Įkraunama...
Įkraunama...

Blogi atsiliepimai apie gydytojus

na, "stavkes" mama išsiaiškino ir davė kaip visi g.gif
Atsakyti
as supratau, kad tulzies pusle isoperavo, t.y. jos jau nera, tai kur ten tas akmuo susidare??
kaip bebutu, gaila tavo mamos, nes kencia nezmoniskus skausmus... mano nuosirdus patarimas: duok vyr gydytojui simtine... tokia jau musu lietuva, be kysiu- niekur ...ir kad ir kaip bebutu neteisingas tas kysiu davimas- siu metu tau turi rupeti tik mamos sveikata, tai arba keiskit ligonine( nors nemanau kad padetu... arba, pati zinai ka daryti..
sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 10 11, 17:57)
as supratau, kad tulzies pusle isoperavo, t.y. jos jau nera, tai kur ten tas akmuo susidare??
kaip bebutu, gaila tavo mamos, nes kencia nezmoniskus skausmus...  mano nuosirdus patarimas: duok vyr gydytojui simtine... tokia jau musu lietuva, be kysiu- niekur ...ir kad ir kaip bebutu  neteisingas tas kysiu davimas- siu metu tau turi rupeti tik mamos sveikata, tai arba keiskit ligonine( nors nemanau kad padetu... arba, pati zinai ka daryti..
sekmes smile.gif

tip, tulžies pūslės nėra, bet akmuo liko latake, tada neperšvietė ir nematė, o dabar per pusmetį jis paaugo ir pats "apsireiškė"...
ligoninės jau nėra į ką keist, visda maniau, kad Vilnius ir Kaunas yra geriausia... ielai vežčiau privačiai, bet vargu ar daro kur...

ačiū visoms už palaikymą wub.gif
Atsakyti
Aš eičiau pas skyriaus vedėją ar skambinčiau, aiškinčiausi ko laukiama, kodėl neoperuojama. Jokių pinigų neduočiau. Jei su manimi nekalbėtų ar siuntinėtų, kreipčiausi į SAM.
Svabiausia nebelaukti ir veikti, pakankamai jau prilaukėte mad.gif
Laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma @ 2006 10 11, 19:19)
Aš eičiau pas skyriaus vedėją ar skambinčiau, aiškinčiausi ko laukiama, kodėl neoperuojama. Jokių pinigų neduočiau. Jei su manimi nekalbėtų ar siuntinėtų, kreipčiausi į SAM.
Svabiausia nebelaukti ir veikti, pakankamai jau prilaukėte mad.gif
Laikykis console.gif

O gal rimtai, kreipkis į SAM, ten juk turi būti kažkokia instutucija. Arba bent jau pagrasink, daktarams, kad kreipsiesi g.gif
Atsakyti
pakalbėjau su mama, vėl depresija užplūdo verysad.gif gydantis gydytojas (JIS) šiandien taip ir nepasirodė blink.gif taip ir guli žmogus nežinioj, su nebereikalingu vamzdeliu nosyje blink.gif sakau mamai, aš ryt paskambinsiu, paklausiu (šiandien skambinau, tik, atsiprašau, fig ką sužinojau - kad skaldė, pataikė, žiūrės...), o ji nenori verysad.gif sako tai gal jau man ryt pasakys, paskui dar supyks, kad trukdai, dar ne tokiu tonu paklausi, tik man blogiau bus verysad.gif ką aš žinau cry.gif
Atsakyti
blink.gif na, bet be pinigeliu manau taip ir buna. tiesiog cia ju tiesioginis prasymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaklina @ 2006 10 11, 19:49)
blink.gif    na, bet be pinigeliu manau taip ir buna. tiesiog cia ju tiesioginis prasymas  unsure.gif

Dieve brangus, DAVĖ mama tų pinigų, DAVĖ, na, ne tūkstančius, bet pagal "stavkę", nes čia tipo nesudėtinga operacija... ir iki mano skambučio ir apsilankymo davė (nes man irgi buvo duota suprast, kad ateikit septintą ryto ir pakalbėkit tiesiogiai su gydytoju, o kai pasakiau, kad 150 km iki septintos neatvažiuosiu tai "nusiminė" ir pasiūlė skambint telefonu tuo pačiu laiku), ir po jo, pati mama davė, nu kokio pyyyyp dar jiems reikia g.gif blink.gif
Papildyta:
sorry, emocijos, o dar kai jūs kas antram poste rašot taip, lyg nedavę būtumėm - nesusilaikiau verysad.gif
Atsakyti
Aša, o tu nenori žurnalistų užsiundyti? Jų dabar visi bijo biggrin.gif Apmaudu aišku, kad tokios profesijos žmonėmis reikia gąsdinti, bet jei jau pinigėliai nebepadeda rolleyes.gif Nors žinai kaip sakoma, ko negali nupirkti už pinigus galima nupirkti už didelius pinigus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 10 11, 13:38)
bet kiek gi galima mokėt blink.gif  doh.gif  blink.gif
gal jie pagal gaunamas sumas eilę operacijoms sudaro  blink.gif
tikrai suprasčiau ir kaltinčiau TIK save, jei nebūtų mokėta, bet BUVO g.gif ir kuo toliau, tuo labaiu man susidaro įspūdis, kad mokėk nemokėjęs, jei žmogus guli ramiai ir laukia, tai nieks neiko ir nedaro, gydo tik tuos, kurie akis drasko... nors aną kartą taip nebuvo g.gif
Papildyta:
tikrai taip  drinks_cheers.gif
tampo ir mano nervus, ir tėčio, kuriam širdies stimuliatorius jau antrą kartą keistas... ir mamos, kuri šiaip yra kantrumo įsikūnijimas wub.gif bet kartais prasiveržia ir iš jos jau  verysad.gif
nejau taip sunku pasakyt: darėm tą, pavyko taip, darysim šitą... man atrodo čia ir paciento teisė yra žinot... ir ne mirtinas gi atvejis, kad negalėtų pasakyt...

Del mokejimo , ne jame esme papasakosiu as savo nesena istorija .
Mano tetukas nukrito nuo pastoliu darbe . Darbdavys atlaike diena vakare paleido prie namu . Na ka as ji i lazdynus. Ten atlaukem eile ( 1.5 val ) , padare rengena pamaige tas vos nereke ale kantrus . Taigis faktas luzis 3 vietose , operacija tik .
Na tas chirurgelis ir tare , zinote vietu nera guldysim sestadieni doh.gif ( cia buvo ketvirtadienis ) . Tipo gal vietu bus o gal nebus , o gal tipo patepk .
Na jau ne as niekada netepiau ir netepsiu . Pirmas sakinys buvo o jusu valdzia apie tokius sprendimus zino ?
Rastu isduosit kad patyrus trauma kuriai reikaliga hospitalizacija ir operacija namo paleidziat ?
I kuria gydymo kreiptis istaiga kad man padetu , ir galiausiai negi tv pagalba teks kviestis del jusu tokio darbo lotuliukas.gif

Ir ka manote per 30 min atsirado visi gydytojai , po val tevelis buvo nuplautom kojom aprengtas pizamyte su kraujo ir sirdeles tyrimais .
Paguldytas i nesama vieta skyriuje doh.gif
Skyriaus gydytojams pretenziju neturiu malonus , viska zinojau kas ir kaip ir kur , isoperavo kitos dienos ryta smile.gif . Ir ka nedaviau nei lito , o pasirupinau istatymiskai jie bijo viesumos ir nera ko duot ten kur privalo gailet zmogaus .
Tai kad skambutis vadovui kliniku , rastas i sveikatos ministerija paspartins ne tik gijima bet ir kokybiskesnes paslaugas smile.gif

P.S tevukas israsytas is ligonines ir spec pagalve dovanu gavo ir spec itvarus nemokamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 11 spalio 2006 - 20:27
džiugu, renax, pasisekė tėveliui - tokią šunią dukrą išaugino mirksiukas.gif
pačiom paskutinėm dar šiltom žiniom iš mamos, gydytojas buvo užėjęs, moteriškės jau miegojo, mma sujudėjo, jis paklausė "kaip", mama pasakė, kad nesuskaldė, tada jis pašnibždėjo, kad "rytoj trauksim" ir išėjo g.gif aš kaip visada likau nesupratus... kad kažką darys - gerai, bet kodėl vėl "trauksim", kai jau du kartus bandė - nieko ir mamai prieš skaldymą sakė, kad jei nepavyks - pjaus g.gif x-failai blink.gif
Atsakyti
Va ir renax istorija rodo, kad gąsdinti juos žurnalistais reikia doh.gif Aša, kaip? Ištraukė gal jau?
Atsakyti