Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

O man patinka :D As saviskio paprasiau tik nupjaut tiesiai, nes rankos dreba ir pjuklas labai trenktas, megsta i sonus eit, ir sienose skyles isgrezt, nes ten gerai kalt reikia, kad ka nors pramust :D Va sedejom arbata gerem - spoksau, nu taip gera ant dusios :D Begerdama dar sumasciau kur trecia reikes padaryt :D

Atsakyti

auksarankis Guzikas :4u: norėčiau ir aš savuose namuose taip įsirenginėt.. :wub:

šiąnakt prisimenu kaip pilvą skaudėjo.. tai bukai, apačią maudė..  :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos merginos :) prisidedu prie planuojanciu :) apie puse metu bandome ir kol kas nieko.. pasidariau hormonu tyrimus, gal kuri galetumete pakomentuoti? Dariausi 25 cd.

Estradiolis - 38,24 pg/ml

FSH - 3,07 mIU/ml

LH - 4,47 mIU/ml

Progesteronas - 1,22 ng/ml

Prolaktinas - 421,6 mIU/l

Atsakyti
Kiek kainavo sie tyrimai? Cia gine jiems siuncia?
Atsakyti

Sveikos merginos :) prisidedu prie planuojanciu :) apie puse metu bandome ir kol kas nieko.. pasidariau hormonu tyrimus, gal kuri galetumete pakomentuoti? Dariausi 25 cd.

Estradiolis - 38,24 pg/ml

FSH - 3,07 mIU/ml

LH - 4,47 mIU/ml

Progesteronas - 1,22 ng/ml

Prolaktinas - 421,6 mIU/l

Estradiolis, FSH ir LH daromi 3-5 ciklo diena, veliau jau jie nieko nereiskia. Progesteronas - 7 dpo arba 21 cd (jei ciklas 28 dienu). Tik tada galima spresti ar ivyko pilnaverte ovuliacija. Prolaktinas pas mane apie 200, tai nezinau ar pas Jus norma, del prolaktino Jefimija gal pakomentuos. 

Atsakyti

Dariau Vilniuje, Geliu g. 9. Cia pigiausia vieta Vilniuje, kiekvienas po 5,29 eur.

Atsakyti

Estradiolis, FSH ir LH daromi 3-5 ciklo diena, veliau jau jie nieko nereiskia. Progesteronas - 7 dpo arba 21 cd (jei ciklas 28 dienu). Tik tada galima spresti ar ivyko pilnaverte ovuliacija. Prolaktinas pas mane apie 200, tai nezinau ar pas Jus norma, del prolaktino Jefimija gal pakomentuos. 

Aciu :) na ka, teks kartoti tyrimus..

Atsakyti

28 cd siandien, pradejo teplioti, pilva maudzia :( manau neverta man dar testu gadint.. ir kai jau tikrai lauksiuos, tada bus aisku, nereikes ieskot ko nera.. Planuoju pasidaryt tyrimus bet gal kito ciklo dar palauksiu..

Kaip tu Kisulita? :)

Atsakyti
deraramos tave lyg kartais aplanko egzistensiniai klausimai?
mane irgi vis dazniau uzvaldo mintys, kad man dar ne laikas pastoti, nes nera kad labai svajociau apie kudikeli, motinyste, as visa susikoncentravusi i procesa, dienu skaiciavimai, testai, amzius ir tt, visai pamirsdama apie esme.. kazkaip turiu daugiau baimiu nei noro rolleyes.gif
Atsakyti

Merginos, dar patarkit neparyrusiai, estrogenu kiekis jeigu organizme per mazas kaip ji didinti? Gerti hormonus?

Atsakyti

Eiti pas daktara :)

Foxlady, taip lygiai ta pati pamastau ir pastebiu.. :unsure:

Atsakyti

Kaip tu Kisulita? :)

Aš rai po truputį, nėštumo požymių nėra, mm nėra  :D  Tai taip ir gyvenu :)

Po darbo varau hcg tyrimus pasidaryti ir bus viskas aišku :)

Atsakyti