Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Geriausiai manau gine atsakytu, gal kokius hormonus issitirt reikia :4u:

Pailset linkiu per savaitgali visom! :)

Atsakyti

Atsakyti

https://postimg.org/image/8rgfkft3x/

prašau nepalaikyti manęs išprotėjusia, bet man matosi vaiduoklis 11 dpo testuke :D

ot testai lyg ryškesni..  :hmm:

vargelis su manim :D tikiuosi, dar neįkyrėjau čia jum :D 

Atsakyti

prašau nepalaikyti manęs išprotėjusia, bet man matosi vaiduoklis 11 dpo testuke :D

Tame aukščiausiame tikrai matyti  :bigsmile:  Ir ot atrodo, ryškėja  :bigsmile:  Bandyt ryt testuką, manau, kad tikrai dar paryškės  :4u:​ 

Atsakyti

tas aukščiausias 6 dpo darytas, tikras vaiduoklis  :4u: 

bet aš net šiandieniniame (11 dpo) sugebu kažką įžiūrėti :D jis 25 miu, tai gal todėl toks baltas  :unsure: 

o su tais ot irgi visaip gali būti  :angel_not: 

Kisulita, kartosi ryt nt? :) 

Atsakyti

vargelis su manim :D tikiuosi, dar neįkyrėjau čia jum :D

Nesijaudink, merginos cia kantrios, manes tai nepasiunte dar su mano a la vaiduokliais :D Visos puikiai suprantam, kaip stoga rauna visas sitas reikalas.

Bet matosi abiejuose, 11 vos vos, bet yra kazkas. Lauksim toliau :)

As sian is ryto pilva apsiciupinejau, nes kazkaip kazkas ten skausminga. Kazka uzciupinau, kad neblogai taip nudiege, nors nemaigiau nesveikai. Velnias zino. Iki dienu bent gera savaite, o ir kai pratekamuma dare sake ovuliacijos dar nesimato, kad greit bus, ilgesnis ciklas nusimato. Bet galvoju dabar as kazkur vidury tarp O ir kraujadieniu.

Uztai turiu savo lentas. Vakar toj parduotuvej tik susinervinau juodai, didziosios dalies ko man reikejo neradau, o suplojau nesveika kieki pinigu. Siandien nukeliavom i savo vietines reiksmes DIY ir viska kas like radom - ir pigiau gerokai, negu toj skylej butu buve. Zodziu, velniop didelius tinklus, kainos nesveikos, pasirinkimo nera ir dar pagalbos nulis, geriausia kai leptelejo - arba i centrine varykit, arba isvis i kita parduotuve kokia nors. Idomi taktika islaikyt klienta vienok.

Pailsesiu ir siausiu savo lentgaliu pjaustyt :D Kazkaip jauciu, kad man labai reik sita projektuka ivykdyt - nuo pradzios iki galo. Kazkaip psichologiskai reikia. Plius streso paskutiniu metu per akis, o toks darbas puikiai mintis lauk prapucia :D Cia gaunasi "Psichoterapija Pagal Guzika" :D

Atsakyti

paryškinau su kontrastu:

https://postimg.org/image/65a3uptfx/

Guzikai, lauksim rankdarbio rezultato :)

nešioju namie gan laisvus džinsus, bet taip nemaloniai pilvą spaust pradėjo, kad šokt reik į treningines :D 

Atsakyti

O su tais ot irgi visaip gali būti  :angel_not:

Kisulita, kartosi ryt nt? :)

Na mano ot tai švyti nuo ryškumo, bet nt nublanko, tai visgi nėra jie labai informatyvus...

Tame 11 dpo irgi matyti, o išryškėjo greit?  :)

Nekartosiu, nes neturiu nt, gyvenu užmiesty, tai kad įsigyti nt, reiktų palėkti iki artimiausios vaistinės, o namie turim svečių, tai truputį įstrigus esu... Bet ir nežinau ar verta dar kažką darytis, nes 10 miu testukas nublanko, tai daug vilties nededu...

Atsakyti

sunku pasakyti, ar greit, nes pasidariau naktį, nieko prieblandoj nepamačiau ir palikau iki ryto.. Na o ryte jau prie dienos šviesos pradėjau vartyti ir lyg kažkas.. :D tai gali būti visaip.

aš irgi šiandien per vėlai į vaistinę sugalvojau nueit, tai nt negavau. Testas testui nelygu, manau, kad viskas bus gerai pas tave :) artimiausios kelios dienos parodys kaip kas, ir tau, ir man :) 

Atsakyti

aš irgi šiandien per vėlai į vaistinę sugalvojau nueit, tai nt negavau. Testas testui nelygu, manau, kad viskas bus gerai pas tave :) artimiausios kelios dienos parodys kaip kas, ir tau, ir man :)

O pati dar testukų turi?  :)  Aš tai gailiuosi, kad praeitą ciklą 5 nt sunaudojau, dabar kiek daug turėčiau  :oh:  Bet mačiau tas išdžiuvimo linijas ir prasiėjau su testais  :D​ 

Atsakyti

turiu tik ot.. Irgi gailiuosi, kad praitą ciklą 6 sunaudojau :D ir šį testuotis per anksti pradėjau..

Atsakyti

turiu tik ot.. Irgi gailiuosi, kad praitą ciklą 6 sunaudojau :D ir šį testuotis per anksti pradėjau..

Tai dabar abi sėdėsim be nt ir nagus graušimės  :D​ 

Atsakyti