Zadejau rezultatus parodyt, bet kol kas galiu parodyt tik plius minus Cia varztu skyles taikiau matavau, tai susukta beveik viskas. Ta trumpesne dalis kur ant stalo bus ant sienos ir joje bus 6 kabliukai puodeliams, nes ant lentynos gyvens arbata, kava ir pns, ir bus atspalvis medzio kitoks. Dabar visas reikalas vel ploksciam pavidale, nes reikia nubeicuot ir nuvaskuot. Kol kas as visai patenkinta, ziuresim ar nesudirbsiu ko nors paskutinem minutem Lentynos receptams imsiuos turbut kita savaitgali. Ten darbo maziau zymiai, bet si savaitgali jau nespesiu.
Guzikai, atrodo gerai
Aciu
Dar biskis ekshibicionizmo Bet taip negaliu atsidziaugt, koki atspalvi pataikem paimt Tik smirda bjaurybe nesveikai, visos kates issilakste i kiema ir as paskui jas.
Sveikos Kaip deraramos? Gal buvo nulėkusi nt įsigyti?
Aciu
Dar biskis ekshibicionizmo Bet taip negaliu atsidziaugt, koki atspalvi pataikem paimt Tik smirda bjaurybe nesveikai, visos kates issilakste i kiema ir as paskui jas.
Graži spalva Panaši į natūralią ąžuolo spalvą, tik gal šiek tiek tamsesnė
Sveikos Kaip deraramos? Gal buvo nulėkusi nt įsigyti?
aišku, kad buvo bet greičiausiai nesilaukiu.. Kvailai, kad prie namų dvi Camelia vaistinės ir vieninteliai testai tie patys Rapipreg 25 miu ir Ameritek, kurie nepatikimi.. Tai pasidariau vėl Rapipreg, bet nei vaiduoklio.. jau pyktis ant savęs ima, kaip negaliu ramiai išbūt su tais testais, ieškau, ko nėra.. Lauke toks gražus oras, vaikščiojau su šuniu, bet mintyse tik testas vaistinėj pirma klientė buvau.. Naktį irgi neramiai ir trumpai miegojau. Na reikia atrasti ramybę kažkaip pagaliau!!
kaip tavo savijauta? Gal bent ot pagadinai?
kaip tavo savijauta? Gal bent ot pagadinai?
Savijauta gera, reikia tvarkyti namus po svečių, bet kažkaip tingiu Ot tai taip, pasodariau, net du Tai ryškūs, bet nežianu kiek čia iš jų naudos
Kisulita, jo, panasi, rinkomes tarp tamsaus azuolo ir tamsaus tikmedzio, bet tikmedis nugalejo.
Gh, darbas sian nuplauke, atsibudau ir vis dar galvoj skaudziai duzgia, negaliu rizikuot, kad vel pareitu kaip ketvirtadieni su bliovimais. Paracetamolio ikaliau, tai jeigu suveiks - tesiu lentyna, jeigu ne - gulesiu ir saves gailesiu. Pasidariau vel testa - nezinau, kazkoks bruksnys buvo, maniskis sako neatrodo pilkas, bet isdziuvus beveik nieko nesimato beveik, einu i countdowntopregnancy, jie puslapi atnaujino, daug visokiu nauju irankiu fotkem tyrinet, tia gal matysis ar pilka, ar isvis nieko ten.
įkelk iš ano psl
aš irgi tenai "bovinuos"
šiandieninis su spec efektais:
[url=https://postimages.org/][/url]
pavertus kompą, įžiūriu šešėlį, bet čia tik aš tokia vaiduoklių medžiotoja galiu įmatyt realiai jaučiu reikia laukti mmm kokį 3dienį..
pavertus kompą, įžiūriu šešėlį, bet čia tik aš tokia vaiduoklių medžiotoja galiu įmatyt realiai jaučiu reikia laukti mmm kokį 3dienį..
Pavarčius telefoną matau ir aš šešėlį, bet čia gali būti ir nudžiuvimo linija