai įsiskaitau savo žodžius ir aš savęs nesuprantu... taip, reikia veikti, sutinku, bet truksta ryžto ar dar kažko... nežinau... jei mama jo nesugeba paklaust, nes jis pradėjęs kalbėti pusėj žodžio jau lekia iš palatos - reikalai, ligoniai... tai ką aš...

Papildyta:
o dar turbūt bijau... pakenkt mama... ji vis kartoja "nevažiuok, neskambink gydytojui, naklausinėk, nelįsk - jiems nepatinka ir paskui bus man blogiau"... turbūt to labiausia ir bijau... kaip tikra svarstyklė, noriu taikos, darnos ir ramybės, noriu, kad visiems, o ypač mamai, būtų gerai, protu suprantu, kad reikia kažką daryti, bet bijau, nesirįžtu, nepradedu, nes nežinau, nesu tikra, ar nuo to bus geriau, ar... tik pakenksiu...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 10 12, 16:00)
Kai įsiskaitau savo žodžius ir aš savęs nesuprantu... taip, reikia veikti, sutinku, bet truksta ryžto ar dar kažko... nežinau... jei mama jo nesugeba paklaust, nes jis pradėjęs kalbėti pusėj žodžio jau lekia iš palatos - reikalai, ligoniai... tai ką aš...

O tu galėsi lėkti iš paskos ir klausinėti, kol paaiškins. Nes tavo mama guli lovoje ir negali lėkti iš paskos.
Atsakyti
QUOTE(Kveli @ 2006 10 12, 15:06)
O tu galėsi lėkti iš paskos ir klausinėti, kol paaiškins. Nes tavo mama guli lovoje ir negali lėkti iš paskos.

na ne... tiesa, lakstyt ji negali, bet vaikšto... ir į gydytojų kabinetą nueina pasiklaust, ir šiaip vaikšto...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 10 12, 16:06)
o dar turbūt bijau... pakenkt mama... ji vis kartoja "nevažiuok, neskambink gydytojui, naklausinėk, nelįsk - jiems nepatinka ir paskui bus man blogiau"... turbūt to labiausia ir bijau... kaip tikra svarstyklė, noriu taikos, darnos ir ramybės, noriu, kad visiems, o ypač mamai, būtų gerai, protu suprantu, kad reikia kažką daryti, bet bijau, nesirįžtu, nepradedu, nes nežinau, nesu tikra, ar nuo to bus geriau, ar... tik pakenksiu...

O kaip tu gali pakenkti? Paklausdama? Negi dėl to gydytojas turėtų taip supykti ir "nugydyti" tavo mamą?
O ir mamos žodžiai "nelankyk" nežinau, ar yra tokie nuoširdūs. Būna žmonių, kurie sako "nelankyk", bet džiaugiasi artimųjų vizitais. Juk esi mylinti dukra, o ne iš pareigos ateinanti giminaitė. Tos mūsų ligoninės nėra jau tokios jaukios, kad galėtum sau vienas ramiai gulėti ir nesiilgėti artimųjų.
Atsakyti