Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Merginos, dar patarkit neparyrusiai, estrogenu kiekis jeigu organizme per mazas kaip ji didinti? Gerti hormonus?

Reiktų pas gydytoją kreiptis, bet mana, kad gausi gerti hormonus  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(a44 @ 2018 02 05, 15:56)
<p>Merginos, dar patarkit neparyrusiai, estrogenu kiekis jeigu organizme per mazas kaip ji didinti? Gerti hormonus?</p>

geriausiai gydytoja atsakys, bet kiek aš susidūriau, tai dažnai vienas pats skaičius nelabai lemia.. žiūri ir į bendrą santykį unsure.gif tik neklauskit ko ir kaip.. kažkaip taip gydytoja yra sakiusi unsure.gif
Atsakyti

Pas mane testai svarus, vel pilna pykcio sau - zodziu bus tos velnio menesienos ir teks gert tuos velnio stimuliuojancius. Nervas ima. Galiu surest lentyna, bet negaliu surest vaiko blyn. Ir juodai i darba vel nenoriu, galva spaudzia vis dar - bet reikia, net jei irlikciau namie, turbut nieko gero nebutu, tik uzsiesciau negyvai. Zodziu negatyvo pilnos kelnes. O taip gerai vakare buvo, smagu taip...

Atsakyti

Uzjauciu Guzikai.. Man panasios mintys, bet reikia save kazkaip itikinti, kad gyvenimas vyksta ir toliau.. :unsure:

Atsakyti

geriausiai gydytoja atsakys, bet kiek aš susidūriau, tai dažnai vienas pats skaičius nelabai lemia.. žiūri ir į bendrą santykį unsure.giftik neklauskit ko ir kaip.. kažkaip taip gydytoja yra sakiusi unsure.gif

Vat tik galvoju eiti pas gydytoja su turimais tyrimais kurie daryti 25 cd, ar pirma pasidaryti juos is naujo tinkamom cd.

Atsakyti

Vat tik galvoju eiti pas gydytoja su turimais tyrimais kurie daryti 25 cd, ar pirma pasidaryti juos is naujo tinkamom cd.

Na geriausia turėti tyrimus, kurie kažką pasakytų. O geriausiai atspindėtų situaciją tyrimai, pasidaryti tinkamu laiku  :)​ 

Atsakyti

Merginos, mano hcg - 1013, progesteronas - 89,6  :4u:  :wub:  :bigsmile:​ 

Prakeikti nt, tiek iš jų naudos, nervus tik gadina  :D 

Atsakyti

Kisulita, žinooojau  :wub:​ tikėjau, kad tau tikrai bus 

Atsakyti

gal turi nufotkint nt kaip paskutinis atrodė tavo?

Atsakyti

Merginos, mano hcg - 1013, progesteronas - 89,6  :4u:  :wub:  :bigsmile:​ 

Prakeikti nt, tiek iš jų naudos, nervus tik gadina  :D

Valiooooo  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :nestuke  :4u:​ 

Atsakyti

Kisulita labai dziaugiuos uz tave :4u: tikrai be reikalo nervus gadina tie testai.. O tau pilvo nemaude, netepliojo visai? Kaip krutine jaucias?

Bandau dar tureti nors kiek vilties pati, nors jauciu turbut visus pms pozymius..

Atsakyti
Kisulita!!! bigsmile.gif 4u.gif wub.gif
Ar dareisi vakar/siandien nt?
Kuo sis sekmingasis ciklas buvo kitoks? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(deraramos @ 2018 02 05, 21:22)
Kisulita labai dziaugiuos uz tave 4u.gif tikrai be reikalo nervus gadina tie testai.. O tau pilvo nemaude, netepliojo visai? Kaip krutine jaucias?</p><p>Bandau dar tureti nors kiek vilties pati, nors jauciu turbut visus pms pozymius..

Pries kelias dienas rase kad tepliojo 4u.gif
Atsakyti